Getest | Carmen Chopstick Curler

Een tijdje geleden kreeg ik de Carmen Chopstick Curler thuis gestuurd en ik was super excited om dit apparaat te testen! De Chopstick Curler is in feite een superkleine wand waarmee je hele kleine, fijne krulletjes kunt creëren. Ik was érg benieuwd of het me zou lukken een coupe vol kleine krullen te maken, en zo ja, hoe me dit zou staan. Kijken jullie mee?

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik echt GROOT FAN ben van deze krultang. Ja, het is best wat werk (vooral als je veel haar hebt, zoals ik), maar het resultaat mag er zijn. Ik ben er 45 minuten mee bezig geweest, maar als je iets grotere plukken zou pakken en de slag wat beter te pakken hebt, moet het ook in 30 minuten te doen zijn. Je hoeft de plukken namelijk slechts 3-5 seconden vast te houden, dan zit de krul er al supergoed in.

De tang is heel rechttoe rechtaan in gebruik, gewoon aanzetten en hij warmt snel op tot 200 graden, en gaan met de banaan. Omdat de tang niet rond is (zoals de meeste wands) maar rechthoekig, heeft hij een goede ‘grip’. Bij de meeste wands glijden mijn haren langs de tang, maar hier blijven ze goed zitten terwijl ik aan het draaien ben. Perfect! De tip (dat zwarte gedeelte aan het einde) is ook koud, dus je kunt je plukjes haar goed tot het einde draaien zonder je vingers te branden, zodat je geen steile stukjes onderaan hebt.

Het is een hele andere look dan normaal zo met een bos vol fijne krullen. I love it! De krullen zakten in de loop van de dag wel een beetje uit, maar bleven er alsnog vrij goed in zitten. De dag erna waren het ‘normale’ krullen en de dag daarna zat er nog een mooie slag in. Op dag 4 was het niet mooi meer. Tip is om NIET te borstelen, dus slaap met een knotje of haarnetje en ga er de ochtend erna even met je vingers doorheen.

De Carmen Chopstick Curler kost €24 bij MediaMarkt.

Wat vinden jullie van deze krultang, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

56 Reacties

 1. Curlygirly
  20 mei 2017 / zaterdag, 20 mei 2017

  Ik ben fan!! Mooie stevige krullen krijg je. Ik heb me niet verbrand. De curler vergt niet veel handigheid. Binnen een half uur mooie bos. Aanrader!

 2. Elke
  14 mei 2017 / zondag, 14 mei 2017

  Goede avond ik ga krultang morgen halen krul jij ze naar buiten of normaal

 3. 13 april 2017 / donderdag, 13 april 2017

  oke, deze staat dus op mijn lijstje, mooi de zomer in met krulletjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *