Getest | budgetproof gadget mascara’s

Zoals jullie misschien weten ben ik dol op het testen van mascara’s en ook ben ik dol op het testen van een beetje vreemde, out of the box beautyproducten. Ik stond dus absoluut te popelen om deze video op te nemen waarbij ik twee (voor mij) nieuwe mascara’s ging uitproberen die ook nog eens een keer lekker budgetproof zijn.

Het gaat om de nieuwe KIKO mascara uit de limited edition Summer 2.0 collectie, met een borsteltje ZO DUN dat het niet dikker is dan het mascarastokje zelf. Ook test ik een roterende mascara van Flormar. Zijn dit gewoon leuke gadgets? Zijn het marketing trucs? Of werkt het echt? Let’s find out!

Ik ben écht positief verrast door beide mascara’s, wow! Het smalle borsteltje van KIKO was juist perfect, wie had dat gedacht? Ik heb nooit eerder zo’n klein, smal borsteltje geprobeerd, maar juist vanwege deze grootte kun je perfect bij de allerkleinste babyhaartjes komen en zeer dicht bij de aanzet komen, zonder te vlekken. Echt ideaal! De formule is niet waterproof waardoor je wimpers lekker zacht en flexibel blijven en je het volume goed kunt opbouwen. Helaas zakte de krul iets uit mijn wimpers van deze mascara, dus ik heb echt een waterproof variant nodig. Als KIKO deze mascara in waterproof versie uitbrengt koop ik hem direct! Net las ik echter een comment op YouTube waarbij een meisje zegt dat je je eigen borsteltje zo dun kunt maken door de haartjes weg te branden met een aansteker. Dat ga ik misschien even proberen straks.. ik ben benieuwd!

Ik ben zelfs NOG MEER te spreken over de roterende mascara van Flormar. Het hele draaiende effect vind ik gewoon een marketing trucje (het is gewoon doodeng om iets draaiends bij je oog te houden, het kriebelt en het voegt werkelijk niets toe voor het eindresultaat), maar de mascara geeft gewoon een erg mooi effect. Lekker veel volume, wat verlenging en het houdt de krul er goed in. Love it! Ik vind het een fijne mascara, al zal ik liever niet het knopje indrukken tijdens gebruik!

Als er nog mascara’s zijn waarvan jij denkt, die moet Serena echt eens testen, let me know! Ook ben ik benieuwd wat jullie van deze mascara’s vinden. Welke van de twee zou jij willen toevoegen aan je eigen make-up stash?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

15 Reacties

 1. 28 april 2017 / vrijdag, 28 april 2017

  Die roterende is niets voor mij, daar ben ik te onhandig voor. De andere daarentegen ga ik ook eens proberen!

 2. 28 april 2017 / vrijdag, 28 april 2017

  Lijkt mij ook wel eng zo een roterende borstel bij je oog ? Echt iets voor mij om lekker mijn oogballen te borstelen hiermee dus no thanks! Maar die dunne daarentegen, dat lijkt mij wel wat.

 3. 28 april 2017 / vrijdag, 28 april 2017

  Zo die roterende lijkt me ook eng! Effect is wel mooi! Nog nooit zo’n miniborsteltje gezien! Chill dat ie dat vlekken tegen gaat!

 4. 28 april 2017 / vrijdag, 28 april 2017

  Ooh die roterende! Wat tof! Haha! Flormar wil ik sowieso graag proberen maar natuurlijk woon ik weer in afgelegen gebied met alleen een HEMA 😉

 5. Meryem
  28 april 2017 / vrijdag, 28 april 2017

  Serena,

  Je hebt ook een schroef mascara van de merk Bronx en dan de Colors Skinny Mascara. De prijs is ook goedkoper €8,49 en is geen limit edition. Je kan hem kopen bij Kruitvat in de stad (Amsterdam) of bestelen.

  Als kruitvat je favorite make-up winkel is raad ik je echt aan om naar die winkel te gaan. Het is ruim en mooi.

 6. 28 april 2017 / vrijdag, 28 april 2017

  Ik vind Kiko geweldig! Fijne producten en niet super duur.

 7. 28 april 2017 / vrijdag, 28 april 2017

  Steeds als je denkt dat alles nu wel zo’n beetje uitgevonden is, komen ze weer met nieuwe items! De stokjesmascara is echt verassend mooi inderdaad! De roterende zou ik niet durven te gebruiken.

 8. Varenka W
  28 april 2017 / vrijdag, 28 april 2017

  Yves Rocher heeft ook z’on iemimini borstel stokje in hun collectie en die is enorm fijn.
  Ik ben al aan mijn 5de mascara hiervan bezig (echt bizar dat heb ik nml nooit zovaak dezelfde mascara) maar heb tot nu toe nog geen betere mascara gevonden qua verlenging van mijn wimpers. Ook echt een topper.

 9. Eva
  27 april 2017 / donderdag, 27 april 2017

  Heroine Make Long & Curl mascara, een Japans merk. Echt de beste mascara die ik ooit geprobeerd heb. Aanrader!

  • Lieke
   21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

   Hoi,

   Vraagje…. waar koop/bestel je deze mascara.
   En is hij waterproof of heb je beide versies ik gebruik eigenlijk nooit waterproof.
   Krijg de gewone altijd er al niet zo goed af hihi. Misschien heb je daar ook een tip voor 🙂

   Alvast bedankt.

   Grtjs Lieke

 10. Sietske
  27 april 2017 / donderdag, 27 april 2017

  Ik heb ook een roterende mascara Spinlash heet die en die werkt wel echt super goed, ik gebruik hem met mijn eigen mascara niet die er bij zit. Die van Spinlash heeft dan ook een mooi rond borsteltje en deze die jij hebt getest is niet rond dat lijkt me heel onhandig. Super leuk zulke nailed it of failed it 😀

 11. Tamara D
  27 april 2017 / donderdag, 27 april 2017

  Wauw niks voor mij dat roterende! Doet me denken aan vroeger toen ik stiekem de elektrische krulbortsel van mijn moeder wilde gebruiken en mijn haar er helemaal in vast draaide wat resulteerde in afknippen!! Super eng die mascara haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *