Deze nieuwe lipsticks zijn gebaseerd op ‘s werelds grootste Hollywood ster

En dan heb ik het natuurlijk over Marilyn Monroe™, hét stijlicoon van de jaren ’50. Als ik aan glamour denk, dan denk ik meteen aan de glamour van de fifties. Zachte, golvende haren, een sexy cateye en natuurlijk kunnen rode, verleidelijke lippen niet ontbreken in de look. Wisten jullie dat Max Factor zo’n 100 jaar geleden zijn eerste beautyproducten introduceerde in Hollywood? Hij had een eigen winkeltje waar hij zijn producten verkocht, maar daarnaast was hij ook make-up artist van ’s werelds grootste Hollywood sterren. Jaren later verzorgde zijn zoon, Max Factor Jr., de transformatie van niemand minder dan Marilyn Monroe™. Hij heeft jaren met haar samengewerkt en het is daarom ook geen wonder dat de nieuwe lipsticklijn van Max Factor geïnspireerd is op deze legendarische vrouw. De Marilyn Monroe™ collectie bestaat uit maar liefst 4 nieuwe, rode tinten die passen bij elke vrouw en geschikt zijn voor elk moment.

In de video hieronder laat ik jullie zien hoe ik een eigentijdse draai geef aan de fifties glamour look, waarbij ik gebruik maak van één van de nieuwe Marilyn Monroe™ lipsticks van Max Factor;

Hieronder licht ik nog even kort de producten toe die ik ook in de video laat zien, en die vanaf februari 2016 in de winkels liggen;

Max Factor Marilyn Monroe™ Lipstick Collection – €14,99 per stuk

Max-Factor-Marilyn-Monroe-Lipsticks-BundleYou can’t go wrong with red lipstick. Het is klassiek, chique, feestelijk, sexy, verleidelijk en tegelijkertijd bevat het tijdloze elegantie. Rode lipstick is op en top glamour! Deze nieuwe collectie van Max Factor bestaat uit vier speciale roodtinten, die met behulp van Colour Technology door Max Factor zijn ontwikkeld zodat er voor iedere vrouw tenminste één kleur rood in de collectie zit die bij haar huidtype past.

Zo is er Marilyn Ruby Red, de originele, iconische tint waar Marilyn zo van hield. Dan heb je ook Marilyn Sunset Red, een roodtint speciaal ontwikkeld voor de warme huidtint. Marilyn Berry is juist erg mooi bij mensen met een koelere ondertoon en als laatste is er Marilyn Cabernet, een rijke, luxueuze roodtint met paarse ondertonen die erg flatterend en mooi staat bij mensen met een getinte tot donkere huid.

Max Factor Bronzing Powder – €12,99

Deze bronzer is weer terug van weggeweest! Er zijn twee varianten; Bronze (matte finish) en Golden (shimmer finish). Hiermee kun je naar hartelust wat zonnestraaltjes op je gezicht toveren en wat meer warmte in je gezicht brengen. De matte variant geeft een mooie natuurlijke finish en is perfect om mee te contouren en te shapen, terwijl de shimmer variant juist zorgt voor een mooie, gezonde glow. Ik vind dit écht hele goede bronzers, want ze geven een mooi pigment af, blijven goed zitten en zien er niet te oranjeachtig uit. De kleur is erg mooi en natuurlijk en zelfs op mijn getinte huid is de bronzer goed te zien. Ik weet dat Nena dit ook één van de beste bronzers vindt die er zijn, en daarbij zijn ze ook nog eens goed betaalbaar. Vooral de matte variant is geweldig, zeker omdat er niet zo veel matte bronzers bestaan op de markt. Er zit toch altijd wel een subtiel shimmertje in, maar deze is echt helemaal mat. Zeker een aanrader voor wie nog op zoek is naar een nieuwe bronzer.

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation – €16,99

FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation is een primer, foundation en concealer in 1. Ideaal, want dat scheelt je zeeën van tijd in de ochtend en dat betekent dus ook dat we weer een minuutje langer in bed kunnen blijven liggen, whoohoo! Maar dat niet alleen, de dekking vind ik zeer goed en de finish is mooi matterend, wat voor mijn vette en snel glimmende huid een perfecte uitkomst is. De finish is heel natuurlijk en je ziet en voelt de foundation niet zitten. Vanaf februari liggen er 3 extra tinten van deze populaire foundation in de schappen, namelijk 2 lichtere tinten en 1 donkere, zodat nóg meer mensen deze foundation kunnen gebruiken. De donkere tint Caramel is in elk geval een goede match voor mij (in de zomer) en voor de mensen die net een tintje donkerder zijn dan ik!

Be more of the women we are

Make-up is geweldig omdat we hiermee onze sterke features kunnen accenturen en onze onzekerheden kunnen camoufleren, maar laat make-up vooral geen masker zijn om ons voor te doen als iemand anders. Tuurlijk, met rode lipstick op voel ik me vrouwelijker en sterker, alsof ik de hele wereld aan kan. En met een goede cateye lijn boven mijn ogen voel ik me ook sexier tijdens een date, maar ik durf mezelf ook te laten zien ZONDER make-up. Want al met al is dat wie ik echt ben en wie ik ook durf te zijn. Door make-up voel ik me mooier en hierdoor voel ik me ook daadwerkelijk gelukkiger. Mijn buitenkant heeft dus absoluut effect op mijn binnenkant. Maar als ik dan ‘s avonds mijn make-up weer verwijder, ben ik niet minder gelukkig. Make-up is voor mij zoals verf is voor een schilder, ik speel ermee, ik experimenteer ermee, ik zie opmaken als een kunstvorm en als een manier om te ontspannen. Ik vind het leuk om te zien hoe het mijn ogen groter kan maken, mijn huid egaler en mijn lippen voller. Ik gebruik het om verschillende kanten van mezelf te laten zien, maar ik gebruik het nooit om een compleet ander persoon te worden. Want zoals Marilyn Monroe™ al zei,

 

              “wanting to be someone else is a waste of the person you are”

 

max factor candice swanepoelDe nieuwe producten van Max Factor – de Marilyn Monroe™ Lipstick Collection, de Bronzing Powders en de 3 nieuwe tinten van de FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation – zijn vanaf begin februari verkrijgbaar via Kruidvat, Etos en Bol.com.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

29 Reacties

 1. Juliette
  30 januari 2016 / zaterdag, 30 januari 2016

  Ik het vind het fijn dat je steeds vaker de prijzen van de producten ook vermeld 🙂

 2. Eveline
  30 januari 2016 / zaterdag, 30 januari 2016

  Jammer van de reclamefoto, want marilyn monroe was eerder iets meer curvy dan het model op de foto.

 3. shannen
  27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Jammer dat je de andere kleuren lippenstift niet laat zien. Daar was ik wel erg benieuwd na.

 4. Nele Van den Bogaert
  27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Mooie afsluiter van het artikel❤️ Ook kijk ik uit naar deze collectie want deze producten zijn werkelijk pareltjes?

  Liefs Nele

  • fleur
   27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

   Ja een mooie afsluiter, alleen jammer dat er daarna een foto van Max Factor staat met een model waarvan de look duidelijk gebaseerd is op Marilyn Monroe haha!

 5. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Wat een mooie classy look! Ik ben echt benieuwd naar de lipsticks.

 6. Willemse
  27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Wat een mooi stukje heb je geschreven over de waarde van make-up, dat het alleen een toevoeging moet zijn, geen matriaal om jezelf te “verbergen”
  Ik vind het zo mooi dat jij je niet alleen op de buiten kant richt, maar mensen ook zelf vertrouwen geeft en laat weten dat je er sowieso mag zijn, ongeacht wie en hoe je bent.
  Daardoor word make-up en al die fijne stukjes nog specialer.
  Je gast het zien als kleine verwennerijtjes ipv dat heb ik echt n o d i g ?
  Mooi van binnen & van buiten ??

 7. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Ohhhhh ik kan alleen maar “hebben!!” denken xD Die lipsticks vooral, wat zien ze er mooi uit 😀 Ik ga de Kruidvat hier zeker in de gaten houden 😉

 8. Kim
  27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Leuk artikel Serena, mooie producten! Ik moet alleen eerlijk zeggen dat ik me een beetje erger aan de titel, het is heel erg clickbait-y, wat je tegenwoordig vaak ziet bij bv. Girlscene en Buzzfeed. Je moet natuurlijk doen wat je zelf wil, maar met alleen maar dit soort titels jaag je mensen op den duur wel weg vrees ik!

 9. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Ik ben zo benieuwd naar de lipsticks! Wil ze graag uitproberen 😀 Weer een top filmpje zoals we van je gewend zijn 🙂

 10. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Oe!!! Een heel hoog hebben gehalte!!!!

 11. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Ik vind de lipsticks zoo mooi! Hebben, hebben, hebben!

 12. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Wat een mooie look heb je gecreëerd! Ik vind het altijd zo leuk dat je in het artikel een stuk tekst schrijft én een filmpje laat zien. Dat geeft het artikel nét dat beetje extra.

 13. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Mooi lipkleuren inderdaad dat prachtige rood. Liefs soraya

 14. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Ontzettend tof, ik zoek al heel lang een perfecte lipstick, deze ga ik zeker ook even bekijken!

 15. Tessa
  27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Wauw, wat heb je een mooie look gemaakt! Zo mooi, dat ik ‘m heb nagemaakt bij mezelf vandaag 😉 Leuk!

 16. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Wat een gave collectie! Binnenkort zeker even beter naar kijken!

 17. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Ik vind dit een heel erg mooie collectie. Enkele van de lipkleurtjes wil ik ook wel gaan proberen.

 18. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Wauw het staat je prachtig! Ik vind rode lipstick sowieso geweldig maar helaas staat het mij niet.

 19. Sofie
  27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Hey Serena, ik zag onlangs dat mac een cushion foundation heeft uitgebracht, en ik moest hierbij meteen denken aan jouw review van die van Lancôme 🙂 Zou je het zien zitten van een vergelijkende review te maken want hier ben ik wel echt benieuwd naar ! 🙂

 20. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Wat een prachtige lipsticks. Ik ga vanavond even je filmpje bekijken maar ik had je look op Instagram gezien en dat zag er al prachtig uit!!

 21. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Ik ga begin februari zeker een kijkje nemen bij deze producten. Mooi hoor! Ik vind de lipsticks vooral erg mooi en de look die je hebt gemaakt ook.

 22. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Ik werd tijdens het lezen de hele tijd afgeleid door de gedachte: “Whut! Is de naam Marilyn Monroe getrademarkt?

  Je doet het heel consequent in deze review, hoe zit dit precies (*supernieuwsgierig*)

  • Serena
   Auteur
   27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

   Hi Mique,
   ja de naam is dus getrademarked! Mij werd in elk geval specifiek gevraagd om dat ‘TM’ erachter te zetten. Hoe het verder precies zit weet ik niet, maar dat is vast wel ergens online te vinden.

 23. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Een mooie video is het geworden Serena! Ik ben vooral gek op de lipstick, want hoewel ik eigenlijk nooit rood draag (wel meer berry of wijnrood), raak ik nu wel enthousiast over deze kleur. Hij staat zo classy!

 24. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Wat grappig, dat verhaal over de ‘echte’ Max Factor en zijn zoon! Altijd leuk om te kijken hoe merken begonnen zijn, en waar ze eigenlijk vandaan komen. Ik vind de lipstick je erg mooi staan in de video, gaaf kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *