Interieur | Xenos Shoplog

Oeh, ik kon het niet laten en ik ben van de week weer even langs mijn favoriete budget interieurwinkel Xenos geweest. En het lukt me nooit om met lege handen te vertrekken, vooral niet als mama met me mee is. Zij vind namelijk altijd alles leuk en zal nooit eens tegen me zeggen ‘ja maar, heb je dit écht nodig?’ of ‘does is bring a spark to your life?’. Nope, mama moedigt me altijd aan om zo veel mogelijk prullaria te kopen. Heerlijk!

Ik heb vooral veel leuke woonaccessoires gekocht in metallic en rosegold, maar ook een bijzondere kaars met een paarse en rode vlam (huh?) die ik in de video meteen even voor jullie uitprobeer!

Bekijk in de shoplog hieronder wat ik nu weer voor moois heb gekocht bij Xenos;

xenos shoplog november - 4Zo blij met deze vondst! Ik had al een rijststomer, maar deze magnetronversie lijkt me nóg makkelijker en sneller en het is natuurlijk niet alleen voor rijst, er kan ook groente in. Ideaal! Kan niet wachten om hem uit te proberen.

xenos shoplog november - 3Kijk zo mooi en feestelijk! Ik kon deze leuke longdrinkglazen met gouden sterretjes niet weerstaan en het matte, rosegold bestek is prachtig om foodfoto’s mee te maken!

xenos shoplog november - 2Ziet alles er niet prachtig clean en stylish uit? Lijkt net alsof ik dit bij een luxe (= dure) woonwinkel heb gekocht. Ik ben dol op dit soort mooie, metallic woonaccessoires. En ik vind het leuk om goud, zilver en rosegold met elkaar te combineren. Zo is het iets speelser, maar het vormt toch één geheel.

xenos shoplog november - 5De leuke etiketten heb ik alvast ingeslagen voor Kerst en de handwarmers waren in de aanbieding voor een euro per stuk, dus die kon ik niet laten liggen. Ideaal als het straks écht winter wordt en mijn handen veranderen in ijsklompjes.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn geshopte items vinden! Alle prijzen en details vind je in de video. Veel plezier met kijken!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

54 Reacties

  1. 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

    Het ziet er bij Xenos inderdaad allemaal zo leuk uit! Dat bestek!! Van de kaars had ik eigenlijk iets meer bijzonders verwacht, maar als gewone kaars is hij ook leuk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *