Getest | €1 make-up van Wish

Wish is één van mijn favoriete online shops. Ze hebben veel trendy make-up en make-up gadgets, en alles is natuurlijk lekker goedkoop. Maar is het ook goed? In de video van vandaag test ik een roterende make-up kwast, maar ook tinted wenkbrauw gel, een winged eyeliner stempel, een oogschaduw trio, peachy blush, 3D mascara, een Ofra highlighter dupe en 2 matte liquid lipsticks. Ik swatch alles, geef meteen mijn eerste indruk en maak met alle bovenstaande producten een full face make-up.

Het meeste ben ik te spreken over de Pudaier Lip ‘Gloss’. Deze intens gepigmenteerde matte liquid lipstick heeft een lichtgewicht textuur en voelt comfortabel en niet droog aan op de lippen. Deze kleur (#22 karmijnrood met een vleugje framboos) vind ik werkelijk schitterend! Hier is de link.

Bestellen jullie wel eens goedkope make-up via sites als Wish of AliExpress? En welke van bovenstaande producten zou jij aan je eigen stash willen toevoegen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

9 Reacties

 1. 26 augustus 2018 / zondag, 26 augustus 2018

  Eerder bestelde ik wel eens make-up via Ebay maar deze zijn helaas niet dierproef vrij.
  Dus hoe leuk ik het ook vind, koop ik het niet meer .

 2. Verwaal
  25 augustus 2018 / zaterdag, 25 augustus 2018

  Nooit bestellen uit China! Ik vind dit een erg gevaarlijke blog. Er zit allerlei rotzooi in cosmetica en verzorgingsproducten uit deze landen en het kopen ervan zou dan ook Afgeraden moeten worden. Wekelijks zie ik personen op mijn spreekuur met een allergische reactie.

  Gelukkig zie ik aan de eerdere reacties dat de volgers van Beautylab verstandiger zijn dan Serena in dit geval.

  Groet, een dermatoloog.

 3. Maria
  25 augustus 2018 / zaterdag, 25 augustus 2018

  Schoonzus heeft vorige maand een lipstick ontvangen (via Alie) waar ze een enorme allergische reactie op heeft gehad!!! Moest zelfs naar de huisarts om een creme te gebruiken. NOOIT deze rommel daar bestellen.

 4. Maureen
  24 augustus 2018 / vrijdag, 24 augustus 2018

  Ik bestel nooit make up uit China.
  Je weet nooit wat voor ingrediënten er in zitten.
  Heb ooit gelezen dat er lood in lippenstift werd aangetroffen. Dus nee, niet verstandig.

 5. Rosan
  22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

  Ik durf nooit om mijn make-up op zoon site’s te bestellen omdat ik niet weet wat er in zit en ze vaak op dieren zijn getest. Ik bestel mijn make-up altijd op http://www.goldenrose-shop.nl omdat bij Golden Rose de producten dierproefvrij zijn, dermatologisch getest & allergie vrij. De prijs is ook erg laag voor de kwaliteit die je krijgt. Wel vind ik de kleur lippenglos heel gaaf!

 6. Rowan Chanel
  20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Wat een gezellige video zeg! Heb ook echt moeten lachen soms uit herkenning 🙂

 7. Chell
  20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Ik bestel liever geen make-up uit China, i.v.m. de verplichtte dierentesten op cosmetica. We waren juist zo ver in Europa, en het gaat nu totaal de verkeerde kant op met Ali en Wish. Jammer.

  • Char
   20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

   Precies dit ! Ze zijn zo ondiervriendelijk in dit soort landen, ik zelf durf hierdoor ook geen kwasten enz te bestellen. Vaak is nep bont vanuit China ook gewoon echt, omdat het goedkoper is daar

 8. 20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Ik bestel nooit makeup via deze online webshops. Het is toch altijd eng omdat je nooit zo goed weet waar het product vandaan komt en wat er allemaal in zit. Tools bestel ik wel vaak via deze webshops zoals nagel producten of iets voor mijn haar. De roterende borstel heb ik ook maar dan van een wat duurdere merk; werkt helaas niet voor mij! Heb het gevoel dat ik een betere dekking krijg als ik zelf met de hand mijn foundation buff op de huid. De wenkbrauw peel off is zo grappig, heb deze van een Koreaanse merk. Alleen werd de kleur bij mij snel oranje )): Overall ben ik heel verrast hoe het uiteindelijk eruit ziet en je haar zit gorgeousssss!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *