Getest | Château Labiotte Wine Lip Tints

Rode wijn is zegmaar echt mijn ding. Een paar jaar geleden heb ik het ‘leren’ drinken bij Roy en Nena thuis, en sindsdien ben ik hooked. Ik vind het veel lekkerder dan witte wijn. Ik ben vooral dol op de wat lichtere rode wijnen met een fruitige, niet zurige nasmaak, die gewoon lekker soepel en zacht aanvoelen in de mond. Heerlijk met een kaasplankje erbij, of een goed stuk vlees dat nog een beetje rood is van binnen. Hmmm!

Toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik de Wine Lip Tints van het Koreaanse merk Château Labiotte wilde proberen, zei ik dan ook meteen volmondig JA. Want deze lipproducten zijn hét perfecte excuus om overdag ook gewoon een fles rode wijn aan je mond te zetten, YOLO!

Deze lippies zijn er niet alleen super schattig uit, ze bevatten ook nog eens het wijnextract sepivinol, wat de lippen extra goed zou moeten hydrateren. Je begrijpt, ik stond te popelen om deze producten te testen! Wat is mijn eerste indruk? Je ziet het in de video hieronder;

Kijk de video ook zeker uit tot het einde, want daar vertel ik wat je moet doen om kans te maken op de schoenendoos die helemaal volgeramd is met prachtige beautyproducten t.w.v. €250,-. Het is eigenlijk heel simpel, abonneer je op mijn YouTube kanaal en laat een lieve comment achter! Ik laat zo snel mogelijk weten wie de gelukkige winnaar is van de doos. Good luck!

Dan  hieronder nog even een recap van de video;

wine-lip-tint-shiraz-red wine-lip-tint-nebbiolo-red wine-lip-tint-merlot-burgundyIk ben werkelijk te spreken over de Wine Lip Tints. Ze zien er allereerst superschattig uit, het zijn echt mooie, gedetailleerde miniatuur wijnflesjes. Hoe cute! Superleuk om uit je toiletttasje te vissen, maar ook een perfect cadeau voor iemand die dol is op rode wijn. Daarnaast ben ik ook erg te spreken over de kwaliteit. De pigmentatie is lekker intens, en deze tints zijn goed op te bouwen qua dekking. Neem bijvoorbeeld een klein beetje en verdeel dit over je lippen voor een subtiel hintje kleur, of breng twee dunne laagjes aan voor een complete dekking.

De Wine Lip Tints moeten even opdrogen en intrekken, en laten vervolgens een mooie matte finish achter. Ze trekken onwijs goed in je lippen, dus de kleur is met geen mogelijkheid van je lippen te slaan. Het moet er echt afslijten door te eten en door het met een (waterproof) remover te verwijderen. Ideaal, want zo ben je de gehele dag gegarandeerd van gekleurde lippen. De geur is lekker fruitig en zoet en doet me denken aan besjes. Het allerfijnste is nog wel dat deze tints de lippen niet uitdrogen. Ze voelen juist lekker soepel, zacht en gehydrateerd aan. Enige nadeel is dat je lippen compleet vrij moeten zijn van velletjes, want deze tints accentueren velletjes door ze donkerder te kleuren. Even goed scrubben dus van te voren!

Ook erg fijn; de Wine Lip Tints hoef je niet uit het buitenland te halen, want ze zijn gewoon te koop via de Nederlandse K-Beauty webshop noonawon.nl. Diem, de eigenaresse van Noona Won, heeft vandaag de kortingscode ‘serenaverbon‘ aangemaakt die jullie de komende maand recht geeft op maar liefst 15% korting.

De Château Labiotte Wine Lip Tints zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en kosten €15,95 per stuk. 

Wat vinden jullie van deze gezellige wine lippies? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

97 Reacties

 1. Michelle
  17 oktober 2016 / maandag, 17 oktober 2016

  Erg leuk die wine lip tints! Heb er direct eentje besteld ? Ik las ook dat er van deze lijn oogschaduw paletten zijn, worden deze ook nog gereviewd? Of zijn ze nog niet in Nederland verkrijgbaar? Zou wel leuk zijn!

 2. Stephanie Werlotte
  11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

  Wauw prachtig! Ik vind ze alle drie mooi maar Shiraz Red spat ervan af! Die vind ik je echt prachtig staan. En wat ben je toch een prachtig en warm mens, dat wil ik graag kwijt. Toen ik je eindelijk ontmoette in december 2015 was ik als een rare kip aan het trillen en was ik helemaal blij je in het echt te ontmoeten. Wat was je lief en zo mooi^^ Ik heb toen gelijk je boek gekocht. Ik weet niet waarom maar als je iemand iedere dag graag volgt en dan opeens in het echt ontmoet is dat gewoon speciaal<3 Bedankt voor die ervaring.

 3. Emma
  5 oktober 2016 / woensdag, 5 oktober 2016

  Ik heb de eerste liptint gekregen voor mijn verjaardag van een van mijn beste vriendinnetjes.. En hij is ZO MOOI! <3

 4. Manon
  4 oktober 2016 / dinsdag, 4 oktober 2016

  Aahww Serena!
  Je bent zo’n mooie en lieve vrouw… echt een voorbeeld voor mij ❤️?

 5. Kimmyi (Kim)
  4 oktober 2016 / dinsdag, 4 oktober 2016

  Hey Sereen, ontzettend leuke video dit is echt een leuk cadeau voor mij en mijn vriendinnen haha! De kleuren zijn ontzettend mooi en die verpakking who can resist?!
  En wat een leuk idee om wat spulletjes weg te geven! Ruimt inderdaad lekker op ik ga vanaf december voor het eerst met mijn vriend samenwonen dus ik weet wat het is om alles te moeten sorteren maar toch toch toch toch doe ik graag mee voor de super leuk gevulde schoenendoos want daar kan ik vast wel een plekje voor maken hahaha!

  Geniet van je dag en fijne dierendag voor Clarrie en Coco!

 6. Bianca
  3 oktober 2016 / maandag, 3 oktober 2016

  He Serena,

  Wat staan alle kleurtjes je toch weer prachtig! Leuk om te zien hoe je huis steeds stapje voor stapje meer eigen word, wat zal het toch heerlijk zijn als t helemaal af is :)! En wat een leuke win actie ..jij blij(lekker opgeruimd)..wij blij 🙂

  Groetjes Bianca

 7. Marissa
  3 oktober 2016 / maandag, 3 oktober 2016

  Hey Serena,
  je bent zo´n mooie vrouw, maar de laatste tijd is er toch een bepaalde filter over je foto´s zodat ze nog ´perfecter´ zijn. Zo zet je wel een bepaalde toon… Ik vind het heel jammer, want ben je anders niet goed genoeg, zoals je zelf bent?
  x

  • Serena
   Auteur
   3 oktober 2016 / maandag, 3 oktober 2016

   hi Marissa,
   dit zijn stills uit de video dus de kwaliteit is iets minder, misschien dat het daarom iets ‘blurrier’ eruit ziet dan mijn gebruikelijke foto’s.

 8. M
  3 oktober 2016 / maandag, 3 oktober 2016

  Ik ben meteen fan! Gebruik normaal groene lipsticks die verkleuren in rood/roze uit Marrakesch maar deze zijn perfect ter vervanging en een stuk chicker ook! Aangezien het er gek uitziet als ik mijn lippen bij kleur met een groenachtige labello.

  Doe graag mee met de verassing uit je schoenendoos.

 9. alyssa
  2 oktober 2016 / zondag, 2 oktober 2016

  super leuke lipstains! alle 3 staan je erg mooiii

 10. Catlady
  2 oktober 2016 / zondag, 2 oktober 2016

  Superleuke lip tints! Ik ga merlot burgundy bestellen, want ik ben al een tijd op zoek naar een mooi diep/donkerrood lipproduct dat lekker lang blijft zitten, wat dat betreft lijkt dit me een voltreffer. Ik kan nu al niet wachten tot ik hem uit kan proberen! 🙂 Hij staat jou in elk geval prachtig.

  De winactie klinkt ook heel leuk, ben jij van je overtollige beautyproducten af, en maak je een van je lezeressen helemaal happy! Ik doe ook graag mee, en wens iedereen die meedoet veel succes.

  xx

 11. Emma
  2 oktober 2016 / zondag, 2 oktober 2016

  Hoi Sereen, ik zag vandaag opeens je foto verschijnen op de website van de Belgische krant HLN 🙂 Ik vond het wel jammer dat ze je naam of website niet vermeld hadden in het artikel maar ik zag dat deze wel verschijnt als je op het linkje klikt om de lipsticks aan te kopen.

 12. kim
  2 oktober 2016 / zondag, 2 oktober 2016

  Echte coole , speciale en vooral goede lipsticks.ik vond de middelste de mooiste.
  Ik doe ook graag mee met de winactie!

 13. Esther
  1 oktober 2016 / zaterdag, 1 oktober 2016

  Zijn er nog exo – lotto fans hier? 😀

 14. Marit
  1 oktober 2016 / zaterdag, 1 oktober 2016

  Wat een hilarische lipsticks! Ik doe graag mee met de winactie! Ik vind je kanaal steeds leuker worden, en nu ik aan het kijken ben naar huisjes vind ik het ook ontzettend leuk om je verhuisvlogs te volgen. Wat een originele ideeën heb je 🙂

 15. Marissa
  1 oktober 2016 / zaterdag, 1 oktober 2016

  Zojuist meegedaan aan de giveaway op YouTube. Ik ben een echte witte wijn drinker maar ga die rode wijn van de AH toch maar is proberen. Bedankt voor de tip!
  Groetjes -x-

 16. avc
  1 oktober 2016 / zaterdag, 1 oktober 2016

  Ik was vandaag nog tegen een vriendin aan het vertellen dat ik niet impulsaankopen van lipproducten ging vermijden…. Dat wordt moeilijk na het lezen van deze review 😛 Rood staat je trouwens echt goed, you bombshell!

  • avc
   1 oktober 2016 / zaterdag, 1 oktober 2016

   Die ‘niet’ hoort daar niet te staat :V

 17. Jolanda
  30 september 2016 / vrijdag, 30 september 2016

  Super leuk artikel. Ik gebruik deze liptints al een tijdje en koop ze online, rechtstreeks uit Korea. Er zijn veel meer kleuren verkrijgbaar in Korea dan bij Noona Won en ze zijn veel goedkoper. (zo’n $8 per stuk en gratis verzending) dus…tipje. 😉

 18. Jeanine
  30 september 2016 / vrijdag, 30 september 2016

  Wow! Wat een mooie en leuk uitziende lipproducten. Alle 3 de kleuren staan je prachtig Serena :). Ik volg je al een hele poos en wil je bedanken voor mijn dagelijkse tijdverdrijf. Ik zit al bijna 3 jaar thuis om gezondheidsredenen en elke dag surf ik met een glimlach naar jouw site om lekker met een bakkie thee je artikelen en video’s te bekijken. Ik zou zeggen: ga zo door en alvast heel veel woonplezier voor in je mooie nieuwe huis toegewenst. Liefs Jeanine

 19. Christine van den Berg
  30 september 2016 / vrijdag, 30 september 2016

  Hi Serena,

  Het is alweer even geleden dat ik wat postte, maar ik volg je elke dag trouw!
  Bij deze allereerst gefeliciteerd met je nieuwe, schitterende huis! Petje af voor al het werk dat je daarin aan het verrichten bent!! Het wordt absoluut een paleisje, je ziet dat al gebeuren!
  Waarom ik, als echte lurker, toch maar eens mee doe aan een winactie, komt omdat deze doos vol beauty een cadeautje voor mijn gewichtsverlies van 10kg zou zijn.. met een baby van 19 maanden en werk is het niet gemakkelijk om af te vallen, maar ik probeer elke dag weer balans te houden tussen gezonde voeding en één tussendoortje dat minder gezond is. Ik heb een zwak voor Bourgondisch eten, dus eigenlijk is het elke dag een gevecht, maar icm twee keer Milon Cirkel in de week en hardlopen ben ik van 85 kg in april naar 75 nu gegaan! En jij helpt me daar o.a. bij.. je hebt geweldige recepten (ook van de €3,- challenge waarbij je andere bloggers om recepten vroeg heb ik lievelingsrecepten!!). Afgelopen zondag maakte ik nog je bamisoep.. mijn man en ik hebben gesmuld joh!! Meer en meer leer ik mijn lichaam nu dat genieten ook van gezonde dingen kan.. En ondanks dat ik vrijwel nooit iets post doe ik nu graag mee om te winnen en mezelf te belonen met een prachtige, nieuwe makeup stash!
  Veel succes bij het uitkiezen van een winnaar! Alle mooie, leuke en lieve reacties hier maken het er niet zo makkelijk op.. Succes verder ook met de verbouwing (dat gaat nu natuurlijk voor), en je blog! Ik geniet altijd het meest van je uitgebreide, wetenschappelijk onderbouwde recensies en je weekoverzicht in foto’s.. heerlijke blog heb je!!

  Christine

  P.S.: ik schreef je ook ooit een mail toen je om tips voor je Mykonosreis met je zussen vroeg, dan heb je nu vast wel beeld bij mij : $ 😉

 20. Lysanne
  30 september 2016 / vrijdag, 30 september 2016

  Wat een geinige lippies! Prachtige kleuren ook. Al denk ik toch dat mijn collega’s me dan helemaal ‘uitschelden’ voor alcoholist als ik deze tevoorschijn haha om op m’n lippen te doen haha.. en ik ben al onderwerp van grappen als; thats winederfull etc ? uiteraard ding ik ook graag mee naar de schoenendoos, wie wil er nou niet zulke mooie producten! Ik volg je al heel lang en vind je echt zo’n mooie inspirerende vrouw! Elke keer weet je me weer te verbazen met je prachtige foto’s, artikelen en filmpjes. Ook nu de voortgang met je huis, ik vind het fantastisch om allemaal te zien! Heerlijk. Liefs! Lysanne

 21. Vera
  30 september 2016 / vrijdag, 30 september 2016

  Wat leuk die flesjes! Heb je trouwens tips voor lekkere rode wijnen zoals je beschrijft? Ik drink normaal altijd witte wijn. Heb wel eens rode gekocht maar vaak dacht ik bah nee! Heb vorige week tijdens een etentje een glas rode wijn gekregen en toen dacht ik; wauw veel lekkerder dan witte! Ik weet alleen dat het Spaanse wijn was (geen sangria haha maar dat is ook lekker) maar in de supermarkt kom ik er geen wijs uit.

  • Serena
   Auteur
   30 september 2016 / vrijdag, 30 september 2016

   hi Vera,
   onze vriendengroep vindt deze wijn erg lekker: http://www.ah.nl/producten/product/wi99219/lindeman-s-bin-40-merlot

   Loop anders eens een wijnwinkeltje binnen en vraag om advies! De mensen die er werken zijn echte liefhebbers en kunnen je uitstekend helpen. Dan loop je daarna naar de kaasboer en koop je lekkere kaasjes, vijgencompote, afbakbroodjes, en plan je een avondje Netflix op de bank. GENIETEN!

   • Vera
    7 oktober 2016 / vrijdag, 7 oktober 2016

    Hee serena! Ik weet niet of je dit nog leest maar heel erg bedankt voor de wijn tip! Heb die fles gekocht en ik vind hem heerlijk! Dat zure wat sommige wijnen hebben heeft deze niet. Thanksss 🙂

 22. Kawtar
  30 september 2016 / vrijdag, 30 september 2016

  Dag Sereen,

  Ik vind dat de eerste kleur je het mooist staat! En wat heb je een leuk tintje het staat je echt goed! Zou je trouwens een tutorial van je make up op deze video kunnen maken. Ik vind je ogen en highlighter erg mooi gedaan. Uiteraard zou ik ook heel graag willen winnen. Ik ben trouwens erg benieuwd naar je huis en probeer daar inspiratie uit te halen voor mijn eigen huis waar ik binnenkort ga wonen 🙂

 23. Lonneke
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Ik geabonneerd en heb je video natuurlike geliked :D. Al bijna vanaf het begin volg ik jou, ik heb je eigenlijk altijd wel de beste en leukste youtuber gevonden 🙂 ik heb dat palletje van Essence van jou en ik wil nog een keer wat bestellen bij de webshop van jullie! (Echt heel leuk btw) en ik wil kans maken want, het is natuurlijk iedereens DROOM gewoon haha. Echt super leuk dat je zo lief bent voor je kijkers en dat je dit gewoon gaat weggeven. Echt je bent geweldig x
  I’m dying to meet you one day ❤️
  Groetjes lonneke

 24. Lonneke
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Ik vind ze echt prachtig! En kan je het er niet afhalen met olie of een lipscrub? En echt een super leuke giveaway! Ik doe natuurlijk mee! Ik ben geabonneerd en heb natuurlijk je video geliked ❤️ Je bent echt mijn favo youtuber en ik word altijd blij van jou 🙂

 25. Julie Tina
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Haha wat een grappig product dit 😀

 26. Sandra G.
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Trouwens, nog een goede tip: als ik lippenspul er moeilijk vanaf kan krijgen, smeer ik er eerst wat vaseline over. Door het vet laten de verfdeeltjes makkelijk los en hoef je ook niet hard te boenen!

 27. Margot
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Jammer van mijn eindeloos droge lippen, anders kocht ik ze allemaal! Ik ben al verliefd op de verpakking alleen al!
  Echt leuk dat jij als (bijna) enige beautyblogster eens schrijft over minder bekende en aparte producten, zo leren we echt speciale dingen kennen 🙂 Niet alleen de apartheid van de producten, maar ook de kwaliteit van de artikelen is er de laatste maanden enorm op vooruit gegaan!

  Natuurlijk doe ik graag mee met de winactie, wie niet? 😉
  Zo’n mooie doos vol prachtige producten,
  niemand zal zich nog herinneren,
  die looks die altijd mislukten,
  heel graag wil ik deze mooi prijs verzilveren!

  Heel erg lief van Sereen,
  voor het blij maken van iedereen!

  Aan alle deelnemers veel succes,
  en reeds proficiat aan de winnares!

  Groetjes, Margot

 28. Cora
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Wauw! Die zijn best mooi! Natúúrlijk ben ik allang geabonneerd op je youtube kanaal 🙂 Een lieve comment…nou die heb ik denk ik wel. Ik volg je al sinds the secret garden blogspot. Ik heb ook heerlijke producten besteld bij deze webshop van jou en je mams. En dit klinkt misschien stom maar het was voor het eerst dat ik dat soort luxere producten voor mezelf kocht en dat deed me echt wat. Alsof ik het ook waard was om eens even te “treat yo self’en” (alleen bestond die term toen nog niet haha) ik heb je er toen ook een mail over gestuurd en je vond het leuk om te horen weet ik nog. Toen ging je over naar beautylab. Ik heb met je meegelezen en geleeft toen je stopte op het lab om voluit te kunnen knallen met beautylab, heb in mn broek gepist toen de heerlijke angel kwam met samantha uit utreg (“op zaterdag ga ik lekker een daggie pikken met mn zussen, tantes, moeder en oma” whahaha), heb een traantje meegepinkt met je open blogs over liefdesverdriet en was ook heel vaak trots met je collabs met merken, je boek publicatie en nu weer met het kopen van je huis. Pfff, hoeveel jaren zijn we inmiddels verder? Ik denk al 7 of 8 jaar? Wauw. Ik ben natuurlijk ook doorgegaan met alles, getrouwd, opleiding, gelachen en gehuild. En ergens maak jij daar ook weer deel van uit. Wat bijzonder eigenlijk 🙂 Lieve Serena, knal zo door, je bent amazeballs! En of ik die doos nou win of niet, lijkt me natuurlijk hartstikke mooi want ik wil best nog een keer “treat yo self’en” , ik ben en blijf altijd een trouwe lezer en ik vind je een voorbeeld voor anderen. Liefs xx

 29. Jo
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Grappige flesjes Sereen.
  Ik verheug me op het volgende klusfilmpje.
  Vind het zo leuk om dat bij jou te volgen! Ik heb net als jij een huis gekocht , en ben ook aan het klussen.
  Dus ik maak nu hetzelfde mee.
  Binnenkort krijg ik ook een nieuwe badkamer.
  Wat voor tegels ga jij kiezen? Ik vind die Scandinavische stijl mooi , maar ook Portugese cement tegels.
  Ik ben benieuwd hoe het er bij jou uit komt te zien.
  Veel klusplezier 🙂 x

 30. Hatice
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Heey sereliona (zo noem ik je in mijn hoofd ?)
  Ik wil heel heel heel graag de de eigenaar zijn van die goedgevulde doos met goodies. Heb er ook een rede voor (jaja) mijn broer trouwt namelijk in 2 weken en ik kan helaas niet naar de kapper omdat het allemaal zo duur is. Dus ben ik mijn eigen visagist op die dag. Ik weet essence en catrice zijn goede producten maar je kan een look van 200euro niet echt vergelijken met een look van 45 euro. Groetjes.

 31. Sandra G.
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Geweldige review en ik wilde, heel enthousiast, alle drie de kleuren bestellen…
  Nee! Zijn ze uitverkocht!!
  En ik wilde ze natuurlijk gelijk in huis hebben, snik snik.

  Tja, dit geeft eigenlijk al aan hoe populair je artikelen zijn! Ik volg je al jaren en ren vaak gelijk naar de winkel als ik weer een goede review van je gelezen hebt. Het heeft me al behoorlijk wat geld gekost, ha ha. Dus maak ik graag kans op het beautypakket!

  Boehoehoe, ik wil de wijnflesjes kopen 🙁 🙁

  • 12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

   Hi Sandra! Goed nieuws. Ze zijn weer online op de website!

 32. 29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Wat een mooie kleurtjes! En van die lip tints die intrekken zijn inderdaad echt awesome… Ik loot graag mee voor de schoenendoos met inhoud, ben gek op mooie producten!

 33. Claudia
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Mooie kleuren! En übercool flesje, echt een cadeautip voor iemand die van wijn houdt. ?
  Bij de Sephora in Portugal heb ik trouwens een zelfde soort lipstick gekocht, extreme liquid lipstick heet deze. Blijft ook ontzettend goed zitten. Moet dan ‘s avonds dan echt scrubben om het er weer af te krijgen.

  Ik zou de schoenendoos graag willen winnen. Houdt van schoenen en van make-up. Hihi ?

 34. Lotte
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  ik was van plan om even wat minder make-up te kopen, maar deze wijnflesjes zijn echt gewoon té leuk… Als ik mijn eerste tentamens aan de uva allemaal haal, heb ik wel een cadeautje verdient toch? Is gelijk ook beetje extra motivatie!

  De doos vol met beauty spullen zou dan natuurlijk helemaal de kers op de taart zijn!
  Ik zou het heel fijn vinden om deze te winnen omdat ik regelmatig wegzwijmel bij je reis van mooie luxe producten, maar die op dit moment helaas gewoon niet in mijn studenten budget passen.

 35. Jassmine
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Het zijn inderdaad hele leuke gloss! Alleen de orginele zijn wel makkelijker af te vegen. Op alie express zijn deze ook te koop voor 1.27 dollar.mijn ouders komen uit korea. En kan je garanderen dat deze helaas niet origineel is.

 36. 29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Mooi de flacons, maar zeker ook de kleuren.
  Ik vond het super, dat ze zo echt in je lippen trekken. Dan lijkt het of je een mooiere kleur lippen hebt dan je echt hebt, dit gaat over mezelf mijn lippen zijn kleurloos. Dus wil ze zeker proberen, vooral kleur Nebbiolo red. De schoenendoos ooooh dat lijkt me super, gewoon ook het verassing effect, ontdekken wat erin zit, en dan delen met mijn beste vriendin, mits ik blond ben en zij is brunette heel andere types, dus kunnen we matchen wat best bij wie past. Een avondje met lekkere rode wijn en een schoendoos, wat willen we nog meer. Ben al een tijdje geabonneerd op je kanaal, dus hopelijk maak ik kans op winaktie.

 37. Mariette
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Wauw, hele mooie kleuren. En wat een schattige wijnflesjes !! Zeker leuk als cadeautje! Wie houdt er nu niet van wijn;)♡ leuke video & winactie! X.

 38. Robin
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Ziet er heeel mooi uit! Schattig zo’n wijnflesje. Ik had pas nog rode wijn thuis staan van uit een kerstpakket nog. Ik lust geen rode maar met cola erbij vond ik het erg lekker!
  Misschien leer ik het ooit nog drinken. Witte wijn vind ik ook niet echt lekker moet ik zeggen. Rosé is meer mijn ding 🙂 en dan uit de Jumbo met een haasje erop haha. Weet zo niet hoe die heet. Maar is wel lekker!

  Ohw en ik doe zeker mee met de winactie! Ik ben geabonneerd op je youtube kanaal en kijk/lees graag je artikelen en filmpjes!

  Groetjes Robin

 39. Pauline
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Wat een tof product zeg! Dit ga ik zeker een keer cadeau doen aan mijn vriendinnen die net als ik dol zijn op rode wijn 🙂 Ben blij dat de herfst er weer aan komt dan smaakt de rode wijn sowieso het lekkerst! XxX

  P.S. ook ik doe graag mee met de win-actie natuurlijk!

 40. Beatrice
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Geweldige kleuren! Ik vind vooral de eerste heel mooi staan.

  Ik, als wijnliefhebber, vraag me dan gelijk af of ik met deze lippenstift voorkom dat het op mijn lippen zo overduidelijk is dat ik van rode wijn houd na een avondje uit ;-). Dat donkere randje is toch altijd jammer hihi

  Ik ben benieuwd wat er in de schoenendoos zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *