MAC RiRi Woo lipstick

Rihanna fans wisten het natuurlijk al lang en ook beautylovers hebben er een tijdje op moeten wachten, maar vanaf gisteren was het dan eindelijk zo ver: de RiRi ♥ M·A·C Lipstick lag in de digitale schappen. Op Instagram worden er volop swatches gepost met de hashtag #ririwoo en helaas… de lipstick was na een aantal uur wereldwijd uitverkocht. Je kunt je echter wel inschrijven via deze site zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden wanneer de lipstick opnieuw verschijnt in Juni.

Omdat ik deze prachtige lipstick opgestuurd heb gekregen van het persbureau ben ik één van de lucky few die RiRi Woo heeft weten te bemachtigen. Omdat de kleur straks in Juni opnieuw te bestellen is wilde ik jullie de swatches niet onthouden.

MAC RiRi Woo Lipstick

MAC RiRi Woo lipstick

MAC RiRi Woo swatches

De lipstick is knallend rood met een koele ondertoon. In de lipstick zelf zit RiRi’s handtekening gedrukt (cool!). De finish is matte, maar het ziet er totaal niet droog uit op de lippen. Als je goed kijkt lijkt er zelfs een subtiele fuchsia shimmer op de onderlip te zitten.

MAC RiRi Woo lipstickDe dekking is zeer goed. Hieronder zien jullie twee swatches. De bovenste is van één veeg met RiRi Woo. Zoals je ziet dekt deze al behoorlijk goed. De onderste swatch bestaat uit drie vegen waardoor de dekking nog beter wordt en de kleur vele malen intenser. En door de matte finish wordt deze rode kleur nóg knallender. I like it!

MAC RiRi Woo lipstick
MAC RiRi Woo review

De lipstick is niet ontwikkeld als long lasting, maar ik moet zeggen dat de kleur er aardig goed op blijft. Wanneer je slokjes drinken neemt geeft de lipstick amper af op het glas. En na een aantal snacks zit de kleur er nog goed op. Pas wanneer je wat vettigs gaat eten, vaak is dit lunch of avondeten, vervaagt de kleur iets. Al met al denk ik dat je op een dag slechts één keer hoeft bij te werken, en dat vind ik zeker een pluspunt.

MAC RiRi Woo lipstickQua textuur ben ik er ook erg over te spreken, want ondanks de matte finish droogt het mijn lippen niet uit en accentueert het geen velletjes. Zelfs niet na een aantal uren.

MAC RiRi Woo lipstickDe MAC RiRi Woo lipstick is gemaakt voor de liefhebbers van rode lipstick en voor mensen die durven op te vallen. Want met RiRi Woo op je lippen weet ik zeker dat je alle aandacht naar je toetrekt.

Zo staat RiRi Woo bij Rihanna zelf:

MAC RiRi Woo lipstick

De MAC RiRi Woo lipstick was vanaf 3 mei 2013 te koop voor €18,50 per stuk. Het is een limited edition uitgave die alleen online te koop zal zijn via www.maccosmetics.nl. De kleur is nu helaas uitverkocht, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en wees straks als eerste op de hoogte wanneer de lipstick weer te koop zal zijn in Juni.

Wat vinden jullie van RiRi Woo?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

111 Reacties

 1. jennnn
  5 juni 2013 / woensdag, 5 juni 2013

  hoihoi
  Weet je al wanneer hij weer uitkomt op de site?

  groetjesss

 2. Yasmine
  9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

  Ziet er goed ui!

 3. 6 mei 2013 / maandag, 6 mei 2013

  Bij Rihanna zelf staat het prachtig, maar voor de ‘normale’ vrouw vind ik het net even to much…

 4. 6 mei 2013 / maandag, 6 mei 2013

  Nja wel mooi enzo, maar niet meteen mijn kleur :s Ik vind hem echt een beetje overroepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *