ByDanie Little Black Dress

Afgelopen dinsdag was ik It-girl tijdens de allereerste fashionshow van ByDanie, het fashionlabel van Nederlands meest bekende styliste Danie Bles. Ik zat backstage tussen de modellen waar mijn haren werden gekruld en mijn make-up prachtig werd gedaan door Clayton, Chef de Cabine van Maybelline. Later werd ik gestyled door de stylistes van ByDanie wat eigenlijk neerkwam op het aantrekken van deze little black dress. Klaar! Meer heeft zo’n jurkje niet nodig.

De doorzichtige delen bij de hals en buik maken het jurkje nét iets spannender en de goudkleurige ritsen bij de mouwen en op de rug zijn niet alleen functioneel, maar dienen meteen als mooi accent. Door de gouden details vond ik het mooi om hier mijn nieuwe Anta sandaaltjes bij te dragen van Luciano Barachini, die zorgen voor wat ‘sparkles’. De vorm van de sandaaltjes vond ik ook erg mooi staan bij de vorm van mijn oorhangers.

bydanie03bydanie02bydanie07bydanie05bydanie06bydanie09bydanie10bydanie08What I’m wearing;

Ik ben erg blij met mijn nieuwe sandaaltjes! Ze zijn perfect voor bij het warme weer van de laatste tijd, heerlijk! De nudekleur staat haast bij elke outfit en de fonkelende steentjes geven een subtiele sparkle aan de look. En door het plateau en de vrij dikke blokhak lopen ze nog gemakkelijk ook.

Wat vinden jullie van de jurk en van de sandaaltjes?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

114 Reacties

 1. Yasmine
  22 juli 2013 / maandag, 22 juli 2013

  Oehh prrrettyyy!!

 2. Kate
  21 juli 2013 / zondag, 21 juli 2013

  Je bent een prachtige vrouw en een buik waar je trots op mag zien. Ik ben bijzonder jaloers, en hoe mooi het jurkje je ook staar, zou ik voor een andere iets minder zichtbare bh gekozen hebben, of een jurkje dat ‘daar’ net iets anders zat. De rits achter vind ik prachtig…maar doet niets af van het feit dat je erg mooi bent!

 3. Sam
  21 juli 2013 / zondag, 21 juli 2013

  Het ”sheer” gedeelte van de jurk had iets meer sheer mogen zijn. En een strapless zwarte bh eronder was mooier geweest
  Maar je hebt een goed lichaam voor zo’n jurk!

 4. Susan
  21 juli 2013 / zondag, 21 juli 2013

  You’re gorgeous.

 5. Linda
  21 juli 2013 / zondag, 21 juli 2013

  Heel mooi, maar niet voor elk figuur weggelegd helaas…. Jij kun het echter goed hebben! Ik zou het leuk vinden om ook tips terug te vinden voor meiden met curves, ik vind het persoonlijk soms best lastig om een trendy outfit te scoren

 6. Lois
  20 juli 2013 / zaterdag, 20 juli 2013

  Wauw.. Serena je bent echt mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *