Bizarre Beauty #5 – Bamisoep voor je huid?

In het Yunessun Spa resort (Hakone, Japan) kun je genieten van een heerlijk ontspannend bad vol met ramen noodles. Het bad heeft de vorm van een bamisoep kom en is gevuld met water verrijkt met peper, knoflook- en collageen extracten. Deze samenstelling zorgt voor een mooie, gehydrateerde huid, aldus de Spa eigenaren. Peper heeft ook een aromatherapeutische werking op lichaam en geest. De geur en de werking zijn verfrissend, verwarmend en wekken de passie op (oeeeh!). Om de beleving compleet te maken komt er zo nu en dan een Spa medewerker langs de baden om een handjevol noodle-shaped badzout in de baden te strooien. Deze ramen noodle baden zijn onwijs populair; bezoekers voelen zich net een onderdeel van de soep. Cute.
Maar dat is nog niet alles. Yunessun Spa heeft nog veel meer te bieden op het gebied van bizarre baden. Zo is er een Sake (Japanse rijstwijn) Spa, Groene Thee Spa, Koffie Spa en een Rode Wijn Spa, allemaal even populair!

Groene Thee Spa


Rode Wijn Spa


Sake Spa


Koffie Spa

Deze video heb ik opgesnort via You Tube, echt het kijken waard! Het geeft je een duidelijker idee van deze gekke Spa. Het krioelt er trouwens van de mensen zeg, niet normaal meer.

Een ding is zeker, zulke Spa’s vind je alleen in Japan! Zoals jullie misschien wel weten is het mijn grootste wens om naar Japan op vakantie te gaan. Al surfende kwam ik dit tegen, ik vind het zo gaaf! Hadden wij maar zoiets in Nederland. Het zou natuurlijk nooit gaan lopen, die nuchtere Nederlanders stappen nooit in een bad met peper en knoflook, zo is het toch? Als ik ooit in Japan ben breng ik zeker een bezoekje aan het Yunessun Spa Resort. Zoiets mafs is precies wat voor mij.

Wat kies jij?polls

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *