Getest | LOEIHEET badzout uit Tokyo (ik viel bijna flauw)

In Tokyo is het een waar walhalla voor beautylovers! Nepwimpers, eyelid tape, kleurlenzen, sheet masks en bergen aan make-up is er te vinden, ik keek mijn ogen uit! Ik heb een aantal vreemde gadgets meegenomen (video volgt snel), maar ook vond ik er een aantal andere aparte producten, zoals een zakje badzout die zou moeten zorgen voor een EXTREEM heet bad waarvan je lekker hard gaat zweten.

Heerlijk toch? Alle afvalstoffen eruit zweten, je doorbloeding goed op gang helpen, en daarna een koude douche die dan extra hard wordt gewaardeerd. Ik was zéér benieuwd naar dit badzout. Zou het mijn bad echt zo veel heter maken? En kan ik die hitte überhaupt wel aan? Ontdek het in onderstaande vlog!

Wat vinden jullie van dit badzout? Is het juist lekker om even goed te zweten, of zou dit badzout verboden moeten worden?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

61 Reacties

 1. Linda
  2 augustus 2017 / woensdag, 2 augustus 2017

  Hoi Serena,
  ik moet ook aan ingrediënten denken vergelijkbaar met tijgerbalsem of een andere spierbalsem. Ik zag op een andere site dit product en de gebruiksaanwijzing was: eerst warm water drinken, dan 3 min erin (!), 5 min. pauze eruit en dat 2 of 3x herhalen; dus 10 min was niet de bedoeling!!
  In Japan heb ik ook hete baden genomen van 43 graden, misschien in de winter zelfs 44; nou, dan werd mijn huid meteen erg rood bij het erin stappen. Vergelijkbaar met de rode vlekken die je na een kwartier hete sauna kunt hebben als reactie, maar dan meteen. Oftewel, dan kon ik er ook echt niet geheel in; dus die Japanners zijn wel wat gewend! (het was het bad van het gastgezin en standaard afgesteld). Na een jaar kon ik er wel veel beter tegen.
  Succes met je blog, groeten van Linda

 2. Karin
  15 mei 2017 / maandag, 15 mei 2017

  Ik heb overal op het internet naar dit product gezocht, maar kan het nergens vinden. Weet iemand hoe het heet en waar ik het kan kopen?
  In ons vakantiehuisje is er namelijk geen warm water aanwezig. Dus dit is de idee oplossing om dan toch een warm bad te kunnen nemen!

 3. Emma
  4 maart 2017 / zaterdag, 4 maart 2017

  Superstoer hoor, ik zou het na een minuut al opgegeven hebben denk ik! Zit er rode peper in ofzo? Het doet me ook denken aan een ‘verwarmend masker’ dat mijn moeder en zusje ooit probeerden.. werd bloedheet en ze hebben het er snel weer afgehaald.. waren wel helemaal rood daarna!

 4. Bo
  3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

  Dit zou dus echt wat zijn voor mijn man! Hij (en vele met hem) moet vaak nog een paar kilo afvallen voor een judo wedstrijd.
  De laatste paar kilo’s doen ze vaak op vocht. Een veel gebruikte techniek hiervoor is in een loeiheet bad gaan zitten en direct daarna een zweetpak aan.
  Super slecht natuurlijk, maar ik ga zeker online kijken of ik het kan vinden zodat hij het kan proberen 🙂

  • Inez
   20 april 2017 / donderdag, 20 april 2017

   Hey Bo
   Vond je het al?

 5. Kim
  2 maart 2017 / donderdag, 2 maart 2017

  Ik vraag me af of dat te maken heeft met de stijgende lichaamstemperatuur. Misschien zit ik er wel helemaal naast hoor, maar omdat je zoveel moeite had met in bad blijven zitten moest ik denken aan de vakantie. Wij hebben toen te lang in een houtgestookte hottub gezeten. Op een gegeven moment werd het gewoon moeilijk om te blijven zitten, dus checkte we de temperatuur: 42 graden. Veel te hoog dus, daarnaast kan je lichaam in die omgeving de warmte niet direct kwijt. Iedereen voelde zich daarna suf en sloom, draaierig bij uitstappen. Er is niets ergs gebeurd gelukkig, maar (even ter vergelijking) het is natuurlijk wel zo dat wanneer bij ziekte de lichaamstemperatuur boven de 42 graden komt je de huisarts moet bellen. Met die temperaturen kunnen eiwitten hun structuur verliezen en dat kan leiden tot problemen in het lichaam (en uiteindelijk de dood).
  Let wel; in een bad stappen van bijvoorbeeld 43 graden is niet erg, net zoals dat je gewoon in een finse sauna kan zitten. Te lang is dus niet goed. Volgens mij kun je wel met tussenpozen dit bad nemen, om de warmte weer kwijt te raken.

  Anyways, ik zou het niet zo snel gebruiken. Het ziet er niet uit als ontspannen een bad nemen, hahaha. Prachtige badkamer trouwens! Jaloers op al dat groen.

 6. 28 februari 2017 / dinsdag, 28 februari 2017

  Wow dit lijkt mij verschrikkelijk! Ook niet echt gezond. Wel een leuk filmpje haha.

 7. 27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

  Haha ik kan je struggle met dat water hier bijna voelen haha 😛 Tof dat je er een filmpje van hebt gemaakt en vooral dat je er zo lang in bent gebleven! Ik zou hier ook gek van worden denk ik. Wat een aparte spullen hebben de Japanners toch haha

 8. 27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

  Wat een mooie badkamer heb je! Haha jeetje wat een strijd :’D Alsof je een uur lang work out hebt gedaan hahahaa.

 9. 27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

  Tering Sereen! Ik kreeg bijna last van plaatsvervangende hartkloppingen…. dat spul is echt niet gezond. Wel een (leed;) vermakend filmpje hahaha. I won’t try this at home . ps super gave badkamer!

 10. Kimboewie
  27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

  Waaah! Heftig, holy crap! Well done hahaha Doe ik je écht niet na. En wat ben je toch een slankie! Knapperd! ?

 11. 27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

  Wat een heftig spul zeg! Vind het overigens echt een geweldig filmpje! Zie mijzelf dat ook wel zo doen, haha.
  Liefs, Susan

 12. 27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

  Wat ontzettend ongezond en zelfs gevaarlijk, dit!

 13. Femke
  27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

  Oe meis dat lijkt me een nare ervaring! Echt niet gezond voor je, maar respect dat je het hebt geprobeerd! En je ziet er trouwens prachtig uit! Puur natuur! You Go Girl! Liefs x Femke

 14. Amber
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Oh wat is (bijna) flauwvallen toch een verschrikkelijk gevoel! Ik ben eens bovenaan in een Finse sauna gaan zitten, en ben daar echt veel te lang blijven zitten omdat ik wilde bewijzen dat ik die hitte wel kon handelen. Ben daarna de sauna uitgelopen en ik ging bij de douches gewoon gestrekt liggen op de koele tegels, haha! Die mensen zullen ook wel gedacht hebben. Maar ik vond dat je het echt mega lang volhield in dat bad!!

 15. Dana
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Jeetje Serena je mag best wat extra sporten. Je hebt een onderkin en een dikke buik! Vooral als je zo op beeld komt. Ziet er niet uit sorry!

  • Rozan
   27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   Als je niks aardigs te zeggen hebt, hou je beter je mond – heeft je moeder je dat nooit geleerd?

   • Christel
    27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

    Goed zo, helemaal waar. 🙂

  • Martine
   27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   Wat een uitspraak.
   Zoiets zeg je toch niet?!

  • maaitea
   27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   Ik vind dit echt een nare opmerking… vooral die ‘sorry’ er nog achter…. Serena voelt zich goed in haar eigen vel, dat is toch mooi?

  • Inge
   27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   HAHAHHAHA wauw.. waarom vond je het nodig dit te zeggen??
   Dit is echt zwaar beledigend, voel je je nu beter hierdoor?

   jij hebt vast een vetpercentage van 10 procent en blokjes of wat?

  • Amanda
   27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   Serena kun je dit commentaar deleten? Hier zit niemand op te wachten. Niet alleen is het niet waar, maar bodyshaming moeten we wieden als onkruid.
   Je bent overigens prachtig 🙂

   • Inge
    27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

    amen to that, dit is echt schandalig.. mensen denken dat ze te pas en te onpas maar hun ongezouten mening mogen geven waar niemand om heeft gevraagd.

    Doe je dit face to face ook bij mensen? dan zal je vast veel vrienden hebben..
    Nare mensen op de wereld, kan daar echt boos om worden.

  • Nienke
   27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   Serena heeft een prachtig, vrouwelijk, gezond, normaal lichaam. Het spijt me echt diep voor jou dat je zo beïnvloed bent geraakt door het extreme schoonheidsideaal van loeistrak moeten zijn. Als je zo tegen anderen praat, kan ik me alleen maar voorstellen hoe je tegen jezelf praat… Lijkt me niet leuk, zo’n kritische stem hebben. Ik hoop dat je er overheen groeit.

   • Amanda
    27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

    Wat zeg je dat mooi. Ik lees compassie in jouw woorden. Ik denk inderdaad ze ze nog erg jong is.

  • Lot
   27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   Ik dacht toevallig net bij het klikken op het filmpje; damn die ziet er mooi uit. Die billen wil ik ook wel.
   Daarna was ik afgeleid door die superplanten, want dat is een tof idee zo in je badkamer.
   Dana, lieverd, ik snap heus je puberale onzekerheid, maar je kan het beter met een professionele hulpverlener bespreken.

  • Ju
   27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   Bodyshaming is niet OK. Hoe Serena’s lichaam eruit ziet is aan haar en daar hoef jij je helemaal niet mee bezig te houden. En als jij het dan echt zoooo vreselijk vindt om naar lijven te kijken die niet aan jouw persoonlijke maatstaven voldoen, is het misschien beter om maar helemaal niet naar anderen te kijken.

   • Dana
    27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

    Ik bedoelde het niet lelijk. Als je zo op beeld komt en je hebt een beautyblog zou je om je uiterlijk moeten geven.

    • MiriamH
     27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

     je bent een naar persoon, je laatste opmerking maakt het alleen maar erger. Ga je in een hoekje zitten schamen!

    • Vera
     27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

     Hoe is zeggen dat iemand er niet uitziet nu geen lelijke opmerking?! Serena heeft een prachtig lichaam. Het enige wat lelijk is dat ben jij. Kan me namelijk niet voorstellen dat je een leuk mens bent als je het nodig vindt om zulke kwetsende opmerkingen te plaatsen.

    • Inge
     27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

     je bedoelt het niet lelijk? nee het is opbouwende kritiek
     wil je zeggen… hahahaha!!

     wie zegt dat zij niet om haar uiterlijk geeft? Dat
     doet zij in mijn ogen wel degelijk, maar volgensmij ben jij hier degene
     die blijkbaar een bepaald beeld heeft van beautybloggers hoe ze
     eruit zouden moeten zien en moeite heeft met ‘haar onderkin en buik’.
     hoe oud ben je?
     Serena heeft een heel gezond lichaam, dat jij een ander beeld
     hebt, is jouw probleem, niet dat van haar.

    • Amanda
     27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

     Hoe bedoelde je het dan wel?

    • Femke
     28 februari 2017 / dinsdag, 28 februari 2017

     Nou Dana, dan stel ik voor dat jij een filmpje van jezelf opneemt en jezelf op een manier blootgeeft als Serena dat doet. Kennelijk zie jij er dusdanig prachtig en gephotoshopt uit, dat jij vindt dat je het recht hebt om zo’n misplaatste opmerking te maken. Zul je dan niet verdrietig zijn als er nare opmerkingen worden gemaakt? En het is niet aan jou om te bepalen wat wel of niet gezond is en wat in jouw ogen ‘er beter uitzien’ inhoudt. Kennelijk heb JIJ er een probleem mee, dus ik stel voor dat je je terugtrekt uit deze discussie. En bovendien: je hebt kennelijk door alle gephotoshopte modellen die je tegenkomt een vertekend beeld van hoe de gemiddelde Nederlandse vrouw eruit ziet.

  • 27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   Serena ziet dr prachtig uit joh. Vind het juist tof dat ze zich zo bloot geeft.

   • Dana
    27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

    Het is goed bedoelde advies aan Serena om te sporten en gezonder te gaan eten. Hoe kan dat iets slechts zijn? Ik tegenstelling tot wat jullie denken is het niet gezond om zoveel buikvet te hebben. Dit is niet body shaming maar simpelweg advies om gezonder te gaan leven. Hoop dat ze ze er wat mee doet en zelf inziet dat ze dan gezonder is en er beter uit kan zien.

    • Inge
     27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

     Goedbedoeld advies is niet perse iets slechts nee, (op basis van
     welke wijsheid is het waar wat jij zegt?)
     Maar daarbij gaat het ook om de manier waarop je je zogenaamde
     goedbedoelde advies geeft,
     In mijn ogen is die nogal verrot uitgekozen. Zo te lezen ben ik niet de enige.

    • Tirza
     27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

     Goed bedoeld advies?! Je doet alsof ze obesitas heeft. Ze heeft een doodnormaal mooi lichaam. Denk dat veel vrouwen er zo uit zouden willen zien. Kennelijk ligt jouw schoonheidsideaal op een niet realistisch niveau. En daarbij, misschien moet je geen ongevraagd advies geven. En tot je door laten dringen dat je de plank volledig mis slaat met je reacties.

    • Miriam
     28 februari 2017 / dinsdag, 28 februari 2017

     Ga je schamen. Dit is geen goedbedoeld advies, dit is bodyshaming en je maakt het alleen maar erger voor jezelf. Jijj bent waarschijnlijk geheel “rol” vrij als je voorover bukt, gaat zitten of zo op je bad leunt als Serena doet *clap clap*. Hopelijk voel je je nu beter over jezelf. Serena heeft een prachtig figuur en gelukkig het zelfvertrouwen om haar lichaam te laten zien, ondanks mensen zoals jij.

    • Amanda
     28 februari 2017 / dinsdag, 28 februari 2017

     Goedbedoeld advies, my ass. Zeggen dat iemand er niet uitziet is geen goedbedoeld advies. Als jij werkelijk denkt dat het dat wel is, dan heb je nog veel te leren. Je commentaar is onwaar, onnodig, gemeen en kwetsend.

     Ik hoop nog steeds dat Serena je commentaar verwijdert. Het laatste wat we nodig hebben, is dat we elkaar gaan afkraken. Want dat is precies wat jij deed. Ik vind het treurig dat je het nodig vindt iemand met een perfect normaal lichaam, op deze manier te benaderen.

     Ik gun je van harte dat het jou nooit overkomt. En als het je wel overkomt, hoop ik dat je de spreekwoordelijke ballen hebt om heel erg duidelijk te maken dat het ‘goedbedoelde advies’ niet gewenst is en dat ze het in de toekomst voor zich mogen houden.

     En voor de rest van de dames, hear hear!!

    • Nele
     28 februari 2017 / dinsdag, 28 februari 2017

     Goedbedoeld advies? Dan had je je eerste comment al niet afgesloten met “sorry” – wie niets verkeerds zegt, hoeft zich niet te verontschuldigen. Je zegt dat ze er niet *uitziet* en niet om haar *uiterlijk* geeft. Dat noemen we geen goedbedoeld advies hoor meisje, dat is een snoeiharde belediging. Je woordkeuze maakt trouwens volkomen duidelijk dat je het niet over de gezondheid hebt he, je bent eenvoudigweg iemands *uiterlijk* aan het afkraken. Met je laatste comment wat proberen bijsturen en zeggen dat het bedoeld was als (compleet van de pot gerukt, waanzinnig, craycray) gezondheidsadvies (aan een slanke dame!) heeft weinig zin, aan dat soort uitvluchten ben ik écht allergisch en daar trapt hier niemand in. Als je stoer genoeg bent om gemeen te doen, probeer er dan ook niet achteraf vanonder te muizen als je merkt dat mensen het niet oké vinden hoe je doet. Een oprechte verontschuldiging kan ook he, als je je fout hebt ingezien.

     Zoals anderen hier al zeiden spijt het me heel erg voor jou dat je zo erg beïnvloed bent door het graatmagere schoonheidsideaal, en zelfs in die mate dat je de bodyshaming in je eigen comments niet eens meer wil herkennen. Ik hoop dat je hier voorbij evolueert hoor, want met deze instelling zal je het jezelf vast ook niet gemakkelijk maken.

    • E
     28 februari 2017 / dinsdag, 28 februari 2017

     Hahaha wauw meid, jij durft! Serena is misschien iets flinker geworden, maar dat heeft iedereen toch wel eens? Ze heeft het zó druk gehad met zo veel dingen.. Bij mij schommelt het ook altijd tussen 5 kilo meer of minder. Who cares! Er zijn heel veel vrouwen die dromen van zo’n figuur. Ieder lijf is anders en iedereen heeft een andere wens voor zichzelf. Ik heb eenzelfde buikje en mijn vriend ziet me liever zo, terwijl ik me lekker met hem volvreet in restaurants dan sportend en diëtende met een lichaam als Dautzen. Er staat een pot ben & Jerry’s klaar waarmee ik die vrijheid even ga vieren! Ik hoop dat de zure citroenen die je dagelijks lijkt te eten je smaken 😉

  • Nora
   27 februari 2017 / maandag, 27 februari 2017

   Hahaha waaauw, dat je denkt dat dit oké is joh! Het is sowieso echt not done om ongevraagd advies te geven over iemands gezondheid, vooral wanneer je dit baseert op uiterlijk. Iederéén weet dat te veel buikvet hebben niet goed voor je gezondheid is; er belerend over doen is onnodig en vervelend – je stapt toch ook niet naar iemand toe die rookt om te zeggen dat roken ongezond is en ze moeten stoppen?
   Serena heeft overigens een slank figuur, en ik weet zeker dat haar buikomvang ver van de gezondheidsgrens van 85 cm ligt. Naast onnodig en vervelend te zijn, geeft je reactie ook een vertekend beeld weer van hoe gezond eruit zou moeten zien.

  • Alice
   28 februari 2017 / dinsdag, 28 februari 2017

   Beste Dana,

   Als je goed naar de pose kijkt waar Serena zich het meeste van de video in bevind (aangezien ze zich niet op haar gemak voelt in dit te hete water) behoorlijk gebogen is. Als je in elkaar gedoken bent kijk je naar beneden waardoor het vel onder je kin gaat rimpelen. Dit zie jij als een onderkin. Ten tweede als je in elkaar gedoken zit doet je buik precies hetzelfde.

   Ook schijnt dat het voor een vrouw gezonder is om wat vet aan je lichaam te hebben. Gemiddeld genomen wordt je dan 5 jaar ouder dan iemand die continu op zijn dieet let en niet geniet van het leven. En ik het dan niet over obesitas, dat is zeker ongezond. Maar zover ik Serena zie is ze hartstikke gezond, en blij met wie ze is. En dat is zeker wat belangrijker dan hoe ze eruit ziet of niet. Probeer voortaan even na te denken voordat je wat post. Leef en laat leven. Heeft iemand er wat aan dat je dit zegt? Is het antwoord nee, dan post niets. Dat maakt internet toch een mooiere plaats 😉

  • Hedwig
   6 maart 2017 / maandag, 6 maart 2017

   Hi Dana, ik heb afgelopen week de reacties op je comment gelezen en heb er uit-ein-de-lijk toch voor gekozen om er ook wat over te zeggen.

   Laten we voorop stellen dat het voor niemand leuk is om negatieve kritiek te krijgen. Gevraagd, ongevraagd, uitgelokt hoe dan ook, we horen allemaal liever hoe fantastisch we zijn en krijgen graag complimenten voor ons harde werk. Ik denk verder dat Serena haar blog niet kwalitatief naar beneden haalt door filmpjes te plaatsen waar wel of niet flatteus op staat. Je kritiek is daarom wat mij betreft niet opbouwend. BeautylabNL is niet gebaseerd op het figuur van Serena. Het is geen health blog, geen fitnessblog of een always-look-good iets. Beauty komt van binnen en mag je laten zien hoe jij/zij maar wilt.

   Goed, dat gezegd hebbende wil ik graag reageren op AL die meiden die nu losgaan op de comment van Dana. Wat jullie doen is niet minder erg! Het is niet leuk voor Serena, maar dit is ook zeker niet leuk voor Dana! Veel reacties gaan verder dan alleen de comment. Zonder weer specifiek op alle reacties in te gaan, kijk ook eens naar jezelf en naar je eigen reacties. Ook dit is, of kan, kwetsend (zijn).

   Dan ten slotte nog aan Serena. Je bent prachtig! Ik hoop dat je Dana’s comment op een goede manier kunt plaatsen. Met alle schoonheidstips van jou, de instagrambabes online, jouw ‘goede foto kant’ en je flawless body fotos kunnen de meeste volgers niet anders dan jou zien als voorbeeld en naar je opkijken. Wanneer je niet helemaal voor 100% voldoet aan deze verwachtingen, dan kunnen je lezeressen dan simpelweg even versteld van staan. Een enkele spreekt dat uit ondanks de gigantische taboe die daar op rust, zoals Dana.

   -Nee, de manier waarop het gezegd is is NIET OK. Maar ik SNAP het wel. Ik dacht namelijk hetzelfde. Maar dat ik bepaalde eisen stel aan mijn fysiek voorkomen of fitheid, betekent niet dat dat voor anderen ook geldt. Be nice, stay nice. Kritiek moet iemand helpen, opbouwen. Geef gerust je mening, maar vertel niemand iets te moeten doen gebaseerd daarop.

   En alle meiden, voor zover ik me kan voorstellen heeft GEEN van jullie NOOIT naar iemand gekeken en gedacht die zachtgezegd ook wel ‘mag sporten’. Heb ik ongelijk? Dan shame on me…

 16. Maria del Mar
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  ? Wat heftig!

 17. 26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Wat een apart spul zeg! Echt vervelend dat je je zo rot voelde erdoor!

 18. Rowan Chanel
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Het lijkt me echt ellendig om in dit bad te liggen. Chapeau voor jou Sereen! Vind wel dat je er een geweldig filmpje van hebt gemaakt, ik herken mezelf direct haha.

 19. 26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  holy moly, ik zou echt K.O. gaan denk ik :’)

 20. Amarantha
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Oh Sereen dat spul is echt niet goed! Je gedraagt je door de oververhitting als iemand die slecht gaat op drugs?

 21. Marjanne
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Woehahaha echt een hilarische video!!! Het deed me een beetje denken aan vrouwen die in bad bevallen haha. Respect dat je het hebt volgehouden, dit lijkt me geen fijn spul!

 22. 26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Ziet er een beetje eng uit 😮

 23. Jo
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Afvalstoffen kan je er niet uit zweten 😉 Zo werkt het menselijk lichaam niet. Daar zijn je lever en nieren voor.

  • Rafke
   26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

   Dit dus.

 24. Lisa
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Jeetje! Dat lijkt me niet goed! Ik zag dat je in je ogen wrijfde een aantal keren.. Prikte dit niet?

 25. 26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Pfoe dat zag er echt een beetje gevaarlijk uit. Ik herken dat gevoel van dat je het zo warm hebt dat je bijna flauwvalt want zo ben ik een keer flauwgevallen haha. Inderdaad don’t try this at home!

 26. Mirte
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Absurd spul! Wat ik me nou afvraag: Wat zou er gebeuren als je het in koud water doet? Krijg je dan een bad met een normale temperatuur?

  • Mirte
   26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

   Na een beetje Googelen kwam ik het volgende tegen: http://www.ratzillacosme.com/body-care/bakkanto-fg/ Het is dus ook niet de bedoeling dat je er heel lang achter elkaar in zit, maar met tussenpozen een paar keer een paar minuten. Dan heb je het nog lang volgehouden!

 27. Christy
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Omg link spul! Leuk dat het knettert maar verder lijkt het mij ook niets.

 28. Minke
  26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  OMG, wat een gevaarlijk spul! Ik schrok er echt even van dat je bijna flauwviel. Gelukkig is het goed afgelopen en heb je er hopelijk niet veel last meer van gehad. Volgende keer eerder stoppen hoor!

 29. 26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

  Wat een ellendig badzout! Ik zat ook al te denken of er niet pepers of idd tijgerbalsem in zou zitten. Lijkt me niet helemaal gezond als je het er zo heet van krijgt dat je bijna flauw valt! Wel super stoer van je dat je het alsnog zo lang hebt vol gehouden. Ik was er denk ik nooit aan begonnen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *