Catrice Loose Moisturizing Highlighter

Door Nena – Vandaag review ik weer een zeer mooi en ook nog eens budgetvriendelijk product voor jullie! Kijk, dat is altijd goed. Sinds een paar weken ligt er in de schappen van Kruidvat de collectie: Eve in Bloom, van Catrice. Één van de producten uit deze Limited Edition (LE) collectie is de Catrice Loose Moisturizing Highlighter in de kleur C01 Bloomynous. Let op. Het gaat dus om een LE die nog maar een paar weken te koop is. Half oktober gaat Eve in Bloom alweer uit de schappen, dus wees er snel bij!

highlighter1

Bloomynous zit in een vrij grote pot met maar liefst 6,0 gram!

Bloomynous is een losse poeder highlighter die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Ik gebruik een highlighter het liefst onder mijn wenkbrauwen of op mijn jukbeenderen boven een vaak matte blush. Op deze manier kan je op een subtiele manier je gezicht mooi opfrissen.

Bloomynous Collage

Limited Edition Eve in Bloom in de schappen van Catrice.

highlighter2

Wanneer je de deksel (en het beschermende folie) hebt verwijderd zie je kleine gaatjes waarmee je de highlighter kunt doseren.

Deze gaatjes zijn handig, want anders heb je al snel te veel product op je kwast. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de highlighter met je vingers aan te brengen. Een kwast is wel hygiënischer en die kan je gemakkelijk even ‘aftikken’ op de de rand van het potje om zo overtollige poeder te verwijderen.

highlighter3

Een close-up van de highlighter in het potje.

highlighter4

Wat losse highlighter op mijn hand.

Bloomynous is een mooie zachtroze kleur met hele fijne shimmers die prachtig in het licht schitteren. Ik houd niet van highlighters die te wit zijn. Dat steekt vaak behoorlijk af onder je wenkbrauw en staat eerder kil dan zacht. Dit is echter een perfecte kleur voor een veelzijdige highlighter als deze!

highlighter6

Zo ziet Bloomynous eruit wanneer ik heb heb uitgesmeerd op mijn hand.

De swatches

highlighter7

highlighter8

Op bovenstaande foto zie je drie swatches van Bloomynous. Ik heb de highlighter links erg dik aangebracht, in het midden wat minder en rechts een subtiele glans. De foto is gemaakt bij direct zonlicht, zodat je de schitteringen goed kunt zien.

intens

Wanneer je de highlighter dik aanbrengt kan je hem goed als kleur gebruiken voor bijvoorbeeld in een oogmake-up look.

medium

Onder je wenkbrauw kan je hem wat lichter aanzetten, waardoor hij wat zachter staat.

light

Wanneer je een highlighter aanbrengt op je jukbeenderen, dan vind ik het ‘t mooist als je dit maar subtiel ziet. Bovenstaande foto is bewust iets onscherp, zodat je de shimmers goed ziet. Verder zie je weinig van de kleur. Op deze manier krijg je een mooie healthy glow op je wangen!

Highlighter Bloomynous

full face 2

Normaal gesproken is dit mijn look. Mascara, een bruine of zwarte eyeliner, bronzer, blush en wat gloss op mijn lippen.

full face 1

En dit is mijn look aangevuld mét Bloomynous onder mijn wenkbrauw en subtiel op mijn wangen.

closeup1

Een close-up van de look met highlighter.

ooglook1

Het is ook mooi om Bloomynous in een wat zwaardere look te gebruiken. Hierboven draag ik Bloomynous onder mijn wenkbrauw. Ook heb ik de donkere kleur die ik gebruikt heb in mijn crease geblend met Bloomynous, zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Ik heb de highlighter ook in een lijntje onder mijn onderste wimperrand aangebracht.

ooglook2

Hier heb ik Bloomynous alleen gebruikt onder mijn wenkbrauw in combinatie met een dikkere zwarte eyeliner en wat mascara.

Een highlighter zat bij mij nog niet in m’n dagelijkse make-up, maar sinds de komst van Bloomynous is dat verleden tijd! Mocht je na het  lezen van deze review nog snel een exemplaar willen aanschaffen? Ren dan snel nog even naar Kruidvat! Ze liggen momenteel in de winkel en zijn nog verkrijgbaar tot half oktober.

Catrice Loose Moisturizing Highlighter kost €5,59 voor 6,0 gram.

Kenden jullie deze highlighter van Catrice al?

Liefs, Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: @nenaburger

 

Volg:

79 Reacties

 1. 4 oktober 2013 / vrijdag, 4 oktober 2013

  Prachtig!
  Hij geeft echt een mooie glans, like ittttt ^^

 2. Salima
  4 oktober 2013 / vrijdag, 4 oktober 2013

  Wat ben jij toch een prachtig mens! Leuke review!

 3. 4 oktober 2013 / vrijdag, 4 oktober 2013

  Ik was aan het wachten op een nieuw artikel van jou :D Yeey!

 4. Sem
  4 oktober 2013 / vrijdag, 4 oktober 2013

  Echt supermooi!

 5. Faat
  4 oktober 2013 / vrijdag, 4 oktober 2013

  Wat ben je toch een prachtige meid! De highlighter is ook erg mooi, ga vanmiddag bij ons even kijken of hij er nog ligt..

 6. Syl
  3 oktober 2013 / donderdag, 3 oktober 2013

  Ik vind hem erg mooi, maar ik mag even geen highlighters meer kopen van mijzelf….

 7. 3 oktober 2013 / donderdag, 3 oktober 2013

  Ziet er heel mooi uit :)

 8. chucky1012
  3 oktober 2013 / donderdag, 3 oktober 2013

  Oh mine…. die shimmers zin echt geweldig en het staat je heel mooi! ;-)

 9. 3 oktober 2013 / donderdag, 3 oktober 2013

  Owh, wat een mooierd ☺ en voor z’on prijsje! Morgen dus maar snel naar Kruidvat ☺

  groetjes Corine

  • Serena
   3 oktober 2013 / donderdag, 3 oktober 2013

   Corine, wil je voortaan je blog URL uit de comments laten? Bij voorbaat dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *