Filmpje: Braided Hair Styles #2

Vandaag heb ik weer een hele leuke video tutorial voor jullie waarin lezeres Danique mijn haren vlecht in leuke kapsels genaamd Romantic Braided Updo en Twist ‘n Knot Braid.

Danique is een jonge onderneemster van slechts 22 lentes jong en sinds kort heeft ze haar eigen bedrijf Beautique Danique opgericht. Ze is zowel nagelstyliste, schoonheidsspecialiste, kapster en visagiste en ze doet alle behandelingen bij de mensen thuis. Echt handig, want zo hoef je zelf de deur niet uit en kun je de behandelingen gewoon plannen wanneer het jou uitkomt, dus ook in de avonduren. Ze woont zelf in de buurt van Amersfoort, dus lekker centraal. Naast behandelingen verzorgt ze ook Beauty Spa kinderfeestjes (denk aan zelf lipgloss maken, zelf maskertjes maken, nagels lakken, beetje make-up aanbrengen, etc.) en geeft ze cursussen.

We hebben vorige week een filmpje online geplaatst waarin Danique twee kapsels laat zien, de Braided Headband en de Milkmaid Braid. Dit filmpje kun je bekijken door op deze link te klikken.

Vandaag dus weer twee nieuwe kapsels voor jullie. Hopelijk doen jullie leuke haar- en kapsel inspiratie op!

[do action=”ytr”][/do]

Hieronder nog wat screenshots uit de video:

Ik hoop dat het goed te volgen was en dat jullie leuke inspiratie hebben opgedaan voor eenvoudige, maar ingewikkeld ogende gevlochten kapsels. Vooral de eerste, Romantic Braided Updo, is heerlijk met dit hete weer. Lekker al je haren weg uit je nek en je gezicht en het ziet er ook nog eens prachtig uit! Kijk ook zeker het andere filmpje (klik hier voor deel 1) voor nog meer mooie gevlochten kapsel-ideeën van Danique.

Ik wil Danique hartelijk danken voor haar hulp en neem allemaal zeker even een kijkje op haar website Beautique Danique.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

60 Reacties

 1. 29 augustus 2012 / woensdag, 29 augustus 2012

  Wauw echt heel mooi gedaan!

 2. 26 augustus 2012 / zondag, 26 augustus 2012

  Oh mijn god serena je bent zó’n mooie vrouw! En niet alleen je uiterlijk maar óók je uitstraling en alles wat je doet.

 3. Jaimy
  20 augustus 2012 / maandag, 20 augustus 2012

  ze praat nogal ongeinteresseerd maar de kapsels zijn erg mooi!

 4. Aly
  20 augustus 2012 / maandag, 20 augustus 2012

  Ik vind dit op zich super leuk en heel mooi om te zien, ik heb alleen een kleine opmerking.
  “op je achterhoofd vouw je de vlecht zo op als dat je ze hebben wilt” .. ehh, hoe kan je zien hoe je ze hebben wilt, aangezien het op de achterkant van je hoofd is?

  Zou wel leuk zijn als je (serena) nu zelf demonstreerde of je het ook kan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *