Huisvlog #10 | een nieuwe slaapkamer

Good morning! Afgelopen week hebben George en ik onze nieuwe slaapkamer (deels) opgeknapt en is het halletje EINDELIJK behangen, dus een goed moment voor weer een nieuwe huisvlog! We sliepen eerst op de zolderkamer, maar hebben besloten om deze mooie, grote ruimte om te toveren tot een studio. De nieuwe slaapkamer is nu op de eerste verdieping, op dezelfde verdieping als de kleedkamer en badkamer, dus eigenlijk ook wel praktischer.

In de huisvlog van vandaag voorzien we de nieuwe slaapkamer van een wel erg blauwe kleur (ik wilde de kleur eigenlijk lichter en grijzer dan dit, maar we hebben toch besloten om het zo te laten). In combinatie met witte meubelen en hout staat het eigenlijk best fris en rustgevend. De slaapkamer is nog lang niet af, ik wil het nog veel gezelliger maken, maar hieronder alvast een kleine impressie;

Als laatste een BIG SHOUT OUT naar Bart van Schildersbedrijf Poulisse, die ons halletje werkelijk PERFECT heeft behangen. Het luxe behangmerk Hooked on Walls heeft ons dit prachtige behang geschonken, dus ook een grote shout out naar hen! Ik had het zelf echt nooit voor elkaar gekregen, zo mooi strak zit het ertegenaan. Ons halletje is bijna 4 meter hoog en in deze kleine ruimte waren erg veel lastige hoekjes en schuine randen, en dan ook nog op patroon behangen… poeh! Soms kun je het dan maar beter aan een professional overlaten, vind ik. Dus Bart, onwijs bedankt, je hebt top werk geleverd!

Het behang geeft meteen meer sfeer en een luxueuze uitstraling aan het halletje, ik ben er echt superblij mee. Elke keer als ik de trap afloop denk ik weer bij mezelf ‘ah, wat is ons halletje toch mooi geworden!’. Leuk he, hoe blij je soms kan zijn met een kleine aanpassing in je interieur?

Als we weer terug zijn uit New York gaan we de slaapkamer verder afmaken en maken we een begin aan onze studio op zolder, dus er komen zeker nog wat huisvlogs aan! We wonen er al langer dan een jaar en het is รฉcht waar wat ze zeggen: een (koop)huis is nooit af. Je verzint altijd wel weer iets nieuws, haha!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze kleine interieur update te zien en te volgen. Wat vind je van ons behang en van de (iets te) blauwe verf in de slaapkamer? Let me know!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

20 Reacties

 1. 23 december 2017 / zaterdag, 23 december 2017

  Mooi! Ik doe altijd veel interieurinspiratie bij je op. Ik miste dit keer alleen de foto’s om nog eens rustig te bekijken. Zou leuk zijn voor de volgende keer! ๐Ÿ˜‰

 2. laura
  21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

  Voor de camera noemt george je een psycho als je boos bent……
  Ik zou dat echt niet pikken van mijn vriend als hij zo over mij praatte in het openbaar (in dit geval op youtube dan).

  • Marlies
   21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

   Eens. Als mijn man me, ook zonder camera, zo zou noemen zou ik dat echt niet okรฉ vinden. Maar Goed, ieder zn eigen dingtjes

   • Serena
    Auteur
    21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

    Ander gevoel voor humor, moet kunnen ๐Ÿ˜‰

    • Esther
     21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

     Oke, maar op de video kan je er niet echt om lachen om wat hij doet of wat hij zegt.
     Tenminste de actie met verf op je gezicht smeren vind jij duidelijk niet leuk!
     De toon waarop hij het zegt is ook niet op een speelse, lieve manier.

     Het getuigd in ieder geval niet van heel veel respect.

     • Serena
      Auteur
      22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

      Wel hoor, we plagen elkaar gewoon! Dat het zo op jou overkomt, kan. Maar ik was erbij en ik weet wat ik op dat moment dacht, lijkt me?

      Als ik het echt zo stom vond, had ik het wel uit de vlog geknipt.

 3. 19 december 2017 / dinsdag, 19 december 2017

  Ah, ik keek al een tijdje uit naar een nieuwe home update vlog. Leuk om te kijken vind ik die altijd! Ik vind de kleur blauw die jullie hebben uitgekozen heel gaaf. Heel sereen / Serena;-)

 4. Mila
  18 december 2017 / maandag, 18 december 2017

  Waanzinnig mooi geworden!
  En mee eens, leuk om George weer te zien.
  Jullie zijn zo leuk samen ?

 5. 18 december 2017 / maandag, 18 december 2017

  Ik krijg het gewoon Spaans benauwd als ik naar dat behangen kijk. Dat is echt de pure horror, hahaha. Het resultaat is wel echt heel erg mooi!

 6. 17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

  Leuke vlog, ik vind de kleur blauw die je in de slaapkamer hebt gebruikt wel mooi, helemaal in combinatie met de houten vloer en het witte meubilair.

 7. Anne
  17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

  Heeeel mooi dat behang bij de trap! En wat een klus om dat erop te krijgen… pfoeh!

 8. Anthonia
  17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

  Ziet er leuk uit! Ben benieuwd naar het eindresultaat! Geniet er nog van in New York!

 9. 17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

  Mooi geworden zeg! Vind de kleur echt prachtig, heel warm. En dat behang wauw! Ik vind behangen ook vreselijk. Eigenlijk alle klussen in huis vind ik vreselijk haha ๐Ÿ™‚ Het resultaat is wel altijd leuk ๐Ÿ˜€

 10. Rita
  17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

  Het halletje is echt mooi geworden. Mooie kwaliteit behang en geen naad te zien of te voelen. Topwerk heeft Bart geleverd!

 11. 17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

  ik vind het behang wel erg gaaf in de hal ๐Ÿ˜€

 12. Lotte
  17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

  Oh George wat heb je met je haar gedaan ๐Ÿ˜ฎ Ik vond je zo’n knapperd maar nu lijk je net een graaf jochie van 16 ๐Ÿ™

  • Fatima
   17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

   Staat leuk juist! Ook leuk om George weer te zien en horen. Lieverds zijn jullie samen. ?

  • Syl
   17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

   Mijn vriend van 31 heeft dit kapsel ook…
   Staat toch leuk.

 13. Margaux
  17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

  Hey Serena, fijne vlog weer ๐Ÿ™‚
  weet niet hoe diep die ruimte is achter je deur maar er bestaan bij IKEA (en waarschijnlijk ook andere winkels) ondiepe kledingkasten van 38 cm diepte. Aangezien kledinghangers ongeveer 60 cm diepte nodig hebben word er dan gewerkt met een uittrekbare kledingroede. Misschien een tip om dat even te bekijken dan heb je ook weer meer ruimte in de rest van je slaapkamer.
  Dit is zoโ€™n voorbeeld mocht je het niet goed begrijpen: https://m.ikea.com/be/nl/catalog/products/spr/89128359/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *