DE CREËER HET OP JOUW MANIER – TAG

Tegenwoordig zie je dat veel bloggers en vloggers de kans krijgen om een eigen boek uit te brengen of een eigen product te ontwikkelen, en het is ontzettend leuk dat men deze kansen krijgt. Nu heb ik al een eigen boek, maar stel dat ik een film kon maken, waarover zou hij dan gaan? En als ik een eigen beautyproduct zou mogen uitbrengen, wat voor product zou dit dan zijn? Deze vragen en meer komen uit de ‘Create It Your Way’ tag of in het Nederlands: de ‘creëer het op jouw manier’ tag. De tag staat vol vragen waarbij ik heerlijk weg kan dromen of waarover ik al meerdere keren heb gefantaseerd!

Deze leuke tag kwam ik tegen op de blog van mijn zusjes. Normaal gesproken ben ik niet zo van de tags, maar ik vond deze zó leuk om te lezen dat ik hem zelf ook wilde doen. Bovendien is het meteen een leuke manier om mij wat beter te leren kennen.

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
jo malone travel candle collection_6Ik heb hier dus serieus wel eens over nagedacht, aangezien ik de afgelopen tijd een grote voorliefde heb gecreëerd voor luxe (lees: dure) geurkaarsen. Het begon allemaal met de geurkaars die ik kreeg van Dior, Ambre Nuit. Later kocht ik er een paar van Diptyque en nu ben ik vooral fan van Jo Malone. Het aansteken van een luxe geurkaars is voor mij een manier om je huis mee te parfumeren. Je haalt er een bepaalde sfeer mee in huis. En het brandende lichtje staat ook nog eens gezellig!

Als parfum houd ik van lichte, schone parfums met veel muskus, maar als huisgeur houdt ik juist van wat warmere, zwoelere geuren. Die mogen dus best een tikje zwaarder en exotischer zijn. Ik zou daarom een geurkaars creëeren met de geur van cederhout, sandelhout, amber, een vleugje vanille, en het wat meer frisheid geven met grapefruit, bergamot, mandarijn, en wat meer zachtheid met de geur van rozen en jasmijn. Dat zou voor mij echt de ultieme geurkaars zijn!

Als je een nagellak zou mogen produceren, hoe zou die er dan uitzien?
nagellak opberg ideetjes_02Ha, echt een leuke vraag! En jullie hebben geen idee hoe toepasselijk deze vraag is. Ik ben namelijk een leuke samenwerking aangegaan met Essie waarbij ik een leuk setje heb samengesteld met mijn 3 favoriete Essie kleuren (Blanc, Chinchilly, Wicked) uit het vaste assortiment. Deze trio wordt verpakt in een doosje waarvan ik de look & feel heb bepaald, en ik heb gekozen voor een print van een geruite sjaal. Het wordt een superleuk doosje die perfect is als (kerst)cadeautje! Ik houd jullie op de hoogte. Ik weet alleen dat ze exclusief bij Bol.com te koop zullen zijn en dat het een zeer gelimiteerde oplage is. Spannend he!

Dit zijn natuurlijk niet mijn eigen ontworpen kleuren, maar als ik zelf de kans zou krijgen om een eigen nagellak te mogen bedenken dan zou ik gaan voor een mooie mintkleur. Niet zo’n hele felle, maar juist wat grijziger en een tikje blauw, zodat je zo’n tussenkleurtje hebt die je het hele jaar door zou kunnen dragen. Ik zou dan een creamy lak ontwerpen, zodat je er nog mooie top coats overheen zou kunnen dragen, zoals gouden glitterflakes zodat je een mooi bladgoud effect creëert. Dat lijkt me wel wat!

Als je een beautyproduct mocht creëeren, waarvoor zou het dan zijn?
shimmer bricksHa, hier fantaseer ik al ZO LANG over! Dat zou toch een droom zijn die uitkomt als ik mijn eigen beautyproduct zou mogen maken! Zoals jullie weten ben ik helemaal dol op de Bobbi Brown Shimmer Bricks in de kleur bronze. I love myself some glow! Ik zou dus absoluut een soortgelijk product willen ontwikkelen, maar dan een stukje budgetvriendelijker. Ik zou dat dan in een handig ‘to go’ palette stoppen waar ook enkele oogschaduwkleuren in zitten, zodat je een compleet palette hebt die perfect is voor onderweg of op reis. Als oogschaduwkleuren zou ik matte warme kleuren kiezen, die je dan weer kunt combineren met de bricks in een eyelook.

Op skincaregebied zou ik het liefst een hele lijn willen uitbrengen voor de onzuivere huid. Niet alleen omdat ik hier zelf op zit te wachten, maar omdat ik denk dat ik hier echt mensen mee zou kunnen helpen. Ik weet hoe rot het is om huidproblemen te hebben, dus dit zou voor mij echt een droom zijn die uitkomt als ik hier de kans voor kreeg. De producten moeten onzuiverheden tegengaan met 2% BHA, maar ze moeten de huid ook goed hydrateren en tegelijkertijd werken aan de pigmentvlekken en acnélittekens, EN anti-aging ingrediënten bevatten. Daarbij moeten ze de huid in toom houden wat betreft glans, zodat je hiermee de gehele dag glansvrij bent.

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
serena's stijlgids review_1Ik heb in april dit jaar Serena’s Stijlgids uitgebracht en dat was werkelijk zo gaaf! Mijn eigen boek! Wie had dat ooit gedacht? Ik ben er nog steeds zo ontzettend trots op. Mochten jullie naar het I Love Beauty Event komen van Cynthia, ik sta er met een stand om mijn boeken te verkopen en te signeren, dus als je hem nog niet hebt, kom zeker even langs! En anders kun je hem hier kopen via Bol.com.

serena's stijlgids boekpresentatie_20Als ik nu een nieuw boek zou mogen maken, dan zou ik het echter veel meer richten op koken en recepten. Ik ben de laatste tijd steeds meer in de keuken te vinden en ik merk dat mijn recepten altijd goed in de smaak vallen bij jullie. Ik vind het ook echt superleuk om te doen en om lekker te experimenteren. Bovendien zou ik dan willen laten zien dat je geen expert hoeft te zijn om lekkere, originele en indrukwekkende maaltijden op tafel te kunnen zetten. De maaltijden moeten niet al te veel tijd en moeite in beslag nemen, dus het zou een soort van Lazy Kookboek worden, haha!

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
festival kimono-08Bij sommige scholen heb je het al, maar ik zou dan graag als verplicht vak ‘toneel & improvisatietechniek’ willen toevoegen. Ik heb namelijk ooit eens een cursus gevolgd van een half jaar, en dit heeft mij zo veel goeds gedaan! Ik ben er minder verlegen van geworden en je wordt er ook wat ‘sneller’ door. Ik bedoel, je kunt wat sneller schakelen in penibele situaties omdat je met de improvisatietechnieken kennelijk toch wat hebt opgestoken. Ook is het gewoon superleuk om te doen! In het begin erg awkward, maar al snel krijg je lol en wat is er leuker om lol te hebben met je klasgenoten. Bij welk ‘groepje’ je dan ook hoort binnen de klas, iedereen moet met elkaar samenwerken en acteren en ik denk dat het kan zorgen voor een supergoede vibe binnen de klas, maar dat het mensen ook op een persoonlijk vlak kan inspireren.

Ik ben speciaal naar het Oosterlicht College gegaan omdat zij het vak toneel hadden, maar omdat ik voor het profiel Natuur & Gezondheid koos, kon ik het ineens niet meer gaan volgen. Dat vond ik zo jammer! Ik baalde echt. En ik vind het ook gewoon stom dat je met mijn profiel geen creatief bijvak als Toneel kon kiezen. Dus ja, als je een leraar bent en je leest dit, kaart het zeker even aan bij je schoolbestuur, haha!

Als je een film zou mogen maken, welke acteurs en actrices zouden er dan in spelen en waar zou de film over gaan?
all black outfit-07Ah, ZO’N LEUKE VRAAG! Ik heb een aantal favoriete acteurs dus die moeten er sowieso in: Jonah Hill (hij is écht goed en kan zowel grappige als serieuze rollen vertolken), maar ook Liam Neeson (want dat is gewoon een baas) en Nick Offerman en Amy Poehler (want zij zijn echt hilarisch, kennen jullie Parks and Recreation? Aanrader!). Oh, en Cillian Murphy van Peaky Blinders (zo dreamy), Elijah Wood (daar heb ik stiekem een crush op, vraag me niet waarom) en Charlie Hunnam (want hij is soooooo fine). Goh, dat is nogal een mannenfilm dan. Amy Poehler is er vast blij mee. Waar moet ‘ie over gaan? Over TIJDREIZEN! Dat vind ik namelijk zo’n gaaf thema. Ik ben dol op tijdreisfilms.

Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je dan hebben?
island girl - 1Ook hier heb ik lang en breed over nagedacht. Sterker nog, als ik je net leer kennen is de kans groot dat ik je deze vraag stel (true story). Ik stel sowieso vaak van dat soort vragen aan mensen. Ineens uit het niets van, ‘wat is jouw top 3 van landen die je graag wilt bezoeken?’ of ‘stel, je zou overal ter wereld mogen wonen behalve in Nederland, en geld is geen probleem, waar zou je dan gaan wonen?’. Ik doe dat gewoon, random!

Zelf heb ik er dus al LANG over nagedacht en ik ben tot de conclusie gekomen dat de beste superpower die je kunt hebben ‘orben’ is. Dit komt uit Charmed. Ik kan aan een plek denken en dan schiet ik erheen. POEF! Als ik aan Tokyo denk, sta ik er al. En als je me vasthoudt, ga je met me mee. Wel zo gezellig. Op deze manier kan ik heel snel op bepaalde plekken zijn, dus dat is leuk omdat ik van reizen houd, maar ik kan op deze manier ook mensen helpen. Poef, in en uit een brandend gebouw met iemand die daar vastzat. Of snel ter plekke zijn op rampgebieden om hulp aan te bieden. Awesome toch! Wat ik aan zou hebben? Een spandex pakje natuurlijk. Dat hoort erbij. Zonder cape, dat zit alleen maar in de weg.

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
soto ajam recept_11Ik heb natuurlijk verschillende webshops gehad, maar ik heb ook wel eens nagedacht over een echte fysieke winkel. Ik denk dat de detailhandel niet zo héél goed verdiend, ik bedoel, de huurprijzen zijn zo hoog dus je moet wel veel producten verkopen wil je het eruit halen. Ik denk dat het erg moeilijk is om een goedlopende kleding & accessoires winkel te runnen, ook al lijkt me dat wel heel leuk. Dus toen dacht ik, wat willen mensen ALTIJD hebben? Eten. Mensen houden van eten. Je hebt wel veel concurrentie, maar het lijkt me onwijs leuk om een bistrootje te runnen met homemade food & take-out. Pho soep, rijstpapierrollen, maar ook Indofood zoals soto ajam en Indo snacks, lekkere theetjes, wat zoetigheid. En ook avondeten dat men dan mee kan nemen naar huis. Hoe het eruit ziet? Ik denk zoals elke gemiddelde hipstertent, met stenen muren, industriële lampen, leuke vaasjes met bloemen, designer stoelen, want dat vind ik zelf ook altijd zo leuk en gezellig.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou zijn functie zijn?
Ik zou een hele kleine microbot maken die je in kan slikken of die je in je bloedbaan kunt injecteren, zodat hij ongeremde celgroei in je lichaam kan opsporen en ter plekke het kankergezwel kan tegengaan. Bijvoorbeeld door locaal medicijn in te spuiten of door de haarvaatjes eromheen te blokkeren, zodat ze afsterven en het gezwel niet meer kunnen voeden. Een medische robot dus, die vele levens kan redden.

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
pink coat_9Nou, ik heb natuurlijk een app, alhoewel hij geloof ik niet meer werkt (sorry, ik moet er nog steeds even naar kijken). Maar, als ik een nieuwe app kon ontwikkelen dan zou ik een geur-app ontwikkelen. Zo eentje die jouw parfum kan laten ruiken als je een parfumreview van mij aan het lezen bent, of de geur van een gerecht als je foodblogs bezoekt. Dat zou gaaf zijn, niet?

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien en waar zou het leven?
680eeffa6411bf05-Serena2Ik zou hele dikke, fluffy en zielig kijkende katjes fokken, die lekker knuffelig zijn, maar ook een beetje cranky. En die je overal volgen waar je gaat. En die je heel gelukkig en vrolijk maken, alleen al als je naar ze kijkt. En die ‘s avonds gezellig naast je komen liggen als je gaat slapen.

Oh, wait. Die bestaan al 🙂

Ik heb al de perfecte diertjes thuis rondhuppelen, ik zou geen beter dier kunnen bedenken dan ‘mijn’ Coco en Clarence. I LOVE THEM SO MUCH I’M GONNA DIE!

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
creamIk heb wel eens stroop susu-ijs gemaakt met kokos (met de romige smaak van rozen), en ik heb ook wel eens viooltjes-ijs geproefd in Gent toen ik daar met Tara was. Dat was heel speciaal en ook nog eens lekker! Ik denk dat ik daarom voor een combinatie zou gaan van rozen en viooltjes, het zou dan een mooie, zachte roze kleur hebben met een hintje violet. En erdoorheen witte chocoladestukjes. En het wordt dan geserveerd met een gesuikerd viooltje on top. Cute!

Als je zelf een emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
pumpkin spice latte_2Ik mis zo veel emoji’s! Waar is de cupcake emoji, de sandwich, de kaas, een Starbucks drankje of een milkshake? Yes, all food related. Ik zou dus niet een hele gekke of bijzondere emoji creëeren, maar gewoon hele praktische die ik nu mis.

Als je een eigen drankje zou mogen maken, hoe zou het eruit zien en smaken?
theeliefhebber_10Sowieso warm, want ik houd van warme dranken (en van warm eten trouwens ook). Ik zou iets met kersensmaak doen, want dan smaakt het een beetje als Dr. Pepper (my fave) maar ook met witte thee en dan zou ik extra nog wat vitamine C en Omega 3 toevoegen zodat je meteen aan je dagelijkse dosis komt! Eigenlijk dus groene thee met kersensmaak en supplementen, haha!

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou het eruit zien en waar zou het staan?
balkon opknappen nabalkon inspiratie-10Sowieso in Utrecht! En het liefst zo’n prachtig herenhuis bij het Wilhelminapark. En dan een ondergrondse parkeerplek, waar je zo’n 10 auto’s kwijt kunt zodat vrienden en familie er kunnen parkeren als je een feestje houdt. Met een dakterras en een lange, diepe tuin vol fruitbomen en leuke, verstopplekjes en zitjes. En een mooie trap als entree, een balkon aan de voorkant, en brede kamers met hoge ramen waar veel licht binnenkomt en een stuk of 6 slaapkamers, waaronder een thuiskantoor voor mij, en die is dan ook groot genoeg om er cursussen te kunnen geven aan een groep van 20, een Man Cave voor Tim en een walk in closet voor ons beiden. En een supergrote woonkeuken met kookeiland, waar ik leuke kookfilmpjes kan opnemen. En genoeg slaapkamers voor mij en Tim en de kinderen en als er nog eentje over is, dan maak ik daar een beautykamer van. En ook al is het huis oud, hij is in perfecte staat en hoeft amper onderhoud. Ja. Dat wil ik.

Zo, dat waren heel wat vragen én antwoorden, maar ik vond het superleuk om over deze dingen na te denken en om mijn dromen en fantasieën nu eindelijk eens een keer met jullie te kunnen delen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en dat jullie mij op deze manier weer een stukje beter hebben leren kennen.

Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden op deze vragen en wat jullie van mijn gedachtes vinden!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

60 Reacties

 1. 23 februari 2016 / dinsdag, 23 februari 2016

  Wat een grappige tag, en wat ontzettend leuk ingevuld. Ik wilde hem ook gelijk overnemen en vandaag staat hij online. Ik zou het leuk vinden als je die van mij ook komt bekijken. Ik zou zeggen orb naar mijn blog. X

 2. 15 november 2015 / zondag, 15 november 2015

  Wat een leuke tag! Ik ben benieuwd naar de essielakjes, het zijn 3 mooie kleurtjes die je uitgekozen hebt. Ik hoop dat de skin care lijn zoals je ze hier beschrijft ooit zal bestaan

 3. Mirte
  13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

  Haha, dat van die random vragen herken ik enorm! Ik doe dat con-stant. Of van die would you rather vragen. Heel vaak krijg ik de opmerking van, ‘hoezo dat nou weer?’ Maar ja, zulke vragen leren je gewoon heel veel over iemand. En zelf denk ik er ook constant over na, dus ik ben ook altijd benieuwd naar andermans mening. Grappig dat ik niet de enige ben!

  Liefs ♥

 4. Alba
  13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

  Leuke tag en leuke antwoorden! Wat betreft improvisatietoneel ben ik het trouwens helemaal met je eens!! Heb ik zelf ook veel aan gehad.

 5. Dominique
  13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

  Dit was zo leuk om te lezen hahahahaha

 6. 13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

  Wat een leuke tag zeg! Hele leuke vragen maar wel vragen waar je echt even over na moet denken. Deze ga ik zeker overnemen voor op mijn eigen blog! 🙂

 7. linda
  13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

  De app doet het (op mijn iPhone) super. Ik dacht dat is wellicht fijn om te horen…

  • Serena
   Auteur
   13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

   Zeker fijn om te horen, dankjewel!

 8. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Geweldige tag En antwoorden! Heb genoten 🙂 XX

 9. Donya
  12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Het leukste antwoord die je hebt gegeven vind ik die van de medische robot. Daar had ik echt nooit aan gedacht! Verder wil ik ook hééél graag dezelfde super power.

  Er is 1 vraag waar ik wel een heel ander antwoord op zou hebben. Namelijk op de vraag over het toe te voegen schoolvak. Ik zou psychologie voorstellen. In je jeugd vorm je een groot gedeelte van je identiteit. Niet iedereen krijgt, om welke reden dan ook, vanuit huis de juiste tools of opvoeding mee. Naar mijn idee zou school hier een goede aanvulling op kunnen zijn door het vak psychologie te geven en kinderen te leren op een gezonde manier met hun emoties om te gaan en bewuste keuzes te maken voor zichzelf. Daarnaast leert het kinderen misschien om wat toleranter te zijn naar anderen omdat ze dan beter kunnen begrijpen wat er door iemand heen gaat.

  Leuk artikel weer, thanks!

  • 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

   Ik had precies hetzelfde! Dat mis ik echt enorm en wat een verrijking zou dat zijn voor deze wereld!

  • Serena
   Auteur
   13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

   Maar daar is toneel/drama toch juist perfect voor? Omgaan met emoties, omgaan met anderen, de improvisatietechnieken kunnen je ook veel leren, en dan moet je jezelf ook kunnen inleven in een bepaalde rol.. een leuke en speelse manier van wat jij allemaal omschrijft! Met het vak psychologie leer je ook veel over gedrag, maar met name hoe het er in de hersenen allemaal aan toe gaat en dat wordt niet op de leerling zelf betrokken. Het is absoluut interessant, maar ik denk dat toneel/drama een laagdrempelige manier is om alles wat jij omschrijft te kunnen leren! Ik denk dat we er dus precies hetzelfde over denken, maar alleen verschillen over de manier van toepassing op de leerling! Ach, ik loop weer te zwammen! 🙂

 10. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Wat een leuke tag! Je antwoorden zijn grappig en interessant, heel herkenbaar 🙂

 11. Lousaa
  12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Haha. Fijn huis. Klinkt goed. Ik zou zoooo graag mango munt chili ijs willen. Lijkt me heerlijk. En pure chocoladeijs met gekarameliseerde amandelen en zout.

  • Serena
   Auteur
   13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

   Hmmmm, mango munt chili, I LIKE THE WAY YOU’RE THINKING GIRL!

 12. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Leuke tag, had ‘m al eens bij iemand anders gezien! Echt leuk, zo leren we je ook weer iets beter kennen. 😀

 13. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Ik vind deze tag zo leuk, omdat je echt de fantasie van mensen ziet naar boven komen!

 14. Danielle
  12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Leuk artikel!! Je app werkt nog hoor:) kijk er elke dag op!

 15. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Mooie antwoorden. Bepaalde antwoorden zeggen echt veel over je als persoon.
  Echt leuk dat je zo over deze vragen hebt nagedacht en niet zomaar telkens een oppervlakkig antwoord hebt gegeven. Top!

 16. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Leuke tag, heerlijk uitgebreide antwoorden en mooie foto’s! Nice!

 17. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Meid, wat ben je mooi op die foto bij de vraag : Als je een film mocht maken.
  Een heel mooie foto!

  • Serena
   Auteur
   13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

   Ah, lief! 🙂

 18. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Ik geloof er echt 100% in dat jij ooit de kans gaat krijgen om een eigen beautyproducten te ontwerpen. En als dat gebeurd staan er vele dames in de rij om dit aan te schaffen waaronder ik!

 19. Vivianne
  12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Super leuke post Serena, super inspirerend! Geeft me heel veel creatieve inspiratie?. Ik droomde al helemaal weg bij je huis.. Ik fiets elke dag langs die huizen en ze zijn zo mooi?! Vooral nu in de herfst met al die mooie kleurschakeringen en de lichtinval, lijkt net een movie scene!

  Liefs, Vivianne

 20. Hanna
  12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Hey Serena,

  Gave post en leuke tag! Je antwoorden hebben me echt geïnspireerd! Grappig dat je op het Oosterlicht hebt gezeten trouwens, want daar zit ik nu ook op 🙂 Ik vond drama ook echt een heel leuk vak, maar ik heb toch maar beeldende vorming gekozen. Tegenwoordig kun je op het OC trouwens wel NG/NT doen met drama als keuze vak, dus dat hebben ze verbeterd 🙂

  Xx Hanna

  • Serena
   Auteur
   12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

   Echt!? Wow! Gelukkig maar. Goed om te weten!

 21. Judith
  12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Ik wil je Essie-set! 🙂

 22. Heleen
  12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Wat een gave tag! Echt leuk om te lezen. En over dat robotje, ik weet dat onderzoekers bezig zijn om een ‘pil’ te ontwikkelen om darmkanker op te sporen.

  • Serena
   Auteur
   13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

   Geweldig, jeetje, dat zou toch eens goed nieuws zijn. Ik weet ook dat men ‘beads’ gebruikt die zo klein zijn dat ze niet de normale vaatjes maar wel die kleine kankerhaarvaatjes kunnen ‘verstoppen’ en zodoende lokaal medicijn kunnen afgeven. Men gaat echt steeds verder en daarom is het ook zo belangrijk dat er voldoende geld in de wetenschap wordt gestopt.

 23. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Normaal gezien vind ik tags echt helemaal niets, maar deze vond ik echt leuk om te lezen!

  • Serena
   Auteur
   13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

   Precies dat heb ik dus ook! Ik doe normaal nooit tags, maar voor deze maak ik graag een uitzondering 🙂

 24. Isaben
  12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Haha wat een gave tag! Ik heb echt moeten lachen om sommige antwoorden. Oh en dat huis, dan wil ik ook, maar dan in Leiden 🙂

 25. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Leuk! Super leuk om te lezen en ik ben het qua kaars en beautyproduct helemaal met jou eens, dus kom maar op met de aanbiedingen aan Serena, we need this! Ik houd ook van kersen, maar dan meer van koude dranken, dan zou ik een siroop maken, want ik drink eigenlijk voor 99% alleen maar water. Xo

 26. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Oh dit is echt een mega leuke TAG! Heel erg leuk om te lezen, maar waarschijnlijk ook heel erg leuk om in te vullen. Denk dat ik dit zeker ga doen op mijn blog!

 27. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Leuke tag zeg! Zo leren we jou nog beter kennen!
  Liefs,
  Eva

 28. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Ik zou die geurkaars sowieso kopen. En doe mij dat huis ook maar, wel in Delft dan haha :p

 29. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Leuk om te lezen wat je allemaal in gedachten hebt. Ik las de Tag al bij je zussen en het is inderdaad gewoon echt een hele leuke tag.
  xx

 30. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Wat een lange lijst maar erg leuk om te lezen. Zeker ook omdat we weer wat meer van je leren kennen. Liefs soraya

 31. Rowan Chanel
  12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Heel erg leuk om te lezen en wat een mooie foto’s! Heb sinds een vrij lange tijd geen facebook meer, (dus geen social media nieuws haha) dus lees iedere ochtend als eerste jouw blog! Herken veel van mezelf in jou.
  Vind het ook echt enorm leuk dat je op de ilovebeauty beurs staat, kom zeker langs voor een fotootje en praatje!! 🙂

  • Serena
   Auteur
   12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

   Ah, gezellig!

 32. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Wat een leuke tag, Serena! Ik denk dat ik zelf eens heeeeeel goed moet gaan nadenken hierover, moeilijke vragen soms 😀

 33. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Super leuke tag! Vooral je antwoorden op superkrachten en je droomhuis vond ik erg leuk om te lezen 🙂

 34. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Leuke Tag.. Het zou super gaaf zijn als je een echt beautyproduct a la beautylab zou uitbrengen. Het zou denk ik ook nog eens goed lopen!

  • Serena
   Auteur
   12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

   Ja hè? Dat denk ik dus ook! 😀

 35. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Wat een leuke tag! Gaaf dat setje met Essie samenwerkt en die robot vind ik een briljant idee!

 36. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Haha wat een leuke tag! Inderdaad een bijzondere manier om je beter te leren kennen 🙂
  Ik loop bijna dagelijks langs de herenhuizen naast het Wilhelminapark en heb mezelf daar ook menigmaal ingedroomd… Vooral die ene met dat torentje! 😛

  • Serena
   Auteur
   12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

   Ik volg je sinds kort op Instagram en nu herken ik je dus ineens via je avatar, jij bent Loepsie! 🙂

 37. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Wat een leuke tag is dit! En gaaf dat je een Essie setje hebt samengesteld, ben er benieuwd naar. Stiekem ook wel naar jouw “mint” nagellak. Zou echt tof zijn als je dat ook nog mag creëren 🙂

  • Serena
   Auteur
   12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

   Zou zeker tof zijn! Wie weet komt dat nog wel eens 🙂

 38. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Wat een handige antwoorden. Een medische robot en orben zijn allebei heel nuttig. En wat tof dat je je eigen nagellaksetje gaat uitbrengen.

 39. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Hele leuke antwoorden! Ik kijk uit naar je nagellaksetje 🙂

 40. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Leuke tag met allemaal dromen op een hoopje. Wat leuk dat je een samenwerking met Essie hebt gedaan. Ik ben benieuwd naar het setje!
  XOXO esmee

 41. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Heel erg leuk om te lezen!

 42. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Oeh klinkt erg goed je droomhuis. Dat huis komt voor mij ook aardig in de richting van mijn droomhuis. Hmm, dat ijsje klinkt ook heerlijk! Ik ben echt gek op rozen en viooltjes, maar dan zou ik de witte chocoladestukjes vervangen door pure chocolade. Yum!

 43. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Hele leuke tag. Bobbi Brown Shimmer Bricks in de kleur bronze is zeker prachtig! Een hele lijn willen uitbrengen voor de onzuivere huid en
  een soortgelijk product van Bobbi Brown Shimmer Bricks willen ontwikkelen, maar dan een stukje budget vriendelijker dat lijkt me super.

 44. 12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

  Deze tag vind ik echt heel erg leuk. Liam Neeson, yes.. eindelijk iemand die één van mijn favoriete acteurs ook op waarde weet te schatten haha! Als ik zeg dat hij een favoriet van mij is, weten veel mensen niet wie hij is (als ze zijn naam horen). Een app waarbij je de geur kunt ruiken van een review over een parfum klinkt perfect. Laat ik dan nog niet beginnen over orben, dat wil ik ook kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *