Jo Malone Travel Candle Collection

Met een moeder die al jaren geurige SoyScents maakt en mijn voorliefde voor parfums en cocoonen kan het niet anders dan dat ik een zwak heb voor geurkaarsen. Dolblij was ik dan ook toen ik vorige week een feestelijk ingepakt doosje ontving met de Jo Malone Travel Candle Collection. Een luxueuze gift set bestaande uit drie travel size scented candles.

Jo Malone Travel Candle Collection

jo malone travel candle collection_1 jo malone travel candle collection_2 jo malone travel candle collection_8 De Travel Candle Collection is een limited edition gift set speciaal voor de Feestdagen. In plaats van het klassieke zwarte strikje wordt het doosje dan ook verpakt met een chique rood lint. Open je het doosje dan vind je een trio van luxe travel size candles in een handig formaatje. Deze geurkaarsen zijn 60 gram per stuk en gaan ongeveer 18 branduren mee. Het trio bestaat uit de geuren Pomegranate Noir, Pine & Eucalyptus en Incense & Embers.

Pine & Eucalyptus

jo malone travel candle collection_3Pine & Eucalyptus is een limited edition scents die speciaal voor de Feestdagen van dit jaar is ontwikkeld. De naam zegt het al, de geuren van knisperende groene dennenbomen gecombineerd met de frisse, spa-achtige geur van eucalyptus overheerst. Deze combinatie wordt bijgestaan door vleugjes lavendel, cypressboom en frankincense (wierook). Een heerlijke combinatie die ruikt naar Kerst.

Pomegranate Noir

jo malone travel candle collection_4Pomegranate Noir is één van de meest bekende bestseller geuren van Jo Malone. De geur bestaat uit de geuren van granaatappel, frambozen en pruimen met een vleugje roze peper, Lelie en hout. Ik vind Pomegranate Noir niet per se heel fruitig ruiken, eerder een beetje pittig, kruidig en houtachtig, gecombineerd met wat frisse, zoete geuren. Ik vind het echt zo’n typische avond- of najaarsgeur. Wat donkerder, wat zwaarder, maar niet bedwelmend. Erg lekker!

Incense & Embers

jo malone travel candle collection_5Ik vind dit echt een heerlijke home fragrance, omdat het zo’n rustgevende geur is. Incense & Embers ruikt naar de steegjes in Marrakech gecombineerd met tuincentra rond de Feestdagen; ik ruik wierook en dennenbomen. Het is een lekkere kruidige geur gecombineerd met frisse geurnoten. Hiermee haal je echt een knusse sfeer in huis.

jo malone travel candle collection_6Als je aan de kaars zelf ruikt dan ruik je de geuren erg goed, maar als je de kaarsjes aansteekt dan ruik je de geuren ook echt goed in huis. Je merkt het vooral als je de ene kamer uitloopt en dan weer binnenloopt, de geuren worden goed verspreid en zijn niet te heftig, maar ook zeker niet te subtiel. Als je de kamer weer komt binnenlopen ruik je gewoon een hele fijne, zachte huisgeur. Heerlijk! Deze geuren geven me echt een warm, knus en huiselijk gevoel, of ik ze nu overdag brandt of ‘s avonds als het donker is.

jo malone travel candle collection_9 Aangezien het ‘travel size’ candles zijn, besloot ik er ook eens eentje mee te nemen op reis. Met het compacte formaatje paste deze kaars prima in mijn toilettas. Ik vind geurkaarsen een hele prettige manier om je onpersoonlijke hotelkamer een knus en huiselijk gevoel te geven.

Omdat ik op reis altijd aan het werk ben zit ik soms uren op mijn hotelkamer achter mijn laptopje, en met een kaarsje in het raam vind ik dit toch al een stuk gezelliger. Bovendien verspreid de geur zich al snel door je hotelkamer, zodat het er ook precies als thuis ruikt. Mocht je op reis zijn met je lover, dan is een (geur)kaarsje natuurlijk ook nog eens superromantsch! Het is misschien een gek idee, maar ik ben fan! Voortaan neem ik altijd een klein geurkaarsje mee op reis.

jo malone travel candle collection_7Met deze set heb je maar liefst 3 x 18 = 54 branduren. Omdat deze geurkaarsen zo goed ruiken doe je er best zuinig mee, want je hoeft ze vaak maar een uurtje aan te zetten om de kamer te vullen met de heerlijke, knusse huisgeuren. Aan deze set hangt een luxe prijskaartje, namelijk €75. Dat komt neer op €25 per kaarsje en dat zijn ook de normale prijzen van de Jo Malone Travel Candles. Extra voordelig is deze set dus niet, maar de Travel Candles zijn normaal gesproken niet verkrijgbaar in deze geuren én de doos is natuurlijk een extra mooie geschenkverpakking.

Deze luxueuze Jo Malone Travel Candle Collection is een schitterend (Kerst)cadeau voor jezelf en voor de mensen die houden van Jo Malone of voor de mensen die helemaal weg zijn van luxe geurkaarsen. Jo Malone is in Nederland te koop bij de Jo Malone counters in de Bijenkorf vestigingen Den Haag en Amsterdam. Het is een limited editon gift set, speciaal voor de Feestdagen, dus wacht niet te lang met kopen als je je zinnen er op gezet hebt!

Wat vinden jullie van deze Travel Candle Collection gift set? Zou jij het graag ontvangen of cadeau geven?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

50 Reacties

 1. mieke
  30 oktober 2015 / vrijdag, 30 oktober 2015

  zou ze graag willen ,kan het op dit moment niet betalen van wegen hoge kosten o.a hoge kosten thuiszorg,
  heb kortgeleden been amputatie ondergaan,dus voorlopig geen reisjes meer voor mij.maar ik troost me met goed kopere geurkaarsjes!gr Mieke

  • Serena
   Auteur
   30 oktober 2015 / vrijdag, 30 oktober 2015

   Jeetje mina, dat is heftig… hopelijk ben je snel weer wat mobieler en ook goedkope geurkaarsjes zijn heerlijk en net zo gezellig! liefs, Serena

 2. Anne
  1 november 2014 / zaterdag, 1 november 2014

  Hoi Serena,

  Ik snap dat het fijn is als je veel reist, maar vergeet niet dat je in veel hotelkamers geen kaarsen mag branden. Niet alleen vanwege veiligheid, maar de gasten die na jou komen houden misschien niet van jouw favoriete geur. Boxsprings, gordijnen etc. nemen de geur snel op. Van tevoren even vragen dus 🙂

  xx

 3. Peet
  1 november 2014 / zaterdag, 1 november 2014

  Belachelijk duur ,

 4. Marlous
  31 oktober 2014 / vrijdag, 31 oktober 2014

  Die prijs vind ik echt absurd 😐 daar kan ik bijna 2 weken van eten! … dan moeten ze haast wel héél geweldig ruiken..

 5. evelien
  31 oktober 2014 / vrijdag, 31 oktober 2014

  Sorry maar dit gaat toch helemaal nergens meer over? 75 piek voor kaarsen. Echt iets dat mensen die al hun boodschappen bij Marqt doen kopen en neerzetten op een plek waar hun andere yuppen vrienden het kunnen zien :’) Yankee candles zijn stukken duurder dan andere kaarsen, maar hun prijs wel nog waard. Dit is echt niet normaal.

 6. Melanie
  31 oktober 2014 / vrijdag, 31 oktober 2014

  Ik zou het heel fijn vinden om ze te krijgen ;-). Ik ben sowieso fan van geurkaarsen, maar ik zou deze dure zelf nooit kopen. Dat vind ik echt te prijzig worden…

 7. 31 oktober 2014 / vrijdag, 31 oktober 2014

  Zalig, zo’n cadeautje! Echt wel mijn kopje thee. 🙂 Al zou ik er zelf nooit aan denken om kaarsen mee op reis te nemen. Heb ik echt nog nooit gedaan.

 8. Myrthe
  31 oktober 2014 / vrijdag, 31 oktober 2014

  Heb je al eens een review van budget-geurkaarsen gegeven?

 9. Brenda
  30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Wat maak je toch altijd prachtige foto’s!

 10. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ik hou echt van geurkaarsen! deze zou ik erg graag willen proberen. zou ze alleen nooit branden, want dat vind ik zo zonde haha! xo

 11. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Het lijken mij heerlijke keurkaarsen.

  x

 12. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ziet er super mooi uit maar de prijzen vind ik wel te duur.

 13. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Wat lijken het me lekkere geuren, en de kaarsen zien er super uit~!

 14. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ah wat lijken deze kaarsen me heerlijk!

 15. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  De geuren klinken geweldig, maar ik vind deze kaarsen persoonlijk toch iets te prijzig!

 16. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ik vind dit soort dingen zo leuk om te geven altijd:-)

 17. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Mooie en heerlijke kaarsen! Vind het wel erg duur..
  Leuk gecombineerd met die mooie takken.

 18. Auri
  30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Aan de ene kant is het een absurd bedrag voor een paar kaarsen, aan de andere kant…sinds ik een set van Diptique heb gekregen, ben ik wel gaan begrijpen wat het verschil is tussen luxe en niet zo luxe kaarsen. Je koopt zo’n kaars maar heel af en toe (tenzij je geld zat hebt) en geniet er dan ook intens van. Luxe moet speciaal zijn en blijven.

  Ik heb zojuist een heerlijk geurende envelop met Soy Scents van je moeder ontvangen, en wat ruiken die lekker! Ik heb mijn brievenbus buiten hangen, die ruikt nu ook lekker fris, haha. Ze zijn stuk voor stuk prachtig gekleurd en versierd. Ik ga nu “Tranquil Dreams” in de brander gooien 😉 X

 19. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Vooral die laatste geur lijkt me heerlijk. Mooi set!

 20. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ze zijn echt prachtig, maar ze zijn voor nu echt wat te prijzig voor mij!

 21. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Wat een mooie kaarsen! Vooral t glas waar ze inzitten vind ik er ook echt mooi uitzien !

 22. Nienke
  30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ze klinken wel heel lekker! Maar ik vind de prijs toch wat te veel, dan ga ik wel naar de IKEA voor geurkaarsen. 😉 Die van de Rituals lijken me trouwens ook lekker, maar die zijn ook weer een slagje duurder.

 23. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ik hou echt van geurkaarsen! Ik word al helemaal zen als ik alleen nog maar naar de foto’s kijk. Ze zien er heerlijk uit!

 24. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ze zien er leuk uit, maar ik vind het best een nutteloos product om mee te nemen op reis.

  De sojakaarsen van jouw moeder zijn veel leuker.

 25. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ik vind het voor een cadeautje wel een beetje duur dan krijg ik liever iets anders voor dat geld hihi 🙂 hoewel ik wel denk da ze echt heerlijk ruiken!

 26. lousaa
  30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Wat een geld voor een paar geurkaarsen zeg… Dat mensen dat uitgeven aan zoiets vind ik echt verbazingwekkend.

 27. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ik lijkt me enorm leuk, maar die prijs voor wat kaarsen gaat mij toch echt te ver.

 28. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Leuke cadeauset! Jo Malone geuren zijn echt geweldig

 29. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ze zijn erg leuk! Ik houd er ook van om vrienden of familieleden zulke cadeautjes te geven!

 30. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Als ik zou moeten kiezen, zou ik voor de variant van je moeder gaan. Ze zijn zo leuk:D

  XoXo Melanie

 31. Sanne
  30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ze zien er mooi uit en zullen vast heerlijk ruiken. Maar 75 euro is echt belachelijk voor een paar geurkaarsjes. Daar zou ik dan liever een lekker parfum voor halen. Dan ruik je zelf de hele dag lekker 🙂

 32. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ik ben doel op geurkaarsen, vooral in dit jaargetijde!

 33. Door
  30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  ohhh ik ben echt een sucker voor geurkaarsen en stokjes en dan wel de luxe versies… Deze lijken me ook overheerlijk. Helaas geen bijenkorf bij ons in Roosendaal maar mssn dat er wel een shop bezoekje aan breda (voor de kerstcadeaus) af kan.
  Momenteel brand ik de limited edition van de rituals. Ook overheerlijk en je ruikt het zelfs als hji niet brandt. Dat vind ik heerlijk…niet van die lousy kaarsen die je na een uur branden nog niet ruikt maar het echte werk. 75 euro is wel duur maar zo heb je er wel meteen drie om uit te proberen. Ik twijfel nog om ze voor mijzelf te kopen maar cadeau krijgen is natuurlijk geen problem 🙂

 34. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  ze zien er echt goed uit. alleen zou ik nooit 75 euro uitgeven aan zulke kleine kaarsjes, het blijven toch maar 3 kleine potjes was, toch? 🙁
  wel echt prachtige foto’s 🙂

 35. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Wat een prachtige foto’s weer, Serena! Het lijken me heerlijke kaarsen, alleen voor die prijs zou ik ze helaas laten liggen

 36. Kayleigh
  30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ze lijken me heerlijk maar de prijs, nope sorry dat heb ik er niet voor over helaas.

 37. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ik kan in de winter echt niet zonder geurkaarsen. Deze lijken mij ook echt lekker 🙂

 38. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Lijken me heerlijke kaarsen!

 39. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Wat zien ze er ook mooi en luxe uit. Jammer van de prijs, anders had ik ze meteen besteld/gekocht, ze lijken me namelijk heerlijk!
  Liefs

 40. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Dit klinkt echt heeeerlijk! Ik ben zelf ook dol op geurkaarsjes, ik zou deze al gewoon willen voor de prachtige verpakking!

  X Sara

 41. Naj
  30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Moeten alle comments eerst worden goedgekeurd?

 42. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Ik twijfel of dit artikel helemaal af is, want normaal probeer je zelf de geuren te beschrijven. En ook dingen zoals de prijs ontbreken.

  Maar als de prijs redelijk is dan lijkt het me wel leuk om cadeau te geven, aan een ander of natuurlijk gewoon jezelf.

  • Nak
   30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

   Ja denk het ook niet..

   Het doosje zie er wel mooi ui.

 43. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Klinkt erg lekker en ziet er leuk uit! Volgens mij is het artikel nog niet helemaal af. 😉

 44. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  Hmm. Ik snap de hype om deze kaarsen niet helemaal. Ze ruiken heerlijk, maar ik vind ze het geld verder niet waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *