L’Oréal Gold Obsession lipstick review

Afgelopen zondag en maandag was ik voor het allereerst aanwezig op Paris Fashion Week en het was echt GEWELDIG! Noor, Yara, Irene en ik waren door L’Oréal uitgenodigd om naar de shows van John Galliano en Giambatissta Valli te komen en we werden helemaal in de watten gelegd met een luxe hotel, een privé hair stylist en makeup artist. Ook mochten we backstage een kijkje nemen, deden we een high tea met niemand minder dan Karlie Kloss én waren we uitgenodigd voor HET feest waar iedereen zien en gezien wilde worden: de L’Oréal Gold Obsession Party.

Ik heb mijn hele Paris Fashion Week experience gevlogd, dus als je benieuwd bent hoe ik dit heb ervaren, bekijk dan hieronder mijn video:

Dan wil ik jullie hieronder nog even wat meer vertellen over de nieuwe L’Oréal Paris Color Riche Gold Obsession collectie. Deze luxe lipstick collectie bestaat uit 5 lipsticks variërend van nude naar roze en knallend rood. Alle lipsticks hebben een gouden glans én er is ook nog een limited edition goudkleurige lipstick die los of als topcoat gebruikt kan worden.

loreal-gold-obsession-lipsticks_-1Je herkent de hulzen meteen aan hun luxueuze looks; mooi mat zwart met een gouden gradient en een gouden metallic bandje. Hiermee onderscheidt de Gold Obsession collectie zich duidelijk van de andere Color Riche lipsticks. Echt chique!

loreal-gold-obsession-lipsticks_-2De lipsticks hebben een sheer finish en de formule is lekker romig en zacht en laat de lippen niet uitdrogen. De Gold Obsession lipsticks bevatten een hint of gold die de lipsticks een mooie, subtiele, goudachtige glans geven.

loreal-gold-obsession-lipsticks_-5De lipsticks ruiken erg lekker en bloemig en voelen de gehele dag comfortabel aan op de lippen. Qua houdbaarheid zou ik zeggen dat je na zo’n 4 tot 5 uur weer moet bijwerken. Ook leuk, bij elke Color Riche tint is een bijpassende nagellak beschikbaar zodat je lekker kunt matchen!

loreal-gold-obsession-lipsticks_-11 Van links naar rechts; Nude Gold, Pink Gold, Rose Gold, Rouge Gold en Pure Gold.

Na 2 tot 3 keer aanbrengen geven de lipsticks een mooi dekkend resultaat. Als je goed kijkt zie je hele subtiele gouden glinsteringen zitten, die eenmaal op de lippen zorgen voor een prachtige, warme glans. Geheel rechts is de kleur Pure Gold, die wordt aangeraden als top coat. Druk hem bijvoorbeeld zachtjes over andere lipsticks heen om de kleur te voorzien van een extra gouden, luxueuze glans.

Nude Gold

loreal-gold-obsession-lipsticks_-10nikkie-tutorials-the-power-of-makeup-palette_-7 Nude Gold is een niet al te lichte, beige-roze nudetint met een warme ondertoon. Het is werkelijk de PERFECTE nudekleur voor mij. Hij staat lekker fris en matcht perfect bij elke ooglook. Een prachtige kleur die ik al een week lang elke dag gebruik. My new fave!

Pink Gold

loreal-gold-obsession-lipsticks_-9loreal-gold-obsession-lipsticks_-14 Pink Gold is een hele lieve, zachtroze kleur met een hintje peach en een neutrale ondertoon. Dit is ook al zo’n perfect kleurtje die je gemakkelijk kunt combineren met elke ooglook en die je elke dag kunt dragen. Het geeft een frisse, fruitige en stralende look.

Rose Gold

loreal-gold-obsession-lipsticks_-7loreal-gold-obsession-lipsticks_-17 Rose Gold is te omschrijven als een iets diepere rozetint met een vleugje koraal en een warme ondertoon. Het is een lekker fris, flatterend kleurtje die je huid laat stralen! Het staat lekker sappig en fruitig en combineert mooi bij elke look.

Rouge Gold

loreal-gold-obsession-lipsticks_-8loreal-gold-obsession-lipsticks_-18 Rouge Gold is knallend, diep karmijnrood. Het échte rood, met een iets koelere ondertoon. Klassiek, feestelijk, verleidelijk, elegant en door en door chique. Puur rood.

Pure Gold

loreal-gold-obsession-lipsticks_-6loreal-gold-obsession-lipsticks_-12Hier heb ik Pure Gold met één laagje aangebracht. Het is 24 karaats gouden kleur met superveel prachtige shimmertjes.

loreal-gold-obsession-lipsticks_-21 loreal-gold-obsession-lipsticks_-20Pure Gold wordt aangeraden als top coat. Druk hem bijvoorbeeld zachtjes over andere lipsticks heen om de kleur te voorzien van een extra gouden, luxueuze glans. Je kunt hem ook los dragen natuurlijk!

loreal-gold-obsession-lipsticks_-3De Gold Obsession Color Riche lipsticks kosten €14,99 per stuk. De bijbehorende Gold Obsession nagellak kost €5,99. De Gold Obsession collectie is verkrijgbaar vanaf september 2016 bij de drogist. 

nikkie-tutorials-the-power-of-makeup-palette_-8Van alle kleuren is de Nude Gold mijn absolute favoriet.

Welke kleur spreekt jou het meeste aan? En wat vinden jullie van de Pure Gold lipstick als goudkleurige top coat?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

41 Reacties

 1. Denise
  18 oktober 2016 / dinsdag, 18 oktober 2016

  Serena, ik vind het zo jammer dat je constant merken promoot die nog op dieren testen. Dan wel in China of nog stoffen gebruiken die getest zijn. Ik kan me voorstellen dat je hier niet dagelijks mee bezig bent. Maar alsjeblief verdiep je er eens in. Als ik zie hoe je met je katten omgaat, weet ik gewoon dat je nooit achter deze praktijken zou staan. Ik weet niet of je bekend bent met de blog Naoki, maar Sophie schrijft hier veel artikelen over. Ik zou het zo tof vinden als meer grote bloggers zich hiermee zouden bezig houden. Ik denk oprecht dat jullie het verschil kunnen maken. xx

 2. 17 oktober 2016 / maandag, 17 oktober 2016

  leuke video, en ik snap je blijheid. dit is ook een prachtige ervaring natuurlijk. de roze is echt mijn favoriet als ik het zo zie. liefs soraya

 3. 17 oktober 2016 / maandag, 17 oktober 2016

  Rose Gold is mijn favoriet! De finish is super mooi en ik vind deze kleur ook het beste bij je huidtint passen. Ik ben eigenlijk niet zo’n van toppers, ik vind 1 laag op je lippen eigenlijk al genoeg.

 4. 16 oktober 2016 / zondag, 16 oktober 2016

  Mooie foto’s! Nude gold staat je mooi :)

 5. 15 oktober 2016 / zaterdag, 15 oktober 2016

  Oeh, best benieuwd naar de eerste! en wat gaaf dat je met haar kon chillen!

 6. 15 oktober 2016 / zaterdag, 15 oktober 2016

  Ik vind de verpakking heel mooi, maar de glanzende sheer finish is niet echt mijn ding.
  x

 7. Julie Tina
  15 oktober 2016 / zaterdag, 15 oktober 2016

  Wat ‘n prachtige foto’s heb je alweer gemaakt! Voor mij lijken de lipsticks me iets te glanzend en sheer naar m’n smaak, maar nude gold staat jou echt heel fris inderdaad.

 8. 15 oktober 2016 / zaterdag, 15 oktober 2016

  De finish is niet mijn ding, maar de verpakking ziet er wel mooi uit, zo luxe.

 9. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Rose gold lijkt me wel wat!

 10. Manon
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Na het zien van je foto op instalab meteen gerend naar de etos (okay, okay, hard doorgelopen) voor de nude gold. Helaas valt hij me echt tegen, huilen. Ik heb best rode lippen van mezelf en een gele ondertoon. Deze lipstickkleur maakt me dus juist heel flets :(.

  • Lisa
   15 oktober 2016 / zaterdag, 15 oktober 2016

   Thanks for the heads up!

   Ik heb ook best gekleurde lippen en heb al vaker meegemaakt dat ik naar de winkel rende voor de perfecte kleur lipstick en dat hij eenmaal aangebracht helemaal niet zo mooi, licht en cutesie oogde bij mij als op de foto’s. Daarnaast ook een gelige ondertoon dus zal em maar laten liggen.

 11. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Mooie kleuren roze vind ik het mooist!

 12. Syl
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Ik heb Nude Gold ook! Echt een mooi kleurtje. Tof dat je zo’n prachtige high tea had mat Karlie! Lucky you

 13. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Vooral nude gold vind ik erg mooi! Maar pure gold als top coat vind ik ook iets hebben.

 14. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Wat ziet dat er mooi uit zeg, vooral ook de verpakking waar het inzit en van de lipstick zelf.

 15. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Nude gold ziet er heel erg leuk uit! zoiets is leuk voor bijvoorbeeld met de feestdagen. vooral met de rode lipstick vind ik hem heel erg mooi.

 16. Cora
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Ik vind die pure gold wel apart. Lijkt me ook tof over een paarse lipstick. Tof filmpje trouwens! Heel leuk om te zien!

 17. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Nude gold is zeker een leuk hebbedingetje. De overige lipsticks vind ik minder interessant..

 18. Marije
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Ik reageer eigenlijk nooit, maar jeetje Serena, ik moet je toch echt even het compliment geven dat je productfoto’s met de dag mooier worden! Mag je echt trots op zijn. Ik volg een boel beautyblogs, maar niemand kan aan jouw foto’s tippen. Ook vandaag weer prachtig!

 19. Diana
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  oh werkelijk alle kleuren zijn mooi! de rode is echt perfect voor deen feestdagen, en goud eroverheen voor het kerstdiner *nu al zin in kerst*

 20. Laura J
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Mmhh, nee, niet helemaal mijn ding dit. Vind lipsticks met zo’n shimmertje erin altijd een beetje “goedkoop” ogen. Glanzend of een sheen vind ik mooi, maar shimmer/glinstertjes niet. Maar dat is uiteraard persoonlijk, gewoon lekker dragen natuurlijk als je ze mooi vindt!
  Ik ben sowieso nog nooit echt een fijne L’oreal lipstick tegen gekomen, zowel niet qua houdbaarheid als qua kleur. De nude kleuren zijn altijd te uitgesproken roze of juist te warm/peachy, en nooit perfect neutraal voor mij.

 21. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  awesome vlog :D en oehh pure gold is pretty :3

 22. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Hele mooie lipsticks! En nude gold staat je echt prachtig :D

 23. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Wat een leuke collectie en er zitten een paar kleuren tussen waar ik wel een beetje hebberig van word!

 24. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Wat een mooie kleuren! Die topcoat vind ik niet echt een toevoeging, ik snap niet zo goed wat je met zo’n gouden kleurtje moet.. Nude Gold en Pink Gold zijn mijn favorieten, echt super mooi!

 25. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Dit is voor het eerst dat ik alle lipsticks van één lijn mooi vind! Nude Gold en Pink Gold zijn daarvan ook nog eens mijn favoriet, zo mooi <3

 26. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Gisteren zag ik de reclame al voorbij komen in een bushokje en ik was meteen nieuwsgierig. De rode kleur spreekt mij het meest aan.

 27. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Wat een gaaf avontuur zeg!
  De collectie vind ik ook erg mooi geworden, en dat bakje van de lipsticks… oh als die er bij te koop zou zijn :-O

 28. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Ik heb de collectie ook ontvangen maar moet nog aan het swatchen slaan. Deze foto’s zijn in ieder geval veel belovend! Wat een prachtige kleuren en Nude Gold staat je echt fantastisch!

 29. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Leuk idee zo’n gouden topcoat. Zeker voor de donkere maanden! Ik ga vanavond je vlog bekijken. Ben benieuwd!

 30. Mau
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Hoi Serena, de Nude Gold lipstick spreekt mij het meest aan. Prachtig voor de kerst straks. Nu zag ik in mijn stash dat ik er al 1 heb van Mac. Even goed leuk om te gebruiken naar aanleiding van jouw artikel. Inspirerend. :) En ja, de l Oreal vlog, zo leuk om te zien hoe je bent wezen shoppen in je eigen kleding kast. En dan er zo mooi uitzien. Je bent niet alleen een beauty meisje, zeker ook een fashion girl. Echt super om te zien deze vlog.

 31. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Oh, dat doosje is echt zo cool! En wat een mooie kleurtjes!

 32. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Wauw alleen al de hulzen van de lipstick zijn prachtig! De gouden “topcoat” lijkt mij erg leuk voor de feestdagen in december om lekker mee uit te pakken!

 33. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  De verpakking vind ik prachtig! De kleurtjes zijn mooi, maar ik word er niet warm van. Gewoon prima!

 34. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Prachtige teinten!
  Vooral die gold colour ;-)

  Xoxo

 35. Vera
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Ik vind de lipsticks super mooi uit zien in de verpakkingen! Ik ben sowieso fan van L’Oréal lipstick. Maar op het moment ben ik meer van het matte helaas (hoe origineel haha). Ik vind de nude gold wel het mooiste inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *