Bizarre Beauty | juli 2016

IK KAN NIET GELOVEN DAT HET AL WEER JULI IS! En dat het weer nog steeds zo bagger is! Man oh man oh man. Ok, ik weet dat wanneer je in Nederland woont je het nu eenmaal niet heel erg treft met het weer, maar ik kan me toch echt herinneren dat we vorig jaar een betere zomer hebben gehad. Nou ja, ik blijf, lekker Nederlands, gewoon door klagen over het weer. Net zo lang tot het zonniger en warmer wordt en dan is het ineens weer te heet. Because that’s what we do.

Allereerst, vanmiddag ben ik aanwezig op het superleuke Share a Perfect Day event! Vanaf 12.30-13.00 uur geef ik een workshop bij “In the country” dus mocht je er vandaag zijn, kom dan zeker even langs! Later om 15.00u geven mijn zusjes Larissa en Tara ook een leuke én handige workshop over fashion & travel. Ik blijf na mijn workshop lekker hangen en rondlopen, want ben wel benieuwd naar wat er nog meer te beleven valt allemaal. En natuurlijk nemen me mama gezellig mee op sleeptouw.

En dan nu, de Bizarre Beauty producten en – nieuwtjes die ik deze maand voor jullie heb verzameld. Houd je vast, want het belooft weer veel goeds. Be amazed!

KFC lanceert nagellak met kip-smaak

kfchedThat’s right, de slogan ‘it’s finger lickin’ good’ heeft ineens een dubbele betekenis, want fastfood keten Kentucky Fried Chicken, afgekort KFC, brengt een nagellak-duo met kipsmaak op de markt. Of beter gezegd, met de smaak van hun geheime blend van 11 kruiden en specerijen waarmee de kip op smaak wordt gebracht. NO WAY! Yes. Yes, this is really happening.

downloadHet nagellakduo bestaat uit een nudekleurige nagellak met de smaak van de ‘Original Recipe’ en de rood-oranje nagellak heeft de smaak ‘Hot & Spicy’. HOE AWESOME IS DIT! Nu kun je op elk moment van de dag genieten van de heerlijke kipsmaak van KFC, je hoeft alleen maar even op je nagels te zuigen. Hahaha! Nou, en nu het SLECHTE nieuws: mocht het een hit worden dan worden ze waarschijnlijk ook in andere landen gelanceerd, maar deze nagellak is vooralsnog alleen verkrijgbaar in Hong Kong. Ben je daar binnenkort toevallig? Neem dan alsjeblieft een setje voor me mee! Ben zo benieuwd!

Lekker stomen bij Burger King

burger-king-3f050da40-fcdd-0133-f1b9-0aacbc4f5d01Het houdt niet op met de fastfood keten-gekte, want ook Burger King heeft een behoorlijk bizar concept gelanceerd. In Finland – Helsinki om precies te zijn – hebben ze namelijk een filiaal geopend met een SAUNA. Ja, je leest het goed, die whopper stoom je er meteen weer af door in een gloeiend hete ruimte te kruipen tezamen met andere naakte mensen. Awkward. Gelukkig zijn er wel handdoeken beschikbaar die je om kunt slaan. Echte Burger King handdoeken. Dat is dan wel weer gaaf. Naast de sauna heeft het filiaal ook een lounge met een TV waar je videospelletjes kunt spelen terwijl het personeel naar je toe komt om bestellingen op te nemen. Superdeluxe. Let op, dit leuke grapje is niet gratis, want het kost maar liefst 250 euro om de burger sauna 3 uur te reserveren. Je kunt er met 10-15 personen in, dus wellicht een leuk idee voor een eh.. teambuilding uitje?

Ik zeg, McDonald’s: you’re next! Na KFC en Burger King kun je natuurlijk niet achterblijven met iets bizars, toch?

Nieuwe trend: Snowglobe nails

Nagellaktrends komen en gaan met de snelheid van het licht, zo lijkt het. Matte nagels, liquid sand, holografisch, duo chrome, multi chrome, confetti, nagellak die van kleur veranderd, nagellak met een smaakje, SPRAY ON NAGELLAK, ik houd het allemaal niet meer bij. Naar mijn idee is de trend nu vooral creamy finishes, maar WACHT, er is een nieuwe nageltrend in town en wel de Snowglobe Nails.

snowglobe nails trendWat houdt dat in, vraag je je misschien af. Snowglobe Nails zijn precies wat je denkt dat het is: nagels waar een doorzichtige bol aan is bevestigd, gevuld met water of olie en glitters of andere drijvende ornamentjes. En als je je nagel schudt, schudt de mini Snowglobe gezellig mee. En nee, dit is niet alleen voor een Kerst manicure, er zijn talloze varianten die gedurende de rest van het jaar gedragen kunnen worden. Het is niet voor iedereen, en voor Nederlanders is het waarschijnlijk veel te veel ‘over the top’, maar ik kan me voorstellen dat deze trend in Amerika en Azië binnen no-time veel populariteit zal vergaren. Ik vind het in elk geval betoverend om te zien! Wat vinden jullie van deze trend?

#polishmountain

353F8D7F00000578-3640052-image-a-4_1465871187515De mensen die graag YouTube video’s kijken hebben het vast wel eens voorbij zien komen, de #polishmountain challenge! Deze challenge houdt in dat je superveel laagjes nagellak over elkaar moet aanbrengen, zo veel laagjes, dat er een berg aan nagellak op je nagels ontstaat. Ieeehhhhhh! De YouTuber die deze trend is gestart is Simply Nailogical, die door haar kijkers werd uitgedaagd om deze challenge aan te gaan. Uiteindelijk is ze 14 uur bezig geweest (OMG!) om maar liefst 116 laagjes (tussendoor liet ze de laagjes goed drogen voor het ultieme resultaat) nagellak aan te brengen. En het resultaat is een Polish Mountain! Benieuwd naar het resultaat?

AH IT FEELS SO GOOD WHEN SHE REMOVES IT! Sindsdien zijn er meer YouTubers die deze challenge zijn aangegaan en het is ZO leuk om te bekijken!

Tatoeages verhogen je immuunsysteem

tumblr_tattoo_girlHOERA! Eindelijk een goede reden om je ouders voor te houden wanneer ze weer eens klagen dat je nu écht moet stoppen met al die tatoeages. Luister pa en ma, zeg je dan, hoe meer tattoo’s ik neem, des te beter mijn immuumsysteem. En nee dit is geen grap, want er is werkelijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de link tussen tatoeages en je immuunsysteem. Voor het onderzoek werkte men samen met klanten van tattoo shops. Deze klanten (24 vrouwen en 5 mannen) lieten vrijwillig hun speeksel afnemen waaruit hun immunoglobulin A (een antilichaam die infecties tegengaat) werd bepaald vóór en nadat ze werden getatoeëerd. Ook werd hun cortisol gemeten, een stress hormoon die het imuumsysteem onderdrukt.

Wat kwam er uit het onderzoek? Je eerste tattoo zorgt voor een enorme afname in immunoglobulin A, omdat er tegelijkertijd extra cortisol wordt aangemaakt. Je eerste tattoo bevordert dus juist niet je immuunsysteem. Echter, als klanten er tattoo’s bij laten zetten neemt het immunoglobulin A gehalte minder af, waaruit men de conclusie kon trekken dat het immuumsysteem werd versterkt door het laten zetten van meerdere tattoo’s.

Nou, dat is best een sterk verhaal! Mijn eerste gedachte is dat nog geen 30 testpersonen allereerst te weinig is voor zo’n onderzoek. Plus dat je na je eerste tattoo weet wat je te wachten staat (aan pijn) waardoor er minder stresshormonen vrijkomen, en dus ook minder afname zal zijn van immunoglobulin A. Het is allemaal vrij logisch. Desalniettemin, een mooi verhaal om je ouders voor te leggen, mochten ze moeilijk doen over je tattoo’s. Ik zeg, gooi er maar weer eentje op!

Zo, en dat was het weer voor vandaag met het bizarre beauty nieuws! Ik houd alle trends goed in de gaten dus mocht ik weer wat lekker geks hebben ontdekt, dan lees je het hier.

Welke Bizarre Beauty producten of nieuwtjes ben jij het meest benieuwd naar? Wat zou je willen uitproberen, en wat totaal niet?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

51 Reacties

 1. Tio Huisman
  10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

  Wat extravagant die nagels, en die gespikkelde kleuren. Een bezienswaardigheid op zich. . .

 2. 10 juli 2016 / zondag, 10 juli 2016

  Nagellak met kipsmaak? Beetje tricky want nagellak blijft natuurlijk heel chemisch en is eigenlijk niet om op te eten haha xD

 3. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Nog een goede reden voor meer tatoeages! Voor die nail-art toestanden ben ik misschien te nuchter. Die laat ik fijn aan me voorbij gaan 😉

 4. 2 juli 2016 / zaterdag, 2 juli 2016

  Jaaaaaaa, #polishmountain!!! Ik ben echt GROOT Simply Nailogical fan hahaha!

  • Caroline
   3 juli 2016 / zondag, 3 juli 2016

   Jaaaa ik oookk

 5. 2 juli 2016 / zaterdag, 2 juli 2016

  Omg die nagellak ‘vrouw’ kan toch niet!!

 6. 2 juli 2016 / zaterdag, 2 juli 2016

  Ieeehh die polish mountain. En die snowballs ook. Zal heel lang duren voordat je dat hier in Nederland ziet. Creazy
  Liefs xx

 7. Myrte
  2 juli 2016 / zaterdag, 2 juli 2016

  Hahaha die nagellak met KFC smaak xD
  Serena, misschien heb ik het gemist maar hoelang is die wenkbrauw verf blijven zitten die je een paar weken geleden heb getest?

 8. Lousaa
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Allemaal bizar, maar ik doe alles liever dan zo’n afzichtelijke tattoeage laten zetten, dus dat is dan nog makkelijk.

 9. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Haha, wat een aparte dingen verzinnen mensen toch ook altijd. Die nagellak met kipsmaak…. Lijkt me niks! :p

 10. Carina
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Als ik het goed lees was de conclusie van het onderzoek dat je lichaam steeds beter tegen tattoeren kan en minder sterk erop reageert. Niet dat het echt een boost voor je immuunsysteem is..
  Die Burger king sauna is wel een grappig concept maar de rest vind ik vooral erg raar!
  Al is die polishmountain wel een leuke challenge als je veel nagellak hebt, duurt alleen zo lang!

  • Lousaa
   1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

   Dit ja over die tattoes: een minder heftige reactie.

 11. Syl
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Kom maar op met die snowglobe nails haha. Heel tof maar onpraktisch

 12. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Ik ga volgende week naar hongkong! Als ik ze tegen kom wil ik het wel naar je opsturen!

 13. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Ik vind die nagellak mountain juist zoooo naar om te zien, krijg er helemaal de kriebels van haha.

 14. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Wat een leuk artikel! Ik ben echt benieuwd naar de kfc nagellak haha, jammer dat het niet makkelijk te verkrijgen is. De snowglobe trend vind ik echt heel erg lelijk.

 15. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Ik vind die nail polish mountain eigenlijk wel iets hebben, haha!

 16. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Haha! Wat een leuk artikel 😀 De nagellak nieuwtjes vind ik vooral bizar!! Lijkt me heel onhandig zo’n snowglobe of berg op je vingers 🙂 En met een smaakje?? Bizar! In de burgerking naar de sauna lijkt me niks. Dan zweet iedereen zo’n hamburgerlucht uit, iewwww!

 17. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Leuk om te lezen! Ik ben wel benieuwd hoe die nagllak met KFC smaak werkt haha. Het zal wel geen chemische ingrediënten bevatten lijkt mij, anders mag je het niet binnen krijgen.

 18. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Dit zijn grapjes toch?! Iehh polishmountain ziet er vies uit vind ik.

 19. julie
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Ook al gehoord van de Burger King Perfume? LOL

 20. Fransje
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Ik ben morgen in Hong-Kong dus zal voor je kijken! X

 21. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Nagellak met kip-smaak whut? Een whopper eet ik toch liever met kleding aan. Volgens mij word je bestelling dan ook helemaal nat en slap door zo’n omgeving. Ennuhh die nagellaktrend sla ik over 😉

 22. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Nee, die KFC-nagellak kan toch niet echt zijn? Ik geloof het echt niet =P

 23. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Ha! Die KFC nagellakjes. Jeetje…

 24. Nancy
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Als je die KFC nagellak draagt, zouden je handen dan ook naar kip stinken zolang je het draagt? Lijkt mij echt om misselijk van te worden hahah

 25. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Ergens vind ik die snowglobe nagels wel wat hebben. Lijkt me super onhandig! Maar eigenlijk best leuk. Als ik wist hoe het moest zou ik het misschien eens proberen.. Ook die KFC lak wil ik heeeel graag proberen!

 26. Daphne
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  ahh, ik was gisteren bij share a perfect day, jammer dat jullie er toen niet waren…

 27. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Bij alles dacht ik nee bedankt. Erg leuk omasker te zien maar je noemt het zelf gelukkig al bizar hihi. Liefs soraya

 28. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Hhmmm met alles denk ik “nee dank je!” bah haha. Tattoo’s wel leuk maar ik hoef niet van top tot teen vol te zitten 🙂

 29. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Pfff heel bizar inderdaad!! Die Polish Mountain heb ik al vaker voorbij zien komen, verschrikkelijk!

 30. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Haha wat een leuk lijstje! Kfc nagellak zou ik wel willen proberen, geweldig haha!

 31. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Aaah wat maf van die KFC nagellak! Als je er dan een nailpolishmountain mee maakt heb je meteen een snackje to go voor die dag 😉 😛 Hihi

 32. Haakbijtje
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Die snowglobe vind ik er vreemd uit zien. Het ziet er meer naar uit dat je een zweertje op je nagels hebt en het probeert te ‘camoufleren’ met glitternagellak, haha!
  Zo’n snowglobe is leuker om op je nachtkasje te laten staan zodat je uren kan kijken naar de neerdalende vlokjes…>zucht<. Ik wil een snowglobe.

 33. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Die nagel mountain had ik gezien ja! Die snow globe nagels vind ik een beetje eng, haha. Hoe verzinnen ze het allemaal!

 34. Rowan Chanel
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Wat verzinnen mensen tegenwoordig allemaal zeg.. zulke dingen kunnen ook alleen maar uit Azië en Amerika komen ja! Wanne gek zeg!

 35. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Sinds gister voorzien van een nieuw ‘plakplaatje’ niet alleen mooi, maar goed voor de gezondheid. Win-win situatie! ???

 36. Noraly
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Woehoeeee…. is al dat geld wat uitgegeven is aan 7 tattoo’s toch nog ergens goed voor!! Op naar #8 en hoera voor een loopneus minder 😉

 37. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Persoonlijk vind ik die snow globe nails echt afschuwelijk, zelfs voor één keertje. :’)

 38. Sandra G.
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  KFC! Come to mama! Die nagellak wil ik wel 😉

 39. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  snow globe nails zie ik zelf al een paar jaar voorbij komen op YT e.d., vind het wel cool voor een keertje XD

 40. Ingrid
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Oke wauw goeiemorgen, bij polish mountain dacht ik in eerste instantie: huh wat heeft Polen hiermee te maken..

  • Serena
   Auteur
   1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

   Haha, het is nog vroeg!

  • Rowan Chanel
   1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

   HAHAHA oh geweldig, had mij ook zo kunnen overkomen!

  • Barbara
   1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

   Hahaha herkenbaar! Alleen dan net iets anders. We waren dit jaar in Polen en begreep niet waarom al het voedsel gepolijst was *shame* Zo dom heb ik me lang niet gevoeld hahaha
   Al die gekke trends, niks voor mij. Alleen nagellak met heerlijke smaakjes lijkt mij wel wat!

 41. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Haha wel leuk om te horen, maar ik ga er niets mee doen. Hoewel, ooit een tattoo sluit ik niet uit 😉

  • Serena
   Auteur
   1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

   Yes, kom maar op met die immuunsysteem boost!

 42. 1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Yoooo, kom maar op met die kipnagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *