Bijna te mooi om te gebruiken

Zoals jullie wellicht weten ben ik een absolute ‘sucker for packaging’ als het op beauty en make-up aankomt. Ik val werkelijk als een blok voor mooie, originele, romantische, aparte of schattige verpakkingen. Van die producten die eigenlijk bijna te mooi zijn om te gebruiken.

Ik heb inmiddels een aantal beauties in mijn make-up stash zitten, zoals;

paul & joe beauty review_16paul & joe beauty review_21Deze kleurrijke, speelse producten van Paul & Joe. Klik hier voor de review van deze producten. En hoewel het bijna te mooi is om te gebruiken, gebruik ik de lipsticks zeker nog op wekelijkse basis.

cute asian beauty products_16Of wat dacht je van deze überschattige Aziatische beautyproducten die ik bestelde via Beautynetkorea? Klik hier voor mijn review. Hier gebruik ik alleen nog de handcrème van (de mintgroene) en de andere potjes heb ik aan mijn zusjes gegeven.

anna sui lipstick_11 anna sui lipstick_13En wat vinden jullie van deze stervormige lipsticks in een ananas huls van Anna Sui? Klik hier voor de review. Ik moet zeggen dat ik ze eigenlijk niet meer gebruik, oeps! Maar ik heb ze nog steeds en bewonder ze zo nu en dan!

Worden jullie al hebberig? Speciaal voor de mensen die net als ik een bakje nodig hebben om kwijl op te vangen bij het zien van deze pretties, heb ik hieronder een selectie gemaakt van beauty en make-up producten met een té mooie verpakking. Zo mooi, dat ze bijna (BIJNA!) te mooi zijn om te gebruiken.

Anna Sui nagellak $12

anna sui nagellakNiet alleen de lipsticks van Anna Sui zijn prachtig om te zien, ook hun nagellak zijn echte pareltjes! Deze nagellak heeft de vorm van een bel en het glaswerk is schitterend bewerkt. De dop bestaat uit een vogeltje die op zijn nestje zit. HOE CUTE! Het liefst heb ik hier een hele verzameling van die ik dan netjes op een rij zet zodat ik er gewoonweg naar kan staren. Ja, dat wil ik. Zijn ze niet mooi?

KAILIJUMEI Flower Jelly Lipstick $30

kailijumei lipstick kailijumei flower lipstickSchermafbeelding 2016-07-20 om 00.52.03Het internet gaat helemaal LOS op deze doorzichtige jelly lipsticks met een gedroogd bloemetje en echt bladgoud aan de binnenkant. En ik geef ze geen ongelijk, want OH MY TITS ik wil deze ook! Nee, ik MOET deze ook. Kijk nou, het is net een Chinees sprookje in een lipstickhuls. Ik vind dit toch ZO mooi en dromerig, ik moet er bijna van huilen. Kailijumei is een Chinees cosmeticabedrijf en ze kunnen de verkoop nu al amper aan, want als je zo’n beauty wilt bemachtigen kan dat alleen via een pre-order. Wow!

Het leuke aan deze lipsticks is trouwens dat ze van kleur veranderen afhankelijk van je lichaamstemperatuur. Je weet wel, net zoals die groene lipsticks uit Marokko. Eerst dacht ik, wel jammer dat ze gewoon doorzichtig zijn, maar ze geven best een mooi pigment! Er zijn in totaal 4 kleuren met mooie namen als Flame Red, Minute Maid, Pink Barbie Power en Dream Purple. Pre-orderen doe je hier.

Louboutin lipstick en -gloss $85-90

louboutin lipgloss

louboutin lipsticks louboutin lipstick Loubilaque_Colibretta_RibbonDit is meer dan een make-up product, dit is een juweeltje. Letterlijk, want als je een Louboutin lipstick of -gloss koopt krijg je hem in een chique doosje met fluwelen binnenkant. Aan het dopje zit een lintje, waarmee je de lipstick als sieraad om je hals kunt hangen. Wat een luxe! Ik vind de verpakking ZO ONWIJS MOOI! Het is net alsof het een magische love potion is, rechtstreeks uit een sprookje. Het is niet erg praktisch dat hij in een punt loopt, maar wat maakt het uit? Dat maakt het juist zo speciaal en mooi. De verpakking heeft zo veel details! Wow, ik ben in love! Ik heb de Louboutin lipsticks en -glosses nog niet in het echt gezien, maar als het dan eindelijk zo ver is weet ik niet of ik mezelf in bedwang kan houden. Mij kennende neem ik dan toch stiekem een kleurtje mee…

Laduree Blush Rose €120,-

12009631_966791560049229_4343882690558197731_n laduree_blusherladuree blushOok deze blush lijkt haast weggeslopen te zijn uit een sprookje. Wat een beauty! Allereerst de verpakking, die ziet er fantastisch uit en lijkt net een erfstuk uit de 18e eeuw, of iets wat ergens op het boudoir van een prinses is gevonden, in een kasteel in Frankrijk. De bol heeft een matte finish en is afgewerkt met gouden details en een cameo. Open je de bol dan zien we delicate rozenblaadjes (die je los moet kopen als refill) en dit is de blush. Hoe verzin je het? De blaadjes, dat is de blush! Ga er zachtjes met je kwast overheen om er kleur vanaf te krijgen.

Ik vind dit echt MAGICAL en zo origineel bedacht! De blaadjes ruiken ook nog eens heerlijk naar rozen, en ik ben dol op de geur van rozen dus… deze blush is voor mij gemaakt! Ik voel het. Maar het is wel érg veel geld, €120 voor een blush, nietwaar? Toch denk ik dat ik me wel helemaal een prinses voel als ik dit elke ochtend op mijn gezicht aanbreng, en daar valt ook wel wat voor te zeggen.

Jill Stuart Beauty

56f39e0cd3872jill stuart hair care jill stuart beautyIk ben gewoon een beetje boos, weet je dat. Ik ben boos, omdat ik Jill Stuart NU PAS heb ontdekt. En ik heb zoiets van, WHY! Waarom wist ik niet van dit merk? Waarom heeft niemand me ooit getipt? En waarom is dit niet gewoon in Nederland te koop of gemakkelijk te bestellen! Jill Stuart is een Amerikaanse fashion designer die ook de overstap naar beauty heeft gemaakt, en wow, laten we even een momentje nemen om deze producten goed in ons op te nemen. Zijn het geen prachtige, gedetailleerde producten? Helemaal sierlijk en magisch en sprookjesachtig en bezet met kristallen en krullen en versiersels? Deze make-up is gemaakt voor échte prinsesjes! Sommigen zullen dit misschien lichtelijk ordinair vinden, maar ik kan de details van deze producten zeker waarderen.

jill stuart lipsticksNeem bijvoorbeeld de lipstickhuls geheel links. Het bloemetje bovenop kun je openklappen en dan komt er een minispiegeltje tevoorschijn, zodat je je lipstick gemakkelijk on-the-go kunt bijwerken. En de lipgloss geheel rechts lijkt net een soort van tropisch fruit afgezet met diamanten. Ook deze producten vind ik schitterend en het zijn toch net juweeltjes? Hier word je toch helemaal vrolijk van als je het uit je toilettasje trekt? Ik in elk geval wel. Helaas is Jill Stuart lastig online te bestellen, maar ze hebben wel verkooppunten in New York (daar zit de flagship store) en Azië (where else?). Nu ik weet dat het bestaat, zorg ik dat ik er ZEKER naar op zoek ga mocht ik in de buurt zijn. Ik kan er gewoon niet over uit hoe MOOI alles is!

History of Whoo

history of whoo history of whoo luxury lipstick special setMinstens net zo sierlijk en gedetailleerd als Jill Stuart Beauty, zijn de producten van History of Whoo. Dit Koreaanse skincare en make-up merk is misschien wel het mooiste wat ik tot nu toe ben tegengekomen. En ik baal er tot op de dag van vandaag van dat ik er niets van heb gekocht. Ik zag het namelijk op het vliegveld in Singapore en twijfelde, maar nu denk ik, WAAROM! Sereen! Had het gewoon gekocht! Maar goed, nu heb ik in elk geval weer iets om naar uit te kijken mocht ik weer richting Azië gaan.

De producten van History of Whoo zijn gehuld in goudkleurige verpakkingen met onwijs veel details. De lipsticks en lipglosses doen me denken aan Arabische versieringen die je veel ziet in steden als Marrakech. Heel weelderig en luxueus met een megahoog wow-gehalte. Aan de lipsticks zit een kokertje bevestigd met daarin een penseeltje, hoe schattig! Volgens mij voel je je helemaal Prinses Jasmine uit Aladdin als je hier je lippen mee stift.

history of whoo skincareDe skincare zit verpakt in kleine kunstwerkjes van gelakt hout en glas. Ze doen me denken aan Fabergé eieren, of aan een Chinese vaas uit de Ming Dynastie. Sommige potjes staan zelfs op ‘pootjes’. Echt apart en origineel, zoiets ben ik nooit eerder tegengekomen. Ze zien er iets minder Arabisch uit dan de lipproducten, maar zeker niet minder mooi. Wat een luxe om dit op je toilettafel te hebben staan!

makeup bijna te mooi om te gebruikenWow, wat een pracht en praal was dat om te zien! Ik word er helemaal hebberig van en keer het liefst NU mijn spaarpot om zodat ik alles uit deze blogpost kan kopen! Ik ben echt dol op beautyproducten met een luxueuze, sprookjesachtige uitstraling. I AM IN LOVE!

Hebben jullie ook zo’n zwak voor beautyproducten met een schitterende verpakking? En als je dan een mooi product in huis hebt, vind je het dan zonde om het te gebruiken?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

66 Reacties

 1. 1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Ik ben juist begonnen met mijn blog om mijn most beautiful beautyitems te showen aan iedereen! Ik heb daarom genoeg spulletjes die ik heb gekocht maar bijna nooit heb gebruikt … Puur alleen om te gebruiken voor mijn Instagram foto’s of andere bestemming, alles behalve ze te gebruiken. Gebeurd vaak bij lipsticks of bepaalde eyeshadow palettes, voel me best schuldig!

 2. 30 juli 2016 / zaterdag, 30 juli 2016

  Die producten van Jill Stuart vind ik echt ZO mooi! Ik ben niet echt een sucker voor makeup producten, maar die vind ik echt heel mooi.

 3. 26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Oh wauw er staat hier zo ontzettend veel moois tussen!

 4. Meryem
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  mooie artikel

 5. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Die verpakkingen zijn zo mooi en daarom koop ik ze niet 🙁 Zou ze dan toch niet durven gebruiken…

 6. Shirley
  24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Als je het alleen voor de sier wilt en het toch niet gebruikt. De Louboutin lipsticks en de bloemige jelly lipsticks staan voor een paar euro op Aliexpres…

 7. AK
  24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Ja, dat herken ik!! Ik heb dat ook wel met mooie kaarsen of notitieboekjes, dat ik ze niet “aan wil breken”, zeg maar!

  Qua beauty heb ik dat met de nagellakjes van NFU OH, wat we kennen van de flakey trend jaren terug. Zij hebben mooie ronde flesjes waarvan de dop een soort buste met korset is, echt heel sexy en vrouwelijk. Net als bij het zien van Anna Sui word ik er gewoon blij van als mensen de creativiteit en energie vinden om iets gewoons om te toveren in iets bijzonders.

 8. Varenka W
  24 juli 2016 / zondag, 24 juli 2016

  Anna Sui & History Whoo heb ik gelukkig al in mijn stash maar die bloemige jelly lipstick’s whooooow ….. Zo mooi en ben ook nog eens gek op die zelf kleurende kleurtjes 🙂 daar heb ik inmiddels wel veel van, maar deze zijn wel heeeeeel erg mooi.

 9. Selina
  23 juli 2016 / zaterdag, 23 juli 2016

  Wauw, wat prachtig allemaal! :O

 10. Kelly
  23 juli 2016 / zaterdag, 23 juli 2016

  Ahhh Serena, can u not!? Dit is allemaal veel te mooi. Vooral te mooi om te gebruiken. Maar als ik nu de loterij zou winnen, zou ik lòs gaan. Gewoon, omdat ik ook een zwak heb voor verpakkingen haha.

 11. L
  23 juli 2016 / zaterdag, 23 juli 2016

  W-A-U-W! Dit is bijna #beautyp*rn! Wat een gave producten! I’m in love!

 12. 23 juli 2016 / zaterdag, 23 juli 2016

  Die History of whoo lipsticks zijn zo mooi!

 13. Petra
  23 juli 2016 / zaterdag, 23 juli 2016

  Jill Stuart kun je ook op Ebay kopen.Ik heb 2 jaar gelden al een blush gekocht die ook zo waanzinnig mooi is om te zien dat je hem nauwelijks durft te gebruiken :-)Officieel zou ik hem weg moeten gooien nu omdat ie al 2 jaar oud is maar no way dat ik dat doe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *