Lancome Lip Lover

Zo’n 2 weken geleden ontdekte ik Lip Lover, het nieuwste lipproduct van Lancôme. En ik zal het eerlijk zeggen, sindsdien ben ik verslaafd. Voordat ik de deur uitga check ik altijd of ik de 3 belangrijkste dingen bij me heb: mijn portemonnee, sleutelbos en telefoon. Sinds kort kan ik daar ook de Lip Lover aan toevoegen.

lip lover visualIk heb vele lipproducten geprobeerd, maar er zijn er maar weinig die écht favoriet zijn bij mij. Wat ik zo fijn vind aan Lip Lover is de heerlijke balsemachtige textuur. Het glijdt echt over je lippen wanneer je het aanbrengt, zonder te plakken, en het voelt lekker zacht en romig aan. Het is niet dun, maar juist wat dikker. Een beetje zoals een lippenbalsem. Het bedekt mijn lippen met een frisse kleur en een prachtige glans en blijft naar mijn gevoel vrij lang op de lippen zitten.

Ik weet niet precies waarom ik dit product verkies boven mijn andere lipproducten momenteel, maar het voelt gewoon onwijs comfortabel aan en het lijkt mijn lippen iets gladder en voller te maken. I love it!

lancome lip lover_05In totaal zijn er 18 nieuwe kleuren, onderverdeeld in twee kleurfamilies; basic chic en creative chic.

Basic Chic
Dit zijn de neutralere nude tintjes. Lancôme heeft Basic Chic een delicate en romantische geur gegeven bestaande uit frisse rozenblaadjes, versterkt door een vleugje vanille en sappige frambozen.

lip_lover_basic_open
Creative Chic
Dit zijn de opvallende, kleurrijke tinten voor een gedurfde look. De kleuren Creative Chic hebben een 
sensueel parfum gekregen bestaande uit een weelderig rozenhart met poederachtige toetsen van iris en viooltjes.
lip lover creative chicHet gezicht van de Lip Lover campagne is de knappe actrice Lily Collins.

lancome lip lover lily collinsVandaag zal ik 4 kleuren reviewen uit het Basic Chic palet:

lancome lip lover_01Van links naar rechts; 311 – Rose d’Eau, 312 – Pointe de Rose, 313 – Rose Ballet, 334 – Corail Cabriole.

lancome lip lover_04De Lip Lovers zijn verpakt in strakke, zilveren hulzen van 4,5 ml. Ze bevatten een venstertje zodat je meteen in één oogopslag kunt zien om welke kleur het gaat, superhandig! Ik vind ze er heel chic uitzien, maar door de kleurtjes en het lieflijke lettertype ziet het er tegelijkertijd ook wat speelser uit.

lancome lip lover_06 De Lip Lover opent door het knopje in te drukken en de dop stevig naar boven te trekken. Het knopje zorgt voor een extra beveiliging, zodat de huls niet plots zal openen in je jaszak of toilettas.

lancome lip lover_07De applicator is een beetje fuzzy en loopt spits in een punt, zodat je de kleur vrij nauwkeurig kunt aanbrengen. Voor deze nude kleurtjes maakt het niet zo veel uit, maar wanneer je een donkere kleur uit het Creative Chic kleurenpalet pakt is het puntje zeker een uitkomst, vooral voor je bovenlip. De zijkanten lopen iets hol, zodat het perfect de vormen van je lip kan volgen tijdens het aanbrengen.

lancome lip lover_08In principe heb je aan één dip al genoeg, omdat er precies genoeg product van de applicator afkomt. De kleur is echter mooi op te bouwen met meerdere applicaties, dus in dat geval moet je double dippen.

Hieronder swatches:

lancome lip lover_09Van links naar rechts; 311 – Rose d’Eau, 312 – Pointe de Rose, 313 – Rose Ballet, 334 – Corail Cabriole.

Je kunt het niet heel goed zien, maar elke kleur bevat prachtige, hele subtiele iriserende en gouden glittertjes. Dit geeft de lippen een extra mooie glans. De dekking is niet per se heel sheer, maar ook niet heel erg dekkend. Precies goed, voor een gloss, vind ik.

Hieronder komen de lipswatches.

lancome lip lover_10Even ter vergelijking, dit zijn mijn lippen zonder product. Ik heb vrij veel (donker, geen rood) pigment in mijn lippen waardoor kleurtjes bij mij iets minder fel of heftig uitpakken dan wanneer je blekere lippen zou hebben.

Rose d’Eau

lancome lip lover_12 lancome lip lover_11Rose d’Eau laat een héél subtiel, haast niet aanwezig zuchtje roze achter op mijn lippen. Eigenlijk is deze ‘kleur’ vrijwel doorzichtig, maar lijkt het toch net iets meer frisheid te geven.

Pointe de Rose

lancome lip lover_13 lancome lip lover_14Pointe de Rose zorgt voor een subtiel, zacht babyroze kleurtje op mijn lippen. Het is een frisse nudekleur met een hintje roze. De ondertoon is koel. Een mooie, naturel lipkleur die overal bij past.

Rose Ballet

lancome lip lover_15 lancome lip lover_16Ook Rose Ballet zorgt voor een subtiele, zachtroze kleur op de lippen, maar deze lijkt iets meer te neigen naar beige en oogt hierdoor nog net iets meer naturel. Ik vind de kleur op de lippen vrij veel op Pointe de Rose lijken.

Corail Cabriole

lancome lip lover_18 lancome lip lover_17Koraalroze, perzikachtig of papayakleurig, ik weet niet zo goed hoe ik deze kleur exact moet omschrijven. De kleur is in elk geval warm en fris en neigt wat meer naar oranje tot roze. Deze kleur zie je wat duidelijker op mijn lippen. Echt een prachtig zomers kleurtje! Perfect voor dit seizoen.

Hieronder nog even alle kleuren naast elkaar:

lip lover corail cabrioleZoals je ziet is Rose d’Eau bijna kleurloos en lijken Pointe de Rose en Rose Ballet op de lippen vrij veel op elkaar. Ik vind alle kleurtjes echt geweldig, helemaal mijn ding. Ze geven mijn lippen een heldere, frisse tint. Gemakkelijke kleurtjes voor elke dag.

lancome lip lover_03Lip Lover voelt als een voedende lippenbalsem, plakt niet, het geeft mijn lippen een frisse kleur, een siroop-achtige glans en het blijft vrij lang op de lippen zitten. Het is echt mijn favoriete lipproduct van dit moment, als ik de deur uitga dan MOET er gewoon eentje in mijn tas of jaszak zitten!

Lip Lover van Lancôme is verkrijgbaar per april 2014 en kost €25,95 per stuk (4,5ml). Lancôme is te koop bij de meeste warenhuizen, luxe drogisterijen en parfumerieën en ook via de online webshops van Ici Paris XL en Douglas (Lip Lover staat hier al in de webshop, zag ik).

Wat vinden jullie van de Lip Lovers? Welke kleur zou jij willen toevoegen aan je stash?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

82 Reacties

 1. Kim
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Ik vind ze heel mooi. Ik hou ook wel van neutrale kleurtjes.

 2. 27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Mooie subtiele kleuren 🙂

 3. 27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Hmmm klinkt goed! ik ga binnenkort maar weer eens een kijkje nemen

 4. Sintha
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Wauw, de lipgloss zelf ziet er heel mooi uit (verpakking enz) maar op de lippen lijken vooral de eerste drie toch precies hetzelfde naar mij idee… :’D

 5. Elianna
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  corail cabriole staat je supergoed!

 6. 27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Hele mooie kleurtjes!
  Ze lijken wel heel goed op elkaar op de lippen, dat wordt moeilijk kiezen 😉

  Liefs,
  Karlien

 7. Judith
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Sorry, maar hier vind geen reet aan. Ik houd meer van lipsticks: echte kleur en geen geplak. ;]

 8. 27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Ze zijn subtiel, maar wel erg leuk. De verpakkingen zijn gorgeous! Maar ik vind ze wel vrij duur voor zulke onopvallende glossjes, daarom zou ik ze zelf niet snel kopen.

 9. Annika
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Ik vind de laatste, donkerste, kleur je erg mooi staan, maar de rest vind ik een beetje saai. En ze lijken ook best op elkaar allemaal.

 10. 27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Ik vind ze mooi, maar voor die prijs had ik wel iets meer pigmentatie verwacht. De verpakking vind ik wel heel mooi.

 11. Hoi
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Wat gek, bij andere een review stond er dat die persoon er juist niet positief over was, maar jij hebt het wat beter onderbouwd qua wat je ervan vind, dus ga ik hier ook van uit! 😀

  • Kim
   27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

   Idd, op andere blogs waren ze er totaal niet enthousiast over, eerlijk gezegd vind ik deze kleurtjes ook niet heel bijzonder, ze lijken veel te veel op elkaar, en ze lijken niet zo goed te dekken.

   • Serena
    Auteur
    27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

    Dat is omdat dit hele nude tintjes zijn, maar op het event heb ik ook swatches gezien van de donkere kleuren en die zijn behoorlijk kleurrijk!

    Verder, wat de een geweldig vindt is voor de ander weer een minpunt. Ik ben vooral dol op de balsemachtige textuur, het voelt ZO lekker aan op mijn lippen.

 12. 27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Klinkt als een super goed product!!

 13. 27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Leuk! Ik wacht nog even tot de ici paris weer 40% korting heeft, dan haal ik er eentje!

 14. KR
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Mooiw kleurtjes, ze staan je goed. Ben benieuwd naar de donkere en fellere kleuren.

  Ga je trouwens ook die nieuwe van L’Oréal reviewen, ze lijken hier wel een beetje op maar dan budget?

 15. Ester
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Ik baal nu echt heel erg haha. Ik zag dit artikel en de foto’s en wilde meteen meer weten! Wauwie, wat een prachtige verpakkingen.
  Maar toen las/zag ik dat het een soort lipglossjes zijn.. en laat ik daar nou net niet van houden!
  Waren het lipsticks geweest, dan had ik de hele ‘nude’ collectie wel willen hebben haha.
  De kleuren zijn prachtig, de verpakking is ook prachtig, alleen het is een gloss.. jammer! 🙁

 16. Nina
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Dat knopje! Alle lipglosses en lippenstiften moeten zo’n knopje. Nu! Ik ben zelfs bereid een petitie ervoor op te stellen zodat erover gepraat moet worden in de tweede kamer. Waarom hebben niet alle lipproducten dit? Het zou zoveel troep in mijn tas voorkomen hebben. Haha 🙂

  • Serena
   Auteur
   27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

   Goed punt. En ook cement tussen die kleine steentjes in de binnenstad gieten zodat ik – en de rest van high heels lovend Nederland – gemakkelijker op hoge hakken door de stad kunnen paraderen! We noemen onze partij: Partij van de Pump.

   LOL.

   • Diana
    27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

    Hahaha met alle bullshit in de politiek nu zou ik zeker op je stemmen Serena 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *