Filmpje: shoplog tweedehands koopjes!

Op de Koninginnedag vrijmarkt was ik niet zo heel erg goed geslaagd (slechts 1 item gescoord), maar op de rommelmarkt vandaag des te beter. Elke bevrijdingsdag worden er kramen in de wijk Lombok West (Utrecht) geplaatst en de bewoners mogen dan hun waar uitstallen. Ik vond deze rommelmarkt veel prettiger dan de vrijmarkt. Het was er rustiger en er was minder meuk te vinden.

Hieronder in de video laat ik mijn aankoopjes aan jullie zien!

Hieronder nog een aantal foto’s voor de duidelijkheid:

Topje van mijn nichtje. Gratis

 Metallic zilveren broek €3 en high waisted short met studs €2

Babyliss Hot Sticks €2

Grote Aziatische kom €1,50

 Kekke rode laklaarsjes €3

Totale uitgaven: €12,50

Je moet er wel van houden, van dat struinen, zoeken, rommelen in dozen en kledingrekken, maar het euforische gevoel wanneer je een koopje vindt is priceless! Je moet het denk ik ook zien als een dagje uit. Op rommelmarkten is vaak ook lekker eten te koop, er spelen bandjes en je bent in leuk contact met de verkopers (wees vooral niet bang om af te dingen!). Met een tientje op zak kom je al een heel eind. Ik hou er van!

Ik zal binnenkort een outfit posten met mijn tweedehands koopjes. Kan niet wachten om er leuke combinaties mee te maken!

Wat is jullie beste tweedehands koopje geweest? Deel het in de comments, ik ben benieuwd!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

137 Reacties

 1. Silke Ludger
  15 december 2013 / zondag, 15 december 2013

  Hello!
  I dont Understand dutch, but i guess you understand english or German? I’m from Germany and i’m very intrested in your babyliss hot sticks!
  Would you sell them to Germany? I send you the Money and the Shipping Costs!
  What do you think?

  Have a Nice 3. Advent!
  Silke ludger

 2. 21 januari 2013 / maandag, 21 januari 2013

  het zal vast al ergens staan , maar het is 11,50 ?

  ~ ik houd zelf niet van rommelmarkten,
  maar je kan er best wel leuke dingen krijgen.
  ik bedoel: weet jij veel wat diegene met die spullen heeft gedaan? vooral kleding!
  ik weet nog dat ik vroeger met mijn vader 1000 knuffels had gekocht op koninginnendag. en we waren op de fiets! hahaha dat was echt leuk.
  mis die tijden; :)

 3. henny
  28 december 2012 / vrijdag, 28 december 2012

  de hotsticks heb je die nog ik heb intresse

 4. Rachel
  3 augustus 2012 / vrijdag, 3 augustus 2012

  Het shortje vind ik ech superstoer, ik hou van shortjes die hoog gesneden zijn.

 5. diamantjx
  25 mei 2012 / vrijdag, 25 mei 2012

  Ik vind de koopjes wat minder, de short vind ik wel wauuwwiee! de schoenen vind ik 3x niks maar wat ik wel ff wou zeggen is dat ik veel respect voor je heb. om gewoon eerlijk te vertellen dat je van rommelmarkten en tweede handspullen houd. dat zie je niet snel meestal wilt iedereen tegenwoordig opscheppen.

 6. Genevieve
  12 mei 2012 / zaterdag, 12 mei 2012

  Supergaaf joh!
  Ik heb nog nooit iets gekocht dat 2de hands was maar ik zal denk ik wel een keer op marktplaats kijken want jij scoort altijd te gekke dingen!

 7. 10 mei 2012 / donderdag, 10 mei 2012

  omdat ik zo door je geïnspireerd ben heb ik ook een weblog gemaalt! Bedankt

 8. 7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  leuke dingen zeg, die broek lijkt me ook gaaf! Ik heb zelf niks gekocht met koninginnedag, stond er ook zelf met spullen, wel rondgelopen maar zag zo snel niks, heb er denk ik ook niet zo’n goed oog voor :P

 9. illy
  7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Ooh wat leuk die short van de H&M, ik heb het jasje ervan!

 10. 7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Echt leuke dingen heb je gescoord! Die laarsjes zijn echt heel leuk! Ik kijk uit naar de ootd :D

 11. Nena
  7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Ik hou ook echt van rommelmarkten! ik sta er soms zelf ook op. x

 12. Claudia
  7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  5 euro, duur? :O
  o.o !!

  • Serena
   Auteur
   7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

   Ja, voor Van Haren schoenen en dan op een rommelmarkt… vind ik 5 euro nog best aan de dure kant. En afdingen mag!

 13. Beautinista
  7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Die high waisted short met studs vind ik zo tof..

 14. 7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Wat heb je gave dingen gescoord! Ik hou ook echt wel van rommelmarkten en dat soort dingetjes. Vooral als ik op zoek wil naar nieuw leesvoer of sjaaltjes of grappige spulletjes voor op mijn kamer. Zo heb ik ooit een ontzettend fout setje van 3 rode katten (papa, mama en baby kat) gekocht voor 2,50
  Mijn moeder schrok zich rot toen ik ermee thuis kwam maar ik vind ze fantastisch <3 Ik heb trouwens nog een rommelmarkt tip voor je: de Meimarkt in Tilburg! Op 19 en 20 mei is heel onze binnenstad een gigantische marktplaats en 's nachts gaat hij gewoon door (:

 15. 7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  hey, leuke dingen die short is vooral leuk!
  ik heb een echte guess clutch gekocht het prijs kaartje hing er nog aan. hoeveel het kosten? 3 euro echt niet normaal :O

 16. anne
  7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  ik ben op koninginnedag even over de rommelmarkt gestruind, heb een zonnebril van polaroid gekocht en nog een andere hele vette zonnebril en een klein leren tasje , was in totaal 2,50 kwijt, hahah

 17. 7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Leuke aankopen en zeker ook voor die prijs ;).

 18. DalaLuz
  7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Ik ben dol op tweedehands, maar ik had er dit jaar echt de energie niet voor :) Bovendien ben ik zo enorm in gewicht toegenomen dat het best moeilijk is geworden om nog iets leuks te vinden! Dat was met mijn normale gewicht toch echt een heel stuk gemakkelijker!

 19. 7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Die hotsticks zijn echt super!!
  Ik heb twee van die dingen (veeeel haar) en ik zal ze noooooit weg doen, hele goede aankoop!!

 20. Noor
  6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Heerlijk hè, de zoektocht naar koopjes op rommelmarkten etc. Ik hou er ook zo van. Helaas door een operatie ben ik dit jaar niet te vinden op de markten.. Niet erg handig met krukken door de menigte en na 5 minuten geen enrgie meer hebben…
  Maar thank god!
  We hebben altijd marktplaats nog! Daar heb ik een Supertrash peppy in het zilver voor een prikkie kunnen scoren trouwens! Ben dus ook wel heel benieuwd hoe jij die geweldige broek gaat combineren!

 21. Roosje
  6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Ik heb nooit echt een hele goeie koop gedaan op een rommelmarkt, maar ik heb wel een keer in de new yorker helemaal verdwaald op een rek waar hij niet hoorde een bh gevonden met een prijskaartje van 1 euro. Hij hing daar in zn eentje in een rek tussen allemaal felgekleurde tanktops en hempjes. Een hele mooie chique bh met wit kant, hij zat als gegoten en 1 euro dus. Die was voor mij!

 22. naomi
  6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Bij mn vriendin thuis hebben ze heel dat servies van die schaal! Ik dacht: He! dat ken ik!

  Leuke aankopen! Zeker voor die prijs. Ik zelf kan nooit echt wat vinden op rommelmarkten..

 23. Chrisjexx
  6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Hee, Die Hot-Sticks heb ik ook;p Ik heb best dik en lang haar, en bij mij 30 minXD het werkt bij mij kei goed; Ik ben er echt trots op.. wand hij is heel oud en werkt nog kei goed, bij mijn lange haren is de krul meestal in een 1uurtje er al uit. Deze heb ik heel de avond nog gehad, en s’morgens vroeg had ik nog krul. dus hij werkt kei goed!!

 24. Orla
  6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Leuke spulletjes,
  Ik woon in Lombok! Jammer genoeg was ik niet op de vrijmarkt.
  Maar inderdaad, die is veel fijner dan koninginnedag!

 25. 6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Serena! Wat een ontzettend leuk filmpje! Echt fantastisch! Ik ben echt helemaal gek op tweedehands! Ik heb er zelfs een complete blog aan gewijd! Ik heb toevallig vandaag op mijn blog ook een filmpje van mijn koninginnedag en kringloopaankopen! (Sorry, normaal promoot ik mijn eigen blog niet in comments, maar nu vond ik het toch zó toepasselijk. Ik hoop dat je dat niet vervelend vindt)
  Ik heb zo ontzettend veel tweedehands spullen dat ik het moeilijk vind mijn beste aankoop te herinneren, maar ik heb wel wat prachtige galajurken voor een prikkie op de kop getikt.
  Ik woon ook in Utrecht en ik vind de Emmaus in Parkwijk en de Emmaus aan de Mgr van de Weteringstraat echte aanraders!
  Nogmaals, echt een topfilmpje! Ik vind het altijd leuk om te zien dat andere mensen ook van tweedehands houden. :)

  • Serena
   Auteur
   6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

   Thanks! Emmaus kende ik niet, wil er nu wel keertje heen! :)

 26. m
  6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  hee serena! je kent vast wel gewoon die papilotten? nouja, stel dat het niet werkt dat ze warm worden, kun je ze ook nog gewoon koud gebruiken. Dat is echt superhandig met dat rondje waar het uiteinde doorheen kan! bij mij gaat het namelijk altijd los..

 27. 6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Hey:) Dat topje is echt super leuk! Ik heb ooit een keertje via marktplaats een paar gave tweedehands puma sneakers kunnen scoren, zo goed als nieuw voor een leuk prijsje:) Ik heb ze nu nog^^

 28. 6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  ik vond in een vintage winkel in parijs een pierre balmain shawl. hij was maar €3! Echt de moeite waard trouwens, als je in parijs bent naar de vintage winkeltjes gaan. daar vind je heel leuke dingen met dat ‘je ne sais quoi’ gehalte ;) xx

 29. Tara
  6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Ik vind die short echt superleuk! Mijn beste 2e hands aankopen, was toen ik per toeval over een marktje liep omdat ik ergens anders moest zijn, toen spotte ik een heel mooi metallic grijs shirtje, heb hem voor twee euro gekocht, elke keer als ik hem aan heb krijg ik complimentjes er over. Draag hem nog steeds heel vaak.

 30. 6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Ik ben wel goed geslaagd op koninginnedag! Was er blij mee en heb er bijna niks voor betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *