Ik ga op stedentrip en neem mee…

Hola chica’s! Yours truly bevind zich momenteel in het prachtige kuststadje La Coruna op een schiereiland in het noorden van Spanje.  Op het moment van schrijven chill ik op mijn bedje met een blikje Coca Cola (waarom stoppen ze nou nergens Dr. Pepper in de minibars, what’s up with that?).

Ik ben hier op persreis namens Vueling, de vliegtuigmaatschappij die je heel voordelig van Amsterdam naar Spanje vliegt. Zo kun je eind juni al voor €120 naar La Coruna, maar hierover later meer. Morgen duik ik de stad in om voor jullie op zoek te gaan naar de hotspots die ik later in een reisverslagje zal zetten! Hieronder vast wat mooie vakantiekiekjes die ik hier heb gemaakt:

The beach

Prachtig uitzicht over zee

Mooi park bovenaan La Coruna

Deze lijn geeft de tijdzone aan, die dwars door La Coruna loopt. Waar ik sta is het officieel een uurtje later, geestig he?

Tapas!

Ik ga wel vaker weekendjes weg en ik vind het dan superleuk om samples mee te nemen. Ik spaar ze in een grote doos en dan kan ik ze eindelijk eens nuttig gebruiken. Het scheelt én veel ruimte en gewicht in mijn koffer én zo probeer je nog wel eens iets nieuws.


Wanneer ik op stedentrip niets bijzonders ga doen (geen chic diner, geen avondje stappen, etc.) neem ik hele basic make-up mee: wenkbrauwpotlood, mascara, eyeliner, eyeshadowbase (tegen vettige oogleden), concealer en lipbalm. En natuurlijk SPF50 facecream van Vichy (deze is matterend) tegen de zon.


Een klein flesje parfum (Amzing Grace 15 ml), een Lush zeepje om mee te wassen, een restje shampoo, Clinique roller deo en een kleine spuit deo van nivea (voor onderweg) en een haarborstel:


Een pincet (mijn wenkbrauwen zijn weer aan de beurt) en wat nagelspul (remover, vijl, base/topcoat) omdat ik hier vast en zeker nieuwe nagellak ga kopen (er is hier een Kiko) die ik dan meteen wil dragen, haha! En natuurlijk een rol watjes. En, omdat het weer mocht vandaag, Microdelivery Peel van Philosophy! Heerlijk spul.


Alles past prima in dit kleine toilettasje:


Lekker compact en niet zwaar, wat betekent dat ik EXTRA veel mee terug kan nemen 🙂

Shoppen. It’s a way of life.

Wat zijn jouw musthaves wanneer je een weekendje weg gaat? En vergeten jullie dan altijd de helft of neem je juist veel te veel mee?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

73 Reacties

 1. 18 juni 2012 / maandag, 18 juni 2012

  Ik neem altijd teveel mee, qua kleding en make-up

 2. Eva
  29 mei 2012 / dinsdag, 29 mei 2012

  Werkt oogschaduwbasis ook tegen vettige oogleden wanneer je geen oogschaduw gebruikt? Dit is helemaal nieuw voor mij, en ik heb altijd last van vettige oogleden. X

 3. 29 mei 2012 / dinsdag, 29 mei 2012

  je mag solid shampoo denk ik gewoon meenemen in het vliegtuig neem ik aan? ja toch? iemand hier ervarign mee?

 4. Genevieve
  28 mei 2012 / maandag, 28 mei 2012

  Ik was 3 weken geleden in Barca, ik had de grootste koffer van iedereen en had ook de grootste koffer van thuis meegenomen.
  Zo hoefde ik niet te proppen voor de terugreis 🙂

 5. Annelise
  28 mei 2012 / maandag, 28 mei 2012

  Ik ben net in Italië geweest en heb daar voor het eerst een Kiko gezien. Had er nog nooit van gehoord, maar waarom hebben ze die niet in NL?? Geweldige make-up voor superweinig geld. Ik heb drie nagellakjes gekocht en ze zijn prachtig <3

 6. Mirjam
  28 mei 2012 / maandag, 28 mei 2012

  Op de één of andere manier vergeet ik áltijd mijn lenzenkoker! Gelukkig is mijn vriend altijd zo slim om er 2 mee te nemen…

  Wat ik ook heel handig vind, zijn de tinted moisturizers van Elf. Neemt weinig plek in beslag, heeft een spf factor en dekt genoeg voor op vakantie (ipv foundation)

 7. Mandy
  27 mei 2012 / zondag, 27 mei 2012

  Ik krijg elke keer de kriebels van die tapas, bah! haha

 8. 27 mei 2012 / zondag, 27 mei 2012

  Wat tof en zo goedkoop! Ik kende dit stadje niet maar het ziet er prachtig uit! Ik ga er eens over googlen. 🙂

 9. 27 mei 2012 / zondag, 27 mei 2012

  Oh wat goed zeg, ik krijg nooit alles in een klein toilettasje gepropt, maar heb dan ook geen testers lol.
  Ben benieuwd naar de rest van je shoppen 🙂

 10. 27 mei 2012 / zondag, 27 mei 2012

  leuk om te zien =) en die foto’s aan het begin zijn echt prachtig!

 11. 26 mei 2012 / zaterdag, 26 mei 2012

  Geweldig artikel, hier heb ik van geleerd. Ik ga altijd weg met drie ( 1tje met sieraden ) toilettassen.

 12. Lena
  26 mei 2012 / zaterdag, 26 mei 2012

  YEAH SERENA COLAGES OP PICMOKEY 😀

 13. 26 mei 2012 / zaterdag, 26 mei 2012

  Ik neem altijd m’n make-uptasje mee waar vaak wel meerdere oogschaduws, concealer, blush, mascara, oogpotlood en lippenstiften in zitten. Daarnaast neem ik dan nog een toilettas mee waar juist alle huidverzorgingsproducten inzitten en allerlei kleine dingen. Meestal heb ik eigenlijk teveel mee, gebruik de helft niet 🙂

 14. Nathalie
  26 mei 2012 / zaterdag, 26 mei 2012

  Verkopen ze het merk ´Fresh´ in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *