Dubai Vlog

Helaas, helaas, onze Dubai citytrip zit er op! Tijdens de trip heb ik uiteraard de camera goed gebruikt en zo veel mogelijk geprobeerd te filmen. Dubai is onbeschrijfelijk mooi en luxueus, maar hopelijk geeft onze Dubai Vlog jullie een goed beeld van hoe het hier is. Het weertje is allereerst geweldig. Het is wel erg warm hoor, elke dag net iets boven de 30 graden, maar met een windje is het prima vol te houden. ‘s Avonds koelt het hier af waardoor je met een lange broek en vestje aan kunt rondlopen zonder het warm of koud te krijgen. Het is gewoon de perfecte temperatuur.

Goed, genoeg gekletst! Hieronder hebben jullie 14 minuten lang kijkplezier:

Dubai Vlog

[do action=”ytr”][/do]

P.S. als het filmpje het niet doet dan heb ik het per ongeluk verkeerd ingepland. Het tijdsverschil (hier in Dubai is het 2 uur later dan in Nederland) zorgt helaas voor wat verwarring! Mocht het filmpje het dus niet doen dan kun je over 2 uur terugkomen.

dubai vlog

Dubai is erg veilig, de metro is erg goedkoop en gemakkelijk (er zijn slechts 2 lijnen), iedereen spreekt Engels en de mensen zijn hier heel vriendelijk. En dan het lekkere weer en de prachtige malls. Shopping paradise! Ja, Dubai is zeker een land (excuse me) Emiraat waar ik weer naar terug zou keren. Het is geen groot land, dus een week vind ik voldoende. Ik heb nog niet alles gedaan wat ik wilde doen, dus dat is meteen een goed excuus om er weer heen te gaan! De volgende keer zou ik graag de Burj Khalifa op willen gaan en een waterpark bezoeken, bijvoorbeeld Wild Wadi of die in hotel Atlantis.

In de loop van volgende week zullen er meer Dubai artikelen/reisverslagen online komen.

Wat is jullie indruk van Dubai na het zien van de Dubai vlog?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

127 Reacties

 1. Yasmine
  9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

  My God, alles ziet er zo mooi en luxe uit en er werd goed voor jullie gezorgd 🙂 Dat woestijnracen lijkt me echt gaaf!!!

 2. Eva
  6 mei 2013 / maandag, 6 mei 2013

  Hier zou ik nou graag nog eens heen willen, heel erg mooi! Vond het ook leuk om te kijken, normaal spoel ik die vlogs wat door, maar deze heb ik met plezier helemaal gekeken!

 3. Roos
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Ziet er echt heel leuk uit allemaal! Ben je ooit in Marokko geweest. Is een beetje vergelijkbaar met Dubai, en ook echt een aanrader!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *