Getest | 5 x beauty gadgets

Vandaag test ik 5 innovatieve, ietwat vreemde beauty & make-up gadgets, zoals blush en highlighter in papiervorm, een spons met tentakeltjes (en een héle aparte geur…), een eyeliner met een knikje in de dop en dé tool voor de perfecte winged eyeliner (althans, dat zeggen ze zelf). Wat vind ik er van en is het echt allemaal zo handig als men claimt?

Hieronder nog even een korte recap van de producten die voorbij zijn gekomen;

Primark foundation blending sponge – €2
Dit ding is het niet voor mij. Allereerst ruikt hij naar een condoom (ja, echt) en zuigt hij tweemaal zo veel foundation op door die gekke tentakeltjes (wat dus een groter oppervlak creëert). Hij voelt niet prettig aan, best hard (niet lekker zacht zoals een beautyblender) en heb niet het idee dat ik hiermee extra goed in lastige hoekjes kan komen. Het voelt aan alsof ik mijn gezicht door de car wash heen haal. Hiermee breng ik mijn foundation niet mooier aan dan wanneer ik het gewoon met mijn vingers zou doen.

Mai Couture blush & highlighter paper – €18 per boekje (50 sheets)
Ik kocht dit omdat ik er gewoon benieuwd naar was en omdat ik vaak reis, dus ik dacht, hoe handig en grappig om een blush en highlighter in papiervorm te hebben?! Maar om eerlijk te zijn had ik er niet al te veel van verwacht. Ik bedoel, hoe mooi kan het worden door een papiertje over je wangen te wrijven? BOY, I was wrong! Zowel de blush als de highlighter zijn verschrikkelijk mooi. De blush Montecito is een frisse koraalkleur met een zachte glow, en erg goed gepigmenteerd. De highlighter Crystal Cove is intens sterk en laat een verblindende goud- en zilverkleurige glans achter. Niet normaal zo mooi! Zet je zonnebril maar op! Naast het feit dat ze onwijs mooi zijn, zijn ze ook gemakkelijk in gebruik voor onderweg (geen kwasten nodig) en voor op reis (klein en compact, en je hoeft niet bang te zijn dat het breekt). Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat! Ik kocht deze boekjes bij Le Bon Marché in Parijs, maar je kunt ze ook bestellen bij hun eigen website.

Lancôme Grandiôse Liner – €38,95
Een vrij kostbare liner, maar… je krijgt wel waar voor je geld. In deze eyeliner zit namelijk 1,4 ml product en dat is bijna 3 x zo veel als in mijn geliefde Stila eyeliner pen. Het blijft een high end prijs, maar zo in verhouding valt de prijs nog best mee aangezien je hier gewoon erg lang mee kunt doen. Deze eyeliner is goed want: hij is intens zwart, heeft een mooie matte finish, droogt op zonder barstjes, blijft de hele dag en nacht perfect zitten, geeft niet af, loopt niet uit. Serieus niets op aan te merken. En die dop die je in verschillende hoeken kunt klikken? Een leuke gadget, maar voor mij persoonlijk heeft het geen toegevoegde waarde tenzij je een MUA bent en anderen moet opmaken, dan kan ik me voorstellen dat het juist erg handig kan zijn. Maar de eyeliner zelf is zeer goed en zeker de moeite waard om te bekijken en te swatchen!

Beautyblender liner.designer – €19,95
Als je de winged eyeliner nog niet onder de knie hebt dan is dit zeker een handig tooltje! Door hem op te warmen tussen je handen kleeft hij moeiteloos op je huid en is hij ook weer gemakkelijk te verwijderen. Het is vergelijkbaar met het plakken van plakband onder je ogen, alleen is dit herbruikbaar en afwasbaar, en is het beter voor je huid (omdat het niet trekt) en is het ook gemakkelijk over foundation aan te brengen (plakband trekt foundation mee bij het verwijderen). Ik zie dus zeker voordelen ten opzichte van plakband! Er zit ook nog een handig vergrootspiegeltje bij die je overal op kunt plakken, zodat je extra goed ziet wat je aan het doen bent. De plectrum heeft 2 zijdes waarmee je een strakke en een nog strakkere wing kunt trekken. Ja, ik ben overtuigd en ik denk dat dit bij veel mensen frustraties kan voorkomen. Maar ik raad het vooral aan bij mensen die beginnend zijn met eyeliner, want kun je hem al uit de losse pols zetten dan is deze tool voor jou een overbodige luxe.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

22 Reacties

 1. Marianne
  21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Ik ging vooral stuk bij het “hij zit de hele dag als een huis”. Dat zeg ik nou altijd van een paard als iemand vraagt of ie heel erg hobbelt. :’)

  Ik weet niet of een winged eyeliner me staat, ik kan al geen normale eyeliner aanbrengen, ik zuig echt als het op makeup aankomt. Maar ja daarom zit ik hier ook deze dingen te kijken. Wie weet dat zo’n plectrum dan wel werkt, maar misschien wel met de geodriehoek erbij.

 2. Sam
  19 juli 2016 / dinsdag, 19 juli 2016

  Blush & eyeliner is super mooi!!!

  De foundation die je draagt van Charlotte Tilbury vind ik ook heel erg mooi.

 3. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  De Eyeliner Designer heb ik ook. Ik gebruik alleen het spiegeltje als ik eyeliner ga zetten, een wing durf ik nog niet aan.
  Ik gebruik alleen maar gelliner, oogpotlood of oogschaduw boven mijn wimper rand als ik al een lijntje wil zetten, dus ik heb geen behoefte aan die innovatie vloeibare eyeliner. Of het me handig lijkt, geen idee.
  Dat sponsje ziet er echt heel raar uit, dus die wil ik echt niet proberen. Misschien wel een ander sponsje in plaats van mijn geliefde Beautyblender.
  Die papiertjes met blush en highlighter lijken mij heel erg tof om te gebruiken, maar ik kom niet in Parijs de komende tijd. Ook ken ik helaas niemand die binnenkort naar Parijs gaat.

 4. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Die blush en highlighter is echt GAAFFF! !

 5. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Oh wauw de highlighter en blush zijn echt prachtig! niet heel goedkoop maar volgens mij kun je zo’n papiertje wel vaker gebruiken.

 6. Lieke K.
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  super leuke post weer 🙂
  jammer dat ‘t van beautyblender voor de winged eyeliner zo duur is 🙁

 7. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Erg handig. Ik ben de grootste eye-liner kluns die er maar is dus misschien is dat plectrum wel iets voor mij 😉

 8. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Helaas zijn de highlighter en blush paper niet te shippen naar Nederland. Het zag er zo gaaf uit op snap chat!

 9. 17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Hahahah die van de primark, ik zag hem laatst ook. Geweldig hoe je het ook uitlegt.

 10. 17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  wauw, die highlighter paper, wat tof!

 11. 17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Ik zou die sheets halveren voor gebruik. En ik moet die flow hebben!! Echt wouw gewoon. Liefs soraya

 12. Sabrina
  17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Ik zou die sheets in repen scheuren/knippen! Ziet er supermooi uit 🙂

 13. Door
  17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Mega leuk filmpje Serena! Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik moest erg lachen hoe je los ging met het highlighted papiertje op je hals haha!

 14. 17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Leuk om te zien. Vooral de blush en highlighter sheets zien er echt heel goed uit.

 15. Geke
  17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Sereen, je huis is een gym! Ik kom eraan!

 16. 17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Oeh leuk! Filmpje! Ik ga vanavond even kijken. Ik ben vooral benieuwd naar die blaadjes want die heb ik weleens gezien bij Beautybay.com

 17. 17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Heel erg leuk om te zien! Ik vind het zelf altijd een beetje spannend om dit soort dingen uit te proberen

 18. 17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  die liner designer lijkt me opzich wel nice als je echt moeite hebt met wings, maar dan denk ik dat een gitaar plectrum ook wel zou werken XD

 19. 17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Wauw, dat effect van die blush, maar vooral van die highlighter paper had ik echt never nooit niet verwacht!!

 20. Laura
  17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Leuke reviews 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *