Interview met Winst.nl

De titel luidt ‘Hoe krijg je 55,000 bezoekers per dag op je blog?’, maar in onderstaand video interview vertel ik veel meer dan dat. Het is een vrij diep interview over het ontstaan van Beautylab, mijn angst om tegen mijn moeder te zeggen dat ik fulltime wilde gaan bloggen, mijn leermomenten, mijn mooiste momenten en mijn uitdagingen. En ook vertel ik iets over het goede nieuws waar ik maanden geleden zo blij mee was.

Bekijk de onderstaande video in HD voor optimaal kijkgenot en neem er een beker thee en wat koekjes bij, want het interview duurt zo’n 25 minuten:

Het boek waar ik op het einde over praat heet Winst.nl en heb ik begin dit jaar gereviewed op mijn blog. Klik hier om deze review nog eens terug te lezen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om via dit interview meer over mij te weten te komen! Als jullie nog aanvullende vragen hebben stel ze gerust in de comments.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

145 Reacties

 1. Boukje
  12 oktober 2013 / zaterdag, 12 oktober 2013

  Hoi Serena,

  Leuk interview! Aan het einde van het filmpje zeg je dat je eigenlijk heel veel tips hebt voor mensen die een blog willen beginnen… Ik zit momenteel in de opstartfase (van mijn blog) en zou het heel interessant vinden om die tips te horen :). Misschien zou je er eens een blogpost over kunnen schrijven? Ik denk ook dat ik niet de enige ben die daar geïnteresseerd in is, als je een succesvolle blog zoals die van jou volgt, wil je dat succes eigenlijk stiekem ook gewoon zelf denk ik ;).

  Blog ze nog!

  • Serena
   Auteur
   13 oktober 2013 / zondag, 13 oktober 2013

   hi Boukje, kom naar de Grazia Masterclass!!

 2. Amisha
  20 september 2013 / vrijdag, 20 september 2013

  Wauw serena! Echt een keuk filmpje echf interessant. Hierdoor leren we ook jou beter kennen, en ik weet 100% jou blog gaat alleenmaar beter worden :D

 3. mieke
  19 september 2013 / donderdag, 19 september 2013

  super!

 4. Sule
  17 september 2013 / dinsdag, 17 september 2013

  mooie intevieuww!

 5. Sule
  17 september 2013 / dinsdag, 17 september 2013

  Ik heb de video helemaal afgekeken, zo mooi hoe je berichten overbrengt bij mensen.
  Ga zo door !

 6. Jonna
  11 september 2013 / woensdag, 11 september 2013

  Heb hem nu pas bekeken, maar wat een ontzettend leuk interview! Je kunt goed vertellen! Hoop dat je een programma krijgt op televisie, je zult het zeker goed doen! :)

 7. 10 september 2013 / dinsdag, 10 september 2013

  Wow, wat interessant om te horen! Ik begrijp jouw moeder best, dat ze dat dacht , maar doordat jij ervoor bent gegaan ben je nu waar je bent, en daar mag je heel trots op zijn! En ik denk dat zij ook heel trots op jou is, ik zag laats een foto van iets dat zij had geschreven op instagram.wat lief!

 8. Wendy
  10 september 2013 / dinsdag, 10 september 2013

  Superleuk interview!!!

 9. Brenda
  9 september 2013 / maandag, 9 september 2013

  Heel leuk en interessant filmpje! Je huid is hier heel mooi en natuurlijk, wat heb je hier gebruikt? Ik zou best je personal assistent willen zijn hoor :)

  • Serena
   Auteur
   9 september 2013 / maandag, 9 september 2013

   Thanks, gewoon mijn dagelijkse routine van BareMinerals foundation met Bobbi Brown shimmer bricks in bronze.

 10. 8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Wat inspirerend en super leuk om te lezen. Bekeken van begin tot eind en ik kon maar niet stoppen haha.

 11. cora
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  wow. ik vind je echt een powerwoman en een rolemodel. je bent toegankelijk,gepassioneerd en je weet waar je het over hebt. een bron van inspiratie :)

 12. Roos
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Top Serena! Heel goed interview!
  Laat andere niet je goede ideeen pikken hoor!
  Ik vind je blog zo lekker divers, ga zo door!

 13. 8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Wat een leuk en spontaan interview! :)

 14. 8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Pfoe, heb hem helemaal afgekeken. Tof interview! Als ik met jou op de foto Zhou gaan, zou ik waarschijnlijk een 13-jarig glunderend meisje zou Zijn haha :)

  Liefs,

 15. 8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Leuk zeg! Ik hou mijn profielwerkstuk over bloggen en daar geld mee verdienen. Dus dit kan ik mooi meenemen als informatie :)

 16. Anita te Gussinklo
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Erg leuk filmpje en ik ben heel benieuwd naar het programma op tv met je.
  Word vast heel leuk, je bent er geknipt voor.

 17. Marieke`
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Waarom worden de vragen niet gewoon gesteld maar getypt?
  Vind ik een beetje irritant…
  Want ik luister liever en kijk half.. maar dan hoor ik dus alleen antwoorden en dan weet ik niet waar het over gaat :S

  • Serena
   Auteur
   8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

   Geen idee, ik heb het filmpje niet bewerkt.

 18. Yasmine
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Woww, super relaxed interview, je moeder zal vast supertrots zyn nu.. Echt supercool van je tv programma, you deserve it! Ik bekyk altyd je filmpjes af haha, kga dr altyd leker voor zitten :) Jammer van de webshop trouwens en cool dat je alles zo deelt! xx

  • Yasmine
   8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

   En het is echt heel leuk om te zien hoe je in t echt bent zeg maar, superspontaan :D

 19. Emke
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Wow echt een goed interview! veel meer te weten gekomen nu ja. Leuk om wat meer achtergrond te horen! :) ga zo door!!

 20. Isabel
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Wat een leuk interview! Één van de redenen dat ik terug blijf komen als vaste bezoeker is omdat je reviews erg goed zijn en omdat je professioneel bent! Het was me al opgevallen dat je video’s een kleine make over hadden gehad, heel leuk!!
  Ik wil je ontzettend veel succes wensen met je televisieprogramma, het is je heel erg gegund!!

 21. Imke
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Wat een super leuk interview! Ik vind het zo mooi en fijn om te zien dat je zo enthousiast je werk doet, dat inspireert mij ook heel erg en ik hoop dat ik later net zo van mijn werk kan genieten als dat jij nu doet!

 22. Maura
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Wauw! Dit interview vat precies samen waarom ik vind dat jouw blog op nummer 1 in die top 5 moet staan! Je bent passievol, enthousiast en puur. Dat weet je zo ontzettend goed over te brengen. En door die dosis zelfreflectie en het open staan voor feedback, zie ik enorm hoe Beautylab zichzelf steeds weer overtreft. Dat maakt dat ik al jaren met je mee lees/f en dit ook nog lang zal doen!

 23. Danne
  8 september 2013 / zondag, 8 september 2013

  Knap hoor, hoe natuurlijk je voor de camera blijft. Ik zou als een idioot met mijn ogen gaan knipperen ofzo.
  Heel plezierig om naar je te kijken en luisteren.
  Misschien een tip om nog professioneler te worden: je zegt wel eens in filmpjes dat je niet precies weet hoe je de naam van een bepaald modehuis/ontwerper/etc uitspreekt. Misschien als uitdaging voor je om daar op te oefenen (Google kam he vast helpen!). Leren wij het weer van jou!

 24. Chan
  7 september 2013 / zaterdag, 7 september 2013

  Wauw Serena, wat een gaaf interview! En wat ben je toch een mooi, stoer en inspirerend persoon!

 25. 7 september 2013 / zaterdag, 7 september 2013

  hele leuke filmpje. Wat fijn dat je je eigen programma op tv krijgt! Ben benieuwd :)

 26. 7 september 2013 / zaterdag, 7 september 2013

  Whoohoo, de volle 27 minuten gekeken! Leuk interview, erg interessant om te horen hoe jij alles ervaart. Jouw antwoord op de vraag over het harde werken…oh man, ik hoop dat ik precies hetzelfde kan zeggen over een paar jaar!

 27. 7 september 2013 / zaterdag, 7 september 2013

  Wat een leuk filmpje! Echt heel erg leerzaam voor mij als beginnende blogger.

 28. 7 september 2013 / zaterdag, 7 september 2013

  Wat een leuk interview om naar te luisteren. Wel lang, maar ik vond het zo interessant dat ik ben blijven kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *