Deze highlighter kit is éxtra mooi voor de getinte huid

Getinte ladies, opgelet! Het nieuwste highlighter palette van Anastasia Beverly Hills heet Sugar Glow Kit, een palette bestaande uit maar liefst vier fluweelzachte highlighters met warmere tinten, die EXTRA mooi staan op een getinte huid. Kijk, daar word ik als Indo natuurlijk héél blij van!


En nog meer goed nieuws, want met dit palette brengt Anastasia meteen DRIE uitverkochte kleuren terug van andere limited edition Glow Kits, namelijk Marshmallow en Butterscotch (uit de Sweets Glow Kit) en Starburst (uit de Gleam Glow Kit). De kleur Gumdrop is geheel nieuw en exclusief voor de Sugar Glow Kit.

De verpakking


Allereerst de look & feel van deze Glow Kit. Het palette is gemaakt van stevig karton en bedrukt met een ombré kleurverloop van mauve naar heel zacht lila. Het gehele palette is bezaaid zijn minuscule shimmertjes die prachtig glinsteren bij elke beweging. Het geeft me hierdoor een magisch, sprookjesachtig gevoel.


De Glow Kit is een vrij groot, plat en vierkant palette die qua vorm niet per se heel handig is om mee te nemen op reis. Daarentegen krijg je er wel 4 grote fullsize highlighters voor terug! Het palette bevat helaas geen spiegeltje en dat vind ik persoonlijk een gemis. Ik vind het namelijk altijd handig als een palette een (grote) spiegel bevat. De vormgeving van dit palette had wat mij betreft dus wel iets luxueuzer gemogen, maar aan de andere kant… it’s the inside that counts!

De inhoud


Open je de Glow Kit dan zien we vier schitterende highlighters waar mijn beautyhartje razendsnel van gaat kloppen. Ik vind dit prachtige, warme tinten waarvan ik 100% zeker weet dat ze erg mooi zullen gaan staan op mijn getinte huid, dus ik kan niet wachten om ze te swatchen!


Wat me in elk geval opvalt is dat deze kleuren onderling genoeg van elkaar verschillen (ik zie helaas genoeg highlighter palettes voorbij komen met bijna identieke kleuren, LIKE WHY?!), maar dat de kleuren qua ondertonen ook prima met elkaar te mixen en te matchen zijn.

Swatches;


Marshmallow
is het beste te omschrijven als een felle, witgouden highlighter met een goudgelige ondertoon en een sterke, metallic glans. De pigmentatie is vrij sterk, dus als je een piepklein beetje aanbrengt creëer je een prachtig dewy effect. Als je deze kleur opbouwt wordt het effect dekkender, maar ook vrij heftig metallic, wat natuurlijk ook erg mooi staat.

Marshmallow verscheen als eerste in de LE Sweets Glow Kit en is dus nu weer terug van weggeweest! Ik kan deze kleur zeer waarderen. Hij is zo lekker fel, bijna wit, met een heldergele metallic glans. Heel bijzonder en vooral op een getinte huid heel opvallend.


Gumdrop
 is een nieuwe kleur en exclusief voor de Sugar Glow Kit, en ik vind dit ook meteen de meest bijzondere en mooiste kleur uit het palette. Gumdrop is wat je noemt een duochrome highlighter: een poeder dat – afhankelijk van hoe het licht erop valt – van kleur verandert. Zo is Gumdrop in het ene licht te omschrijven als een peach kleurtje met gouden ondertonen, en in een ander licht shift de kleur naar roze. Verder bevat Gumdrop wat grotere shimmers en glittertjes, waardoor hij nét even iets meer glinstert dan de andere drie tinten.

De pigmentatie lijkt in eerste instantie vrij subtiel, maar in een ander licht is de glans dan weer heel intens roze. De kleur Gumdrop is mijn favoriet uit dit palette!


Butterscotch
 is het beste te omschrijven als een felle, medium-gouden tint met een sterke metallic finish. In de pan lijkt hij vrij bronze, maar eenmaal op de huid zie je daar niets van terug. De pigmentatie is zeer goed, dus je hebt slechts een klein beetje nodig. Ook Butterscotch verscheen als eerste in de LE Sweets Glow Kit en is dus nu weer terug van weggeweest!


Starburst
 is een hele zachte peachtint met een oudrozige ondertoon en een sterke metallic finish. De pigmentatie is zeer goed, dus ook van deze kleur heb je slechts een klein beetje nodig. Vanwege de bleekroze ondertonen staat deze kleur wat frisser dan de andere highlighters, en kan het bijvoorbeeld mooi gecombineerd worden met peachy blushes.

In eerste instantie vond ik deze kleur vrij zilver/koel ogen, maar hij neigt toch meer naar warme ondertonen en staat dus erg mooi en fris op een getinte huid. Starburst verscheen als eerste in de LE Gleam Glow Kit.

van links naar rechts; Marshmallow, Gumdrop, Butterscoth en Starburst

De highlighters hebben allemaal een ontzettend zachte, romige textuur die zich heerlijk en gemakkelijk laat blenden in de huid. De pigmentatie is van alle vier de highlighters zeer goed en intens, waarbij Marshmallow het minst gepigmenteerd is en Butterscotch het meest.

Eindoordeel

boven; marshmallow & gumdrop // onder; butterscoth & starburst

Tegenwoordig is er zo veel keuze in highlighters en highlighter palettes, dat we alles wel gezien lijken te hebben op dit gebied. Toch heeft Anastasia een draagbaar highlighter palette gecreëerd die mij anno 2018 nog weet te verrassen! En dat vind ik knap. Kwalitatief gezien is dit echt een TOP palette en ik heb er eigenlijk niets op aan te merken. Nou ja, één dingetje misschien: het palette had wel iets luxueuzer uitgevoerd mogen worden, en zeker voor die prijs.

Verder bevat de Sugar Glow Kit kleuren uit andere LE Glow Kits. Dat kan een voordeel zijn, maar evengoed een nadeel. Ik kan me voorstellen dat je het nut niet inziet van deze kit wanneer je ook de Sweets Glow Kit in je bezit hebt (dan heb je al overlap met twee kleuren, namelijk Marshmallow en Butterscotch) of de Gleam Glow Kit (dan heb je overlap met de kleur Starburst). Ik heb alleen de Sunkissed Glow Kit, dus voor mij zijn alle kleuren uit de Sugar Glow Kit nieuw voor me.

Hoewel de Sugar Glow Kit highlighters bevat die éxtra mooi staan op de getinte huid, denk ik dat deze kleuren ook erg prachtig staan op olijfkleurige en nog lichtere huidjes. Als je huid echter héél licht is, denk ik dat sommige kleuren (sowieso Butterscotch) te donker voor je zijn. Heb je een porseleinen huidje, dan zeg ik: skippen die hap!  Maar goed, voor mijn huid zijn deze kleuren juist helemaal geweldig, dus ik ben persoonlijk SUPERBLIJ met deze combinatie aan warme highlighters en ik vind de Sugar Glow Kit dan ook een dikke aanrader.

Prijs & verkrijgbaarheid


De Anastasia Glow Kit Sugar kost €49,95 via Great Beauty Bar (zij zijn de officiële retailer van Anastasia Beverly Hills) en €50,95 via Douglas, zowel in de filialen als online.

Wat vinden jullie van de Sugar Glow Kit van Anastasia, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

16 Reacties

 1. Denise
  4 februari 2018 / zondag, 4 februari 2018

  Wat een prachtig palette!

  X

 2. Julie Tina
  4 februari 2018 / zondag, 4 februari 2018

  Wat mooi en inderdaad heel geschikt voor getinte huidjes! Ik heb momenteel wel even genoeg highlighters zo 😀 maar anders was dit zeker een leuk palette geweest voor op de wishlist.

 3. Missy
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Prachtige foto’s weer en een supergoede, uitgebreide review. Kijk, hiervoor kom ik dus al jaren met plezier op jouw blog. Je ziet er stralend uit trouwens!

 4. Sharona
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Wow, schitterend! Ben ook getint net als jij dus dit is echt iets voor mij! Gelukkig net salaris binnen ??? daar gaat mijn geld, haha!

 5. M
  2 februari 2018 / vrijdag, 2 februari 2018

  Wow mooi!

 6. 2 februari 2018 / vrijdag, 2 februari 2018

  Mooie highlighter staat je goed.

 7. 2 februari 2018 / vrijdag, 2 februari 2018

  Ik heb deze palette al meer dan een maand en gebruik deze nog elke dag. De witte en roze poeders zijn mijn favoriet! Op mijn gele ondertoon huid springen de kleuren heel mooi uit. Wat ik ook super fijn vind is dat hoe meer poeder je gebruikt, het niet chalky gaat uitziet. Soms heeft een poeder snel de neiging om gelijk droog en patchy te ogen op je huid als je veel aanbrengt maar bij de Sugarkit is dat dus niet het gevoel! Super fijne palette dus <3

 8. 1 februari 2018 / donderdag, 1 februari 2018

  Hele mooie kleurtjes! Ik heb zelf het Gleam palette, daar zit Starburst ook in! Ik ben wel heel bleek verder, maar denk dat dit palette ook prima met een bleke huid kan!

 9. 1 februari 2018 / donderdag, 1 februari 2018

  Oeeeh die verpakking ziet er wel heel mooi uit! En fijn dat er een versie is voor als je een wat donkere huid heb. Voor mij zou dit dan geen aanrader zijn want ik heb hele lichte huidskleur.

 10. 1 februari 2018 / donderdag, 1 februari 2018

  Wat een prachtige combinatie aan highlighters. Helaas ben ik zo wat als je maar bedenken kan. Maar de kleuren van de verpakking zijn wel mijn kleuren, daar houd ik van. Liefs Soraya

 11. 1 februari 2018 / donderdag, 1 februari 2018

  Al ben ik zelf meer a4 wit bleek :’) vind ik het toch een erg mooi palette! Marshmallow is zo pretty ♡

 12. 1 februari 2018 / donderdag, 1 februari 2018

  oeh ja heel mooi! ik vind warmere tinten wat mooier en vind deze qua swatches beetje koel ogen dus dan zou ik een andere kit kiezen van Anastasia

 13. Mies
  1 februari 2018 / donderdag, 1 februari 2018

  Ja wat is tie mooi hè?? Heb hem rond kerst afgelopen jaar al gehaald en dit highlighter pakket is echt my favourite!

  • Jamie
   3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

   Same here, kreeg dit palette als kerstcadeau en gebruik hem sindsdien elke dag! Ik ben iets lichter dan Serena (wel ook warme ondertoon in mijn huid) en de kleuren staan erg goed bij me. My fave! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *