Filmpje: BaByliss Hot Sticks!

Omdat jullie net zo benieuwd waren als ik heb ik vandaag meteen de BaByliss Hot Sticks uitgeprobeerd:


De krullen die je ermee maakt zijn echt amazeballs! Heel compact en ‘lekker sterk’. Nog even met de handen loshalen voor een natuurlijker effect en klaar is kees! Het indraaien heb je zo onder de knie en nadat alles erin zit hoef je maar 10 minuten te wachten om het weer uit te halen voor dit resultaat. Ik denk dat de krullen nóg langer zullen houden wanneer je het op handdoekdroog haar aanbrengt wat je van te voren hebt behandeld met een styling spray, en de krullen pas uithaalt wanneer je haar droog is.
Dit heb ik gewoon op droog haar aangebracht en zelfs mijn moeder zei ‘goed apparaatje hoor Sereen, en dat voor maar €2!’. Mijn moeder draaide vroeger elke avond (elke avond!!) krulspelden in haar haren, so she knows what’s up!

Ja, een goede vondst, de BaByliss Hot Sticks. Hier zal ik nog veel plezier aan beleven gok ik! Dus mochten jullie het tegenkomen op een rommelmarkt, via Marktplaats of op je oma’s zolder: meenemen! 🙂

P.S.
Babyliss verkoopt ze momenteel niet in NL, maar ik heb een soortgelijk product gevonden van Princess in deze webshop. Wel iets over de €50, maar mocht je er heel hard op zoek naar zijn dan weet je in elk geval dat ze te koop zijn!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

172 Reacties

 1. Paul van dun
  7 juli 2019 / zondag, 7 juli 2019

  Van de week was ik in een 2de hands winkeltje…de opbrengst gaat naar bejaardenhuis voor entertainment. …en gues wat ik zag ze staan en OOK VOOR 2 Euro. …werk zelf als kapper en deze zijn ideaal geen droogkap nodig….en ja het is old school maar met goede producten van deze tijd…warmte beschermers enz old school New fashion xxx

 2. dolfijntje
  30 juni 2016 / donderdag, 30 juni 2016

  Ik heb deze Hot-Sticks al jaren en jaren nog toen ik tiener was. En ik heb ze te koop. maar niemand die ze wil kopen.
  Ik denk dat ik ze zelf maar hou, want ik heb al jaren niet meer gebruikt en zie nu het resultaat en dat het makkelijk is.
  Vroeger gebruikte ik het vaker en vond ik het ook al leuk om krullen te hebben als we visite hadden en me moeder vond het ook leuk staan.
  Ik heb nu al jaren steil haar en ook korter haar. en kan wel krullen nog maken. Dus ga maar weer aan de slag met dit setje wat ik al jaren heb.
  En anders zet ik het maar weer te koop..

 3. 26 december 2012 / woensdag, 26 december 2012

  Ik verkoop mijn set nu op Marktplaats!

 4. melissa
  22 oktober 2012 / maandag, 22 oktober 2012

  ik heb op internet gekeken maar ik zag dat je ze alleen maar in Engeland en Amerika kan kopen waar in Nederland zij ze verkrijgbaar?

 5. kirsten
  28 mei 2012 / maandag, 28 mei 2012

  Ze zijn ook te koop op marktplaats.nl maar daar kosten ze 22,50 of je moet bieden ..

 6. amanda92love
  21 mei 2012 / maandag, 21 mei 2012

  Zo ik heb hem vandaag gehaald bij een vrouwtje van marktplaats en serieus ik ben er verliefd op geworden heb hem gelijk getest maar ik heb zo lang haar tot op me kont en het werkt gewoon vatastische en normaal zijn ze er direct al uit en ze blijven gewoon nu al een uurtje zitten dus ik ben echt blij dat ik door jou er ook eentje gekocht heb 🙂 bedanktttttt

 7. Ilyanoss
  17 mei 2012 / donderdag, 17 mei 2012

  Nice, die heb ik ook nog steeds ooit eens van me zus gekregen. Maar het lukte me nooit om een mooie look te creëren. Nu ga ik het na dit filmpje toch nog eens proberen :)!

 8. 16 mei 2012 / woensdag, 16 mei 2012

  Ziet er goed uit zeg! Toch gebruik ik liever mijn papilotten en dan lekker ermee slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *