Geshopt | Koreaanse beautyproducten

“Sereen, je bestelling uit Korea is…” Als een klein kindje rukte ik het doosje uit mijn moeders handen, peuterde het tape los en haalde het bubbeltjesplastic van de verpakkingen af. “OHHHH HET IS ZOOOO SCHATTIG!!” kirde ik! Tara hoorde me los gaan en stormde op me af. “Wat is dat? Wat heb je besteld? OH NEE! TE LIEF!” en zo gingen we nog even verder door met ‘ooooh’ en ‘aaaaah’ in stemmen van gemiddeld zo’n octaaf hoger. Want ja, ik ben echt een sucker voor verpakkingen.

Deze Koreaanse beautyproducten bestelde ik bij de webshop Beautynetkorea.com, aangeraden door Stasya. Zij volgt me al heel lang en na een boeksigneersessie hier in Houten deden we even een drankje en raakten we uiteraard aan de praat over beauty. Ze vertelde me over deze webshop en toen ik één blik had geworpen op de site wist ik: hier moet ik bestellen!! In de video hieronder laat ik zien wat ik zoal heb gekocht bij Beautynetkorea.

cute asian beauty products_16Mijn bestelling was na een week binnen, dus dat is netjes vind ik, en het fijne is dat ze er een waarde van $10 op hadden gezet (in plaats van $100). Op deze manier krijg je geen last bij de douane met eventuele extra invoerkosten en extra lange wachttijd. Zeker een plus! Betalen gaat trouwens via Paypal.

Ik moet toegeven, ik ben voornamelijk voor de verpakkingen gegaan! Nu ik weet dat de bestellingen er binnen een week zijn en dat het betalen heel makkelijk gaat via Paypal, ben ik geneigd om nog eens te bestellen, maar dan meer met de focus op skincare.

Tonymoly – Petite Bunny Gloss Bar

cute asian beauty products_01 cute asian beauty products_12 Echt van die gemakkelijke ‘in je tas mik’ stickies! Ze zijn superglossy en geven slechts heel subtiel wat kleur af. Ze ruiken snoeperig en fruitig zoet. En ze zien er gewoon ‘adorbs’ uit. Prima getinte lippenbalsems in een superleuk jasje!

Tonymoly – Panda’s Dream Brightening Eye Base

cute asian beauty products_03 Dit product vond ik een beetje tegenvallen, helaas. Het is bedoeld om donkere kringen weg te werken en om de ogen een frissere uitstraling te geven. Ik vind het veel te wit wat er vanaf komt, dus ziet het er op mijn getinte huid alsnog grauwig uit. Bovendien is de stick vrij stroef en glijdt hij dus niet zo soepel over mijn huid heen en verdeeld het minder prettig. Ik merk niets van het effect. Zonde! Wel een lief beertje.

Tonymoly – Pocket Bunny

cute asian beauty products_11 Deze face mists zijn bedoeld om je gezicht mee te hydrateren en om je make-up mee te setten. De Moist is bedoeld voor extra hydratatie (en ruikt lekker fruitig zoet) en de Sleek is bedoeld als ‘oil control’ spray terwijl het tegelijkertijd de huid hydrateert (en ruikt een beetje poederachtig fris).

Tonymoly – Egg Pore Shiny Jewel Soap

cute asian beauty products_10Deze zeep heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar de bedoeling is dat je de zeepjes opschuimt en er vervolgens je gezicht mee wast. Ook kun je het iets langer laten zitten bij wijze van maskertje. Het zou mee-eters verminderen, vuil verwijderen en de poriën aanzienlijk doen krimpen, zodat je huid er gladder en egaler uit komt te zien. Als ik het goed begrijp is de witte voor ‘s ochtends en de gouden voor ‘s avonds. Ik ben benieuwd!

The Face Shop – Lovely Mini Pet Hand Cream

cute asian beauty products_13Deze handcrème is gewoon té schattig! Ik vind het zo leuk dat ik het bijna wil knuffelen, haha! De crème is lekker luchtig en trekt supersnel in. Maakt mijn handen zacht, maar als je echt hele droge handen hebt is deze denk ik niet hydraterend genoeg. De geur is lekker en subtiel, je ruikt het vooral tijdens het aanbrengen maar trekt daarna weer weg. Dat vind ik persoonlijk wel fijn! Als ze op zijn ga ik ze gewoon weer bijvullen, bedacht ik me net! Ik ben niet zo’n handcrème-persoon, maar deze WIL ik gewoon gebruiken!

Holika Holika – Golden Monkey Glamour Lip kit

cute asian beauty products_14 Deze kit heb ik vandaag gebruikt en mijn schrale lippen zijn weer zacht en kissable! In het bovenste zakje zit een doekje die de meeste velletjes weghaalt. Het masker is een soort jelly ding dat je over je lippen heen legt voor een kwartier. Kon dus een kwartier niet praten, haha, en of het nu echt veel hielp weet ik niet. Vooral het eerste zakje deed zijn werk. Bij stap 3 breng je een lekkere dikke, glossy ‘serum’ aan, volgens mij eerder een soort dikke lipgloss, met een honinggeur en -smaak. Erg lekker! Mijn lippen zijn weer als nieuw!

Peripera Cushion Blusher

peripera cushion blusherHeel handig voor onderweg, want, je hebt hier geen kwast voor nodig. De blusher is vrij dun van textuur, dus je hebt er echt maar een klein beetje van nodig. De kleur is mooi perzikroze (swatch is te zien in de video), maar het pigment is vrij subtiel. Net iets te subtiel voor mijn huid, vind ik dan. De kleur is goed op te bouwen gelukkig, dus uiteindelijk krijg ik er wel een fris kleurtje van. De textuur is erg glanzend, maar ‘zinkt’ na een tijdje in de huid zodat het er niet meer zo bovenop ligt. Ik moet hier nog even wat meer mee spelen, maar de eerste indruk is, mwah.

Peripera – Peri’s Cushion Lips

peripera cushion lips Dit lipproduct is wel heel gepigmenteerd en heeft een frisse meloenachtige kleur (swatch te zien in video). De finish is matte, wat ik zelf erg mooi vind. Hij is niet heel gehydrateerd, waardoor het velletjes enigszins accentueert. Goed scrubben dus voordat je dit product aanbrengt! Aanbrengen met de cushion gaat makkelijk. Door de cushion kun je het niet heel nauwkeurig doen, dus ik heb het idee dat je een beetje een ‘stained’ look moet creëeren met dit product.

cute asian beauty products_15 Mijn eerste indruk van deze producten is over het algemeen goed! De Sleek Mist, de handcrème en de lipproducten ga ik zeker gebruiken, en naar de eitjes ben ik erg benieuwd. De cushionproducten moet ik nog even wat langer testen om een echt goede mening te vormen. De panda vond ik helaas niets en ga ik weggeven aan iemand met een lichtere huid en wallen (ik denk aan Nena, haha!). Ik denk dat deze producten het ook supergoed doen als cadeautjes voor beautyliefhebbers!

cute asian beauty products_02Ik ben vooral blij dat de bestelling er na een week al was, dat het betalen makkelijk gaat via Paypal en dat ze een lagere waarde op het pakje zetten. Wat dat betreft een hele goede service van Beautynetkorea. Hierdoor ben ik getriggerd om zeker nog eens te bestellen. Gevaarlijk hoor, haha!

Wat vinden jullie van deze schattige Koreaanse beautyproducten? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

106 Reacties

 1. D
  23 april 2017 / zondag, 23 april 2017

  Ik wou graag vragen of je dit in euro’s kan en leuk blog

 2. Jamilla
  15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

  Nou… Ik raad aan om hier niet te bestellen. Paar weken geleden gedaan namelijk maar mijn pakketje komt waarschijnlijk nooit aan :(
  Ze hebben mijn huisnummer niet op het adres geschreven en ook nog eens maar de helft van mijn achternaam…. Ik baal zooooo enorm :(

 3. Sophie
  10 juli 2015 / vrijdag, 10 juli 2015

  Hejj Super leuke spullen maar als ik het goed begrijp heb je maar 10 euro hoeven te betalen voor een bestelling van 100 euro. Want als dat bij iedereen is dan ga ik zeker ook bestellen! Die vriendin (?) die het had aangeraden had zij ook korting?
  xx

  • Serena
   Auteur
   11 juli 2015 / zaterdag, 11 juli 2015

   Nee Sophie, ik heb gewoon 100 euro betaald.
   Ze zetten er alleen op dat de inhoud een waarde heeft van 10 euro,
   zodat ik niet nog extra douanekosten hoef te betalen.

 4. José
  7 juli 2015 / dinsdag, 7 juli 2015

  Ik zou voor je volgende aankopen qua skincare zeker bij Innisfree kijken! Echt een goed, relatief goedkoop merk en eco-friendly. Zeker even de jeju volcanic clay mask en de wine jelly sleeping mask uit checken xxx

  • Hetje
   26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

   Waar koop jij dan de Innisfree produkten? Als ik dit googel, krijg ik geen directe website te zien…..

 5. 28 juni 2015 / zondag, 28 juni 2015

  Dit is echt tè schattig allemaal! Als ik 1 van de producten zou moeten kiezen, dan ga ik voor de Glamour lip kit. Ik heb ook last van droge lippen en wil dit ook wel heel graag proberen! Ik had deze site niet moeten zien. Ik ga deze opslaan en zeer zeker iets bestellen! Supertof!

 6. 21 juni 2015 / zondag, 21 juni 2015

  I lovee Korea skincare and make up products ;) I just moved to the Netherlands, and still learning dutch language. I can only understand 10% of your blog content, but the pictures are greatly captured! I will continue to learn dutch until I can master it ;)

 7. 21 juni 2015 / zondag, 21 juni 2015

  Haha te schattig inderdaad.. ik zou ze ook niet kunnen laten staan ben ik bang.

  Liefs Megan.

 8. Nele Van den Bogaert
  20 juni 2015 / zaterdag, 20 juni 2015

  OMG allemaal zo super-schattig! <3

 9. 20 juni 2015 / zaterdag, 20 juni 2015

  Ahhh, it’s all SO CUTE! Mijn lieve tante uit Indonesië is net langs geweest dus ik heb ook ontzettend veel leuke goodies uit Azië. Ook van het merk Etude House en Tony Moly. Ik heb ook veel haarproducten gevraagd omdat ik zelf Aziatische roots heb (en het haar), en producten van daar werken ontzettend goed op mijn haar. Ik ga ook zeker eens kijken bij die webshop :)

 10. Jo
  19 juni 2015 / vrijdag, 19 juni 2015

  Jolse.com is nog een vele betere site met gratis verzending :) Ik gebruik al jarenlang alleen maar Koreaanse beauty producten, ze zijn gewoon ZOVEEL beter dan onze Westerse crap. En mijn huid is er ontzettend mooi van geworden. Wishtrend.com is ook een goeie site, heeft wel verzendkosten maar zij verkopen dan weer merken die je niet makkelijk ergens anders vind.

  • Ginny
   7 november 2017 / dinsdag, 7 november 2017

   Ik ken allebei de websites ook en wil er graag wat van bestellen, maar hoe zit het dan met extra kosten en de douane? Of is de prijs uiteindelijk echt maar zoveel als dat je van te voren te zien krijgt?

 11. Gloria Van Heyst
  19 juni 2015 / vrijdag, 19 juni 2015

  Wat een superleuke website zeg!! Da’s eentje om goed in’t oog te houden…

 12. Daphne
  19 juni 2015 / vrijdag, 19 juni 2015

  Serena, jouw videos zijn zo slecht voor mijn portomonee (IK WIL ALLES!), haha. Leuke video weer!

 13. Chaima
  19 juni 2015 / vrijdag, 19 juni 2015

  Ik hou serieus van alles wat koreans is.
  GEWELDIG.

 14. Madelief
  18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  OMG die producten zijn echt zooo cute!!

 15. 18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Ah wat een leuke verpakkingen! Ik ben erg benieuwd naar de eitjes!

 16. mery_jose
  18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Ah te schattig!

 17. Yuni
  18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Wat leuk dat je ook eens andere producten gebruikt ^^
  Ik ben zelf Koreaans, maar ik kom bijna nooit in Korea dus probeer ik websites te zoeken dat Koraanse producten verkoopt.
  Een probleempje bij mij is dat ik niet graag met paypal betaal. Ik vind het ook niet echt handig als alles gewoon niet in euro staat.
  Ik zoek en zoek, maar het resultaat is nog steeds negatief.
  Weet iemand websites dat aan mijn voorwaarden voldoen? Het zou nl. heel erg fijn zijn.

  X~

  • Suzy
   19 juni 2015 / vrijdag, 19 juni 2015

   Hi, je zou kunnen kijken nij Lightinthebox daar hebben ze ook koreaanse make up en skin care en de prijzen vallen wel mee, je kan daar met ideal betalen dus ik zou zeker even kijken :)

   Xxxx

 18. 18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Ahh wat een leuke spulletjes! Té cute inderdaad de verpakkingen. Ik ben ook erg benieuwd naar de eitjes!

 19. steffie
  18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Geen voorstander van zulke spons-tubetjes, vind ikzelf niet zo heel hygiënisch

  SUPERbenieuwd naar die ‘eitjes’ aangezien ik ook grote poriën heb. Staat daar toevallig oo een ingrediëntenlijst op? dat je al wat kan afleiden wat er net in zit en wat het zou moeten/kunnen doen?

  leuk artikel!

 20. Esmee
  18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Echt super leuke producten!! Ik heb alleen een klein vraagje veranderen ze de prijs bij alle bestellingen tegen douanekosten?

  • Serena
   Auteur
   18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

   hi Esmee, geen idee.. je zou de webshop kunnen contacteren?

 21. 18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Oh wat geweldig schattig allemaal! Alleen al om de verpakkingen zou ik het willen hebben :D

 22. Kelly
  18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Ohoh dit is niet goed voor mijn bankrekening haha.
  Wat cute allemaal!

 23. 18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Wat een leuke en schattige producten. De verpakkingen zijn echt te qute!

 24. Diana
  18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Super leuke spulletjes! Jammer dat niet alles even goed werkte maar dat kun je ook niet altijd verwachten. De verpakkingen zien er echt leuk uit, heel wat anders dan we hier meestal gewend zijn.
  En Serena ik heb gisteren de Shimmer bricks van Bobbi Brown gekocht en heb nu al complimenten erover gekregen!

 25. 18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Wat een schattige producten. Zo lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *