Cadeautip: Cocoon Box

Afgelopen woensdag reed ik met mijn nichtje Maren mee naar vriendinnetje Jacq omdat we daar zouden gaan eten en chillen. Toen ik de trap opliep naar de huiskamer was Hester (mijn andere nichtje) er ook en in haar handen hield ze een taartje met kaarsjes vast! Ik snapte er niets van. Ze begonnen alledrie ‘lang zal ze leven’ te zingen en de eetkamer was versierd met slingers en ballonnen. Aha! Ik was op mijn eigen mini surprise party slash etentje beland! Wat lief!

Mijn verjaardag (4 september) is echt helemaal aan me voorbij gegaan. Ik heb het niet gevierd en ik ben eigenlijk ook te druk bezig geweest om een feestje te organiseren, dus ik vond het superleuk om nu toch een soort feestje te hebben, georganiseerd door mijn lieve vriendinnetjes. Maren had lekkere pasta gemaakt, er was salade, broodjes en smeersels en vooral veel gezelligheid en kletsen. Gewoon met zijn viertjes wat quality time!

Ik kan heel goed begrijpen dat het erg moeilijk is om een cadeau voor mij te kopen, maar ze zijn echt supergoed geslaagd! Wat ik heb gekregen is een Cocoon Box; een houten kistje gevuld met heerlijke spulletjes om het huis gezellig te maken en waarmee ik me terug kan trekken op de bank, gezellig onder een dekentje met een kopje thee. Ze hebben me expres geen beautproducten gegeven of iets wat met beauty te maken had, omdat ze weten dat ik daar toch al mee wordt overspoeld. Ik vond dit zo’n leuk idee dat ik het graag met jullie wilde delen als cadeautip!

Het kistje komt van de Xenos vandaan en zit bomvol leuke goodies! Ze hebben zelfs aan Clarence en Coco gedacht door er hun favoriete kattensnacks in te stoppen.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Maak dan ook je eigen Cocoon Box! Koop hetzelfde kistje bij Xenos, neem een oud wijnkratje (vaak geven slijterijen die gratis aan je mee) of een rieten mand, en vul het met:

 • magazines of een boek
 • lekkere (speciale) thee met mooie glazen, een grappig thee-ei of kandijstokjes
 • Warme sloffen of sokken
 • Kaarsjes en theelichten
 • Als het past, een fleecedekentje
 • Lekkere snacks of chocolaatjes (had ik ook, maar is al op!)
 • Chocoladepoeder of zo’n blokje chocola aan een stokje (voor chocolademelk) met mini marshmallows
 • Een film of serie op DVD
 • Decoratie voor in huis (zoals mijn mini plantje, zo cute!)
Maren, Hester en Jacq: onwijs bedankt voor het mooie cadeau en vooral voor de verrassing en de gezellige avond! You are the best! <3

Ik hoop dat deze Cocoon Box jullie leuke cadeau inspiratie heeft gegeven! Ik was er in elk geval heel blij mee (enne… Coco en Clarence natuurlijk ook).

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

82 Reacties

 1. 7 oktober 2012 / zondag, 7 oktober 2012

  Wat een super leuk idee!

 2. 7 oktober 2012 / zondag, 7 oktober 2012

  Wat een goed idee!
  en echt super leuk voor je dat ze een surpise party gaven haha, wat een mazzel heb je met zulke goede vriendinnen!

 3. Nina
  6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Geweldig idee! Dit ga ik met kerst aan mijn moeder geven denk ik. Cadeautjes voor haar verzinnen is super moeilijk, maar dit pas heel goed bij haar!

 4. Juliette
  6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  wat ben jij een bofkont met zulke vriendinnnen/nichtjes

 5. Nicole
  6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Wat een leuk cadeau!

 6. 6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Wat leuk dat je vriendinnen je hebben weten te verrassen! Superleuk cadeau ook! Ik doe dit vaak bij vriendinnen in de vorm van een beautybox, dat waarderen ze ook altijd enorm πŸ˜‰

 7. 6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Heel erg leuk! En 101wonideeen is heel fijn tijdschrift, ik blog voor de website! πŸ™‚

 8. Liza
  6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Super leuk :)!
  Toevallig heb ik gisteren precies hetzelfde gedaan met mijn vriendinnen voor een vriendin van ons! Ze vierde haar verjaardag niet echt, maar wij stormden ineens haar huis binnen met ballonnen, taart en natuurlijk cadeautjes! Was zooo leuk!
  Ik maak vaak dit soort pakketjes, dan doe ik er dingen in voor een relaxavond, met maskertjes, nagellakje, reep chocolade, dvdtje of boek, douchegel enz.
  Gisteren heb ik voor mijn vriendin een nagellak pakket gemaakt, met 6 hele mooie lakjes en dat aangevuld met wattenschijfjes, remover, vijlen en hand-nagel creme!
  Ik hou van cadeautjes bedenken en maken :D!!

 9. 6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Heel fijn artikel! Leuke tip! x

 10. Sanne
  6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Oeh wat een leuk kadoo!! πŸ˜€

 11. 6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Wat lief van ze. Erg leuk dat ze je geen beautyproducten geven, dat zijn nou echte vriendinnen!
  Ik vind het cadeau geweldig en ga ik zeker eens een keer aan iemand geven!

 12. sharon
  6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Wat ontzettend leuk en lief van je vriendinnen!

 13. Sara
  6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Ladies, ik heb jullie hulp nodig. Ik ga binnenkort een cadeau kopen voor mijn nicht. Ik wil ook een pakketje samenstellen. Ik ga een voetenbadje kopen maar daarnaast wil ik ook andere dingen toevoegen. Wat is leuk naast een voetenbadje? Help me out!

  • 6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

   Bruisballen of andere producten van Lush voor erin, een schattig handdoekje, een voetenlotion en andere lekkere verzorgingsdingen!

 14. Gael
  5 oktober 2012 / vrijdag, 5 oktober 2012

  mijn katten zijn zot van die snoepjes! ze krijgen trouwens zelf het dekseltje open :p

 15. Genevieve
  5 oktober 2012 / vrijdag, 5 oktober 2012

  Supergaaf en heel erg lief zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *