Dit ben ik

Vandaag vertel ik je over mijn leven; mijn kindertijd, jeugd, middelbare schoolperiode, studententijd, stage in Texas, mijn dieptepunten en de beste beslissing van mijn leven.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

29 Reacties

 1. Laura
  11 september 2018 / dinsdag, 11 september 2018

  Hoi Serena,

  Via een Google search kwam ik bij je terecht en besloot wat rond te kijken bij je persoonlijke filmpjes om te zien hoe het nu met je gaat. Ik heb deze video niet helemaal gekeken, maar wou je even laten weten dat ook ik alleen maar goede herinneringen heb aan onze tijd op het ILC. (Misschien tijd voor een leuke reunie?) Ik werk nu op het UMCU met veel plezier als senior research technician. Iedereen zijn ding en ik ben blij dat jij je echte passie gevonden hebt en er je geld mee kunt verdienen! Voor het geld hoef je zoals je weet ook geen labwerk te doen ?, dus zonder passie wordt het niks… Succes met de rest van je werk, maar zo te zien heb je dat niet nodig ?

 2. Vera
  28 maart 2018 / woensdag, 28 maart 2018

  Dag Serena,

  Ik volg je eigenlijk al van in het begin, maar heb in al die jaren nog nooit een reactie geschreven…

  Na het zien van deze video had ik echter het gevoel dat het nu toch echt tijd werd! 😉 Ik heb met veel plezier en medeleven je video gekeken. Alles wat je vertelt, is enorm herkenbaar voor mij: de verwarrende periode op de middelbare school, de opluchting dat het in het hoger onderwijs allemaal niet zo veel meer uitmaakt welke sticker je opgeplakt kreeg in het middelbaar en je helemaal opnieuw kan beginnen, je master-opleiding waar je je ongelukkig voelde, je zoektocht naar je passie… Ik heb het ook allemaal doorgemaakt en kan me heel goed in je ervaringen inleven! Het is ongelofelijk mooi en knap hoe je zo openlijk en eerlijk, zonder verbloemingen, vertelt hoe jij het allemaal ervaren hebt. Dat vind ik echt enorm inspirerend! Zo’n persoonlijk verhaal maakt je blog nog zoveel mooier dan ie al is!

  Veel succes met je zwangerschap en in je verdere leven!

  Ik blijf zeer graag getuige! 😉

  Heel veel liefs!

 3. Fenna
  26 maart 2018 / maandag, 26 maart 2018

  Hoi Serena,

  Ik volg je ondertussen al weer 6 jaar en de persoonlijke artikelen en video’s vind ik altijd het leukst. Je schrijft en vertelt heel prettig en open, en ik word er altijd vrolijk van. Hoe jij jezelf omschrijft in deze video, zo’n beeld heb ik ook van jou als ik je blogs lees.
  Toen je vertelde dat je op de universiteit op dat moment ongelukkig was met jouw leven, moest ik wel bijna even een traantje wegpinken. Zelf weet ik namelijk ook nog niet zo goed wat ik nou verder wil doen met mijn leven (ooh de quarterlife crisis). Dat klinkt trouwens wel heel dramatisch, maar je verhaal is zo herkenbaar. Ik ben dan ook heel erg blij voor je dat je uiteindelijk je passie hebt ontdekt en nu met Beautylab een succesvolle blog hebt.

  Heel veel succes en plezier verder met je zwangerschap!
  Groetjes Fenna

 4. Sisier
  20 maart 2018 / dinsdag, 20 maart 2018

  Wow dan volg ik je al meer dan 9 jaar want ik volgde je al vanaf dat je fulltime ging bloggen. Een groot deel van wat je vertelde wist ik dus ook al wel een beetje van andere videos/blogs in al die jaren maar alsnog leuk om te kijken.

 5. Christel
  18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  Amai je zo bloot geven, vind ik wel moedig. Leuke video ja je bent wel lief. Eerlijkheid stel ik ook enorm op prijs, en weten wat je aan iemand hebt, geeft een betrouwbaar gevoel. Ik denk wel dat we je hierdoor weer een beetje beter kennen.
  En van schelden vind ik net goed, je ouders hebben je gewoon heel goed opgevoed met manieren. En dat besef je zelf heel goed en toont hun dit ook door je gedrag en de fijne persoon die je bent.
  Een van de redenen dat ik je blog graag lees is net door je lab achtergrond, je weet net wat meer over samenstellingen en ingrediënten en gaat er wat dieper op in. Dus je pad is perfect gelopen toch. 🙂
  En de toekomst ziet er ook stralend uit met George en een kleintje op komst.

 6. Lynn
  16 maart 2018 / vrijdag, 16 maart 2018

  Hoi Serena,

  Wat n leuke blog!! Wat leuk dat je door je hele leven heen gaat, want zo zal er voor iedereen iets bij zitten waar ze zich in herkennen of je nu 15 bent of 30!

  Wat voor mij de nummer 1 factor is waarom ik naar jou blog blijf terugkeren is jou persoonlijkheid, en dat je zo jezelf bent in je video’s! Er zijn zoveel bloggers die een of ander ideaal beeld proberen op te hangen en daar krijg ik meestal weer snel genoeg van.

  Ga zo door! En veel succes met het zwanger zijn 🙂

  • Serena
   Auteur
   16 maart 2018 / vrijdag, 16 maart 2018

   hi Lynn,
   wat een lieve comment en fijn om te lezen! Ik vraag me wel eens af of ik echt mezelf ben in video’s namelijk. Ik vind zelf van wel, maar ik weet natuurlijk niet goed hoe ik overkom op anderen. Dus een mooi compliment maak je daar! <3

 7. Emma
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Leuke video!
  Ik volg je dus ook al 10 jaar ofzo wow.
  Heb je trouwens meer tattoos laten zetten?Op je onder arm zag ik zoiets.

  • Serena
   Auteur
   16 maart 2018 / vrijdag, 16 maart 2018

   hi Emma,

   haha, nee, is een plak!
   Had ik gedaan voor een video die ik met Larissa heb opgenomen 🙂
   En wow, wat volg je mij al lang zeg!

 8. 15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Echt super leuk om de ” echte ” Serena Verbon aan het woord te zien. Bedankt voor het delen; je bent een pracht mens !

 9. Geke
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Leuke video, Serena!
  Wel jammer dat het geluid minder is als gebruikelijk, maar de inhoud van de video maakt het alleszins goed ?.

  En mag ik nog opmerken dat je enorm geboft hebt met je lieve ouders, die jou/jullie altijd hebben gesteund en dat ongetwijfeld zullen blijven doen hun leven lang.
  In de video is ook wel duidelijk dat je je dat bewust bent en dat is mooi…de liefde tussen ouder en kind gaat héél diep ?.

  Ik wens je nog een fijne tijd in deze zwangerschap, een goede bevalling, een heel mooi (kan niet anders) en gezond kindje en heel veel geluk samen met George.

  Veel liefs!

 10. Rianne
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Ik volg je blog al heeeel lang, al vanaf Serena in Texas (haha oke nee dat is niet waar, maar wel echt al behoorlijk wat jaartjes). Ik heb dus het gevoel alsof ik je al heel goed ken, maar alsnog heb ik door deze video nieuwe dingen over je geleerd, superleuk!
  Ik denk dat ik je blog zal blijven volgen tot het einde (dit is ook de enige blog die ik echt volg en waar ik altijd elk artikel lees).
  Dus iig heel erg bedankt voor al je heerlijke artikelen de afgelopen jaren, keep up the good work!! 🙂

 11. Lydia
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Je! recepten?? Jouw recepten 😉

  • Geke
   15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

   Het mag allebei, hoor.

   • Lydia
    16 maart 2018 / vrijdag, 16 maart 2018

    Inderdaad. Heb het even opgezocht. Bedankt!

    • Geke
     16 maart 2018 / vrijdag, 16 maart 2018

     ???

 12. Lydia
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Volgens mij kom je wel anders over online. Ik heb het filmpje bekeken omdat ik je recepten maak. Als je niks bij foodfriday hebt geplaatst moet ik tegen mijn man zeggen ‘niks bijzonders te eten dit weekend’ :). Maar goed ik denk na het filmpje ‘wat een leuk kind’. Ik ben al wat ouder ;). En bij mijn definitie van lief ben jij dat juist wel. Daar hoeft je echt niet zorgzaam voor te zijn. Eerlijk zijn bijvoorbeeld vergt moed. Dat vind ik dan weer lief. 😉

  • Serena
   Auteur
   15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

   Ahhh, zo leuk om te lezen dat je mijn recepten maakt! Er komen nu wat lekkere high tea recepten aan van mijn moeder en daarna komen er leuke gastbloggers met bijzondere recepten met een verhaal. Dus er komt weer veel lekkers aan! 🙂

   • Aude
    15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

    Nee joh, ik ben net op zoek naar high tea recepten, dus dat komt goed uit 😀 Ik kijk er al naar uit!

 13. Rowan Chanel
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Ik heb echt als een klein kind aan je lippen gehangen gedurende de video!
  Echt heel erg leuk om dit van je te weten te komen, want wat herken ik toch ontzettend veel dingen. Was vroeger ook erg verlegen, werd ook gepest en moest maar terug naar mijn eigen land. M’n moeder kwam altijd naar school om me te steunen. Mijn band met mijn broertje is echt supergoed, ik heb een aantal opleidingen gevolgd, maar werd er niet gelukkig van dus daar ben ik óók mee gestopt. Vloeken hoort ook bij mij haha!
  Ben nooit iemand geweest die tegen iemand op kijkt ofzo, daar ben ik gewoon te nuchter voor. En ik zal echt niet de enige zijn, maar bij jou zou ik wel eens op bezoek willen hoor! Haha 🙂

 14. Tamara D
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Het voelt echt alsof ik je beter heb leren kennen nu! Heel leuk dit en erg persoonlijk, ik bedoel heel Nederland vertellen over je eerste keer haha lef hoor! Ik herken het helemaal in de knoop zitten bij een opleiding die toch niet zo bij je past heb het ook 2x mee gemaakt. Gelukkig heb je helemaal je plekje gevonden! Ga zo door

 15. 15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Oww wat leuk, je hebt me weten te boeien van begin tot eind 😀 Ik had helemaal niet gedacht dat je leven zo was gelopen, dat je pas later bent begonnen met wat je echt wilde. Ik herken ontzettend veel ook, veel raakvlakken. Jij bent wel echt stoer geweest met je bedrijf. Dat had ik wel over willen doen: eerder stoppen met mijn werk en doen waar ik echt gelukkig van word. Dat heb ik nu veel later gedaan dan dat ik eigenlijk had gewild. Nouja je bent nooit te oud voor een carrièreswitch zeg ik altijd maar haha. Dat creatieve vind ik ook zo bij jou passen trouwens. Alleen al de abseilende barbies: hoe kom je erop?!? haha 😛

 16. Anne
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Mooie en leuke video !

 17. Nicole
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Ik hou van (auto)biografieën en heb met heel veel interesse naar jouw verhaal geluisterd. Je vertelt ook heel boeiend, vind ik. Ik ben blij dat ik jou een aantal jaar geleden heb ontdekt en vind het geweldig voor je dat je zo succesvol bent in dat wat jouw passie is. Ik zal jou in elk geval altijd volgen 🙂 ?

 18. Chantal
  14 maart 2018 / woensdag, 14 maart 2018

  Wat een leuk mens ben je!
  Goed dat je je hart hebt gevolgd, eerlijk zijn naar jezelf is zo belangrijk!
  Ik volg je al jaren, zoooo leuk om je te zien veranderen van meisje naar vrouw naar aanstaande moeder – staat je goed!
  Heel veel liefs

 19. 14 maart 2018 / woensdag, 14 maart 2018

  Van het begin tot het einde gekeken en vond het echt leuk om naar te luisteren 🙂

 20. Sabrina
  14 maart 2018 / woensdag, 14 maart 2018

  Weet je wat ik nou heftig vind…
  Beseffen dat ik dus al 9 jaar je blog volg.
  Ik weet namelijk nog dat je op het lab stopte.
  Nog steeds lees en kijk ik nog met veel plezier.

  Dankjewel voor de afgelopen 9 jaar 🙂
  Groetjes sabrina

 21. 14 maart 2018 / woensdag, 14 maart 2018

  Abseilende barbies… Dat is echt zo’n idee van “had ik dat zelf vroeger maar verzonnen!” Wat een lieve moeder trouwens, dat ze steeds actie ondernam voor je op school. En wat grappig om te horen dat je ook scheldt; ik ben niet heel verbaasd (als ik me van een goede kant wil laten zien probeer ik mezelf een beetje te censureren), maar zo zie je maar weer hoe een video toch een net wat ander beeld geeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *