Filmpje: op bezoek bij… drie generaties Beautylabbers

Laatst vroeg ik me af of er drie generaties Beautylab-lezeressen zouden zijn. Dus, dochter, moeder én oma. En ja hoor, die zijn er dus gewoon! Ik vond het zo iets leuks en bijzonders, ik MOEST gewoon even op bezoek om kennis te maken met deze unieke lezeressen.

Eigenlijk hebben we alleen maar gekletst en gekletst en vergaten we haast dat ik ook nog een filmpje wilde opnemen. Het was ook zo gezellig! Het kleintje van Simone zit er af en toe een beetje doorheen te brabbelen, maar het is volgens mij allemaal nog wel goed te verstaan.

Hieronder een paar vragen aan Simone (moeder), Estelle (dochter) en Maja (oma). Enjoy!

[do action=”ytr”][/do]

Ik vind het contact met mijn bezoekers het leukste van mijn blog, zowel via de comments, social media of in real life. Als ik word herkend door bezoekers vind ik dat zo gaaf! Vaak willen jullie ’em dan meteen weer peren, maar je kan dan gerust blijven staan voor een praatje hoor, houd ik van! 🙂

Ben jij ook een unieke Beautylab lezeres? Of heb je iets leuks wat je met mij en de andere lezeressen wilt delen? Mail me dan op serena@beautylab.nl en wie weet kom ik ook bij jou thuis op bezoek (voor de gezelligheid) en voor een filmpje!

Drie generaties Beautylabbers, wie had dat gedacht! Hoe ben jij een Beautylabber geworden? En heb jij ook familieleden die vaak op Beautylab.nl een kijkje komen nemen?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

121 Reacties

 1. Suzanne
  13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Zonder dat ik het door had zat ik aan het eind van deze video met een big smile op m’n gezicht haha echt super leuk!

 2. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Wat grappig dat je kennelijk zo schrijft, dat het voor alle leeftijden leuk is! Ook ontzettend leuk dat je deze mensen bezoekt (:
  Dat kindje is trouwens echt meer dan schattig, haha (:

 3. Nicole
  11 oktober 2012 / donderdag, 11 oktober 2012

  Wat leuk en bijzonder! Leuk filmpje heb je er over gemaakt!

 4. 11 oktober 2012 / donderdag, 11 oktober 2012

  Wat leuk om te zien! Zelf heb ik helaas geen oma’s meer en mijn moeder houdt zich ook niet echt bezig met beauty. Maar ik denk dat ze binnenkort weleens gaat zoeken op ‘Serena’, aangezien mijn zusje en ik het wel vaak over je artikelen hebben hier thuis. “Heb je al op de site van Serena gekeken?” Hahah

 5. 10 oktober 2012 / woensdag, 10 oktober 2012

  Wauw wat tof! Volgens mij heb ik geen familieleden die op Beautylab kijken maar ik weet het eigenlijk niet eens haha!

 6. steph
  8 oktober 2012 / maandag, 8 oktober 2012

  ik zou graag keer artikel zien over hoe je bij eBay spullen kan bestellen ken meerdere meiden die dit ook niet weten

 7. Claudia
  8 oktober 2012 / maandag, 8 oktober 2012

  Wat super leuk dat er drie generaties beautylab volgen! Bij mij thuis ben ik eigenlijk de enige die echt into beauty is!

 8. Debora
  8 oktober 2012 / maandag, 8 oktober 2012

  Superleuk filmpje!! Ik heb Beautylab ontdekt door 3 jaar geleden: Beautygloss, daar stond iets over handgemaakte zeep van thesecretgarden en zo ben ik op thesecretgardenslaboratory gekomen en dat werd Beautylab 😀

 9. Esmée
  8 oktober 2012 / maandag, 8 oktober 2012

  Ik kijk net zoals de meiden uit het filmpje elke dag op beautylab.nl als ik internet opstart dat heb ik gelijk beautylab.nl voor me neus. Super bijzonder dat er drie generaties uit 1 familie op jou site kijken. Gefeliciteerd X

 10. lisanne
  8 oktober 2012 / maandag, 8 oktober 2012

  leuk om te zien,
  en een hele knappe moeder haha
  ik ben ook een echte fan!!

 11. daisy
  8 oktober 2012 / maandag, 8 oktober 2012

  zo leuk filmpje! Ik vind dit zo leuk dat onderscheid jou ook weer van de andere beautybloggers dat je gewoon bij de mensen thuis komt en een 3 generatie doet ! Echt geweldig om naar te kijken!!! ik hoop ook dat je nog lang door gaat xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *