Ici Paris Eye Make-up Remover Pads

Travel tip! Omdat ik een paar daagjes naar London en naar Berlijn zou gaan leek het me handig om deze Ici Paris Eye Make-Up Remover Pads mee te nemen. Dat scheelt weer gesjouw met een rol watjes (of allemaal losse watjes in je toilettas) en een fles remover. En des te meer ruimte in de toilettas, des te meer er ingeslagen kan worden in het buitenland!

eye make-up remover pads ici paris_01

Ik weet dat er van andere merken ook pads te krijgen zijn, zoals van de Hema, Kruidvat en Etos huismerken, maar deze van Ici Paris vond ik zo handig verpakt omdat het een plat en compact zakje is. Andere eye make-up remover pads zitten al snel in een potje en dat neemt meer ruimte in.

eye make-up remover pads ici paris_12De pads kun je pakken via een opening via de achterkant:

eye make-up remover pads ici paris_04Het zijn vrij stevige pads, gelukkig niet flodderig zodat ze scheuren tijdens het reinigen. Het zijn echte wattenschijfjes, en niet van die flinterdunne schijfjes zoals de pads van Kruidvat bijvoorbeeld. De pads zijn dubbelzijdig, ze bevatten een gladde kant en een kant met ribbeltjes.

padsDe pads zijn licht vochtig en dat blijven ze nu al een kleine twee weken. Hoe de vochtigheid over een maand is durf ik niet te zeggen, maar dan heb ik ze tegen die tijd waarschijnlijk toch al opgemaakt. Ze zijn in elk geval niet te nattig of te vettig, wat ik een pluspunt vind.

Ik kan per pad één oog reinigen, dus per keer heb ik er steeds twee nodig. Omdat er 30 pads in een verpakking zitten kan ik hier zo’n 2 weken mee doen. Perfect voor die 4 dagen Londen en 3 dagen Berlijn! De rest maak ik daarna gewoon hier in Nederland op.

cleansingIk gebruik zowel de voor- als achterkant van de pad per oog:

vieze padHet reinigen gaat erg gemakkelijk, ik hoef niet hard te boenen. De pads irriteren de tere huid rondom mijn ogen niet, iets wat ik wel vaak heb bij gezichtsreinigingsdoekjes. Met deze pads gaat het goed, naderhand geen roodheid, tranende ogen, een branderig gevoel of geprik. Mijn oogleden voelen ook niet droog aan trouwens. Love it! Ook Nena heeft ze gebruikt in London. Zij draagt lenzen en ze heeft een erg gevoelige huid, maar ook zij had nergens last van, ze vond ze erg lekker.

Ook zijn mijn oogleden niet vettig, wat ik persoonlijk een plus vind. Nu kun je zelfs eventueel na het reinigen meteen weer een nieuwe ooglook aanbrengen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het er meteen weer vanaf glijdt.

eye make-up remover pads ici paris_02

Ingrediëntenlijst;
eye make-up remover pads ici paris_03Zo te zien zijn het vrij milde ingrediënten, dat is fijn. Geen parfum, parabenen of sterke reinigers en wél verzorgende ingrediënten zoals glycerine, panthenol, druivenpitolie, vitamine E en korenbloem extract. Ook caprylic/capric glycerides (gefractioneerde kokosnootolie) is een huidverzorgend ingredient. Deze olie staat echter bekend om haar snel intrekkende vermogen, dus vandaar dat het zo mild en niet vettig aanvoelt op de huid.

eye make-up remover pads ici paris_14Tja, wat kan ik er nog meer over zeggen. Het zijn gewoon erg fijne pads! De verpakking is handig, compact en lekker plat. Perfect voor op reis.

De pads doen hun werk, maken mijn ogen niet vettig, zijn niet te nattig of te droog en zijn van stevige kwaliteit. Bovendien zijn ze mild en dus niet irriterend voor mijn ogen, iets waar ik anders wel vaak last van heb bij de meeste voorbehandelde pads of doekjes.

eye make-up remover pads ici paris_13De Ici Paris Eye Make-up Remover Pads worden bij bijna elk Ici Paris filiaal verkocht. In een verpakking zitten 30 pads. De prijs is €3,62 per verpakking. Ze zijn hiermee ongeveer net zo duur als de pads van Demak’up, maar wel een stukje duurder dan de pads van Kruidvat, Etos, Hema, etc. Maar goed, die pads zijn dan ook een heel stuk dunner en hebben een verpakking die iets minder handig is voor op reis.

Gebruik jij ook kant en klare oogmake-up pads? En zo ja, wat is jouw lievelingsmerk?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

87 Reacties

 1. Jennifer
  21 juli 2015 / dinsdag, 21 juli 2015

  Zijn die wisps nog verkrijgbaar, en waar?

 2. Sandra van der Geest
  27 juli 2013 / zaterdag, 27 juli 2013

  Je moet De oogremover pads van De Action proberen. Zijn Geloof ik 62 cent van het merk Onyx. Ik vind de zelf heel erg fijn!

 3. 24 juli 2013 / woensdag, 24 juli 2013

  Deze lijken heel handig! Vooral op vakantie

 4. Lindsey
  24 juli 2013 / woensdag, 24 juli 2013

  Handig, echt een kleine verpakking inderdaad! Maar ja, ik denk altijd: ik moet toch watjes meenemen voor mijn tonic, dan maar meteen ook voor oogmake-up remover ;) En ik heb een klein flesje remover, dus het neemt gelukkig maar een klein deel van mijn toilettas in beslag.

 5. Yasmine
  22 juli 2013 / maandag, 22 juli 2013

  Klinkt handig! Heb nog een flesje van Kruidvat staan die ik allang niet meer gebruik, veel te vettig :( Heb die van etos idd wel een keer geprobeerd.

 6. Lotte
  21 juli 2013 / zondag, 21 juli 2013

  Ik heb die ook gehad, heb ze weggegeven aan een nichtje. Vond het echt troep, werkte voor geen meter

 7. 20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Ideaal! Werken ze ook goed met waterproof mascara?

 8. klaudia
  20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Bij de albert heijn kan je 100 stuks in een potje kopen die je dichtdraait voor €1.79 , lekker goedkoop en ze drogen niet uit en ze werken nog is heel fijn. Zeker een aanrader!

 9. Gwendolyn
  20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  zijn ze ook fijn voor waterproof makeup?

 10. 20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Ze klinken heel erg fijn, handig voor op reis :D x

 11. 20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Klinkt goed! Ik heb de normale oogmakeupremover al geprobeerd van Ici Paris XL, die in t flesje met twee fasen, maar die prikte enorm. Dus ik durf deze eigenlijk niet te proberen.. jammer!

 12. Ikrame
  20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Haaii Serena,

  Mag ik vragen waar je die wegwerp tandenborsteltjes gekocht hebt? Ik weet dat action ze had, maar de filialen die ik bezocht heb hebben ze niet meer.

  Ik hoor graag van je!

  Groetjes,

  Ikrame

 13. Yazzmin
  20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Echt een groot compliment voor je Serena. Sommige blogs hebben wel een zo’n aanbeveling om ff artikels op te vullen. Dan is het: tip: oogpads. Ik vind deze fijn! En klaar. Jij daarentegen zet de hele ingrediëntenlijst er bij en behandelt deze. Hoe top?! En sowieso vind ik dat jij de laatste tijd wel heel erg leuke artikelen hebt
  . Ik bezoek je site al een heeeele poos (als lurker, daar niet van) en ben altijd al fan geweest, maar dat van die goede artikelen viel mij de laatste tijd op.
  Xx yazzie uit utereg ;)

 14. Monique
  20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Ik heb altijd erg last van een branderig gevoel bij mn ogen na make-up removerdoekjes te gebruken. Ik wil deze gauw een keer uitproberen om te kijken of ik er bij deze inderdaad geen last van heb!

 15. Macyy
  20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Ik gebruik ze ook niet kant en klaar, maar heb wel een oogreiniger en padjes van de etos. Want met die doekjes raken mijn ogen heel erg geirriteerd, en ik ben ook een lensdrager. Maar die kant en klare lijken me inderdaad wel erg fijn

 16. 20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Nu ik dit gelezen heb ga ik ze zeker halen! Ik vertrek binnenkort ook op vakantie en het scheelt in je bagage :)

 17. Elif
  20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Serena, waar heb je die kleine colgate wisp tandenborsteltjes gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *