Etagère als beauty organizer

Afgelopen woensdag was ik in Landsmeer voor de opnames van een Milka filmpje. De set bestond uit een gezellig gedekte high tea tafel, maar wat me meteen opviel waren de mooie etagères gevuld met Crispello’s. De randen waren lekker hoog, wat de etagère uitermate geschikt maakt als beauty organizer, bedacht ik me.

etagere als beauty organizer09Omdat de meeste etagères geen hoge rand hebben kun je hier wel dingen opleggen als sieraden, maar grote flessen, tubes en potten blijven hier nooit stabiel op staan. Deze etagère van Blokker is echter perfect! Ik heb er een dag later meteen twee in huis gehaald. Ze zijn €7,99 per stuk.

etagere als beauty organizer10Je moet de etagère nog wel zelf in elkaar draaien, maar dat is heel erg simpel. Een kind kan de was doen. Het materiaal is hout en metaal en dit is wit geverfd.

etagere als beauty organizer03 etagere als beauty organizer04 De etagère is wit, lekker fris, en bestaat uit een gedetailleerd raamwerkje. Het is geen top kwaliteit hoor, maar voor 8 euro vind ik het echt een prima ding!

etagere als beauty organizer02 Zo ziet het eruit nadat hij in elkaar is gedraaid. Aan de bovenste hendel kun je de etagère gemakkelijk optillen en verplaatsen.

etagere als beauty organizer11 Zo zag mijn wastafel er uit. Erg he! En toch vind ik elke keer weer wat ik nodig heb in die chaos… amazing!

etagere als beauty organizer15 Na een kwartiertje opruimen én de etagère ziet mijn wastafel er zo uit. Dat oogt toch een heel stuk netter, frisser en mooier nietwaar? De etagère staat heel sfeervol en er kan echt heel veel in. Er zit voldoende ruimte tussen de onderste en bovenste bak waardoor je gemakkelijk zo’n 10 grote flessen en tubes kwijt kunt op de onderste tray (zoals bodylotion, deodorant, haarlak). De bovenste tray is ook vrij groot en hier passen zo’n 10 kleinere tubes, flessen en potjes (dagcrème, serum, maskertjes, lotions).

etagere als beauty organizer13 etagere als beauty organizer14 Ik vind het heerlijk overzichtelijk zo, en het staat ook nog eens mooi!

De tweede etagère wilde ik gebruiken voor mijn douchespullen. Let er dan wel op dat je het materiaal eerst behandelend met een lak, anders gaat het wellicht roesten of rotten.

etagere als beauty organizer1Zo ziet mijn douchebakje eruit. Best netjes, vind ik zelf!

etagere als beauty organizer06 Zo vind ik het echter nog leuker en netter!

etagere als beauty organizer05 etagere als beauty organizer08 etagere als beauty organizer07Ik kan jullie deze etagère echt aanraden als beauty organizer! Voor flessen, tubes en potten is ‘ie perfect. Voor make-up en kleinere beautyproducten is de etagère denk ik net te groot. Als je nog op zoek was naar iets waar je je producten mooi en overzichtelijk in op kon bergen, ga dan zeker even langs de Blokker. Ze zijn €7,99 per stuk.

etagere als beauty organizerWat vinden jullie van deze etagère als beauty organizer? Hoe berg jij zelf je grotere beautyproducten op?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

143 Reacties

 1. harmke pluim
  2 september 2015 / woensdag, 2 september 2015

  ik heb mijn etagere op de eethoek staan ,wat kan ik er dan opzetten ?alleen fruit vindt ik niet zo mooi ,

 2. Shanna
  7 maart 2014 / vrijdag, 7 maart 2014

  Superleuk! Ik denk dat ik er van de week zelf ook een ga halen, het ziet er zo mooi uit.

  xxx

 3. 14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Hoe kom je er toch telkens op 😀 Supertip!

 4. Duygu
  11 juni 2013 / dinsdag, 11 juni 2013

  Serena, leuk idee! Waar is dat bordje/ tegeltje van met basic training erop?

  • Serena
   Auteur
   11 juni 2013 / dinsdag, 11 juni 2013

   Die heb ik al 7 jaar, ooit eens van mijn moeder gekregen, in de US gekocht in een winkeltje in Florida.

 5. Yasmine
  11 juni 2013 / dinsdag, 11 juni 2013

  Ow jaa superleuk idee! Mijn moeder zegt ook altijd tegen mij: “Je hebt een bakje nodig voor al jouw spullen” haha!

  • Yasmine
   14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

   Heb m vandaag by de action gekocht, door je tip op Instagram 😉

 6. 10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Wat handig! Bij ons thuis staat alles maar in een mandje gepropt, in kastjes en de helft in de douche zelf haha, super onhandig! We gooien ook geen oude shampoo’s weg waar een klein beetje in zit. FRUSTREREND!

 7. 10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Bedankt voor de inspiratie! Ook ik ben vandaag naar de blokker gegaan en heb er ook eentje meegenomen!

 8. 9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Ziet er wel heel leuk uit en lekker opgeruimd! Handig 🙂

 9. Selin
  9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Dit is echt leuk! Ik houd dit in m’n achterhoofd

 10. 9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Oeh super leuk idee! Dat ik daar nooit eerder aan gedacht heb haha!

 11. serap
  9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Je wil niet weten watvoor caos ik maak eind van de week. Ik ruim alles zondag op en week later word het weer een fu**ing rommel! Dat komt omdat ik haast heb s’ochtends en dan laat ik alles lekker staan zonder op te ruimen, resultaat rommel!

  Maar ik ga deze rekje zeker halen voor op mijn makeup tafel, bedankt voor de tip!

  xxx
  serap

 12. Chaimae
  9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Het zou super super super leuk zijn als je een keertje een filmpje maakte met alles erin, maar dan bedoel ik ook alles . Van je beauty spullen in je badkamer tot aan je slaap kamer ! 😀

  • Serena
   Auteur
   9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

   Heb je 2 weken? Hahaha dat is niet te doen in 1 filmpje!

 13. linda
  9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Heb twee etageres op mijn kamer staan voor mijn beautyproducten, een op mijn kaptafel en een staande op de grond. echt ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *