Dove Pistache & Magnolia bodylotion

dit is een gesponsorde post – Na het succes van de Pistache & Meiklokjes douchecrème heeft Dove een bijpassend verzorgingsproduct ontwikkeld genaamd Pistache & Magnolia bodylotion. De douchecrème en de bodylotion ruiken nét ietsje anders, maar combineren juist erg goed met elkaar. De geuren vullen elkaar perfect aan. Beiden producten ruiken heel romig en bloemig en vooral heel lente-achtig en fris!

dove pistache magnolia_02 Mijn moeder is dol op magnolia’s en heeft meer last van een droge huid dan ik, dus daarom leek het me leuk om deze bodylotion door haar te laten testen. Toen mijn ouders dertig jaar geleden in Houten kwamen wonen kreeg mijn moeder een Magnoliaboompje van mijn oma. Ze plantte de boom in de voortuin, en daar staat hij tot op de dag van vandaag nog steeds.

dove pistache magnolia_01Ieder jaar in de lente staat de boom vol in bloei en voorziet het onze straat van een weelderige bloemengeur. Mijn oma is al meer dan 10 jaar geleden overleden, maar wanneer onze magnoliaboom in bloei staat moet ik altijd extra aan haar denken. De magnoliabloemen ruiken zacht en poederig, licht zoetig en lekker bloemig. Voor mij en mijn familie staat de magnolia symbool voor zowel de lente als voor mijn oma.

dove pistache magnolia_03De geur van de Pistache & Magnolia bodylotion is zacht en bloemig, maar ook een beetje romig en fris. Mijn moeder vond het zelfs lichtelijk naar kokos ruiken. Het deed haar in elk geval denken aan de lente en aan de geur van zonnestraaltjes in een bloemige tuin.

dove pistache magnolia_12De bodylotion bevat het Deepcare Complex en dringt door tot in de bovenste laag van de huid (stratum corneum). Het heeft een voedende en verzorgende werking met als resultaat een soepele, zachte en glanzend mooie huid.

dove pistache magnolia_05 De bodylotion is vrij stevig en dik van textuur, lekker romig en vol.

dove body lotion Tijdens het inmasseren in de huid – mijn moeder doet dit altijd met langzame ronddraaiende bewegingen – merkt mijn moeder op dat de bodylotion snel in de huid trekt en dat haar huid er meteen gezonder en glanzender uitziet en superzacht aanvoelt.

dove pistache magnolia_10 “Voel dan, Sereen” zegt ze. “Het is echt lekker zacht en helemaal niet plakkerig. Alles is al ingetrokken.”

dove pistache magnolia_09 De geur van de bodylotion blijft zeer goed nageuren op de huid.

dove pistache magnolia_08One happy mother!

dove pistache magnolia_11 Bedankt mama, dat je mee wilde helpen om de nieuwe Dove Pistache & Magnolia bodylotion te testen! Mijn moeder is zeer te spreken over deze nieuwe bodylotion. Het voedt haar huid, maakt het heerlijk zacht, heeft een romige en stevige textuur, trekt snel in en blijft nog lekker lang nageuren op de huid.

“Het is een heerlijk verwenmomentje om jezelf met deze bodylotion in te smeren. Zeker als moeder, die het druk heeft met het huishouden, werken, opvoeden en zorgen voor de kinderen en zich vaak helemaal wegcijfert, heb je dat soms écht even nodig.”

dove pistache magnolia_04De Pistache & Magnolia bodylotion heeft een adviesprijs van €7,11 (250 ml) en de bijbehorende Pistache & Meiklokjes douchecrème heeft een adviesprijs van €3,55 (250 ml) of €5,99 (500 ml). Beide producten zijn reeds verkrijgbaar bij de drogist.

Hebben jullie al kennis gemaakt met de Pistache-producten van Dove? En zorgen jullie eigenlijk wel voor voldoende (beauty) verwenmomentjes of schiet het er vaak bij in?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

57 Reacties

 1. Emma
  7 mei 2014 / woensdag, 7 mei 2014

  Weet iemand waar dat shirtje van is met ice Cream ? Hij is zo leuk!

  • Serena
   Auteur
   7 mei 2014 / woensdag, 7 mei 2014

   Van loavies.com

 2. simone
  29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

  wat een prachtige foto van jullie samen.

 3. 25 april 2014 / vrijdag, 25 april 2014

  Wat een prachtig foto’s en wat is je moeder een Prachtige vrouw ( net zoals Jij).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *