Win een reis naar Zuid-Afrika!

– dit artikel is geschreven in samenwerking met Big Creative Network – Zand dat onder je voeten brandt terwijl je naar de zee loopt voor verkoeling met de zon in je gezicht… Dit is geen mijmering over de voorbije zomer, maar een vooruitzicht naar één van de populairste vakantiebestemmingen van het moment. Namelijk, Zuid- Afrika! Lijkt het jou ook wel wat om nog even te ontsnappen aan de donkere druilerige herfstdagen? Surf dan naar readyforsouthafrica.nl en win 1 van de 3 reizen naar Zuid-Afrika!

Zon, zee, strand en surfhunks
Zuid-Afrika heeft een 3000 kilometer lange kustlijn, dus mogelijkheden genoeg om je vergane zomerkleurtje een boost te geven. Terwijl je ligt te zonnen met de beroemde Tafelberg op de achtergrond kun je genieten van de kunsten die de vele surfhunks die Zuid-Afrika rijk is, vertonen. Voor de sportievelingen die zelf ook een surf poging willen wagen, zijn er tal van surfscholen waar je een lesje kunt boeken.

De warme Indische Oceaan langs Durban’s kustlijn is tevens een prima plek om je met een duikbril op onder te dompelen in de schoonheid van de onderwaterwereld. Je vindt er prachtige steenkoralen, lederkoralen, vreemde schelpen en een bijzondere mix van tropische vissen. Niet zo’n waterrat? Geen probleem. Met paragliden hou je droge voeten en kun je dolfijnen en walvissen spotten terwijl je boven zee zweeft.

Safari te paard en Chardonnay
Zuid-Afrika is natuurlijk hét land van de safari. Als je dacht dat dit inhield dat je dagenlang dorstig moet afzien in een stoffige woestijn dan heb je het mis. Er zijn tegenwoordig vele alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een safari te paard? Lekker op een drafje over het strand, galoperend door het adembenemende berglandschap of rustig aan door één van de vele wijngaarden waar de Chardonnay altijd koud staat?

Spreekt jou dit wel aan? Ga dan naar readyforsouthafrica.nl en maak kans op een 1 van de 3 reizen naar Zuid-Afrika.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

14 Reacties

 1. San
  16 oktober 2012 / dinsdag, 16 oktober 2012

  Echt een hele vete challenge, begreep alleen in eerste instantie niet de derde niet helemaal en klikte daardoor al voordat ik alle drie vragen gebruikt had, ik dacht dat je voor iedere vraag op een persoon moest klikken en dan daaraan de vraag stellen, maar toen koos ik dus al definitief kennelijk! Helaas, die heb ik dus fout… Mijn kansen zullen nu wel verkeken zijn! Succes iedereen die mee doet!

 2. Iris
  8 oktober 2012 / maandag, 8 oktober 2012

  Wie kan hier een woordje Afrikaans? Ik wil heel graag de reis naar Zuid-Afrika winnen, maar heb geen idee wat er wordt gezegd bij challenge 1. Is there anyone who can help me out??

  • San
   16 oktober 2012 / dinsdag, 16 oktober 2012

   Kijk naar de lichaamstaal! Zo heb ik het gedaan 🙂

 3. 6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  Dit zou heel gaaf zijn om te winnen! Denk alleen dat ik door cross naar mijn familie ipv dit dus dan spaar ik zelf wel voor een ticket haha

 4. Suus
  5 oktober 2012 / vrijdag, 5 oktober 2012

  Zucht…het land van mijn moeder! Zou zo graag mijn vriendin laten zien waar mijn familie vandaan komt, en waar ik zo ongeveer alle vakanties doorbracht als kind…

  Misschien dat ik wel meedoe!

  • Serena
   Auteur
   6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

   Gewoon doen! Wie niet waagt…

   • Iris
    8 oktober 2012 / maandag, 8 oktober 2012

    Ben ik helemaal mee eens! Wanneer maak je nou kans op een gratis vakantie naar Zuid-Afrika? Ik doe ook mee 🙂

 5. Ante
  5 oktober 2012 / vrijdag, 5 oktober 2012

  Ik ga al over een week heen:) Kan echt niet wachten:D

 6. 5 oktober 2012 / vrijdag, 5 oktober 2012

  Komt goed uit, ik zou zo graag naar Afrika willen! Ben nu al toe aan vakantie, haha.

 7. Ria
  5 oktober 2012 / vrijdag, 5 oktober 2012

  Gaaf! Alleen moet je er zoveel moeite voor doen dat ik zoiets heb van, laat maar zitten haha. Lazy me!

 8. Dieuwertje
  5 oktober 2012 / vrijdag, 5 oktober 2012

  Zuid-Afrika is prachtig! Ik heb een half jaar in Kaapstad gewoond en het is er zo mooi en de mensen zijn zo leuk! Ik ga zeker nog een keer terug voor een lange vakantie of mooie trip door zuidelijk Afrika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *