Filmpje: mijn parfumstash

Als jullie me al wat langer volgen dan weten jullie vast wel dat ik wat parfums betreft dol ben op muskus. Muskus zit vaak in de basis van parfums, en in combinatie met roos in het hart en een fruitige topnoot ben ik al snel ‘fan’. Ontbreekt er muskus in een parfum, dan is de kans groot dat ik het wel lekker vind ruiken, maar niet lekker genoeg om aan mijn parfumstash toe te voegen.

Ik ben geen persoon die wel 30+ parfums heeft en ze allemaal even lekker vind ruiken, ik ben op dit gebied iets kritischer, denk ik. Het moet vooral niet te zoet zijn, niet te kruidig, niet te houterig en niet te aquafris. Nee, ik wil een clean parfum, eentje die ruikt naar schone was, met een vleugje bloemen, fruit en iets zwoels. Ik houd van lichte, sprankelende parfums en soms houd ik ook wel van een poederige ondertoon. Gosh, het is zo moeilijk uit te leggen wat ik nu precies lekker vind!

White Musk edt van The Body Shop is jarenlang mijn nummer 1 parfum geweest. Later voegden zich daar de parfums van Philosophy aan toe (Amazing Grace, Pure Grace en Inner Grace) en Miss Charming van Juliette has a Gun (een nichemerk). Misschien ben ik iets minder kritisch geworden, of misschien komt het omdat ik veel parfums krijg thuisgestuurd en dus meer te ruiken krijg dan voorheen, maar de laatste tijd heb ik toch een stuk of 8 nieuwe parfums aan mijn stash gevoegd. En dat is best veel voor iemand die jarenlang bij slechts één parfum bleef sticken.

Mijn stash ziet er nu zo uit:


Ik laat jullie graag in detail kennis maken met mijn parfumstash in het onderstaande filmpje. Ik bespreek per parfum hoe ze volgens mij ruiken en wat ik er zo lekker aan vind. Misschien dat jullie inspiratie opdoen mochten jullie op zoek zijn naar een nieuw parfum.

Mijn parfums nog even kort samengevat:

 • The Body Shop – White Musk edt
 • Victoria’s Secret’s PINK! body mists
 • Philosophy – Inner Grace en Inner Grace
 • Tom Ford – Musk Pure
 • Benefit – Ring My Bella

 • Juliette has a Gun – Miss Charming
 • Alfred Sung – Jewel
 • Kiehls – Original Musk
 • Guerlain – Insolence
 • Hermes – eau de Merveilles
 • Yves Saint Laurent – In Love Again

Een parfum die ik ook heerlijk vind, maar die ik hier  niet in mijn stash heb zitten, is Amazing Grace van Philosophy (die heb ik al 3 keer opgemaakt, maar ik wil eerst wat andere parfums opmaken voordat ik deze weer opnieuw koop). Een ander parfum die ik nog graag aan mijn stash toevoeg is Prada – Infusion d’Iris. Ik rook ’em bij mijn tante in haar hals en ik was verkocht!

De tip die ik van de week in mijn inbox kreeg:
“Ik had je favorieten gezien voor januari en zag daarin de geur Jewel. Ik had deze geur namelijk gezien op parfumsuper.nl voor een geweldige prijs, namelijk €23,90 voor 100ml edp. Dit is de link.”

Dus mochten jullie geinteresseerd zijn in Jewel (echt heel lekker!) dan kan je hem goedkoop scoren via deze webshop. Sterker nog, ik denk dat het goedkoper is dan wat ik er in Miami voor heb betaald, en dat vond ik al een goed koopje, haha!

Mijn top 3 momenteel:

 • Hermes – eau de Merveilles
 • Yves Saint Laurent – In Love Again
 • Alfred Sung – Jewel

Ik ben benieuwd naar jullie top 3! Wat vinden jullie van mijn stash? En houden jullie ook van het opmaken van parfums voordat je een nieuwe koopt, of heb je er liever zo veel mogelijk zodat je keuze reuze is?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

115 Reacties

 1. Maan
  4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Ik hou van musk, en roos. Toch schrok ik me dood toen ik Juliette has a Gun – Miss Charming op mijn hand sprayde. Mijn vriend vond het ruiken naar poep en luchtverfrisser. En nee ik was niet naar het tiolet geweest , en anders was ik uiteraard mijn hand. Ik denk dat het aan mijn huid lag vanuit het flesje rook ie wel Oke jammer hoor

 2. Arnav
  26 september 2012 / woensdag, 26 september 2012

  die van kiehl heb je ook in een flesje, pure olie heet het ofzo. Dit blijft super lang zitten je dept gwn 2 druppeltjes in je nek. en het is ook super zuinig. 🙂
  Olie parfums zijn vooral bekend in azie en arabie, omdat daar een normale parfum met alcohol sneller vervliegt door de hitte en het vele zweten (haha)

 3. 8 augustus 2012 / woensdag, 8 augustus 2012

  hey serena mag ik je telefoon nummer hebben dan kun ik jou bellen lovelove

 4. 7 augustus 2012 / dinsdag, 7 augustus 2012

  love love love love love
  you you you you

 5. 7 augustus 2012 / dinsdag, 7 augustus 2012

  en ook
  ben je een belg

 6. 7 augustus 2012 / dinsdag, 7 augustus 2012

  en ook wil je je telefoon nummer geven ik kan dan je belllen want ik ga morgen weg naar vakantie

 7. 5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

  ik weet een goede parfum voor je dat koop je bij de axtion dat iss een super parfum het is een appel op de voor kant apl koop dat zeker het is een super parfum

 8. 5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

  ik ben een inorme fan van je echt ik wil je hanteekining je bent zo lief en je outfitten vint ik heel moie maak eens ook een filmpje met bas er bij muh+++++++

  • Serena
   Auteur
   5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

   Dankjewel! Maar, wie is Bas?

   • 7 augustus 2012 / dinsdag, 7 augustus 2012

    weet ik veel je zij bij je badkamer filmpje dit is die van bas bij een parfum

 9. 5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

  hooooooooooooooooo ik hou van je niet op liefde manier ik ben echt ee inorme fan van je je bent super ik wil je hanteekining echt en ik wil je ontmoete waar woon je

 10. Gevuldekoekmetslagroom
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Mijn parfum top 3:

  3: Bruno Banani – Bruno Banani Woman (Een aanrader!)

  2: Dolce & Gabanna – Light Blue

  1: Burberry – The Beat

  Laatst heb ik van D&G – 10 La roue de la fortune aangeschaft. Een unisex geurtje. Maar wel ongelofelijk lekker. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *