Budget eyelook: Pink & Gold

Vanochtend showde ik jullie de Max Colors Baked Eyeshadow quads met hun fantastische pigment (nat aangebracht) en ik was zo enthousiast dat ik er meteen een look mee heb gemaakt. De kleuren van het palette Pink & Gold spraken mij het meeste aan. De quads kosten slechts €1,29 en zijn te koop bij Action. Klik hier om de review nog eens terug te lezen.

Baked eyeshadows kun je zowel droog als nat aanbrengen. Nat aangebracht hebben ze echter veel meer pigment, terwijl ze droog aangebracht subtiel van kleur zijn met veel shimmers. 
1. Voor deze look heb ik de oogschaduw (de goud/oranje en de roze) nat aangebracht. Ik laat een druppel water uit de kraan op mijn kwast vallen (ik gebruikte een afgeplatte, middelgrote kwast) en ga hiermee over de oogschaduw. Vervolgens breng ik de oogschaduw aan op mijn ooglid. 
2. Als ik de kleuren eenmaal heb aangebracht pak ik een fluffy blending brush en dip dit in de donkerste kleur. Ik breng het droog aan en blend het in mijn crease om de harde lijnen te verzachten. Hetzelfde doe ik met de witte kleur, die ik droog aanbreng onder mijn wenkbrauwen en met de fluffy blending brush zachtjes uitblend.
3. De donkerste kleur breng ik nat aan op een korte, compacte brush en vervolgens breng ik dit aan onder mijn ogen. Hetzelfde doe ik, maar dan met een schuine liner brush, om een lijntje boven mijn oog te trekken. 
Het resultaat is een goed gepigmenteerde ooglook voor een zacht prijsje. Als je eenmaal weet hoe je deze quads moet gebruiken denk ik dat je er heel veel plezier van kan hebben. Ik vind deze kleuren warm en herfstig ogen, misschien zelfs een beetje Oosters en 1001-nacht. I like it!
De Max Colors baked eyeshadow quads zijn te koop bij Action voor slechts €1,29 per stuk. Lekker low budget dus! Bekijk hier de review van deze quads en kijk voor Action verkooppunten op www.action.nl.
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

1 Reactie

  1. Gatton
    22 februari 2012 / woensdag, 22 februari 2012

    Deze quads zijn weer te koop! Dacht dat ik het even zou delen, aangezien ze laatst helemaal foetsie waren uit de filialen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *