Au Naturel Make-up Look

Omdat iedereen zo erg te spreken was over de make-up look van de Skater Skirt outfit van gisteren, heb ik de look nog eens gemaakt en er dit keer foto's van gemaakt. Ik moet er wel bij zeggen dat het niet eens een echte look is hoor! Het is eigenlijk gewoon erg veel eyeliner en oogpotlood.

De laatste tijd doe ik mijn make-up wel vaker zo. Het totaalplaatje is fris en naturel, met het accent op de ogen. Kijken jullie mee?

skater skirt_7Gebruikte producten;

 • Make Up For Ever HD Primer #6
 • Bare Minerals foundation in Golden Tan (matte) en Golden Medium (original)
 • Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze
 • Make Up For Ever Aqua Brow #25 en #30
 • Urban Decay oogpotlood in Zero of Perversion
 • Essence Liquid Ink waterproof eyeliner
 • Pupa Ultraflex mascara
 • MAC plushglass lipgloss in Fashion Fanatic
au naturel makeup look_01

Dit ben ik zonder make-up!

au naturel makeup look_02

Als eerste breng ik een primer aan. De Make Up For Ever HD primer die ik gebruik voelt niet siliconenachtig aan (ze zitten er wel in hoor) en maakt mijn huid mooi mat De gele ondertoon verdoezelt bruine vlekjes en oneffenheden heel subtiel.

au naturel makeup look_03

Omdat mijn huid nu getinter is door de zon dan in de winter, meng ik mijn Bare Minerals foundation in Golden Medium met de wat donkerder Golden Tan. Op deze manier is het een perfecte match met mijn huidskleur van dit moment. Met de Real Techniques buffing brush breng ik deze foundation aan door de kwast flink rond te draaien over mijn huid.

au naturel makeup look_04

Voor wat kleur op de wangen én voor een fantastische glow breng ik de Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze aan. Kost een duit, maar dan heb je ook wat. Ik kan deze kleur aan iedereen aanbevelen. Het frist mijn gezicht in één klap op, ik krijg er een gezonde kleur en gloed van en het werkt tevens als highlight. Dit product kan geen miskoop zijn, voor niemand!

au naturel makeup look_05

De glowy foundation met de Shimmer Bricks geven mijn huid die perfecte, airbrushed finish.

au naturel makeup look_06

Met de Make Up For Ever Aqua Brow teken ik een hele natuurlijke wenkbrauw. Ik gebruik de lichtere kleur #25 bij de aanzet en de donkere kleur #30 aan het uiteinde. Ik gebruik een kwastje van MAC Cosmetics, #208.

au naturel makeup look_07

Met de vloeibare waterproof eyeliner van Essence teken ik een smal lijntje die ik aan het uiteinde flink laat uitlopen.

au naturel makeup look_08

Voor mijn rechte wimpers is krullen met de wimperkrultang echt een must!

au naturel makeup look_09

Zo. Veel beter!

au naturel makeup look_10

Het ziet er een beetje naar uit, maar wilde het toch even laten zien. Met een romig, zwart en waterproof potlood ga ik langs de binnenkant van mijn bovenste ooglid. Dit maakt de wimperrand donkerder waardoor ze er optisch voller uit komen te zien. Ik gebruik een oogpotlood van Urban Decay in de kleur Perversion.

au naturel makeup look_11

Op deze manier zie je geen stukjes 'huid' meer tussen je wimpers. Zie je? Alles is zwart.

au naturel makeup look_12

Ook de waterlijn aan de onderkant moet eraan geloven.

au naturel makeup look_13

Als laatste gebruik ik het potlood om er een dikke streep mee te zetten, onder mijn oog. Vervolgens pak ik een klein en compact kwastje en 'smudge' ik de lijn lekker smokey uit.

au naturel makeup look_14

Voor de finishing touch natuurijk een flinke lik mascara. Hier heb ik mijn favoriete mascara van Pupa gebruikt, Pupa Ultraflex mascara.

au naturel makeup look_16

Op mijn lippen breng ik een lichte, zachtroze lipgloss aan. Dit is een MAC Plushglass in de kleur Fashion Fanatic. Plushglass is lekker sticky op de lippen en blijft dus erg goed zitten. De kleur is lichter en rozer dan mijn eigen lipkleur en staat heel fris en clean.

au naturel makeup look_15

Er zitten fijne shimmertjes in, die je hier in de close-up wat beter kunt zien.

 De uiteindelijke “look”

au naturel makeup look_19au naturel makeup look_18Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik de make-up van de Skater Skirt outfit heb gemaakt. Eigenlijk heel simpel dus, ik gebruik niet eens oogschaduw! Mochten jullie verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Wat zijn jouw favoriete producten voor een Au Naturel look?

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

102 Reacties

 1. Manon
  14 augustus 2013 / woensdag, 14 augustus 2013

  Ola,

  Hoe zorg ik dat ik niet van die zwartje ‘prutjes’ in mijn ooghoeken (bij neus) komt te zitten met het gebruik van oogpotlood?

  Thnx!

 2. Yara
  14 augustus 2013 / woensdag, 14 augustus 2013

  Hallo serena, een paar maanden geleden is mij verteld dat een wimperkruller slecht is. Weet jij of dat echt waar is? Als ik er een gebruik lijken me wimpers namelijk veel langer, dus vind ik het fijn om te weten of het slecht is

  Groetjes Yara

 3. 13 augustus 2013 / dinsdag, 13 augustus 2013

  mooie look! ik zou de oogpotlood en de lipgloss weglaten, maar ik gebruik voor mijn daily look alleen maar mascara, haha

 4. Nicole
  13 augustus 2013 / dinsdag, 13 augustus 2013

  Hoi Serena,

  Ik heb een vraag voor je en hoop dat je wat tips voor me hebt. Ik heb net als jou een vette huid met onzuiverheden. Ik wil de bareMinerals foundation aan te schaffen en de MUFE HD primer, omdat het bij jou zo’n super mooi resultaat geeft! Alleen duurt het een tijdje voor er geld op de Paypalrekening staat en Paypal geeft aan dat het er maandag as. op staat. Maar ik heb volgende week vrijdag een bruiloft, waar ik er natuurlijk mooi uit wil zien.. Zonder een glimkop en om het uur te moeten checken of alles nog in place is. Weet jij hoelang de bezorging duurt van Beautybay.com? Of weet jij producten die ik zou kunnen gebruiken? Ik gebruik nu de BBcream van Garnier voor de vette huid, maar glim toch na een paar uur behoorlijk op mijn hele gezicht. Ook heb ik de studio fix foundation van MAC in mijn badkamer liggen, maar dit heeft voor mij ook niet het gewenste resultaat.

  Liefs Nicole

 5. Yasmine
  6 augustus 2013 / dinsdag, 6 augustus 2013

  Wauwiee, supermooi!!!

 6. 5 augustus 2013 / maandag, 5 augustus 2013

  hele mooie look! Zelf draag ik m’n make-up met dit warme weer ook liefst zo simpel mogelijk

 7. 4 augustus 2013 / zondag, 4 augustus 2013

  Leuk! x

 8. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Ziet er erg gaaf uit en lekker makkelijk.

 9. Bella
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Ik denk dat ik je nog nooit zo mooi heb gezien. Stunning!! Ik weet zeker dat het mij niet zo goed zou staan, misschien maar wel aan de Bare Minerals gaan ;).

 10. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Mooie look!

 11. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Wauw die eerste foto is prachtig!:)

 12. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Mooie naturelle ooglook! Ik vind je wenkbrauwen echt prachtig trouwens;)!

 13. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Dit is ook zo’n beetje de make-up look waar ik meestal voor ga (meestal doe ik ook nog een beetje wit oogpotlood in de ooghoek, voor dat glowy effect), toch tof om nog eens een stap voor stap uitleg te zien :) Can’t get enough help if you ask me :p

 14. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Leuk om te zien, mooie look :D x

 15. Kim
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  mooie look! lekker simpel ook inderdaad! even een vraagje over de wimperkrultang..ik heb van mezelf vrij lange, rechte wimpers. Dus ik heb een keer een wimperkrultang geprobeerd maar ik weet echt niet hoe ik zo’n ding moet gebruiken haha. heb je misschien wat tips?

 16. Stef
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Vind dit ook het mooiste staan

 17. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Echt heel mooie look!

 18. Simone
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Mooie look inderdaad! Precies mijn daily look haha. Alleen ziet jou huid er mooier glowy uit, Love it!

 19. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Een hele mooie natuurlijke look, i like!

 20. Loes
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Staat je erg mooi! bij mezelf vind ik het wat te hard staan met mijn blonde haar en blauwe ogen.

 21. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Zo zie je maar hoe je met weinig producten een prachtige look kan maken!

 22. emma
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  supermooie look !

 23. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Ik vond dit al zo’n prachtige look! Deze post komt als geroepen :)

 24. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Wauw! Erg mooie look zeg!

 25. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  erg mooi! En aww je poesje :)

  • Bianca
   2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

   Hahaha, klinkt wel grappig :-)

 26. Annika
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Door die lichte lipgloss lijkt je huid nog bruiner! Het is weer een erg mooie look geworden. Maar voor mij misschien een beetje donker. Ik heb lichtbruin/blond haar en een lichte huid, dus ik ben een beetje bang dat ik er meer als een panda uitzie als ik zo veel oogpotlood onder mijn oog doe.

 27. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  leuke pics

 28. Ann
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Hai Serena, toch even een vraag over de hd primer. Ik weet nog dat je nr 5 aangeraden kreeg in singapore en dat 6 te donker zou zijn. Hoezo de overstap..? Ik ben nl je huidkleurgenoot…hihi. Laat je me weten welke nu echt het fijnst is en waarom?

 29. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Mooi!

 30. Melody
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Aaaah dit is bijna hetzelfde als wat ik elke dag opdoe! ik gebruik MAC studio fix powder NC30, Rimmel natural bronzer 022 Sun bronze, Catrice concealer light beige, Catrice wenkbrauwkit, Catrice eyebrow pencil in brown eyed peas, Maybelline drama gel liner, L’oreal paris Telescopic waterproof mascara, Eos lip balm summer fruit en vaak gebruik ik ook nog mijn MAC Angel lipstick!

 31. lisa
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  jouw huid ziet er zo mooi uit !!!!!

 32. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Heel mooi!

 33. Lousaa
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Damn wat mooi. Vooral je huid en wenkbrauwen zijn fantastisch vind ik. Zo’n gezonde uitstraling!

 34. melissa
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  wow serena je ogen komen hier echt goefd naar vore, , het was me nooit opgevallen dat je zo’n mooie ogen hebt!

 35. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Prachtig!!

 36. Isabella
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Hele mooie look! Ik ben ook aan het oefenen met het aanbrengen van een eyeliner, eyeliner lukt wel, alleen de wing niet… Nog even blijven oefenen dan hahah

 37. 2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Wat heb jij mooie wimpers. Kan je ook eens een nude make-up look video maken xxx.
  Grt Emke x