Ik heb een iPhone 6 (wait, whut?!)

Why, Serena, why?! Ik denk dat zo ongeveer mijn hele vriendinnengroep, elk familielid en een handjevol bezoekers zich allemaal hetzelfde afvroegen: waarom heeft Serena in hemelsnaam een iPhone 6 aangeschaft. Mijn vorige telefoon, een Samsung Galaxy Note 3, werd een tijdje geleden gestolen in London. Ik wilde niet nog een maand met een gaar leentoestel wachten op de nieuwe Samsung Galaxy Note 4, dus kocht ik een iPhone 6 om het maandje mee te kunnen overbruggen. In combinatie met een KPN zakelijk abonnement kostte mij dit €150,-.

Vervolgens zou ik mijn iPhone 6 na een maand weer verkopen (iPhones verkopen nu eenmaal gemakkelijker dan een Samsung en zeker als het de nieuwste editie is) en kon ik van de opbrengst mijn geliefde Samsung Note 4 aanschaffen. Althans, dit was het oorspronkelijke plan. Inmiddels heb ik nog steeds mijn iPhone 6 in gebruik en wil ik hem eigenlijk niet meer inwisselen voor een Note 4.

chromecast review nederlands_2Wait, whut!?

Is Serena Verbon volledig overgestapt? Overgelopen van Android naar Apple? Van Samsung naar iPhone? Gooi haar uit de club. LANDVERRAAD!

Nou, nou, mensen. Ik zou mezelf geen overloper willen noemen. Ik ben al 5 jaar in het bezit van een Macbook Pro en een iMac, dus ik ben nooit anti-Apple geweest. Qua telefoontjes heb ik wel altijd al Samsungs gehad. Sterker nog, de afgelopen 12 jaar heb ik niets anders dan Samsung telefoons gebruikt. Ik wilde alleen nooit een iPhone omdat ik ze zo fragiel en breekbaar vond en omdat de camerakwaliteit beduidend slechter is in vergelijking met Samsung. Maar, nu ik er eenmaal eentje heb moet ik zeggen dat ik ook veel voordelen zie in het gebruik van een iPhone.

pink coat_9Hieronder daarom een hele eerlijke review van een trouwe Android-gebruiker die sinds twee maanden voor het allereerst in haar leven een iPhone in gebruik heeft. Waar loop je tegenaan? Is de switch groot van Android naar iOS? Wat is er beter en wat is er slechter? Wanneer kies je voor een iPhone en wanneer voor Android?

iphone 6 review_02Allereerst het design van de nieuwe iPhone 6. Zoals jullie weten is de iPhone 6 zo’n 2 maanden geleden op de markt gekomen, samen met haar grotere broer iPhone 6 plus. Zelf heb ik de iPhone 6, een telefoon van 13,8 cm hoog en 6,7 cm breed en 0,7 cm dik. Hiermee is hij groter maar wel minder dik dan zijn voorganger iPhone 5. Ik vind het persoonlijk wel een prettig formaatje. Door de afgeronde hoeken ligt deze telefoon ook nog eens lekker in de hand. Om eerlijk te zijn vind ik het design een klein beetje een ‘Samsung feel’ geven.

iphone 6 review_03De achterkantjes konden 3 kleuren zijn; zwart, goud of zilver. Ik vond goud verreweg de mooiste optie. Het is niet blinkend metallic goud, maar matte goud met een niet al te gele ondertoon. Erg mooi! Ik heb daarom ook gekozen voor een doorzichtig siliconen hoesje, zodat je die kleur nog goed kunt zien aan de achterkant.

iphone 6 review_05 Wat is er anders? Nou, allereerst kon ik niet vinden waar ik de simkaart moest plaatsen. Bij Samsungs kun je gewoon het klepje aan de achterkant loshalen, de batterij eruit halen en dan moet je daar ergens achter de simkaart induwen. Hier niet. De iPhone kan niet open aan de achterkant en de batterij kun je dus ook niet verwijderen. Ik heb er serieus een YouTube tutorial voor moeten opzoeken om erachter te komen dat je met een pinnetje een klepje aan de rechterkant moet lospeuteren en daar je simkaart in moet schuiven.

Ik vind het een gek idee dat je niet bij de batterij kunt komen, stel dat ik hem wil laten vervangen omdat ‘ie na verloop van tijd snel blijkt leeg te lopen? Dan kan dat niet zelf maar moet je helemaal je telefoon gaan opsturen. Aan de andere kant heb ik bij mijn Note 3 de batterij zo vaak erin en eruit gehaald omdat ie steeds crashte en niet goed wilde opladen, dat kan ook nooit goed zijn voor een toestel en de levensduur van een batterij.

Goed, dat was dus het eerste grote verschil dat me opviel.

iphone 6 review_06 Wat ik bij de Samsung fijn vond is dat als ik de grote knop lang ingedrukt hield er allemaal schermen tevoorschijn kwamen die open stonden en die ik dan weg kon klikken. Bij de iPhone kan dat ook, je moet dan alleen 2 keer snel achter elkaar op de grote knop klikken. Je krijgt dan het bovenstaande scherm waarbij je de kleinere schermpjes weg kunt swipen. Heb je haast? Dan kun je ook met 2 of 3 vingers meerdere schermen tegelijk wegswipen.

iphone 6 review_10Hier moest ik het meeste aan wennen: bij Samsungs en andere Android telefoons heb je een touchscreen knop links en rechts van de grote knop. Heel handig als je even snel terug wilt gaan. De iPhone 6 heeft dat dus niet! Het is gewoon een grote knop en links en rechts daarvan zitten geen touchscreen knoppen.

Als je ergens bent en terug wilt gaan dan moet je de pagina scrollen op het scherm en pas dan verschijnt het onderste balkje met het pijltje naar links (dus terug). Heel irritant! Gelukkig heb ik geleerd dat als je snel terug wilt gaan (naar de vorige pagina) je ook gewoon van links naar rechts kunt swipen. Dat is even wennen, maar werkt uiteindelijk net zo makkelijk en snel als de ‘terug touchscreen knop’ op de Android.

iphone 6 review_09 Dit vind ik handig! Zoals jullie misschien weten heb ik een Macbook Pro en een iMac, dus de iPhone 6 sluit hier perfect op aan met de kalender. Het synchroniseert alles, of ik er nu iets in plaats vanaf mijn laptop of vanaf mijn telefoon. Ook kan ik er alarmpjes inbouwen zodat ik op tijd meldingen krijg en als het goed is nooit meer te laat zal komen op een afspraak! Voor mij is het echt een uitkomst. Er zullen op Android ongetwijfeld vergelijkbare apps bestaan, maar ik had daar nooit eerder gebruik van gemaakt. Omdat het er hier al standaard op staat gebruik ik het wel en het werkt fantastisch!

iphone 6 review_07 Wat betreft de camerakwaliteit, de camera heeft achter 8 megapixels en voor 1,2 megapixels. Dat is helemaal prima, maar naar mijn idee zijn de Samsung camera’s altijd net iets scherper, beter en fijner en lopen ze voor op de camera’s van de iPhone. Al zijn de meningen daar over verdeeld. Het is in elk geval zeker iets om rekening mee te houden en wat beter uit te zoeken, vooral als je de camerakwaliteit erg belangrijk vindt.

iphone 6 review_08 Dit vind ik dan wel weer een pluspunt aan de camera: er zit een ingebouwde timer in! Je hoeft er geen aparte app voor te downloaden. Stel hem in op 3 of 10 seconden, perfect voor een selfiestick of voor groepsfoto’s!

iphone 6 review_11Een ander voordeel van deze telefoon is dat je een ‘touch ID’ kunt instellen, oftewel de telefoon kan alleen worden unlocked door jouw vingerafdruk (of meerdere vingerafdrukken, zo heb ik zowel mijn wijsvinger als duim ingesteld en ik zou zelfs ook de vingerafdruk van mijn moeder kunnen instellen voor noodgevallen) . Heel veilig, maar ook nog eens een stuk sneller dan het intoetsen van een code. Ik was heel sceptisch, maar het werkt echt. Alleen ik kan mijn telefoon openen en mijn zusjes en vrienden en vriendinnen lukte het allemaal niet (ik heb het ze laten testen). Heb ik een keer mijn handen vol en wil ik dat iemand anders even mijn telefoon opent om iets op te zoeken, dan kan dat alsnog gewoon met de code. Je hebt dus de keuze tussen de code of touch ID. Ik vind het zelf erg prettig en veilig werken dus dat vind ik zeker een pluspunt aan deze telefoon!

De nieuwste Samsung tablet heeft dit beveiligingssysteem overigens ook, en ik lees net in de comments dat de Galaxy S5 telefoon het ook heeft. Ik denk dat de telefoons die vanaf nu uitkomen deze optie zullen hebben.

iphone 6 review_04Als laatste vind ik dat de batterij van de iPhone 6 erg lang meegaat (ik laad hem 1 keer per anderhalve tot 2 dagen op en ik zit echt VEEL op mijn telefoon) en het opladen zelf gaat ook snel. Maar goed mijn telefoon en batterij is nu nog nieuw, wie weet hoe het er over een jaar aan toe gaat? Ik hoop dat de batterij zo blijft want ik ben er momenteel heel tevreden mee.

chromecast review nederlandsEen ander voordeel is dat als ik mijn telefoon in mijn laptop plug ik meteen alle foto’s kan inladen in iPhoto en eventuele filmpjes kan inladen in iMovie. Voorheen op de Android deed ik dit met Dropbox, maar nu is het gewoon sneller en minder omslachtig.

Voorheen wilde ik nooit een iPhone omdat ik ze bij bosjes stuk zag gaan (echt in duizend stukjes, dat was de voornaamste reden waarom ik er nooit aan ben begonnen), maar deze nieuwe iPhone 6 is in mijn ogen steviger gebouwd, ondanks al die filmpjes van gebogen iPhones die rond circuleren op internet. Ik draag mijn telefoon niet in mijn broekzak, maar hij ligt lekker in de hand en voelt gewoon goed en stevig aan.

pink coat_7Een groot voordeel vind ik dat mijn telefoon nu compatible is met mijn laptop, een groot nadeel is dat de camera niet zo goed is als de telefoons van Samsung. De camera is goed genoeg, maar er bestaan telefoons met een nóg veel betere camera. Verder wende ik binnen no-time aan de iPhone, er zit eerlijk gezegd niet zo veel verschil in het gebruik van een Android als een iOS telefoon. Er zijn een aantal kleine dingetjes, maar die leer je jezelf binnen een dag aan.

De iPhone 6 bleek meer voordelen te hebben dan nadelen, waardoor ik toch heb besloten deze telefoon te houden. Mocht er weer een prachtige Samsung uitkomen dan zou het zomaar kunnen dat ik volgend jaar weer voor Android kies. Ik heb niet echt een hele sterke voorkeur voor het een of het ander, het hangt er maar net vanaf wat er voor gaafs op de markt komt denk ik. Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan mijn review en de vergelijking van een iPhone 6 met Android toestellen.

Heb jij een iPhone of denk je er aan om er eentje aan te schaffen? Wat heeft jouw voorkeur, Android of iOS?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

190 Reacties

 1. Kiki
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Serena,waar heb je dat hoesje gehaald?

  • Serena
   Auteur
   30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

   hi Kiki, gewoon bij zo’n hoesjes zaak op Hoog Catherijne in Utrecht. xx

   • Kiki
    7 januari 2015 / woensdag, 7 januari 2015

    Tnx xx

 2. Chaima
  5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Ja het is eerste wat ik idd dacht was LANDVERRAAD!!
  Maar het is al goed sereen, alhoewel android een fijnere besturingssysteem heeft.
  Liefs Chaima
  #Foreverteamandroid

  • Serena
   Auteur
   5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

   HAHAHA! 🙂

 3. Danielle
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ik heb een iPhone 4s en na een tijdje werd de batterij erg slecht. Ging geen hele dag meer mee. Ik heb toen een nieuwe batterij besteld op ebay en mbv youtube tutorials heb ik zelf de nieuwe batterij erin gezet en nu werkt hij weer prima! Je hoeft hem dus niet per se op te sturen als je een nieuwe batterij wil 🙂

 4. Claudia
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ik heb juist gekozen voor Samsung. 😉 Qua garantie, support, (onderhouds)kosten maar ook qua openheid van het systeem is op de achtergrond de Samsung net voor mij een beter keuze. Apple is iets te dwingend met zijn iphone.
  Ik doe zijdelings ook support voor zowel Android als Apple binnen een project en helaas is het wel zo dat de aantal breuken bij Apple beduidend vaker komt. Ze zijn wat minder stuiter bestendig.
  Ook hebben we vaak problemen met niet Apple programma’s. Deze apps zijn gewoon in de itunes store te downloaden maar werken niet zo goed als ze op de Android functioneren.

 5. Lisa
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Ik ben sinds vandaag ook van samsung over gestapt op appel! Ik heb totaal geen spijt! Ik ga ook niet meer terug ook hahahahaha 🙂

 6. Nikki
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Ik hoop dat je er veel plezier van gaat houden !

  Heb sinds niet zo lang ook een apple telefoon en het bevalt me erg goed!!

  Nog eventjes over de batterij , in het begin is hij super lang vol maar na een tijdje zou dat wel iets verminderen !

  Ook uitkijken met het laten vallen van de telefoon vaak als je het laat vallen kan er een scheurtje in het cameratje komen te zitten !

  Succes Nikki ! X

 7. CCC
  1 december 2014 / maandag, 1 december 2014

  Ik hoop dat mensen weten dat megapixel geen reet uitmaken voor het resultaat, mensen zijn altijd aan het zeuren dat apple nooit meer dan 8 MP heeft. Reden: je ogen zien niet meer dan 8 MP 😀 slim yo

 8. CCC
  1 december 2014 / maandag, 1 december 2014

  Hmm raar! ik lees uit de laatste reviews juist dat de camera van de iPhone 6 beter is dan de Samsung (de laatste high-end). Samsun staat erom bekend een hoge kleurverzadiging te gebruiken, misschien is dat wat je opvalt? Persoonlijk houd ik daar niet zo van, ik zie er altijd zo ontzettend geel uit door die verzadiging.Grappig dat je de iPhone 6 een samsung feel vind hebben, ik heb juist altijd het tegenovergestelde! Trouwens de laatste telefoon van lenovo gezien? Iphone 6 straight off ripp off, echt erg, maar moeten ze zelf weten, hun imago natuurlijk. Als het goed is heb involgend jaar ook een 6! werd tijd ook, want mijn 4s is al 4 jaar oud en begint nu wel wat langzamer te worden na 4 jaar haha.

 9. 28 november 2014 / vrijdag, 28 november 2014

  Ik was altijd een echte Apple nerd. Ik zat zelfs op mijn derde (1989) al achter een Mac! Toen het hele android vs iphone gedoe begon had ik simpelweg geen geld voor een iPhone. Ik heb ook niet echt een voorkeur. Ik ben net overgegaan van de Galaxy S4 Zoom (die lens was echt tè groot) naar de Galaxy Note 2 (oudje van mijn vriend). Misschien ooit een iPhone. You never know!
  Trouwens ik zou echt flippen als ik dat had met die simkaart haha. Serena blijft rustig en zoekt op YouTube, heerlijk!

 10. Genevieve
  28 november 2014 / vrijdag, 28 november 2014

  Ik snap je overstap en je bent niet meteen een verrader. Als jij er zelf blij mee bent is het prima toch? 🙂

  Er zit trouwens wel standaard een timer op de camera van samsungtelefoons zonder een andere app te downloaden 😉

 11. 28 november 2014 / vrijdag, 28 november 2014

  Interessant artikel! Ik ben zelf fan van de Samsung/Android combinatie, maar niet anti iPhone. Ik heb ook een iPod dus weet dat beide systemen veel overeenkomen. De slechte camera is iets wat mij tegenhoud om voor een iPhone te gaan. 1.2 mp slechts aan de voorkant, terwijl dat de camera is voor selfies! Nou is dat niet zozeer het belangrijkste, maar het telt wel mee.

  Ik heb nu nog een Galaxy S2, en wil in het voorjaar graag de nieuwe S6. Wat zal dat een verschil zijn, daar kijk ik nu al naar uit! Mijn huidige telefoon heb ik dan 3 jaar gehad en de levensduur zal er dan echt wel op zitten. Heb nu al regelmatig last van traagheid, te vol werkgeheugen en veel te snel lege batterij. Ach ik hou dat nog wel een half jaartje vol, hopelijk mijn telefoon ook!

 12. Deedee
  28 november 2014 / vrijdag, 28 november 2014

  Leuk Serena even zo’n nieuwe gadget. Voor jou niet geheel nieuw ivm je andere apple producten. Kleine tip, mocht je iphone vast lopen houdt dan de home knop en vergrendel knop ingedrukt totdat het scherm zwart wordt en het apple teken verschijnt. Dan reset hij zichzelf maar al je gegevens blijven er wel op staan. Succes!!

 13. marietje
  27 november 2014 / donderdag, 27 november 2014

  ik heb een samsung galaxy s3 mini. wil graag een iPhone, maar heb er gewoon het geld niet voor.. ik snap NIET hoe mensen 600/700/800 euro betalen aan een losse iPhone. dat is toch helemaal van de zotte?!

  • CCC
   1 december 2014 / maandag, 1 december 2014

   een budget telefoon vergelijken met een high-end telefoon is natuurlijk niet helemaal eerlijk. De high-end telefoon van Samsung de alpha (die overigens alleen de buitenkant anders heeft dan de midrange/budget) kost ook ronde de 800 euries 🙂

  • Nikki
   2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

   Dat kan soms erg vervelend zijn , maar je kan zoeken naar een goedkoop abbonement (heb ik ook gedaan)
   En waarschijnlijk kom je bij providers uit waar de gratis bij het abbonement zit ( wel opletten dat je waarschijnlijk voorkosten moet betalen ongv. 30euro ) en let goed op maar waarschijnlijk is de telefoon dan gelijk voor jou !! ( lees voor de zekerheid wel even alles door over het contract zodat je niet nog met een abbonement zit van 50€ in de maand

   Hoop dat je er wat aan hebt
   X Nikki

 14. 27 november 2014 / donderdag, 27 november 2014

  Ander vraagje, ik lees jouw blog vaak op de plee maar als ik dan een comment wil achterlaten krijg ik sinds anderhalve week ‘your comment can’t be proccessed’ ik heb een nokia Lumia

  • Serena
   Auteur
   27 november 2014 / donderdag, 27 november 2014

   Hahaha, op de plee! Hilarisch dat je dat gewoon deelt. Nu is je comment wel gewoon doorgekomen, geen idee waarom dat de andere keren niet lukt. Als het nog vaker voorkomt laat het me dan aub even weten dan ga ik kijken of ik het probleem kan vinden. liefs, Serena.

   • 28 november 2014 / vrijdag, 28 november 2014

    Ja zeg nou zelf vrouw, niks fijner dan actueel nieuws en blogberichten op de plee waar je echt even tot jezelf kan komen, toch?, maar het eerdere comment was vanaf de laptop (dus niet vanaf de wc), heb er alleen last van als ik op mijn telefoon aan het internetten ben, en uiteraard is dit probleem vaak thuis, heb gewoon wifi thuis

 15. 27 november 2014 / donderdag, 27 november 2014

  je jas is echt zoo wow! Die kleur staat je goed!

 16. Isabel
  27 november 2014 / donderdag, 27 november 2014

  samsung heeft minder megapixels en heeft totaaaaaaal geen goeie camer kwaliteit dus daar ben ik het niet met je mee eens

 17. 27 november 2014 / donderdag, 27 november 2014

  Ik ben absoluut een Apple fan. Samsung en andere merken lopen naar mijn smaak veel te vaak vast. Ook heb ik inmiddels 3 jaren alweer een MacBook en ik zou echt niets anders meer willen. Mijn moeder heeft laatst een nieuwe laptop gekocht, die werkt op Windows 8. Nou ik snap er echt de ballen niet van….. In vergelijking met mijn MacBook is het zo een niet gebruiksvriendelijk computersysteem. Volgend jaar wil ik een nieuwe MacBook aanschaffen en dan schuif ik mijn huidige laptop door, naar mijn moeder. Leuk artikel weer!

 18. Lousaa
  27 november 2014 / donderdag, 27 november 2014

  Mooi ding. Ik kies voor android en samsung. Vanwege de prijs, maar ook omdat ik het niets vind om gebruik te moeten maken van apples zogenaamde diensten. Heel klantonvriendelijk. Een keer een ipod gehad met een storing en ze lieten me echt door hoepels springen om dat ding gefixt te krijgen. Toen was ik genezen. Heb wel een ipad via het werk en das best een fijn ding maar ik zou dat geld er zelf niet voor over hebben.

 19. Janna
  27 november 2014 / donderdag, 27 november 2014

  Samsung telefoons hebben ook een timer voor de camera.
  Zelfontspanner heet dat.
  Niks nieuws.

 20. Cynthia
  27 november 2014 / donderdag, 27 november 2014

  Leuke review Serena!
  Zit zelf erg te twijfelen tussen de nieuwe sony z3 of iphone6. Juist omdat de sony zon geweldige camera heeft en ook nog eens er leuk uitziet.
  Mag ik januari mijn abbo verlengen dus heb gelukkig nog de tijd om na te denken haha.

 21. Janneke
  26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  ik snap echt niet dat mensen de camera van Samsung beter vinden, Apple is zo veel sneller scherper en mooier

 22. 26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  Ik ben dus echt een ontzettende gadgetfreak en ben echt in staat om dus gewoon een iPhone 6 los te kopen. Zo zonde van het geld eigenlijk, haha.

 23. 26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  Ik heb een Samsung Galaxy S3 mini. Ik wou eerst een iPhone kopen vorig jaar, maar mijn vorige telefoon ging plotseling kapot en ik had geen geld voor een iPhone. ( Ik heb een heeeul fijn abonnement dus moet een los toestel kopen). De camera van mijn Samsung is slecht. Helemaal als ik hem vergelijk met de iPhone’s van mijn vriendinnen. Mijn volgende telefoon wordt een iPhone. Maar tegen de tijd dat ik daar geld voor heb, is er al weer lang een nieuwe uit ( of 2,of 3..)

 24. 26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  O wat interessant om dit te lezen~! Ik twijfel namelijk ook tussen de iphone6 en de samsung, maar ik denk dat ik voor de camera kwaliteit ga 🙂 Hoe dan ook: je hebt een mooi mobieltje, is die steel toch nog érgens goed voor geweest…

 25. 26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  Ja helemaal mooi! 🙂 Zelf heb ik de iPhone 5s en ben er ook nog steeds heel erg blij mee!

 26. 26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  Leuk topic! Ik heb ook 10 jaar lang Samsung gebruikt, toen 3 jaar Blackberry en toen iPhone en sinds de iPhone wil ik niets anders. You’re talking to a real Apple fan here hihi. xx Sara – The Curly Life.

 27. julia
  26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  Even off topic.. Waar komt die mooie vaas vandaan Serena?

 28. Marieke
  26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  Die kalender functie heb ik ook op mijn Samsung. Het niet kunnen verwijderen van de batterij zou voor mij een reden zijn om een telefoon te laten liggen in de winkel. Prachtige kleur trouwens! Beetje champagne?

 29. Chantall
  26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  Wat grappig om te lezen dat je hem toch wil houden 🙂
  Ik heb zelf ook de IPhone 6 en ben er ook erg over te spreken.

  Geniet van je iphoney!

 30. Ger
  26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  Mooie telefoon! Ik ben tevreden met mijn Samsung Gal. S2. En zou niet zo snel overstappen naar een iPhone denk ik. De S5 koop ik wel zodra deze het opgeeft.

 31. 26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

  Ik was tot 2 jaar geleden into de blackberry want touch screen was echt niet aan mij besteed. Maar inmiddels de Iphone 4 en nu de Iphone 5s en ik moet zeggen happy Apple user 🙂

 32. 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Ik heb zelf een samsung s3 mini. Ik wil wel een iphone maar dan ben ik bang dat ie binnen een dag al kapot is…

 33. Femke
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Iphone sws betere camera dan meeste samsung

 34. kimmie
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Ik ga zelf toch kiezen voor de note 4 weet alleen niet goed of ik de gouden of de roze ga nemen.

  Ach ieder zijn ding de ene zegt dit en de andere zegt dat..het gewoon zelf eens uittesten is de boodschap ^^

 35. Jo92
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Ik heb alles van Apple.
  Ik wil ook niet anders 😉

 36. Pink Rose
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Van een 3 naar een 4S en nu een mooie gouden 6! In NY gekocht en dat scheelt mooi weer geld. Ik vind deze vorm weer veel mooier dan de 5, vrouwelijker en zo heerlijk licht!

 37. 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  I love iPhone!
  Ik heb zelf nog geen 2 maanden me iPhone 6 & ik vind de Camara wel beter of de Samsung want ik kan het goed vergelijken met de Camara van me vriend zijn gsm hij heefd een samung toestel en ik vind de kwaliteit van de Camara beter van de iPhone 🙂
  Veel plezier met je iPhone 6
  X

 38. 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Leuk dat je bent overgestapt naar de Iphone! Ik heb al jaren een Iphone en ik heb nu nog de 5. Volgend jaar neem ik de 6, ik vind ze erg prettig in gebruik maar heb ook niet echt eerder een andere telefoon gehad. Mooie kleur trouwens!

 39. 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Leuke review, ik heb ook beide telefoons gehad en nu weer een Samsung 🙂 Beide toestellen hebben voor en nadelen. Ik merk dat het bereik iets beter is met een Samsung net als de accuduur (als je niet 1000 apps inst.) De iPhone ziet er wel wat mooier uit (is ook heel belangrijk). Enhet volgende toestel…. we will see:-)

  Liefs Chris

 40. 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  wat leuk dat je er blij mee bent. ik zelf heb een Sony en ik vind hem ook heel fijn! ik heb dan wel al een Ipod gehad en moet eerlijk zijn dat ik Android veel fijner vind omdat ik er al jaren mee werk.

 41. 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Aah ik wil ook een nieuwe iPhone, m’n iphone 4S is tegenwoordig echt te traag. Heb sinds de eerste iPhone (iPhone 3), al een iPhone en ben dik tevreden al 6 jaar.

 42. 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Wat een mooie telefoon. Ik ging een half jaar geleden van Samsung naar Iphone en moest zó wennen. Ik werd voor gek verklaar door iedereen en moet nu ook zeggen dat Iphone mijn hart veroverd heeft. Dus toch… Nog een landverrader ;-). Geniet ervan!

 43. Karlijn
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  I love Apple

 44. Karlijn
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  I love Apple

 45. Jessica
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Wat een súperhandig artikel! Ik wil al jaren eens een iphone uitproberen, maar hoor steeds dat het overrated is.. Maar nu ben ik stiekem wel erg nieuwsgierig! En wat is hij prachtig in dat goud.

  Goede deal heb je trouwens weten te sluiten, kon ik maar een zakelijke abo afsluiten!

  • 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

   Ik ook! Ik viel voornamelijk voor de kleur (roze!), nou vooruit… Ook voor de telefoon zelf 😉

 46. 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  iPhone! Ik zou nooit meer zonder kunnen!

 47. Luna beau
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Ik heb Apple altijd gehad, en ik wil niks anders meer! Het werkt ook heel rustig en ziet er super mooi uit. De kwaliteit vind ik ook erg goed!!

 48. Robin
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Ik ben fan van mijn Samsung. Ik heb sinds een halfjaar ofzo een Samsung S5 en vind hem erg fijn!
  Er zit bij mij ook zon vingerafdruk scanner op en er zit een timer ingebouwd voor de camera.
  Verder is hij gewoon erg snel.

  Ik ben ook niet helemaal anti apple, aangezien ik werk met een imac. En k heb ergens nog een fijne ipod nano 3 liggen.

  En mijn vriend en ik gaan binnenkort een samsung tv kopen, daarmee kun je ook synchroniseren met je telefoon. Maar dat wil ik nog wel zien hoe dat werkt.

  Veel plezier in ieder geval met je iphone 🙂 fijn dat hij synchroniseert met je laptop.

  • Bianca
   26 november 2014 / woensdag, 26 november 2014

   Ik heb nu een S4 en over een half jaar loopt mijn abonnement af, wellicht een mooi moment om de S5 aan te schaffen. Vooral openen met vingerafdruk spreekt mij aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *