C&A Rooftop Party Event

Gistermiddag bezocht ik een heerlijk zomers event op het dak van de C&A in Rotterdam, het C&A Rooftop Party Event. Hier zouden we de nieuwste zomercollectie van C&A te zien krijgen. Nou, ik was benieuwd. C&A is nu niet bepaald het toppunt van hip & happening in fashionland, dus ik had geen idee wat me te wachten stond. De sfeer zat er in elk geval goed in toen wij binnenkwamen. Latin beats vloeiden uit de speakers en er werden cocktailtjes geschonken (Contreaupolitan’s, my fave!) en overal stonden heerlijke hapjes voor ons klaar.

C&A Rooftop Party Event Oh, hi!

C&A Rooftop Party Event Als je geen zin had in alcohol, maakte deze knappe barman Contreaupolitan’s met rozenwater in plaats van Contreau. Ook errug lekker.

C&A Rooftop Party EventIk weet niet wat dit precies was, maar het was heerlijk! Knapperig gebakken brood met wat sla, een eitje, een olijf en een zout sardientje.

C&A Rooftop Party Event En zoete lekkernijen, how could I resist?

Mimi Nizan Dit meisje heet Mimi Nizan en ze staat bekend om haar prachtige fashion drawings. Zij was aanwezig op het event om one-of-a-kind tekeningen te creeëren op de eco tanktops van C&A. Ik heb een Mimi Nizan orginal bemachtigd van een popje met roze lokken en een New York City yellow cab. Echt gaaf! Bezoek haar blog op MimiFashionland.com.

Mimi Nizan in FashionlandNou en toen begon de show! Hieronder enkele foto’s van de modellen in de nieuwe zomercollectie van C&A. Het was geen geijkte modeshow waarbij modellen star voor zich uitkeken en een recht stuk loper afliepen, nee. De modellen waren aan het swingen op de muziek en de loper liep in een rondje, zodat je ze goed van alle kanten kon bekijken.

C&A Rooftop Party Event C&A Rooftop Party Event C&A Rooftop Party Event C&A Rooftop Party Event C&A Rooftop Party Event C&A Rooftop Party EventC&A Rooftop Party EventZijn jullie net zo verbaasd als ik was gisteren? C&A is een kledingwinkel waar ik niet snel (eigenlijk praktisch nooit) naar binnen stap, maar nu MOET ik die neon maxi skirt en dat mintkleurige jurkje gewoon hebben. Ook het oranje/witte tie dye beach jurkje is erg gaaf, net als die floral neonblouse en kijk dan al die leuke wedges! Ik ben echt helemaal enthousiast!

Na het event hebben Larissa en ik nog even over de afdeling gestruind en we pakten het ene na het andere leuke item uit het rek. De prijzen zijn zeer betaalbaar, die neon rok bijvoorbeeld kost €20,-. Ik had echt een beetje het gevoel een ‘verborgen schat’ ontdekt te hebben. Ik ben met een volle tas de winkel uitgelopen en ik zal jullie over een tijdje laten zien in een outfitpost wat ik heb geshopt!

Wat vinden jullie van deze zomercollectie? En shopte jij wel eens bij C&A of liep je de winkel altijd straal voorbij?

Until next time,
Serena Verbon

Fotografie: Larissa Verbon van Kittehs Cupcakes

 

Volg:

117 Reacties

 1. Noelle
  16 mei 2013 / donderdag, 16 mei 2013

  OO LORD! dat mint groene jurkje moet ik hebben!

 2. Yasmine
  9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

  Haha leuk.. Ik vind die fashion drawings cool!

 3. 8 mei 2013 / woensdag, 8 mei 2013

  Het verbaasde mij ook, heb inmiddels in de winkel de slippers in de goede maat geruild, vond ze zo leuk. En heb een playsuit met printje gescoord. C&A is aan haha

 4. hannah
  6 mei 2013 / maandag, 6 mei 2013

  haha wat leuk, ik kwam er best vaak met mijn moeder die is fan. zelf had ik er nooit echt interesse voor gehad, totdat ik laast ging winkelen in almere en mammie wou natuurlijk weer even binnen wippen, ik ging mee en ik keek er echt mijn ogen uit, ze hebben de collectie echt een stuk verbeterd!!

 5. 6 mei 2013 / maandag, 6 mei 2013

  Ik zie ook een paar leuke dingetjes, maar ik kan t nooit vinden op de site of in de winkel dus dat vind ik een minpuntje..

 6. Claudia
  4 mei 2013 / zaterdag, 4 mei 2013

  ik kom er nooit in, beetje rommelig en onduidelijk waar welke kleren hangen xD maar goed, dat heb ik ook vaak zat bij de H&M oid.

 7. 4 mei 2013 / zaterdag, 4 mei 2013

  Sinds wij een C&A hebben hier in het winkelcentrum kom ik er soms wanneer ik aan het shoppen ben. Ik kom er vooral voor de broeken.

 8. Cynthia
  4 mei 2013 / zaterdag, 4 mei 2013

  Vanaf wanneer is deze collectie te koop?

  • Serena
   Auteur
   4 mei 2013 / zaterdag, 4 mei 2013

   Ligt al in de winkels!

 9. 4 mei 2013 / zaterdag, 4 mei 2013

  Ik liep de winkel ook altijd voorbij tot een tijdje geleden.. Ze hebben echt heel veel leuke dingen!

 10. 4 mei 2013 / zaterdag, 4 mei 2013

  Ik heb volgens mij een keer in m’n leven een shirtje gekocht bij C&A, en dat was het dan ook wel… Kom er echt nóóit binnen. Maar wauw, dat mintkleurige jurkje is gááf! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *