Hoeveel gebruik jij…?

Elke dag breng ik talloze laagjes make-up aan, maar hoeveel producten gebruik ik eigenlijk? Op Amerikaanse forums is het nu een trend om te tellen hoeveel verschillende soorten make-up je elke dag gebruikt voor je basis make-up en het leek me leuk om te onderzoeken hoeveel producten mijn bezoekers nu eigenlijk gebruiken! De één is heel minimalistisch en heeft aan een mascara al genoeg, terwijl de ander het liefst een heel scala aan primers en minimaal vier kleuren oogschaduw gebruikt.

Wat de uitkomst ook is, schaam je er niet voor. Dit onderzoekje is niet bedoeld om je meer of minder make-up producten te laten gebruiken! Toch is het wel even leuk om over na te denken, zo weet ik van mezelf totaal niet wat en hoeveel ik elke dag gebruik. Ik ben eigenlijk wel benieuwd! Ben ik een make-up minimalist of een beauty junkie?

Even voor de leukigheid, ik vond een foto terug van mijn everyday make-up en dat bestond destijds uit 8 producten:

 Goed. Laten we gaan tellen hoeveel producten ik vandaag de dag gebruik:

 • Make Up For Ever primer base
 • Bobbi Brown concealer
 • Bare Minerals foundation
 • Blush (kan van alles zijn)
 • Chanel wenkbrauwpotlood in brun cendre
 • Urban Decay primer potion eyeshadow base
 • Burberry oogschaduw (meestal gebruik ik 2 kleuren)
 • Essence Liquid Ink waterproof eyeliner
 • Victoria Secret mascara
 • Urban Decay 24/7 oogpotlood
 • Lipstick of -gloss (kan van alles zijn)

In totaal kom ik dan aan 12 items! Dat valt reuze mee toch, voor een beautyblogger? 🙂

Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar jullie aantal, dus ik hoop dat jullie de poll hieronder willen invullen:

[poll id=”17″] Wat vinden jullie weinig, en vanaf wanneer wordt het veel? Vind jij jezelf een make-up minimalist of een rasechte beautyjunk?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

204 Reacties

 1. sanne
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Ik gebruik alleen doordeweeks makeup en ik ben 13 jaar (bijna 14)
  1. Mascara
  2. Concealer
  3. Doorzichtige wenkbrauwgel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *