Kletsen & opmaken | Herfst Glam Edition

Good morning! Vandaag staat er een gezelligen Kletsen & Opmaken video voor jullie klaar, een leuke start van deze zondagochtend. Dus pak je eigen make-up spulletjes erbij, zet een kopje thee, en dan gaan we samen aan de slag.

In de video van vandaag probeer ik zo veel mogelijk vragen van jullie te beantwoorden die mij gesteld werden via Instagram, dus het is tegelijk een Q&A video. Op deze manier leer je me hopelijk een stukje beter kennen.

Gebruikte producten;

Max Factor Face Finity All Day Primer SPF20
Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Foundation SPF20 in bronze
Max Factor Mastertouch All Day Concealer in beige
Max Factor Cream Bronzer in bronze
Max Factor Cream Puff Blush in alluring rose
Rimmel Brow Shake Filling Powder
Max Factor Masterpiece Nude Palette in golden nudes
Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner
Bourjois Volume Reveal mascara
Max Factor Honey Lacquer in chocolate nectar

Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Foundation


Mijn eerste indruk van deze nieuwste foundation van Max Factor is erg goed. Eigenlijk bevallen alle foundations van Max Factor mij goed, maar wat ik vooral fijn vond aan deze is dat de finish lekker mat is en ook de gehele dag mat blijft (zelfs op mijn shiny gezicht), zonder dat het té mat wordt (het geeft je huid wel een frisse, gezonde glow).


De dekking is medium te noemen, maar eventueel goed op te bouwen naar full coverage. De kleur bronze is trouwens een goede match voor mij. De kleur is donker genoeg en heeft een mooie, warme ondertoon.


Een fijn pluspuntje is dat deze foundation een SPF20 bevat, waarmee je je huid beschermt tegen UV-stralen. Ook bevat de formule een aantal huidconditioners en anti-oxidanten die de huid verzachten, hydrateren en beschermen. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar vooral als je huidje al wat ouder wordt kun je dit extra goed gebruiken.

Overall een hele prettige foundation die er aan het einde van de dag nog prima op zit. Ik zag toen wel wat minimale glans op mijn T-Zone, maar lang niet zo veel vergeleken bij andere foundations, dus ik ben hier érg over te spreken.

Max Factor Honey Lacquers


De nieuwste lipglosses van Max Factor heten Honey Lacquers. Allereerst zijn het prachtige verpakkingen. De dop is goud metallic en heeft geometrische vormen, en via de doorzichtige huls kun je gemakkelijk in één oogopslag zien om welke kleur het gaat. Een mooie huls die gezien mag worden!


De applicator is in de vorm van een zogeheten ‘doe foot’ (hertenpootje) en werkt heel erg fijn. Er komt precies voldoende product op de doe foot voor beide lippen.

v.l.n.r.; honey lilac, honey nude, indulgent coral, chocolate nectar, floral ruby en regale burgundy

De Honey Lacquers zijn zeer intens gepigmenteerd en bevatten een sterke, siroopachtige glans. De formule voelt lekker licht, hydraterend en verzorgend aan op mijn lippen, zonder plakkerig te zijn. Glossjes staan erom bekend snel van de lippen te verdwijnen, maar ik vind dat deze gloss een kleine maaltijd en een paar drankjes moeiteloos overleefd. Misschien 2 à 3 keer bijwerken op een dag, voor het allermooiste resultaat.

De geur van de Honey Lacquers is trouwens lekker bloemig en zacht, met een vleugje zoete honing. Ze zijn niet heel sterk geparfumeerd, de geur is subtiel aanwezig.


Zo, ik hoop dat jullie deze Kletsen & Opmaken video gezellig vonden om te kijken en weer een stukje meer over mij te weten zijn gekomen! Mocht je zelf een prangende vraag hebben die niet aan bod is gekomen in de video, stel hem dan gerust hieronder bij de comments, dan zal ik je vraag alsnog beantwoorden.

Happy Sunday!

Until next time,
Serena Verbon

– deze video bevat gesponsorde content.

Volg:

6 Reacties

 1. 3 oktober 2017 / dinsdag, 3 oktober 2017

  Heel leuk om te zien en mooie producten!

 2. Melanija
  2 oktober 2017 / maandag, 2 oktober 2017

  Wat een leuke video! Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar de foundation, die staat je zo mooi. 😀

 3. Marianne
  26 september 2017 / dinsdag, 26 september 2017

  Leuke video! En mooi, die lipgloss die je op hebt!

 4. 24 september 2017 / zondag, 24 september 2017

  super leuke video zo 😀 love it!

 5. 24 september 2017 / zondag, 24 september 2017

  Heerlijke video om te kijken met een kopje thee erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *