Getest | Primark PS…PRO make-up

Een tijdje geleden testte ik Primark PS… make-up (klik hier voor de post) en bij de comments werd er gevraagd of ik misschien ook eens de nieuwe, luxere en bovendien iets duurdere lijn PS…PRO wilde uitproberen.

In de video hieronder maak ik een complete full face look met enkele PRO producten, ik geef mijn eerste indruk per product en aan het einde van de dag laat ik weten wat mijn algehele indruk is.

Allereerst vind ik de looks van deze nieuwe PRO lijn erg mooi. De producten zijn gehuld in strakke, chique ogende verpakkingen en zien er luxe en duur uit.

Primark_PS_Pro_Beauty Wat kwaliteit betreft, dat verschilt een beetje per product. De matterende primer deed zijn werk niet goed, terwijl ik wel rekening had gehouden met het warme weer. Ik begon al vrij snel onwijs te glimmen, misschien al binnen een half uur. Dat kan echter ook aan de combinatie met de foundation hebben gelegen, want die heeft een vrij romige formule die voor mijn gemengde huid veel te vol is. De dekking is medium te noemen, de kleur was helaas geen match (te donker en te oranje). Zowel de primer als foundation kosten €7 per stuk.

De markeerstift die als eyeliner moest dienen vond ik ook niets, want het puntje voelde hard en lichtelijk pijnlijk aan op mijn oogleden, en hij gleed er dan ook niet soepeltjes langs, waardoor het erg lastig was om een vloeiende, strakke lijn te trekken. Bovendien was hij ook wat aan de droge, korrelige kant. Al met al heb ik er een prima winged lijn mee kunnen trekken, maar er zijn betere eyeliner stiften voor een klein budget, dus ik vind dit geen aanrader.

Over de overige producten ben ik echter verrassend positief. De mascara is echt fantastisch! Hij geeft de wimpers mooi volume en verlenging, brengt ze mooi omhoog, verzwaart ze niet dus ze zakken niet naar beneden gedurende de dag, hij is goed op te bouwen (zonder klontjes!) en vlekt niet en loopt niet uit. Kan hem echt aanbevelen. Ook het wenkbrauw stiftje is perfect. Hij blijft megagoed zitten, heeft een mooie, koele ondertoon en vult de ‘gaatjes’ in je wenkbrauwen perfect op.

Over de lipliner pen ben ik ook te spreken, je kunt hier perfect een strakke lijn mee trekken en hij is goed gepigmenteerd. Ook heeft hij wat weg van een lip stain, want de kleur trekt iets in de huid. Hij blijft erg lang en goed zitten. De lipsticks ruiken naar goedkope speelgoed make-up, maar dat terzijde. Want de textuur is lekker vol en romig en ze zijn onwijs goed gepigmenteerd. Ze zijn niet per se long lasting, maar overleven drankjes en snacks. Na een grotere (vettere) maaltijd is het wel tijd voor een touch-up, maar dat vind ik niet meer dan normaal. Alle bovengenoemde producten (behalve de primer en foundation) kosten €4 per stuk.

PS PRO lipsticksIk hoop dat jullie nu een beter beeld hebben van deze nieuwe Primark PS…PRO make-up lijn en het leuk vonden om te zien hoe ik deze budgetvriendelijke make-up een dagje heb getest! De PS…PRO make-up is verkrijgbaar vanaf €3 – €7 bij de meeste Primark filialen.

Mochten er nog andere make-up merken zijn waar jullie benieuwd naar zijn, let me know, dan kan ik dat testen in een volgende video.

Wat vinden jullie zelf van Primark PS…PRO make-up? Wat zijn jullie aanraders en jullie afraders?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

32 Reacties

 1. JulIët Borrias
  6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  Bij welke primark ben je geweest? Want de meeste primark fillialen (almere en alkmaar) waar ik kom hebben ze de nieuwe makeup nog niet…

  • Serena
   Auteur
   7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

   Hoofddorp!

  • brenda
   8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

   almere heeft het ook hoor, heb net de mascara gekocht, was eigenlijk een gok, maar hij is echt goed!!!!ben best wel moeilijk als het gaat over mascara, maar ben echt verrast.
   en toen had ik deze post nog niet gelezen.

 2. Gerry Van Rinsum
  4 november 2016 / vrijdag, 4 november 2016

  Ik vind de lippenstift van. Primark ps pro erg goed.

 3. 6 augustus 2016 / zaterdag, 6 augustus 2016

  Ik wil even offtopic zeggen dat ik het heel prettig vind dat jij ook tekst schrijft, ik ben niet zo een video kijker en had anders deze post weggeklikt maar bij jou kan ik eigenlijk altijd ook lezen over het onderwerp. Top 🙂

 4. Busra
  3 augustus 2016 / woensdag, 3 augustus 2016

  Over de lipliners ben ik ook heeel tevreden! Lekker goed gepigmenteerd

 5. 30 juli 2016 / zaterdag, 30 juli 2016

  De mascara klinkt wel goed moet ik zeggen, zoek nog een niet waterproof mascara die mijn wimpers omhoog houdt gedurende de dag.

 6. 28 juli 2016 / donderdag, 28 juli 2016

  Ik ben heel erg benieuwd naar de make-up van Make-Up Geek.
  Zou jij deze een keer voor ons willen testen.
  Hoor er zoveel goede dingen over.

 7. Julie Tina
  27 juli 2016 / woensdag, 27 juli 2016

  Ik ben nu wel benieuwd geworden naar deze make up lijn, de mascara klinkt me goed!

 8. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Yep, die mascara ga ik zeker scoren! Hij lijkt qua borsteltje een beetje op de L’Oreal Telescopic als ik het zo zien. Fijn, want sinds ik enkel dierproefvrije cosmetica gebruik is L’Oreal voortaan een no-go maar ik vond die telescopic mascara wel heel erg prettig. Gelukkig is de cosmetica van de Primark wel dierproefvrij, dus die mascara is erg aantrekkelijk voor mij.

 9. Henriëtte
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Super bedankt weer voor de review Serena! Goed gedaan.

 10. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Ik heb nog nooit makeup van de primark gebruikt, ik weet ook niet of ik het zal kopen. Misschien de mascara testen of de lipliner maar ik twijfel. Liefs soraya

 11. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Ik heb niets gebruikt van hun ik heb een zeer gevoelige en vettige huid ik durf niet echt. Ik heb het wel zien voorbij komen.

 12. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Ik ken helemaal niks van Primark op make-up gebied. Wel ben ik nu naar een aantal producten benieuwd geworden, klinkt zo slecht nog niet! 😀

 13. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Ik heb eigenlijk nog nooit make-up van Primark geprobeerd, maar ben nu wel erg benieuwd naar die mascara! En die lipliner lijkt me ook wel leuk om te proberen. Verrassend!

 14. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Ik heb die primer ook en ik vind hem qua gevoel wel erg fijn! 🙂

 15. Amina
  24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Ik ben benieuwd naar hun stick foundation, hoorde er goede dingen over!

 16. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Graag de OPV matte lips testen 🙂

 17. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Leuk artikel! Ik vind het persoonlijk voor Primark make-up wel duur. Toch is de verpakking erg mooi en leuk om te horen dat je de mascara aanbeveelt!

 18. AK
  24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Lieve Serena,

  Super dat je dit voor ons hebt getest. Ik sta altijd open voor andere merken, maar ik heb al zoveel beauty miskopen gedaan dat ik toch vaak afhaak. Hartstikke fijn dus dat jij het werk voor me hebt gedaan.

  Vraagje over je review: ik zie op de foto een witte poeder, ik neem aan dat dit een soort fix is voor onder of over de foundation? Helaas komt ‘ie in de tekst niet aan bod, of ik ben echt ergens gigantisch overheen aan het lezen. Heb je deze ook kunnen testen? Zo ja, wat vind je ervan? Zou het een waardige vervanger kunnen zijn voor die witte/doorzichtige MAC prep+prime, die ik juist ná de foundation gebruik?

 19. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Ik heb daar ooit eens een bronzer vandaan gevist en die was echt onwijs fijn! 🙂
  Ben nu nieuwsgierig geworden naar die liplliner en lipsticks 🙂

 20. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Ik heb eigenlijk nooit opgemerkt dat er twee make-uplijnen waren. Primark van Brussel is altijd zo’n boeltje. Maar nu ga ik er de volgende keer wel eens op letten!

  • Dana
   25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

   De PS Pro lijn is vrij recent pas uitgekomen!

 21. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  De lipliner vind ik wel echt prachtig! En ik zag op de foto’s dat er allerlei mooie kleurtjes verkrijgbaar zijn, dus ik ga binnenkort zeker even kijken!

 22. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Leuk om te zien! Ik vind het toch altijd eng om hier producten van te kopen. Je weet niet wat je te wachten staat.

 23. Varenka W
  24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Super goede tipsTHNX aan dit soort reviews heb je altijd echt wat.
  De rest ook hoor, maar meer als leuk & ontspanning haha

 24. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Jammer dat de lipliner de velletjes benadrukt en je daardoor een ‘vlekkerig’ effect krijgt. Ik vind de lipstick wel erg mooi. De mascara verrast mij ook :-).

 25. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Klinkt allemaal opzich best goed, je moet de pareltjes er even tussenuit zoeken, dus het is fijn dat je ons kan adviseren d.m.v. een review!

 26. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Zitten toch wel een paar mooie dingen tussen! De kleur van de lipstick springt er echt uit haha. Jammer dat de foundation tegen valt.

 27. 24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Ik ga dus nog wel een keertje naar die lipsticks kijken! Die lipliners lijken me ook best wel fijn, en die zijn ook altijd handig om te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *