Bobbi Brown Pretty Powerful Contest

Misschien kunnen jullie je nog herinneren dat ik vorig jaar meedeed aan de Bobbi Brown Pretty Powerful 2.0 contest. Dankzij jullie stemmen haalde ik de finale, die in Parijs gehouden werd. Een super ervaring die ik nooit zal vergeten. Ook dit jaar heeft Bobbi Brown weer een Pretty Powerful Contest, maar dit keer maak je kans op een reis naar New York met je BFF!

Deze derde Pretty Powerful-campagne is geïnspireerd op Bobbi Brown’s nieuwe boek Pretty Powerful. Bobbi gelooft in de natuurlijke schoonheid van vrouwen, die met de juiste tools hun schoonheid naar een nog hoger niveau kunnen tillen. De slogan luidt dan ook: Wees mooi. Wees zelfverzekerd. Wees jezelf.

Een hele inspirerende en positieve campagne met een boodschap die ik ook graag aan jullie wil overbrengen. Make-up moet namelijk geen masker zijn waarachter je je verschuilt, maar een manier zijn om het mooiste uit jezelf te halen.

Er zit niet alleen een goede boodschap aan deze campagne verbonden, ook de prijzen zijn niet mis! Om mee te doen kun je via de Pretty Powerful Facebook-app een persoonlijke Pretty Powerful collage van jou en je BFF maken. Voorzie deze collage van een korte tekst waarin je uitlegt wat Pretty Powerful voor jullie betekent en je doet mee aan de wedstrijd.

Niet alleen maak je dan kans op een trip naar New York met je BFF, ook wordt er iedere week een willekeurige deelnemer blij gemaakt met een cadeaubon t.w.v. €150,- die je mag uitgeven aan Bobbi Brown producten naar keuze. Het kiezen van de winnaar van de trip naar New York gebeurt in drie rondes. Ronde 1 begint in de week van 8 maart en vanaf die week zal er elke week een willekeurige deelnemer gekozen worden als winnaar van de cadeaubon t.w.v. €150. Deze weekwinnaars gaan automatisch door naar ronde 2. Ronde 2 gaat van start in mei. In deze rond kiest een panel van juryleden één Pretty Powerful verhaal per land uit. De 17 landwinnaars zullen Pretty Powerful make-up lessen volgen, een professionele fotoshoot krijgen en door gaan naar ronde 3. Eind mei vindt ronde 3 plaats en dan zal Bobbi een winnaar kiezen die de trip naar New York wint.

Ik hoop dat jullie meedoen aan de Pretty Powerful contest zodat je niet alleen de boodschap doorgeeft, maar ook nog eens kans maakt op te gekke prijzen. Succes iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

21 Reacties

 1. 28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

  Ja, ik ben gekozen als een van de 8! Super blij natuurlijk al met die make-up producten, maar wat zou het geweldig zijn om met mijn beste vriendin naar New York te kunnen. Ik hou van Bobbi Brown <3

  • 28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

   Overigens kwam het door deze post dat ik besloot mee te doen, dus hartstikke bedankt voor de informatie!

  • Serena
   Auteur
   21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

   Nee, ik heb mijn kans vorig jaar al gehad 😉

 2. Ester
  21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

  Super gaaf! Alleen laat ik deze aan mij voorbij gaan.
  Als ik zou winnen dan zou dat geweldig zijn, maar het zou ook zeer jammer zijn als ik niet zou kunnen gaan.. ivm mijn dochtertje!
  Dus ik gun de andere meiden deze super kans! 🙂

 3. 21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

  Jeetje, zo weinig reacties op dit artikel…

  • Serena
   Auteur
   21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

   Het is ook gewoon een mededeling, ik verwachtte geen hopen reacties hoor 😉

 4. Syl
  21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

  Ik vind het op zich wel leuk, alleen dat stemmen vind ik zwaar irritant

 5. Emmalee
  21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

  8 maart is al geweest. Helaas haha. En dan zou ik eerst nog een BFF moeten vinden 😛

 6. 21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

  Wat een mooie boodschap!

 7. 21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

  Wat een positieve kijk op beauty van Bobbi Brown. Heerlijk! En precies zoals ik tegen beauty aan kijk. Mooie contest met mooie prijzen!

 8. 21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

  Ik vind het echt een heel leuke contest! Ook vet dat je er toffe prijzen mee kunt winnen!

 9. 21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

  Wow, cool!! Misschien ga ik er aan meedoen. Lijkt mij geweldig om naar New York te mogen…

 10. Diana
  21 maart 2013 / donderdag, 21 maart 2013

  Wow, 8 maart is paar dagen geleden 😛
  Hebben er al mensen van hier gewonnen, die 150 euro aan BB producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *