Bizarre Beauty #10 – Creepy Beauty Gadgets

Er bestaan heel veel beauty gadgets op de markt, maar sommige tonen sterke vergelijkingen met enge martelwerktuigen. Eeks! Bovenstaand beauty instrument bijvoorbeeld maakt miniscule gaatjes in je huid die gepaard gaan met bloedingen en zwellingen. De eerste dag zie je eruit alsof je een flinke beating hebt gehad, maar de dagen erna schijn je er fris en fruitig bij te lopen. How, you ask? Het doorboren van je huid stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, de eiwitten die ervoor zorgen dat je huid er glad en jong uit blijft zien. Aha. Na de klik meer freaky beauty gadgets!

LED Facial Mask

Dit futuristisch uitziende masker zend lichtpulsen uit die tot 3 keer feller zijn dan de zon. De resultaten – een jonger uitziende huid, anti-age therapie en acne behandeling. Drie keer feller dan de zon? This can’t be good…

At Home Elektrolysis Kit 
Je eigen hair removal kit voor thuis! Grappig, deze set hadden we ook tijdens natuurkunde les.
Face Trainer
Dit masker zou, strak om je hoofd gewikkeld, slappe huid weer strak maken! Geweldig nieuws: de Face Trainer is tevens te gebruiken als bankoverval masker danwel dominatrix masker.
Dimple Machine

Back in the day was het kennelijk erg hot om kuiltjes in je wangen te hebben, zo hot dat je jezelf pijnigde met twee knobbels die de ganze dag in je wangen prikten. Auw! 
Wat is jullie meest creepy beauty gadget? Ik moet toegeven dat ik in het bezit ben van een Ab-tronic, een riem die je om je buik wikkelt en vervolgens elektrische schokken naar je buikspieren afvuurt. 
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *