Lente Shoplog | nieuwe tas, zonnebril, kleding

Het is nog lang geen lente, maar omdat ik er zo veel zin in heb, heb ik de laatste tijd vast een aantal mooie items gekocht en besteld die me de lentekriebels geven! In de video hieronder show ik jullie een nieuwe tas, zonnebril, een aantal nieuwe blazers, basic T-shirts en een mooie blouse. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Natuurlijk trek ik de items ook even aan, zodat je meteen een goed beeld hebt van hoe het me staat en hoe ik het van plan ben om te combineren. Enjoy!

Hieronder heb ik enkele screenshots uit de video geplaatst, voor de mensen die hem op dit moment nog niet kunnen bekijken;

lente shoplog 2016Van links naar rechts; enkele aankoopjes bij TK Maxx, zoals een voorjaarsjas in een leuk printje, een blazertje van Cavalli met een prachtig printje van bloemen, vlinders en vogels, een lekkere oversized trui van 100% kasjmier en een mouwloze blazer. 

6Voor slechts €6,- scoorde ik hier ook dit kleine, zachtroze portemonneetje. Ik was hier echt naar op zoek! Hij is zo fijn in gebruik. Lekker klein en compact, maar toch ruimte zat voor pasjes, briefgeld én kleingeld. Tegenwoordig zijn al die portemonnee’s zo groot, dat hoeft helemaal niet van mij. Dit kleine portemonneetje kan ik tenminste ook kwijt in kleine tasjes en in de (diepe) zakken van mijn jassen. En dat hij roze is, vind ik alleen maar leuk!

8Hier ben ik ook superblij mee! Ik zat de ‘My Girl’ zonnebril van QUAY al zo lang te eyeballen, dus ik was helemaal blij toen de webshop On My Wishlist vroeg of ze mij deze bril cadeau mochten doen. Hoe bedoel je, toeval?! Ik ben dol op cateye modellen en dit model past erg goed bij mijn gezicht. Ik ben er helemaal mee in mijn nopjes!

7Dit is ook zo’n handig en mooi tasje! Het model heet ‘Woven chain Mini Love Crossbody’ en hij is van Rebecca Minkoff, besteld via Sarenza. Hij is lekker klein, maar niet té klein; er is ruimte genoeg voor een portemonnee, telefoon, sleutels, lipstick, etc. Hij gaat goed op slot en aan de achterkant van het tasje bevindt zich ook nog een extra vak met een magnetische sluiting, voor items die je even snel wil kunnen pakken. Ik vind het een stoer model zo met die kettingen en het geweven leer, en ergens doet ‘ie me denken aan de Chanel Boy Bag. De combinatie wit met goudkleurige hardware vind ik echt supermooi. Dit tasje is perfect te combineren bij verschillende kledingstylen en het frist een outfit helemaal op!

In de video laat ik nog meer items zien, ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe kleding en accessoires vinden!

Vind je mijn video’s leuk? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal BeautylabNL zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van mijn nieuwste video’s. Elke woensdag en zondag plaats ik nieuwe content op mijn kanaal. Alvast bedankt!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

68 Reacties

 1. 10 mei 2016 / dinsdag, 10 mei 2016

  Oke, ik ben heel heel erg jaloers op jouw zonnebril en het portemonneetje is inderdaad heel schattig/handig en vooral goedkoop!
  Complimenten voor jouw keuzes!

 2. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Shoplogs zijn altijd leuk! Leuke items heb je gekocht, mijn favorieten zijn de zonnebril, tas en de laatste blazer. Goede basics zijn trouwens ook echt handig, hier ga ik eens naar kijken!

 3. 5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

  Erg leuk om te zien wat je scoorden! Ik vind het kleine portemonneetje super leuk!

 4. 4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

  Ohh je tas en zonnebril. Love them. Echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *