Feestdagen Wish List

Vorige week werd er gevraagd om mijn verlanglijstje voor Kerst en zoals ieder jaar is het voor mij een hele opgave om te bedenken wat ik graag cadeau zou willen krijgen. Ik heb namelijk al zo veel moois en ik krijg natuurlijk ook vaak mooie spullen opgestuurd. Ik heb gewoon niets nodig. Het feit dat ik echt niets kon bedenken is wel weer een bevestiging van hoe goed ik het heb, en het is fijn om daar van tijd tot tijd bij stil te staan.

Kerst draait natuurlijk ook niet om de cadeautjes, maar het is bij ons inmiddels een traditie geworden. Bovendien vind ik het vooral erg leuk om de reactie te zien van de mensen voor wie ik het perfecte cadeautje heb geshopt. Ik koop namelijk ook altijd een paar dingen die juist NIET op het lijstje staan. Maar goed. Ik heb heel diep nagedacht en het leek me leuk om mijn Feestdagen Wish List hieronder met jullie te delen.

Fluffy Pants


It’s all about the comfort now! Echt erg, want sinds mijn zwangerschap loop ik alleen nog maar op sneakers (hoge hakken, wat zijn dat?) en merk ik dat ik steeds vaker kies voor comfort. Warme, oversized sweaters, mom jeans, cozy socks. Niet dat ik nu getransformeerd ben in een suffe huismus, hoor, want ik kan er nog steeds van genieten om me lekker op te doffen, maar comfort staat zeker in een hoger vaandel sinds ik moeder ben geworden. En dus… heb ik een lekker zacht, extra FLAFFY fleece huisbroekje nodig. Gewoon om aan te trekken als ik uit de douche kom of een avondje op de bank ga chillen. Hunkemöller heeft hele fijne en mooie exemplaren en ook bij Primark verkopen ze deze fijne, zachte broekjes. I NEED IT!

Unicorn sloffen


Omdat mijn gare, afgetrapte unicorn sloffen die ik vorig jaar bij de Primark scoorde helemaal plat zijn geworden en een rare vorm hebben aangenomen sinds ik ze in de wasmachine heb gestopt. Ik draag nu al 3 jaar lang achter elkaar Unicorn sloffen (steeds een ander model) en die traditie wilt ik graag voort zetten, haha! Het maakt me niet uit hoe ze eruit zien, als het maar unicorns zijn.

Food


Mij maak je ALTIJD blij met eten. Het lijkt me onwijs leuk om een mand te ontvangen gevuld met lekkernijen, zoals een goede olijfolie, truffelsalami, een lekker kaasje, bijzondere kruiden om mee te koken, een zelfgemaakt brood, zelfgemaakte kaaskoekjes, dat soort dingen. Van die etenswaren die wat luxueuzer zijn en die je dus eigenlijk cadeau moet krijgen omdat je het niet snel voor jezelf zou kopen. Of een paar dozen Dolce Gusto Caramel, haha! Die vliegen er hier namelijk echt doorheen en erg goedkoop is het niet.

Vintage, tweedehands tapijt


Om de keuken helemaal af te maken zou ik graag een roodkleurig vintage Perzisch tapijt willen hebben, voor onder de keukentafel. Het staat meteen wat warmer en sfeervoller, vind ik. Ik heb het nu regelmatig voorbij zien komen op interieur accounts die ik volg, en ik vind het echt heel mooi en gezellig staan. “Een kleed in de keuken? Niet erg praktisch, Sereen!” hoor ik je denken. Tuurlijk, ik zal er dagelijks kruimels uit moeten zuigen, maar als Marshall straks écht gaat kruipen moet ik toch elke dag stofzuigen. En in de loop der jaren zal er heus wel eens een keer een boterham met pindakaas op vallen, maar daarom wil ik ook een vintage tapijt. Deze exemplaren zijn namelijk aanzienlijk goedkoper dan wanneer je een gloednieuwe aanschaft en dan doet het iets minder pijn wanneer er een vlek in wordt gemaakt.

Philips Hue lampen


Sinds we Google Home in combinatie met Philips Hue lampen hebben geïnstalleerd hier in huis voelen we ons helemaal high tech, haha! ‘Hey, Google…. zet alle lampen aan’ roepen we zodra we thuis komen in een donker huis en BAM, alle lampen springen aan. We vinden het nog steeds elke keer helemaal tof om te doen en vechten er zelfs een beetje om wie het mag gaan zeggen. We hebben nu in totaal 3 Philips Hue lampen, maar het liefst zouden we deze lampen door het hele huis willen hebben, vandaar dat ik ze op mijn wish list heb gezet.

Aroma Diffuser


Toen ik met Nena naar de Baby Spa ging laatst stond er op de toonbank een ontzettend mooie aroma diffuser. Niet alleen is het fijn voor je huid om de lucht te bevochtigen (en zeker in de winter, wanneer de verwarming aan gaat en je huid daar gortdroog van wordt), maar ook kun je er etherische oliën in druppelen die dan op een hele subtiele manier door de ruimte worden verspreid. Je hebt hele stijlvolle aroma diffusers, maar ook hele grappige modelletjes. Ik vind het allebei eigenlijk wel leuk! Misschien een stylish model voor in de woonkamer en een kleiner, grappiger model voor op mijn bureau?

Alpaca


NEEEEE, geen echte natuurlijk! Alhoewel… als ik een grote tuin had gehad… haha! Ik heb Tara ooit eens een mini alpaca gegeven gemaakt van echte alpacawol en ik vind ’em zo leuk dat ik er stiekem zelf ook eentje wil, haha! Hij is namelijk zo schattig en ZOOO ZACHT! Het is geen knuffel, maar juist een leuk item om neer te zetten als decoratie voor in je interieur. Ik ben eigenlijk meer van de praktische cadeau’s, maar deze alpaca is gewoon té schattig.

Groot Constantia wijnen


Een aantal jaar geleden ging ik met Biotherm op persreis naar Kaapstad en bezochten we het Groot Constantia landgoed, een wijngaard. Voor Tara kocht ik een Port en voor mijn ouders een dessertwijn als kerstcadeau. Tara en mijn ouders vonden het werkelijk heerlijk! Vorig jaar was ik met mijn vader in Kaapstad en toen zijn we weer naar het landgoed gegaan, speciaal om hun dessertwijn in te slaan.

De dessertwijn en de port zijn helaas niet online te bestellen (ze sturen het wel op vanuit Kaapstad, maar dat is écht een dure grap), maar tot mijn verbazing ontdekte ik dat hun wijnen in Nederland te koop zijn, gewoon via bol.com! En aangezien de port en dessertwijn zo goed in de smaak vielen, moeten deze wijnen vast ook fantastisch smaken. Die wil ik dus heel graag uitproberen! Tara doet vast een glaasje met me mee.

Zo, dit was mijn verlanglijstje voor de Feestdagen.

Doen jullie aan cadeautjes met Kerst? Of hebben jullie een andere leuke traditie?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

18 Reacties

 1. Ann
  5 december 2018 / woensdag, 5 december 2018

  Pyjama’s van het Nederlandse merk SNURK zijn ook zeeeer aangenaam om in te chillen met een toffe print!
  Wel wat prijziger maar met de sale vaak 50% korting.
  Zeker dus de moeite waard om eens te bekijken!

 2. Denise
  4 december 2018 / dinsdag, 4 december 2018

  Wat een leuke wishlist! Echt leuk 🙂

  X

 3. 3 december 2018 / maandag, 3 december 2018

  Een fijne ‘luie broek’ is altijd goed! De alpaca’s zijn ook erg cute 😀

 4. Janet
  2 december 2018 / zondag, 2 december 2018

  Je hebt ook diffusers die werken met Amazon Alexa, wellicht zijn er ook die werken met Google home (past toch mooi bij je nieuwe smarthome)

  • Serena
   Auteur
   4 december 2018 / dinsdag, 4 december 2018

   Oh, wow! Dat zou echt te gek zijn. Ik ga er eens naar op zoek, kijken of het bestaat.

   • Janet
    6 december 2018 / donderdag, 6 december 2018

    Ik heb even gekeken, op Amazon zijn ze iig verkrijgbaar (diffuser + Google home intypen)

 5. Laura
  2 december 2018 / zondag, 2 december 2018

  Die Wijn kan je gewoon bij de Gall & Gall halen 🙂

 6. 2 december 2018 / zondag, 2 december 2018

  Die eenhoorn sloffen zijn zo leuk! Die heb ik ooit een keer gehad maar aan iemand anders gegeven. Ze waren toch best wel heel groot en niet erg praktisch haha.

 7. 1 december 2018 / zaterdag, 1 december 2018

  Mooie wishlist heb je weer gemaakt. Die alpacca’s zijn echt te schattig gewoon. Liefs soraya

  • Serena
   Auteur
   1 december 2018 / zaterdag, 1 december 2018

   Oh, wooow! Goede tip! Hier is deze wijn nog even €4,- goedkoper dan op bol.com
   THANK YOU!

 8. Lisa
  30 november 2018 / vrijdag, 30 november 2018

  Ik heb dezelfde diffuser op m’n verlanglijstje staan 🙂 ook fijn voor de plantjes!
  Kijk wel goed uit met etherische oliën en de katjes; veel etherische oliën kunnen katjes namelijk goed ziek maken blijkbaar 🙁

  • Serena
   Auteur
   1 december 2018 / zaterdag, 1 december 2018

   Ik geloof voornamelijk lavendelolie en dan als ze het op zouden likken. Met een diffuser lijkt me dit geen probleem. Toch? Ik ga er even induiken! Toch wel belangrijk om te weten.

 9. 30 november 2018 / vrijdag, 30 november 2018

  Leuk, ik kom er helemaal door in de kerstsfeer al! Maar dat heb ik ook al als ik nu naar mijn kerstboom kijk waar al onze cadeaus al onder liggen, omdat we dit jaar lekker vroeg klaar zijn met kerstcadeaus shoppen! Haha

 10. Rita
  29 november 2018 / donderdag, 29 november 2018

  Leuke wishlist Serena!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *