Bucket List | meelopen in een fashion show

Zo, die kan ik ook weer afvinken van mijn Bucket List; mijn eerste keer op de catwalk! Toen ik hiervoor werd gevraagd was mijn eerste gedachte ‘NEE! HELP! DAT KAN IK NIET!’, maar toen ik het even liet bezinken dacht ik ‘hoe vaak krijg je nu de kans om op de catwalk te lopen?’. Ik stelde mezelf de vraag die ik mezelf altijd stel wanneer ik het even niet weet: ‘krijg ik hier later spijt van als ik het NIET doe?’. Het antwoord op die vraag was ‘ja’ en daarom heb ik besloten om er toch maar gewoon voor te gaan. En wow, ik heb er GEEN spijt van! Wat een onwijs gave ervaring was dit!

in the end we only regret the chances we didn’t take

Coty was een van de sponsors van de AFW dit jaar en heeft backstage voor alle looks gezorgd van de deelnemende designers met onder andere Wella, Sebastian en ghd. Als afsluiter van de AFW was er op maandag een catwalk haarshow van deze merken en mocht ik meelopen in de show van Mark van Westerop. Ik zeg ‘haarshow’ maar het heeft alles van een echte fashion show, met een choreografie, designerkleding, hoge hakken en echte modellen. Dat was dus hard werken voor mij, want ik heb nooit eerder een show gelopen. Spannend!

Ik was die week al eerder gekleurd in salon Pro-Solo van Mark van Westerop in Alkmaar met het nieuwe Koleston Perfect. En nu was het moment om die kleur te laten zien op een wel hele creatieve manier.

In de video hieronder vertel ik jullie over alle voorbereidingen en over het lopen op de catwalk zelf. Van kleding die niet dichtgeritst kon worden (want ja, ik heb geen modellenmaten), voedingsBH’s met melkvlekken die ik vergeten was om te wisselen en het hysterische wereldje achter de schermen van een fashion show. Wat een drukte, wat een stress! De oppompende muziek, de (gezonde) spanning vlak voor het lopen, de opluchting als alles voorbij is… ik heb er megaveel positieve energie van gekregen en ben heel blij dat ik dit heb mogen meemaken.

Kijken jullie mee naar mijn verhaal en naar mijn catwalk debuut?

Dit alles is mogelijk gemaakt door Wella Professionals en natuurlijk top hairstylist Mark van Westerop, die mijn haren onder handen heeft genomen en in wiens show ik mee mocht lopen. Onwijs bedankt voor deze bijzondere ervaring die me altijd zal bij blijven!

Mijn haren zijn voor de show geknipt en kleurbehandeld in de Pro Solo salon Alkmaar met de nieuwe Wella Koleston Perfect. In dit artikel vertel ik jullie meer over mijn nieuwe kapsel, inclusief before & after foto’s.

Koleston Perfect is sinds 1 oktober beschikbaar bij de welbekende Wella Professionals salons (klik hier voor een salon in jouw buurt), dus als je binnenkort naar de kapper gaat en je wilt je haren kleuren, vraag er dan zeker even om! #AskforWella

Is er in jouw leven ergens waar je spijt van hebt omdat je het juist NIET hebt gedaan? En wat staat er op jouw bucket list? Ik zou nog heel graag een keer eersteklas willen vliegen en een stem willen inspreken bij een tekenfilm.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

11 Reacties

 1. 4 november 2018 / zondag, 4 november 2018

  Ontzettend gaaf nichtje. En wat een vette video!!! Top dat je er gewoon echt stáát. Stand your ground, yeah!
  Ik heb geen bucket list. Ik wil gewoon meer de dingen doen die goed voelen. Erg blij dat ik ooit niet alleen acteerlessen ben gaan volgen, maar ook gewoon in mijn eentje naar Frankrijk ben gereden en daar een week les heb gehad in een oude boerderij met mensen die ik (nagenoeg) niet kende. Inmiddels heb ik wel business class gevlogen, maar first class (en dan bij voorkeur met Singapore Airlines) lijkt mij ook te gek.
  Wat ik heel graag wil doen en wat ik ook ga doen: met Mila naar New York. Om haar te laten zien en voelen wat deze geweldige stad met je doet.

 2. Marianne
  3 november 2018 / zaterdag, 3 november 2018

  Leuke video en heel tof dat je toch gewoon de catwalk bent opgegaan!

 3. Rowan Chanel
  1 november 2018 / donderdag, 1 november 2018

  Wat gaaf zeg! Hartstikke knap van je! En wat leuk dat je dit van je bucket list kan afvinken 🙂 Video ga ik straks op mijn gemakje thuis kijken.
  Mijn bucketlist (los van alle andere dingen in het leven die ik zeker weten wil doen):
  – Parachutespringen
  – Over de Chinese muur lopen (!!!!!!!!!!), een treinreis door Mongolië met de Transsiberië express, het Noorderlicht zien! Naar Alaska..
  Maargoed, dat is uiteindelijk meer een wishlist voor reizen haha.
  Het kopen van een eigen nieuwbouw woning met de liefde van je leven is ook een heel fijn gevoel, volgende week is de oplevering! Zin in!!
  Ik heb nooit iets gelaten waar ik achteraf spijt van zou hebben, maar dat komt misschien ook omdat ik zo’n hardnekkig karakter heb dat ik alles doe waar ik zin in heb.

 4. Ami
  1 november 2018 / donderdag, 1 november 2018

  Superleuke video Serena!
  Tof dat je toch voor iets gaat wat totaal buiten je comfortzone is.
  Ik was trouwens laatst, gelijk nadat ik je pumpkin patch foto’s zag, naar de pompoenboerderij in Ederveen geweest. (1 km afstand van mn huis, whuuttt!) Helaas waren ze op zondag dicht dus konden we alsnog niet naar binnen helaas. We proberen het deze week nog eens ?

 5. Anita te Gussinklo
  1 november 2018 / donderdag, 1 november 2018

  Gaaf Serena, je deed het hartstikke goed. Je mag zeker trots zijn.
  En tof dat je deze van je bucket list kan af vinken.
  Iets wat ik graag eens zou willen doen is (mischien heel geijkt) met dolfijnen zwemmen.

 6. Loes
  31 oktober 2018 / woensdag, 31 oktober 2018

  wauw wat stoer van je zeg! Ik zou het ook niet zo snel durven moet ik toegeven..
  Wat ik heel graag nog zou willen doen is een trektocht te paard door Amerika maken, diepzee duiken, in een race auto rijden, en nog wel een aantal dingen :p.
  Ik heb eigenlijk nog niet echt iets aangeboden gekregen wat ik afsloeg en waar ik nu spijt van heb, maar ik weet wel dat mijn vader dat wel eens heeft gehad, en als ik jou nu ook weer dit advies hoor geven in het filmpje denk ik wel; ja ik moet gewoon de gok wagen als ik het niet doe!
  Dus dank je wel voor deze wijze raad, ik zal het onthouden 😉
  je bent echt een moeder met dit soort adviezen (op een goede manier) en ik hoop dat ik je ooit eens tegenkom in Utrecht of omstreken!

  Liefs! xxxx

 7. Rita
  31 oktober 2018 / woensdag, 31 oktober 2018

  Echt, supertrots dat je het gewoon doet! Vooral omdat ikzelf een kans zou afslaan, omdat ik dan uit mijn comfort zone zou moeten, ben ik zo blij dat jij wel je kansen pakt.

 8. chucky1012
  31 oktober 2018 / woensdag, 31 oktober 2018

  Zo leuk en wat een superleuke ervaring ?????

 9. janine
  31 oktober 2018 / woensdag, 31 oktober 2018

  Wat was je geweldig!! <3 de video is zooo te gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *