Bizarre Beauty #9 Kleur je Vagina!

Okay, de beauty industrie heeft alweer iets ongelofelijks bizars op de markt gebracht. Als je dacht dat Vajazzling het enige was om je vagina mee op te fleuren, think again! Maak kennis met ‘My New Pink Button’. Een cosmetische kleurstof die je bobbeltje weer lekker fris roze kleurt. Why, you ask?

Kennelijk is het verschijnsel niet ongewoon. Er schijnen duizenden vrouwen last te hebben van kleurvervaging bij hun vagina, met name bij de schaamlippen. Dit kan gebeuren na de geboorte van een kind of wanneer je ouder wordt. De creator van ‘My New Pink Button’, Karan Mari, is een vrouw bij wie hetzelfde probleem de kop opstak. Toen ze ontdekte dat ze niet de enige was ontwikkelde ze  een veilige methode om haar knopje weer jeugdig roze te kleuren. 

‘My New Pink Button’ bestaat er in 4 roze kleurvarianten waarmee je 20 kleuringen kunt verrichten. Elke kit bevat 20 wegwerp applicators, een mengkommetje, schaamlip kleurstof en een instructieboekje. Een kit kost $ 29,95. Kennelijk slaat het aan, want de meest lichte kleur ‘Marilyn’ is momenteel uitverkocht. Dan heb je ook nog de Bettie, Audrey en Ginger. Which one are you? 

Wat vinden jullie hier nou van?

My New Pink Button [Official Site]

Until next time,

Serena Verbon 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *