Filmpje: That was my favorite eyebrow too!

Bij de tortelduifjes Nikki en Jon gaat het er anders aan toe dan bij de meeste verloofde stelletjes. In plaats van elkaar diep in de ogen kijken zijn deze twee doerakken continue bezig met elkaar in de maling nemen. De één pakt de ander nóg harder terug dan de ander en soms gaat het net een tikkeltje te ver…

Of nou ja, te ver?

Als je het kanaal van Nikki en Jon een beetje kent dan weet je dat Nikki ook behoorlijke nasty jokes heeft uitgehaald bij die arme Jon. Zo heeft ze Jon’s petje een keer besmeurd met superglue en die heeft hij dus gewoon opgezet! Hij moest het petje losknippen… En hoorde ik hem nou zeggen ‘You ripped mine off with wax’?

Dus, I don’t know! Ik heb niet zo te doen met Nikki. Die wenkbrauw groeit wel weer aan en tot die tijd kun je het bijtekenen. Bovendien weet je waar je mee bezig bent als je een YouTube kanaal start waar je alleen maar filmpjes plaatst waarop jij je verloofde (en vice versa) prankt. You kinda had this one coming Nikki!


Maar, ligt het aan mij, of is haar reactie echt zo overdreven? Ik zat het zo te kijken en ik dacht bij mezelf ‘zou ik ook huilen als er een stukje van mijn favoriete wenkbrauw is afgeschoren?’. En je vriend bedreigen met het doorsnijden van zijn polsen. Really? Not cool.

Natuurlijk zou ik boos worden, maar ik zou niet eens zo hard panieken als zij. En dat terwijl ik toch dagelijks met mijn hoofd op het internet ‘moet’ staan. Ik vraag me af hoe jullie hiermee om zouden gaan. Zou je boos worden? Zou je de deur niet meer uit durven? Zou je huilen? Zou je je vriend een schop tussen zijn benen geven? Wat zou je doen?

Ik heb inmiddels geleerd dat er een aandoening bestaat waarbij alles om het uiterlijk draait (BDD), maar als je deze aandoening niet hebt, heb jij dan wel eens gehuild omdat je bijvoorbeeld een bad hair day had? Of per ongeluk al je wimpers eruit had getrokken? Een gat in je panty had? In de poep hebt gestaan? Een scheur in je nieuwe jasje ontdekte? Of omdat je nagellak nog niet droog genoeg was waardoor er allemaal deukjes in zijn gekomen?

Kan jij je dag en je humeur laten verpesten door een beautyfail?

Deel je ergste beauty- of fashionblunder in de comments en hoe jij daar destijds op reageerde! Ik ben benieuwd.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

172 Reacties

 1. lana
  12 juli 2012 / donderdag, 12 juli 2012

  ik denk wel dat ik zou gaan huilen als mijn vriend dat bij mij zou doen en gewoon heel boos zijn, zodat hij weet dat ik dat niet goed vind, maar naar een uur ofzo zou ik wel weer een beetje moeten lachen erover, ik denk dat het meer de schrik is dat je denkt OH NOO NIET MIJN WENKBRAUW! maar bij haar is het een ander verhaaal omdat zij een kanaal heeft daarvoor en zelf ook lullige dingen doen, en met pols open snijden van hem vind ik een beetje ziekelijk..

 2. jane
  22 april 2012 / zondag, 22 april 2012

  Licht er een beetje aan wat :p een bad hair day? No problem! Al mijn wimpers eruit getrokken? Huilen huilen gillen huilen. Ik zou helemaal doordraaien…

 3. Loïs
  20 april 2012 / vrijdag, 20 april 2012

  Ik zou het best erg vinden.
  Ik kijk altijd prankvsprank dat is ongeveer hetzelfde als wat hun 2 doen 🙂

 4. Esther
  15 april 2012 / zondag, 15 april 2012

  Als een van mn wenkbrauwen was afgeschoren of ik al mijn wimpers eruit zou trekken, zou ik wel echt huilen.

  zo snel (en gelijkmatig) groeit dat bij mij niet aan vrees ik.. maar die reactie van dat meisje is idd te overdreven.. iemands polsen doorsnijden? nou ja.

 5. Shannon
  15 april 2012 / zondag, 15 april 2012

  Ik zou niet zó overdreven reageren maar toch aardig boos worden. Vooral omdat ik van mezelf donkere wenkbrauwen heb en het dus heel erg zou opvallen. Maar serieus, die mensen zijn ook niet helemaal goed hoor. Dit soort ‘grapjes’ bij elkaar uithalen, alleen maar om de Youtube kijkers..

 6. Soraya
  14 april 2012 / zaterdag, 14 april 2012

  Ik zou het erg vinden. Maar niet huilen, eerder een oplossing zoeken 🙂 boos word ik sowieso zelden 🙂 verder boeit het me niet zoveel als ik beautyfails heb, vind mezelf nog steeds even leuk! 😀

 7. 12 april 2012 / donderdag, 12 april 2012

  Volgens mij zijn hun filmpjes voor het grootste gedeelte ‘nep’ ze zijn ook vaak te zien in MTV pranked, ik denk dat ze er gewoon voor betaald krijgen, en dan loopt ze voor een fiks bedrag een maand zonder wenkbrauw.

 8. Ester
  12 april 2012 / donderdag, 12 april 2012

  Hahaha geweldig filmpje!
  Ik kende een paar van deze filmpjes van hun wel , maar soms gaan ze inderdaad wel heel erg ver!
  Zoals die keer dat Nikki een trap geeft in de edele delen van Jon! Zoiets gaat mij wel echt te ver, je kan iemand echt kapot maken met zoiets!!
  Maar een wenkbrauw haha, die groeit wel weer aan.
  Moet wel eerlijk zeggen dat ik ook best behoorlijk pist zou zijn, maar heb wel een voordeel dat mijn wenkbrauwen heel licht zijn haha. Dus als die weg zijn dan valt het niet zo heel extreem op!
  En haar reactie is wel een beetje overdreven ja. Ik zou als ik haar was dan gewoon weglopen & heel zachtjes huilen in mijn kamer ofzo! (A)

 9. Evita
  11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  Ik vind dit echt niet overdreven hoor, wenkbrauwen zijn bijna het belangrijkste in mijn gezicht, ik ga niet de deur uit zonder ze bij te werken, ik zou echt huilen als ze als GRAP weggehaald worden…

 10. eda
  11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  een keer was ik met mijn favo laarzen( ze waren best duur) in poep gestaan ik begon gewoon te huilen ik belde naar me moeder dat ze me moest ophalen heel de rit zat ik te huile ze was egt bezorgt wat er was ik zei dat ik in poep had getrapt en zei maar zeuren ik huil je nu voor dit bla bla bla maar ja dit was jaren

 11. Esra
  11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  omijngodd ik zou nog erger reageren als haar. mijn wenkbrauwen zijn me alles en als iemand daar zomaar aan komt eh,,,, mag je meteen graf klaarleggen voor diegene no matter who they are, don’t f*cking touch my brows

 12. Romy
  10 april 2012 / dinsdag, 10 april 2012

  Als ik gestresst ben: JA! en anders kan ik er misschien zelfs wel om lachen.

 13. saskia
  9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  ik vind het een beetje te overdreven, en het lijkt zelfs een beetje nep ghehe. opzich, als je erachter komt snap ik je eerste reactie, dat je boos (en eventueel verdrietig) bent, maar zo erg is het nou ook weer niet…

 14. 9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  en dan gaan die mensen trouwen met elkaar???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *