Geshopt | leuke cadeautjes bij TK Maxx

Vorige week dinsdag ben ik samen met mama en Marshall richting Almere gereden, waar ik in het nieuwe TK Maxx filiaal een live shopsessie heb gehouden via Instagram. Ik ging niet voor mezelf shoppen, maar voor mijn kijkers en het was ZO leuk! Ik rende door de winkel heen aan de hand van opdrachten die mij werden gegeven en ik heb een aantal kijkers blij kunnen maken met de geshopte cadeautjes.

Naderhand zijn mama en ik natuurlijk ook nog zelf even door de winkel gegaan en we hebben hele leuke items gescoord die ik vandaag met jullie wil delen. Ik kocht – uiteraard – iets voor Marshall, vond een paar handige keukenhulpjes, shopte luxueuze accessoires (voor mezelf en als cadeautje) en sprong een gat in de lucht toen ik een PARELTJE ontdekte op de beautyafdeling. Kijken jullie mee?

Op 11 december houd ik de tweede live shopsessie via Instagram, dus houd mijn account in de gaten voor de tijd (het zal waarschijnlijk in de ochtend zijn) en kijk ZEKER even mee, want wie weet ga ik aan de slag met jouw opdracht en shop ik helemaal gratis een superleuk cadeautje voor jou!


Als laatste een leuke tip; zie je deze Eindeloze Cadeauzak hier op de foto? Hij ligt goed verstopt in een TK Maxx filiaal en als je hem vindt win je EEN JAAR LANG GRATIS CADEAU’S! Ik zou zeggen, woon je in de buurt van een filiaal of heb je binnenkort een dagje shoppen gepland in een stad waar een TK Maxx is, ga dan zeker op zoek naar deze zak! Ik zou het namelijk EXTRA gaaf vinden als één van mijn bezoekers deze prijs zou winnen. Good luck!

Over het jurkje dat ik hier op de foto draag krijg ik trouwens regelmatig een vraag. Het jurkje is van Michael Kors en ik shopte hem vorig jaar in New York voor slechts $40.00 bij de… je raadt het al… TK Maxx. Hij was perfect voor mijn beginnende baby bump en nu is hij vooral perfect voor een food bump, haha! Dat je exact deze jurk tegenkomt in een TK Maxx filiaal in Nederland is zeer klein, maar ik kan je wel vertellen dat er hele mooie andere feestelijke jurkjes te vinden zijn voor zachte prijsjes.

Wat vinden jullie van mijn geshopte items? Enne… kun je raden van welk merk de cleanser is?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

3 Reacties

 1. 10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

  leuke spullen heb je gescoord, en wat schattig al die kinderkleding. liefs soraya

 2. Rita
  29 november 2018 / donderdag, 29 november 2018

  Ik vond het heerlijk om mee te gaan, ze hebben zoveel leuke spulletjes bij TK Maxx!

 3. Nicole
  28 november 2018 / woensdag, 28 november 2018

  Hele leuke spulletjes, Serena!
  Ik ben er laatst ook (weer) geweest en heb een groot massief gouden beeldje in de vorm van een palmboom gekocht. Loooooove it! En nog wat prachtige Engelse kerstspulletjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *